Gå til innhold
Pikachu

NGD! Lefty Jackson USA King V KV2T

Anbefalte innlegg

For noen dager siden ramlet denne karen fra Amerika inn døren min og sa høflig 'Howdy' :)

Gitaren er lett, veldig balansert og låter gromt. Pickup'ene er Seymour Duncan JB/59 som kom stock fra Jackson,

men de skal jeg bytte ut med et sett Beard Combers fra Fastback Guitars.

Det er noe med halsene på de fleste Jackson-gitarer, tynn (ikke Ibanez-tynn) og utrolig behagelig, men samtidig "mat i hånden".

En annen ting er byggekvaliteten...har hørt solide rykter om Jackson sine USA-produserte gitarer før og først nå kan jeg si meg helt enig.

Jeg har gått over gitaren med lupe (omtrent), men har ikke funnet en eneste antydning til slurvefeil eller andre ting som tyder på at noen har vært trøtte på jobben :)

Jeg er strålende fornøyd og anbefaler alle (som har interesse for Jackson USA) å sjekke ut et Jackson USA Select-instrument.

Du finner de hos 4sound.

post-9108-0-32445100-1393769604_thumb.jp

post-9108-0-06912400-1393769655_thumb.jp

post-9108-0-06474200-1393769701_thumb.jp

post-9108-0-01640600-1393769731_thumb.jp

Endret av Pikachu

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

veldig, veldig fet øks du har ordna deg! hva slags skala er det på banditten?

HNGD! og ikke minst grattis med den feteste headstocken jackson byr på ;)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Gratulerer med tøff gitar. Har hatt fem forskjellige USA-gitarer fra Jackson (tre av de har jeg fremdeles) og alle har vært veldig gode å spille på. Du blir helt sikkert fornøyd med den her!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Takker! Skala-lengden er 24,75"...noe jeg i utgangspunktet ikke liker, men med et 11-52 strengesett på så ble det ikke så ille likevel :-) Headstocken er utrolig sexy...

Sikler allerede på en Jackson USA RR1T ...25,5" skala og 22 bånd. Men det blir ikke billig i lefty :-)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Flott gitar! Jackson er jo stort sett ganske tøffe!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Grattis med ny gitar. Eier 2 jacksons selv og er knallfornøyd. Skikkelige maskiner. Headstocken du har der er en av de festeste headstockene som eksisterer på en flygandes V.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Takker!

Er storfornøyd med gitaren...eneste jeg må venne meg til er V-formen og 43 mm nut.

Utrolig at jeg merker stor forskjell på 43 mm og 42 mm nut (ESP, Schecter, Dean).

Andre som merker forskjell på 42 og 43 mm nut, eller er jeg bare veldig fisefin? :-/

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Grattis!

Det er vel en slags compound radius hals på denne?

Har neo lignende i en "billig charvel" og den er nydelig å spille på!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Lignende innhold

  • Av K-nizm
   Hei
   har noen erfaringer med å kjøpe brukt guitar fra guitarcenter.com og sende med jetcarrier.?
   er jo ganske mye å velge mellom og mye billig også.
   så det var en 9 år eldre utdatert tråd om dette.men valgte å lage en ny.
   har prisene å sende guitar med jetcarrier forandret seg mye .?leste at det kostet ca 1000kr med fly for 9år siden,
   er det trygt å sende guitar med jetcarrier?jeg har kun brukt dem til å  frakte småting.
   er det tryggest å sende med fly eller båt?
   sender guitarcenter.com til jetcarrier adressen?eller er det noen dumme hindringer der?
    
