Gå til innhold

Skullkrusher

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  828
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  11

Skullkrusher vant dagen sist Oktober 14

Skullkrusher hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

732 Excellent

Om Skullkrusher

 • Rang
  Psychofunkadelic
 • Bursdag August 29

Contact Methods

 • Website URL
  Facebook.com/keisernor

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

2 765 profilvisninger
 1. Ja, de er japanske Jacksons, men helt andre spesifikasjoner enn de gamle standardmodellene fra Japan, som ibenholt, binding, OFR/Kahler. Men ja, jeg og merker at det er lite interesse for Jacksons. RR3 får man jo kjøpt for en slikk og ingenting. Alle burde ha en RR3 i arsenalet!
 2. Ja, det der virker greit oppsummert! Du må vel ha hatt Jackson Stars på ett tidspunkt, vel? 😁 Takker! Mustaine sin var vel faktisk noe så sært som en hardtail-versjon? Fast bro med finstemmeskruer. Snedig opplegg! Jeg og synes Kahleren ser fet ut, er liksom bare ett solid stykke metall. Lover å spille masse med den! Første gig med den nå på fredag. Gitarmakkeren min i Keiser har en USA King V, så blir kult å matche. Det stemmer! Kan simpelthen bare skru i arma inn i hullet på motsatt side. Genialt. Takk!
 3. Stilig! Den som lå på Finn til 4500,-?
 4. Har ikke noen ordentlig kosekrok med amp, sitteplass, osv., men har i det minste fått opp en sinnavegg!
 5. Takker! Kelly er fet, da. Men for meg er det noe med V/RR som gjør de utrolig ergonomiske å spille med live, i tillegg til at de selvfølgelig ser spektakulære ut.
 6. Lekker sak! Hvordan er kvaliteten? Vurderte veldig å gå for en Jazzmaster i Vintera-serien, dog 60's. I stedet har det bare blitt flere shreddere, men det er en annen sak.
 7. Denne lå hjemme og ventet på meg da jeg kom hjem fra Kroatia natt til i dag. Har fått på et sett med strenger, fjernet limrester, vasket/polert og fjernet en preamp som sto permanent på. Preampen gjorde det umulig å få til cleanlyd. Byttet ut preampen med et vanlig potmeter. Har spilt litt på den og har i hvert fall ikke noe imot Kahler-systemet. I bruk er den veldig smidig og ikke like stiv som Floyd Rose kan være. Så får vi se om jeg får problemer med strenger som ryker etter hvert, men det er veldig lite slitasje på Kahleren, noe som sikkert hjelper. Returnerer alltid til pitch og er dønn stabil selv om jeg satte på nye strenger for bare et par timer siden, det er imponerende. Finjusteringsskruene kjennes veldig gode ut også. Lagde en tråd om Kahlere her om dagen, så hvis noen har gode Kahler-tips så er jeg all ears. Har prøvd å lese meg litt opp på Jackson Stars de siste dagene. Finner ikke så mye offisiell info, men det virker som at det er meningen det skal være ekstra påkostede gitarer for det japanske markedet (JDM!) med nypriser ofte oppe i 15-20k. Ideen var vel USA specs men laget på den japanske fabrikken. Den er nydelig å spille på, men er ikke noen looker. Er en del skrapemerker på den, men det bryr jeg meg ikke så mye om. Her er noen bilder:
 8. Vi får se hva jeg synes. Snart på flyet hjem, gitaren ligger og venter!
 9. Gitaren er fra 2005 og kom med Kahler originalt. Lite båndslitasje (på bildene), så antar at Kahleren heller ikke er helt utslitt. Så lenge det er nogenlunde stabilt og strengene ikke ryker så skal jeg fint klare å leve med forskjellene i forhold til en Floyd Rose.
 10. Jeg har en gitar på vei i posten med Kahler-tremolo (top-mount) og vet ikke helt hva jeg skal forvente. Noen hyller Kahler, andre får de ikke til i det hele tatt. Noen sier de ryker strenger en gang i uken, mens andre sier de omtrent alle ryker strenger. Har noen av dere gitarer med Kahler? Hadde vært interessant å høre deres erfaringer.
 11. Anbefales å se Through the Canopy live også! Musikken kommer virkelig til sin rett.
 12. Iron Maiden er favorittbandet mitt, men jeg kan dessverre få av soloene deres. Det måtte jeg gjøre noe med.
 13. Gratulerer! Nei, den er ikke original. De kommer vel med Orange sine Voice of the World-elementer. Celestion er nok garantert en oppgradering.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.