Gå til innhold

Skullkrusher

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  870
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  11

Skullkrusher vant dagen sist Oktober 14

Skullkrusher hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

779 Excellent

Om Skullkrusher

Contact Methods

 • Website URL
  Facebook.com/keisernor

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

2 808 profilvisninger
 1. Synes eddik fungerer ganske greit. Bruker å legge metalldelene i eddik en stund, så har jeg ofte litt bike grease på skruene når jeg monterer igjen. Med gripebrett av rosentre eller ibenholt vasker jeg bare med våt klut før jeg oljer brettet etterpå.
 2. Åpningslåta vår! Lyd fra miksebordet, mikset av oss selv.
 3. Charvel har lansert en ny produktserie: MJ. Virker som dette er gitarer for det japanske markedet, men det har dukket opp et par på Reverb allerede. De ser ganske pene ut! Gotoh 1996-tremolo, quartersawn hals og femveis-bryter er vel de største forskjellene fra Pro Mod-serien, foruten produksjonsland. Prisene er et godt steg opp fra Pro Mod, da.
 4. Ja, virker som alle enten har typisk superstrat-headstock nå. Warlock f.eks. kunne vel gjerne hatt den gamle headstocken som matchet kroppen litt bedre.
 5. Det er kanskje ikke av interesse for så mange her, men BC Rich har endelig offisielt lansert de nye gitarene sine. Det er vel hovedsakelig snakk om high-end importmodeller, samt noen få håndlagde fra USA. Blir spennende å se om de får noe fotfeste i et tøft marked. En ting jeg tror de gjør lurt i er å virkelig gå for det glorete og ekstreme. Som Suffocation-fan må jeg si at det frister med en Warlock.
 6. Har hatt en slik! Kul gitar, selv om halsen ble litt tykk for meg. Enkel og grei, og alltid kult med 24 bånd. Hvilke planer har du?
 7. Jeg har to! DM-2W og NS-2. Elsker DM-2W-en min.
 8. Det med lydprøver og arbeidsmengde for lydtekniker er et veldig godt poeng. Så lenge dere ikke er et band av en viss størrelse tror jeg dere kommer til å irritere på dere en del lydteknikere med å gå for en såpass tungvint løsning. Spiller dere på små klubber tviler jeg på at lydtekniker kommer til å gi dere noe særlig mer enn én linje/oppmikket element hver. Jeg har spilt en del live med et metallband (nevner det fordi jeg antar at dere også spiller metall) de siste par årene, jeg har lært meg å være mer enn fornøyd om jeg får ta med min egen 5150 og et 412-kabinett når vi er ute og spiller. Tror ikke jeg hadde giddet å drasse med meg mer enn det heller, selv om jeg er ung og sprek . Edit: Jeg skjønner nå at jeg ikke i det hele tatt lever opp til signaturen min under...
 9. Ja, koden må sladdes, den er det samme som strek- og QR-kode, som @Naigewron sier. Skulle gjerne kjøpt om jeg hadde bodd i nærheten. Ikke bare for meg å ta fri når som helst, dessverre.
 10. Wow, fire fullstacks på øvingsrommet er overkill, ja. Vi kjører halfstack i metallbandet mitt, det er egentlig mer enn høyt nok. Blir fort til at vi nesten overdøver trommisen om vi ikke styrer oss litt. Får jeg spørre om ca. hvor høyt dere spiller på øvinger? Er trommene også mikket opp?
 11. Sjekk ut Charvel-gruppa på Facebook. Der er det veldig mye kompetanse. Leste at noen få Charvetter ble produsert i Japan, det kan de i gruppa i såfall identifisere. Hvis ikke tror jeg nok ikke man kan få særlig mer enn 1000,- for den. Er vel finérkropp på de fleste Charvettene.
 12. Kul gitar! Aldri hørt om disse før. Kan ikke helt tenke meg at den er en etterligning på noe vis. Hvorfor etterligne noe som er såpass ukjent, og ikke heller Fender, Gibson, Ibanez, Jackson, etc.
 13. Velkommen tilbake! Håper du ombestemmer deg når det kommer til å sette Fender-logo på en Squier. Hva er galt med Squier-logoen?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.