    
  • Av TerjeA
   Snakk om bursdag, julaften, nyttår og 17.mai på samme dag! 
   Jeg slo til på en ny Taylor 814 DLX V-class under en Taylor presentasjondag på Gitarhuset på Alnabru for et par uker siden. I dag kunne jeg endelig hente vidunderet. Tilfeldigvis kom også i dag en pakke jeg hadde bestilt på nett, med 2 x Humidipak, 2 x Humiditrak og en Snark (rød) cliptuner. (Sistnevnte inneholdt også et overraskende bra plekter som jeg ser at fort kan bli en favoritt, selv om det er tykkere (0,78) enn jeg vanligvis foretrekker.) D´Addario humiditrak er en ganske liten temperatur- og fuktighetsmåler som parres via bluetooth med en app på telefonen. En plasserte jeg i kassa til min nye 814, den andre i skapet (se annet blogginnlegg) med min Taylor 310.
   Så til gitaren; GA-formen ligger herlig i fanget, det avrundede «armlenet» føles svært behagelig, og detaljene på denne DLX-utgaven er rett og slett nydelig - som et stykke kunst. Lyden høres umiddelbar fyldig og fin, parret med den vekjente litt lysere Taylor-tonen. Den nye V-class bracingen skal gi bedre sustain og intonasjon. Jeg vil ikke la meg lokke til å si noe mer om det foreløpig - jeg har jo såvidt fått henne i fanget :). Førsteinntrykker er imidlertid helt knall. Gleder meg til å bli mer kjent med henne. Og alle vet jo at hun bare blir bedre og bedre

  • Av Skullkrusher
   Stjeler ideen fra @tg1! Har alltid tenkt på å lage utstyrstråd, men en slags rig rundown er kanskje mer spennende. Velger å ekskludere gitarer og annet utstyr jeg ikke bruker regelmessig i bandene mine. Kan kjapt nevne litt om hva slags lydideal jeg har. Favorittgitaristene mine er Eddie Van Halen, André Olbrich, Andy LaRoque, Glenn Tipton og Michael Romeo. Musikken jeg hører på er 50% metall (speed metal, power/prog, black metal), resterende 80-talls hardrock, synthwave, prog rock, indie/americana.  
   Gitarene:
   Charvel San Dimas Style 1
   Har ikke hatt denne lenger enn fire måneder, men den har fått svært mye spilletid siden jeg bruker den i Keiser (black metal-bandet mitt). Kvaliteten på disse meksikanerne er svært god, spillbarheten er topp og alle tonevariasjonene har fått meg til å gå fra å være en fyr som spiller med bridge-humbucker på 10 hele tiden til at jeg leker meg med å splitte humbuckerne og bytte posisjon der det passer. Får veldig mange kommentarer på finishen på denne, negative fra samboeren, positive fra alle andre, noe som er veldig gøy. 


   Jackson King V Pro
   Denne har jeg hatt i snart ett år, og den får også mye spilletid, bare mest på øvinger og konserter og mindre hjemme. Bruker også denne i Keiser. Veldig fan av V-gitar live, siden man kan posisjonere de mot låret slik at de står stødig med halsen høyt (litt vanskelig å forklare!). Passer meg veldig bra siden jeg ofte må synge og spille småtricky riff samtidig. Har selvfølgelig satt opp denne med svært lav action. Foretrekker å bruke denne på låter med soloer siden accessen er så god nederst på gripebrettet. 

   ESP LTD MH-1000 Deluxe
   Denne kjøpte jeg ganske billig på Finn rett før sommeren. Dessverre oppdaget jeg at den hadde en sprekk i halsfestet som gikk litt inn i treverket. Jeg og selger ble enige om en ordning (sprekken var ikke nevnt i annonsen eller korrespondansen), så det ble så jeg beholdt gitaren. Sprekken er heldigvis stabil enn så lenge, og gitaren holder seg like godt i tine som de to andre FR-gitarene jeg har. Når alt dette er sagt er gitaren fantastisk å spille på. Etter dette bildet ble tatt har jeg byttet til to DiMarzio-humbuckere, ikke fordi jeg ikke liker EMG (liker EMG svært godt), men fordi jeg ville prøve noe annet. Bruker denne i et annet nyoppstartet band hvor vi spiller i drop D.

