Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Pikachu

Medlem
 • Innholdsteller

  252
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

21 Excellent

Om Pikachu

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 24. nov. 1976

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen
 • Interesser
  Musikk...

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Stooor forskjell på Korea 2003 og Korea 2017 ?
 2. Forøvrig et band som sverger til enkel rock n' roll, gitarsoloer og driter i om de spiller litt feil her og der. Helt nydelig ?
 3. Det er ingen tvil om at dagens ungdom får både gitarhelter, instruksjonsundervisning og musikkvideoer gjennom youtube. De får alt gjennom pc'en på gutterommet. En kan vel se på youtube som det nye MTV. Times are changing...
 4. Ja, alle mente at gitaren døde på 80-tallet da synthen kom. Helt til Guns n' Roses slapp debutalbumet sitt i 1987, da forandret alt seg. Så vi får håpe at et nytt Guns n' Roses dukker opp snart ?
 5. Fikk sjokk når jeg så VG sitt Topp 20-show i sommer. Den ene "artisten" etter den andre som stod på scenen, ble akkompagnert av en fyr på keyboard/laptop. Og hvor mye gitar hører vi egentlig på det som spilles på radio? Bortsett fra Radio Rock selvsagt. Rockeklubber rundt om i landet legges ned, musikkbutikker selger færre og færre gitarer og populærmusikken (som ungdommer blir "styrt" av) innehar samples av trommer og andre lyder produsert av keyboards og laptops. Se på de store musikkfestivalene, mange av hovedattraksjonene er ensomme DJ'er som står alene på scenen og snurre
 6. Det står mye om det på nettet. Her er en annen video:
 7. Gibson priser seg selv ut av markedet med sinnsyke priser og tullete valg av f.eks. farger på gitarene. Og med over 50 milliarder kroner i gjeld i tillegg, er det bare et spørsmål om tid før noe alvorlig skjer. Det samme skjer forøvrig med flere Guitar Center-butikker i USA nå, salget av dyre instrumenter har stupt lenge og de sitter igjen med milliardgjeld. Og når en da kan kjøpe seg en rimelig gitar som er laget hos World Music i Sør-Korea, som innehar en helt vannvittig kvalitet, fete pickups, locking tuners osv, så bruker ikke ungdommene lang betenkningstid. Gitari
 8. En kan så absolutt få seg en fet rigg for en billig penge! Bare se på Joyo Zombie som er en killer lunchbox topp og sleng på et Harley Benton 2x12 Celestion V30 kabinett, så har du en rigg til under 4000 kr. Og dette låter sinnsykt! Slenger du på en Schecter Blackjack gitar, så har du en rockerigg du kommer langt med!
 9. Ola Englund sine Solar Guitars er faktisk utsolgt for et par modeller allerede... Hvorfor? Gode priser og gode gitarer med bra specs. Duncan pickups og Grover tuners blant annet. Han har selv vært på fabrikken og kvalitetskontrollert gitarer og det var ikke en eneste gitar som ble stemplet "2nd".
 10. Hva er det Gibson (eller 4Sound) har fått for seg nå igjen? Denne overprisingen har vi vært med på før... LP Studio : 15.000 kr LP Traditional : 23.500 kr LP Standard : 29.000 kr (!!!) Edit-lagt til litt mer i overskriften, siden tråden har dreid i den retningen. Litt vanskelig å splitte denne, føler jeg.
 11. I dette tilfellet er det Gibson som ikke vil ha instrumenter i retur...så de ber forhandlerne kaste de i bosset. Gibson er et sykt dyr for tiden som ligger nede. Mange hundre millioner i gjeld, elendige kvalitetskontroller og en direktør som mange vil ha bort. Mange spår oppkjøp og/eller Made in Korea (som faktisk kunne blitt bra!). Jeg som venstrehendt har aldri funnet noe bra som det står "Gibson" på, så jeg har ingen dypere "følelser" for Gibson. Sett denne:
 12. For meg virker det hele litt krampeaktig, hva er det eeegentlig Gibson vil? Whatever...sålenge ESP lager gitarer driter jeg egentlig i hva Gibson måtte finne på :-D
 13. Amen! Så enkelt er det faktisk. Skjønner heller ikke hvorfor det provoserer 6-strengs gitarister... Noen liker datteren, andre liker moren :-)
 14. Og akkurat DET digger jeg noe helt for j.....! :-)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.