Skullkrusher

Medlem
 • Innholdsteller

  240
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Skullkrusher vant dagen sist November 2

Skullkrusher hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

145 Excellent

Om Skullkrusher

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag August 29

Contact Methods

 • Website URL
  Facebook.com/keisernor

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

1 834 profilvisninger
 1. Gibson 2018-priser !?!?!

  Har ikke tilgitt ham for å skamfere Africa helt ennå... 😡
 2. Gibson 2018-priser !?!?!

  Har dere vært på YouTube? Masse store YouTube-gitarister som når ut til store publikum som garantert inspirerer en ny generasjon. Tenker på Jared Dines, Rob Scallon, Steve Terreberry, Ola Englund, Rob Chapman og gjengen der. Synes ikke det ser mørkt ut.
 3. Rimelige og kurante pedaler, trenger tips

  Husker jeg klarte å skru kul lyd på Metal Zone i tenårene. Lett å få NOFX-ish lyd med Metal Zone og Peavey Studio Pro 112. 😎
 4. Krisehjelp på Floyd Rose

  Har en likens Jackson med JT580LP . Hos meg er den dønn stabil, holder stemminga like bra som gitarene jeg har med original FR og med FRT O-2000. Må nesten ha vært en feil på den du hadde. 😟
 5. NGD: Jackson Dinky DX10D MIJ

  Godt tips med kjemisk tre, det er en relativt dyp flenge så det må nok til. Gitaren er ikke dyrere enn at jeg tør å prøve meg frem litt. Finere blir det nesten uansett. Fant en neglelakk på HM i dag som matcher gitarens farge svært godt. Får bli morgendagens prosjekt, dette. Blir pils og The Regent på Good Omens i kveld. 😁
 6. NGD: Jackson Dinky DX10D MIJ

  Fikk en fin deal på denne. Trengte litt TLC, men etter et par timer med justering og polering har den blitt ganske god. Litt usikker på nøyaktig hvilken modell det er. Serienummeret er sjusifret og starter med 97, noe som skulle tilsi at den var fra 1997, men den er knapt innspilt og kjøper mener eieren før ham kjøpte den i 2010, noe som stemmer med DX10D-modellen. Finner derimot ikke fargen metallic blå i verken 1997 eller 2010-katalogen. Noen tips? Den har et ganske grovt hakk på kroppen, hva er lurt å bruke for å fylle inn litt farge? Neglelakk, modellflylakk?
 7. NGD! Ibanez Blazer '81

  Kunne ha blitt brent på oppnedkorset om jeg dukket opp med candy apple red Blazer med single coils. 😁
 8. NGD! Ibanez Blazer '81

  Stemmer! (med ev. mellomlegg). Det er en nydelig gitar, men ikke noe jeg får brukt i bandet, akkurat.
 9. V-Gitar tråden

  Veldig sant! Man må sitte med veldig god holdning. Eneste jeg plages litt med er at jeg blir ganske anspent i høyrefoten over tid når jeg sitter og spiller. Tror jeg hever den litt ubevisst. 😄
 10. NGD! Ibanez Blazer '81

  Det kan stemme. Alt på gitaren virker originalt ellers, har ikke inntrykk av at forrige eier har modifisert den i det hele tatt.
 11. V-Gitar tråden

  Her er mine to! Veldig glad i Flying V-en, fikk den av en venn før han gikk bort, noe som gjør at den har utrolig stor affeksjonsverdi. Det er en Faded fra 2007. King V-en, en KVMG Pro fra 2014, kjøpte jeg i høst. Har ikke rukket å spilt så mye med den i bandet ennå, men liker den veldig godt. V-gitarer er ikke gode å sitte med i lengden, men du verden så deilige de er å spille live med. Når jeg spiller og synger samtidig bruker jeg å stå med høyrebenet litt foran det venstre, så lener jeg på en måte innsiden av venstrehornet inntil låret. Da står gitaren veldig stabilt og stødig, og jeg kan lett spille feeete riff mens jeg skriker ivei. 😁 Fin bonus at man ikke trenger stativ også!
 12. NGD! Ibanez Blazer '81

  Herlig! Har du bilde? Sliter forøvrig med å finne ut nøyaktig hvilken modell min er. Mulig det har blitt byttet plekterbrett på et tidspunkt. Finner så langt ikke noen modeller i brosjyrene ('81 og '82, serienummer sier desember '81) som matcher spesifikasjonene 100%.
 13. NGD! Ibanez Blazer '81

  Ja, at det er gode gitarer er det ikke tvil om. Har også en Roadstar II-bass fra 1986 som har vært min nr. 1-bass i mange år nå. Litt annen/nyere serie, men identisk form på headstock. Veldig godt håndtverk.
 14. NGD! Ibanez Blazer '81

  Var ca. det jeg regnet med, har sett de ute på Finn.no for alt mulig rart mellom 4000 og 8000. Ga bare 2000 for hele pakka selv.
 15. NGD! Ibanez Blazer '81

  Nydelig gitar, helt original med original hardcase! Veldig uvant med (relativt) tykk hals, flate frets og kun 21 bånd, men stor spilleglede uansett. Har noen få skrammer her og der, men ikke mer enn man kan forvente etter 36 år. Båndene er visstnok nyslipte av Geir Falck og føles mer eller mindre strøkne, men trenger en liten rens. Vet ikke helt om jeg skal beholde den over tid eller ikke. Hva kan man forvente å få for en slik i disse dager?