    
   Effekter:
   Jeg har et relativt kjedelig pedalbrett sammenlignet med de fleste på forumet her, men tenkte å forklare litt hvordan jeg bruker det. Pitchblack, TS-9 og Phase 90 går foran ampen, NS-2 og DD-3 i effektsløyfa. 95% av tiden spiller jeg med kun NS-2 på (ikke for å djente, men for at det skal være stilt når jeg ikke spiller), men når jeg spiller leads og soloer bruker jeg TS-9 og DD-3. Noen ganger bruker jeg Phase 90-en når det er et riff som skal fremheves, eller jeg bare vil spille Ain't Talking About Love på øvingslokalet. Ikke den mest essensielle pedalen, men veldig kul. Har også fotpedal til forsterkeren og spiller sjeldent på clean-kanalen uten delay på. Spiller i det hele tatt sjeldent på clean-kanalen. 
   Oppsettet ser langt fra pent ut, problemet er bare at når jeg setter sammen pedalbrettet pent og lekkert med rette linjer hjemme blir det bare så jeg tramper på to pedaler samtidig når jeg kommer på øving. Kjedelig når man kommer til soloen og tramper inn boost og tuner samtidig. ?

    
   Forsterkere:
   Peavey 5150 + Laney IRT412
   Har hatt Peaveyen min siden dagen siden vi spilte vår første gig med Keiser og har egentlig ikke lett særlig etter forsterkere siden den gang. Passer meg utmerket. Spiller oftest med low på 5, mid på 7 og high på 5 med både presence og resonance på rundt 5, alt avhengig av lokalets akustikk. Pre-gain på 3-4, avhengig av hvilken gitar jeg bruker. Kabinettet kunne jeg kanskje tenkt meg å bytte ut etter hvert, men synes det funker veldig bra til prisen. Har som regel med meg 5150-en på giger om ikke det er 5-6 band som spiller samme kveld og lydmann ønsker at bandene helst bruker samme utstyr. Kabinett brukes kun på øvingslokalet.

    
   Boss Katana 100
   Denne står på øvingslokalet til det andre bandet. Noen 5150 er det selvfølgelig ikke, men den spiller høyt som fy og låter svært bra. Jeg er av den oppfatningen av at alle burde ha en Katana! 

    
   Der har dere utstyret jeg bruker aktivt. Har noen få gitarer til, samt en bass, men disse brukes ikke i band. Tar gjerne imot tips til andre måter å bruke riggen min på, utstyr som hadde komplementert den osv. Når det er sagt er jeg svært fornøyd med hvordan det låter, og bruker omtrent aldri tid på skru lyd på øvinger.  
  • Av SunMaster
   Har gått på en ventesmell.... har ventet i snart 2 måneder på en Gretsch G6114, som pga jetcarriers uheldige omstendigheter har latt vente på seg. Så derfor har jeg jo levd på finn/ebay/reverb. La inn bud på et par sånne på ebay og reverb, men de gikk for høyt syns jeg. Men så dukket denne opp
    

   Eneste kosmetisk feilen jeg finner er 
   Nå skal jeg bare justere ned strengene 2mm og intonere den, så blir det bra! ?
    
   Vet at headstocken er enten eller. Men jeg er fornøyd med en litt annerledes en!
  • Av Skullkrusher
   Fikk en fin deal på denne. Trengte litt TLC, men etter et par timer med justering og polering har den blitt ganske god. Litt usikker på nøyaktig hvilken modell det er. Serienummeret er sjusifret og starter med 97, noe som skulle tilsi at den var fra 1997, men den er knapt innspilt og kjøper mener eieren før ham kjøpte den i 2010, noe som stemmer med DX10D-modellen. Finner derimot ikke fargen metallic blå i verken 1997 eller 2010-katalogen. Noen tips? 

   Den har et ganske grovt hakk på kroppen, hva er lurt å bruke for å fylle inn litt farge? Neglelakk, modellflylakk?

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.