Gå til innhold

Skullkrusher

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  955
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  12

Skullkrusher vant dagen sist Desember 17 2019

Skullkrusher hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

878 Excellent

Om Skullkrusher

 • Rang
  Psychofunkadelic
 • Bursdag August 29

Contact Methods

 • Website URL
  Facebook.com/keisernor

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

2 922 profilvisninger
 1. Jeg har brukt 9-42 på gitarer med 25,5" skal i tre-fire år nå etter å ha gått ned fra 10-46. Det er mange fordeler slik jeg ser det. Jeg kan anstrenge meg mindre, noe ledd og muskler helt sikkert er takknemlige for. I tillegg innbiller jeg meg at man sliter mindre på bånd. Hvis strengene høres "ustemt" ut når du spiller må du spille svakere, noe man vender seg til ganske fort. Men kort oppsummert så velger jeg alltid spillekomfort foran lyd, uten at jeg opplever at 9-ere høres dårligere ut enn 10-ere.
 2. Alltid vanskelig å komme utenom Katana 50 (om du vil ha en litt større amp som du kan bruke pedaler foran, men som også låter helt konge med de innebygde effektene) eller Katana Mini om du vil ha noe som du kan plugge i når som helst og få fine lyder fra.
 3. Selger denne pent brukte røde lamaen. Ligger ut på Finn.no for 800, men vi ordner selvfølgelig forumpris. Kan sendes i Posten eller hentes i her i Trondheim.
 4. Har en Floyd satt opp med to fjærer. Blir jo hakket mindre stabilt, og det er ikke den jeg hamrer løs på når jeg spiller med metallbandet mitt, men det er ganske deilig å spille med.
 5. Er noe spesielt med Adrian Smith sine soloer!
 6. Innså at alle gitarene i originalposten er borte, så jeg oppdaterte riggen! Nye gitarer og et par nye pedaler.
 7. Synes finishen er pen, jeg! Sånne "moderne" finisher vokser veldig på meg. Har lyst på en AZ selv, men det må bli i 2021 når jeg kan kjøpe instrumenter igjen. Flott å høre at Premium holder mål! De jeg har prøvd av AZ Premium på 4Sound Trondheim har vært veldig gode.
 8. Fort gjort når man blir vant til det. Skru av locking nut, stem med stemmeskruene, fest locking nut og gjør eventuelle småjusteringer nede ved broen. Skal gå på ca. 2 minutter etter hvert. 😁 Og man klarer seg med finjustering i ukesvis.
 9. Helgas fangst i Oslo. To fra Neseblod, to fra Platekompaniet. Overraskende kule funn i tilbudskassa.
 10. Ah, ser den da! Hvilken alder er det på dere? Tror nok mesteparten av publikumet vårt hadde latt være å møte opp på slike konsertsteder. Lykke til dere også! Hva heter bandet?
 11. Tror det tar litt tid før vi er klare for å spille live igjen, vi driver og mikser ny plate nå. Jeg synes Good Omens og Fru Lundgreen er de beste * livescenene for små til middels store band her i byen. Ikke vanskelig å få booket spillejobb der heller. Kunne vært kult å spille sammen, ja! Edit: * om man spiller rock, metal ol.
 12. Vanvittig kul! Hvordan er tremoloen i bruk? Ser litt Kahler-aktig ut.
 13. Thrasher litt i kveld. God helg! NB: Ikke lefty, mobilen min som har surret. Eventuelt også meg.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.