Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Skullkrusher

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  1 082
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  13

Skullkrusher vant dagen sist November 29

Skullkrusher hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 027 Excellent

Om Skullkrusher

 • Rang
  Psychofunkadelic
 • Bursdag August 29

Contact Methods

 • Website URL
  Facebook.com/keisernor

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

3 153 profilvisninger
 1. Da er albumet ute på YouTube - to dager før release! Sjekk ut streamen i TS.
 2. Spiller så mye på RR1-en min at den omtrent er som enebarn å regne. Dermed blir den bortskjemt med flere strengebytter og mer pleie enn de andre. Flere gull-/messingdetaljer dukker nok opp etter hvert og. Å' vakre barnet mitt. 😍
 3. Jeg stemmer for gull! Gå for gull, alltid. Synes forøvrig at den ble mye penere nå.
 4. Det ligger i kjelleren på Royal Garden i Kjøpmannsgata. Kjempestilig lokale. Det har vært yacht-klubb tidligere, så man sitter i svære, hvite skinnsofaer. Veldig Miami Vice-stil over plassen! Har dere vært i kontakt med Legend? De arrangerer jo konserter. Gi de et vink, kanskje har de noe planlagt som kan passe for dere også.
 5. Tja, jeg synes bare det ser ut som lakkskade. Du må spørre deg selv om du oppriktig synes det er stilig, eller om det bare er litt kult akkurat nå. Det er verdt å gjøre det riktig med en gang, før gitaren er montert og satt opp.
 6. Harley Benton-gitaren kommer på over 2000,- inkl. frakt, moms og fortollingsgebyr. Da konkurrerer den plutselig med en del andre merker, som de over nevner. Hadde gått for Ibanez, Schecter, Jackson osv. før Harley Benton. Grunnen til det er at de fleste jeg kjenner som har Harley Benton-gitarer og skryter av de har hatt de inne på båndsliping og oppsett for å få de til å bli helt optimale.
 7. Aner ikke hva vekten er, men den er nok en god del mer enn 3,2 kg. Når det kommer til å spille stående er det en vanesak, som alt annet. Jeg tror du kommer til å vende deg til det ganske raskt om du tvinger deg til å stå enda mer. Jeg står på øving ca. 7 timer i uka, og nå synes jeg nesten det er lettere å spille stående enn sittende. 😬 Gratulerer med fet gitar!
 8. Takk for det! Vi spiller faktisk konsert på Hjorten Scene 28. november, sammen med Nexorum og Ghetto Ghouls. Nå har vi presentert te to mest aggressive låtene på plata. Resten er nok mer mørkt, variert og progressivt enn de to singlene. Glad for at du setter pris på den!
 9. Herlige bilder! Kjente igjen både Ibanez-bassen og Ibanez-gitaren min! (RD808LE og RG560).
 10. Takk for det! Vinyl/CD finnes på https://www.non-serviam-records.com/ Om det er noen trøst så er de fleste låtene på plata fra 5-10 minutter lange. 😁
 11. Oppdaterer denne tråden til å omhandle hele albumet, som nå kan streames på YouTube. Gøy med mange kommentarer, både i chat og kommentarfelt! Opprinnelig post: Andre og siste singelen fra den kommende plata vår! En kort og sint banger. Gjerne kom med tilbakemeldinger, det hadde betydd masse. God helg!
 12. Nekrobumper denne tråden med et bilde av RR1en min, som har fått ny kontrollplate i polert messing. Ble ganske sexy! Litt tyngre, men den er ikke akkurat blytung fra før.
 13. Du kan jo alltids sjekke hvordan den passer til strengespacingen. Er det bare litt mismatch er det ikke sikkert du merker det, men blir det mye kan det i teorien bli litt svakere output, iallfall på de ytterste strengene.
 14. Jeg synes Seymour Duncan JB funker utmerket til metal. Passe høy output og en ganske snerten mellomtone som gjør at man lett kutter gjennom miksen. Har JB i nesten alle gitarene mine, spiller alt fra glam til black metal og synes den passer til alt jeg driver med iallfall.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.