Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Skullkrusher

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  1 129
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  16

Skullkrusher vant dagen sist Januar 19

Skullkrusher hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 073 Excellent

Om Skullkrusher

 • Rang
  Psychofunkadelic
 • Bursdag August 29

Contact Methods

 • Website URL
  Facebook.com/keisernor

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

3 299 profilvisninger
 1. Heldigvis aldri vært i noen band hvor husregler har vært nødvendige. 1. Tilgrising går jo ut over eieren av instrumentet, så det får da være greit 2. Øving i ukedager kombinert med 8-15:30-jobber løser dette problemet. Blir det øl er det som regel bare 1-2. 3. Å diskutere planer og konserter er jo bare topp, det er jo bra at man drømmer sammen. Øving på skalaer og slikt er plagsomt, men hvem gidder egentlig det i pausene..? 4. Nei, men da må man jo starte på nytt, og det er plagsomt for de som startet for tidlig også. 5. Det kommer an på. Om vi øver gjennom et konsertsett skal
 2. Herlig lesing! Første ordentlige gitaren min var en Fender Stratocaster (dog med HH-oppsett), ellers har jeg oftest spilt på superstrater og V/RR-gitarer. Jeg blir fort lei av de klassiske gitarene, spesielt Stratocaster, Telecaster og Les Paul. Stratocaster er alltid spiselig, men jeg kunne aldri i verden ha tenkt meg en Tele eller en LP. Ja til mer mangfold. Også ja til at folk skal få spille på hva de vil, da, men det gjør ikke gitarforum noe mer spennende.
 3. Joda, men de fleste "voksne" forsterkere er upassende til hjemmebruk uansett. Der har headset-løsninger og dedikerte, små øvingsforsterkere tatt over. Half og full stacks som vi snakker om her hører til på øvingslokalet og scenen, ikke i furtebua.
 4. "headroom" når man spiller hi-gain er også viktig. I forsterkere hvor man kan justere ned watt-styrken synes jeg generelt at de låter mindre tighte dess mindre watt man spiller med. Litt crunch/fuzz osv. er det kult, men ikke clean og hi-gain. Ja takk til watt!
 5. Jeg er ikke så kvinnelig, men sendte PM med et tips!
 6. Beveger meg litt ut av komfortsonen her. Ble litt sår på de puslete fingertuppene mine av bendingen (innser at jeg bender litt lite til vanlig - det må jeg gjøre noe med), men det var verdt det.
 7. Litt cheese til kveldsmaten.
 8. Gratulerer! Veldig fin gitar. Er det Wizard-II på denne? Og hvordan er tremoloen? Hadde en RG470 en stund siden (dog en eldre utgave med Lo-TRS-tremolo), men har aldri hatt en samtidig som RG560-en min. Hadde vært gøy å sammenligne.
 9. Har faktisk Harley Benton sine isolerte strømforsyninger (PowerPlant ISO-2 til gitar og ISO-1 til bass) både på bass- og gitarbrettet nå. De fungerer helt utmerket. Nå har jeg ingen kresne eller kravstore pedaler, da.
 10. Da var gitaren i hus. Har spilt på den et par timer. Her er førsteinntrykket: - God båndjobb! Helt passe avrundede bånd, og det var null stress å få til rett strengehøyde (justerte bare den ned et ørlite knepp). - Tremoloen fungerer akkurat som den skal. Har ikke noe problem med at strengene hopper ut av hakket i stolen. Dette skyldes nok delvis at jeg spiller relativt svakt. - Pickups låter svært fint. Spiss lyd i bridge i forhold til hva jeg er vant til (som strengt tatt er humbuckere med coil-tap). Halsmikken låter nydelig. Rytmekretsen er sjarmerende, vet ikke helt hva jeg s
 11. Lurer på det samme selv. Kjenner en gitarist jeg stoler på som har en Harley Benton som han er svært fornøyd med, og jeg tviler ikke på at det kan være gode gitarer. Han måtte ha en skikkelig set-up på den, men det må man ofte uansett på gitarer som er hyggelig priset. Mange nye Harley Benton-eiere lovpriser gitarene såpass at en begynner å lure på om de har spilt noe særlig på gitarene de mener Harley Benton-gitarene kan matche.
 12. Helt klart! Kan bli en stor YouTube-gitar det kommende året.
 13. Gøy tråd, selv om slikt selvfølgelig er subjektivt. For meg må det være Weezers White Album som er et fantastisk album med noe av den beste låtskrivinga til Weezer, etterfulgt av Pacific Daydream hvor all magien plutselig var borte igjen. Black Album som kom etter det igjen var enda kjipere. Nå er Weezer-diskografien generelt en berg- og dalbane når det kommer til kvalitet, med høye topper og dype daler.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.