Web Analytics
Jump to content

Tell

Medlem
 • Posts

  1,980
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Tell last won the day on May 9 2016

Tell had the most liked content!

About Tell

 • Birthday 04/10/1991

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Uppsala, Sverige

Recent Profile Visitors

6,354 profile views

Tell's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

424

Reputation

 1. Jeg gir meg ende over. Tenkte over at du ikke hadde lagt ut noe på lenge her om dagen, og trudde du hadde mista gnisten, men NEI DA! Som vanlig skaper du fantastisk sammensatte spor, hvor du har gode og sterke temaer som du bygger opp og rundt. Du har skapt deg en helt egen sound, og alt du produserer er på et meget høyt nivå. Jeg bøyer meg i det berømte støvet... igjen.
 2. Kan ikke svare så mye på hvordan rebiase, men kan si at jeg har lillebroren, 9100, og den er kun soveromsvennelig siden jeg har en JMP-1 preamp med output level. For å få et stuevennelig volum på dette oppsettet har jeg volumet på 9100 på rundt 4-5 (av 10), mens output level på JMP-1 ligger på ca 0.5 (igjen, av 10).
 3. Eventuellt kan du jo bare gjöre som jeg har gjort på en gitar. Koble fra alt av elektronikk bortsett fra bridge-mikk og en volumkontroll. Problem löst!
 4. Han sier nok det siden tilgangen på de høye båndene er rimelig rævva, for å bruke et godt norskt ord.
 5. Om vi først er inne på fristående programvare så vil jeg påstå at discord er hakket bedre enn TS for sosial chat + samtale, uten at jeg kjenner til de tekniske fordelene og ulempene med lagring, serverhold etc.
 6. Du har helt rett, Naige. Piezo-mikrofoner funker ved att vibrasjoner i strengene deformerer en piezo-krystall, som omskaper vibrasjonen til et elektrisk signal. Piezo-elementene er vel oftest montert i selve sadlene på brua.
 7. Den sorte var svettfet! Skikkelig Rock'n'roll uten noe tull. V-gitar etter mitt hjerte.
 8. Kan vel legge ut bilde av alle mine gitarer:
 9. Full shred. Da låter det ekstra t(h)rashsy!
 10. Google? http://encycolorpedia.com/b4cfb0
 11. Det mest ekslusive her i gården er en sliten Jackson KV4 fra 2001... Så jeg ligger i allefall høyt blandt low-end gitarer.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.