Gå til innhold
 • Bli medlem

Skullkrusher

Medlem
 • Innholdsteller

  671
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  9

Skullkrusher vant dagen sist Februar 9

Skullkrusher hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

541 Excellent

Om Skullkrusher

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag August 29

Contact Methods

 • Website URL
  Facebook.com/keisernor

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

2 533 profilvisninger
 1. Må også ta gjensalgsverdi med i regnestykket her. Tør ikke tenke på verditapet på en slik gitar, spesielt i et lite marked som i Norge.
 2. 1000-serien til LTD produseres fortsatt i Korea, 400/600 i Indonesia, men lavere enn det er det nok Kina. Helt enig i at man ikke skal henge seg opp i produksjonsland. Classic Vibe-serien til Squier som "alle" liker er jo produsert i Kina.
 3. Med finishen "Norwegian Forest Fade"?
 4. Finnes mange måter å omgå problemet, og jeg tviler på at mange her spiller alle akkordene "perfekt". Selv dropper jeg som regel bare å spille E-strengen. Ellers er det bare å øve på det.
 5. Ah, det gir mening. Takk for svar!
 6. Ser ut som at jeg får til å endre dette innlegget (og noen andre), men det siste innlegget mitt i Dagens gitar (med bilder) får jeg ikke redigert.
 7. Har muligheten for å endre innlegg forsvunnet?
 8. Hørte gjennom hele plata nettopp, kjempesaker! Dere skiller dere ut fra resten av sjangeren med strålende gitarspill og husky vokal. Bygg videre på det, så kan dere nå langt!
 9. Har oppgradert RG-en litt! Fått installert Jescar EVO Gold-bånd hos Falck, satt inn en svær messingblokk fra FU-tone og byttet bridge humbucker til en JB. Har spilt hele kveld nå, en god gitar ble helt super!
 10. Formulas Fatal to the Flesh er spektakulær.
 11. Uansett hvilken forskjell det måtte være så vil jeg nok alltid heller bruke de ekstra pengene på gitarer/pedaler/forsterkere. Viktigste med en kabel for meg er at den er holdbar og godt laget. Edit: Innså etter jeg postet at innlegget mitt ikke i det hele tatt svarte på det du spurte om, beklager det. 😆
 12. Viktig å få han på rett spor! Om noen år shredder han på en neonlilla RG5XX. 😁
 13. Idé til ny tråd? "Burde jeg selge denne gitaren" 😁 Jeg er enig, da. Du vil ikke få nok igjen for gitaren til at det er verdt det. Selv har jeg fortsatt min første el-gitar (jeg teller ikke Behringer-gitarpakken jeg hadde aller, aller først), en '01 Fender Double Fat Stratocaster. Den har også en god del båndslitasje (jeg spilte masse, og jeg spilte kun på den gitaren de første årene), så jeg tror ikke det lønner seg å selge den, selv om det hadde vært kult å brukt de kronene på en gitar jeg hadde spilt mer på.
 14. Årets andre NGD! Ibanez AW3000-NT som sikkert er en 5-10 år gammel. Heltre mahogni i bunn og sarg, og lokk i gran. Har også Grover-tunere. Fikk denne ganske billig på Finn. Den var i god stand, men hadde en del skjegg i tillegg til masse skurring mellom 7. og 10. bånd. Leverte den til Falck og hentet den der i dag. Nå spiller den fantastisk og låter veldig fint. Blir vel å brukes på bluegrass-jam innimellom i tillegg til litt innspilling. Hadde tidligere en eldre Ibanez Performance-kassegitar, men denne er et par hakk mer inspirerende.
 15. Ser ikke vitsen med å spørre forumet om råd til prissetting når du så legger ut gitarene for det dobbelte og attpåtil skryter av at du mer eller mindre har lurt noen i ettertid.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.