Gå til innhold
 • Bli medlem

Skullkrusher

Medlem
 • Innholdsteller

  636
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  9

Skullkrusher vant dagen sist Februar 9

Skullkrusher hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

495 Excellent

Om Skullkrusher

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag August 29

Contact Methods

 • Website URL
  Facebook.com/keisernor

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

2 477 profilvisninger
 1. Idé til ny tråd? "Burde jeg selge denne gitaren" 😁 Jeg er enig, da. Du vil ikke få nok igjen for gitaren til at det er verdt det. Selv har jeg fortsatt min første el-gitar (jeg teller ikke Behringer-gitarpakken jeg hadde aller, aller først), en '01 Fender Double Fat Stratocaster. Den har også en god del båndslitasje (jeg spilte masse, og jeg spilte kun på den gitaren de første årene), så jeg tror ikke det lønner seg å selge den, selv om det hadde vært kult å brukt de kronene på en gitar jeg hadde spilt mer på.
 2. Årets andre NGD! Ibanez AW3000-NT som sikkert er en 5-10 år gammel. Heltre mahogni i bunn og sarg, og lokk i gran. Har også Grover-tunere. Fikk denne ganske billig på Finn. Den var i god stand, men hadde en del skjegg i tillegg til masse skurring mellom 7. og 10. bånd. Leverte den til Falck og hentet den der i dag. Nå spiller den fantastisk og låter veldig fint. Blir vel å brukes på bluegrass-jam innimellom i tillegg til litt innspilling. Hadde tidligere en eldre Ibanez Performance-kassegitar, men denne er et par hakk mer inspirerende.
 3. Ser ikke vitsen med å spørre forumet om råd til prissetting når du så legger ut gitarene for det dobbelte og attpåtil skryter av at du mer eller mindre har lurt noen i ettertid.
 4. Jeg er en enkel mann, så det blir Ibanez TS-9 Tubescreamer. Phase 90 er også der oppe, men den har vel hakket mindre nytteverdi.
 5. Ja, prøv å juster slik at den ligger parallelt med kroppen. Funker best da.
 6. Kul idé! Tok med San Dimas-en min på jobb i dag.
 7. Theatre of Pain og Shout at the Devil på All Good Clean Records. ?
 8. Håper for guds skyld at Satchel bytter fra Fishman og at dette blir signaturpickupen hans. ?
 9. Synes RG5000-serien ser kjempebra ut, men savner flere fargevalg! Denne i mørk lilla eller rød (eventuelt sort eller hvit) hadde vært perfekt.
 10. Varierer vel mye, men det ligger ut en til 7000,- der kasse følger med.
 11. FR er ikke noe problem så lenge du bare orker å bruke litt ekstra tid på det! Det er ingen heksekunst i det hele tatt, og du vil sette pris på at gitaren er stemt når du tar den frem for å spille. Finnes mange enkle guider på YT, og eneste verktøyet du trenger er unbrako. Ville ikke vært redd FR, spesielt om du har lyst på Synyster-gitaren.
 12. Jo, takk for tilbudet! Men det er absolutt ikke noe hast, spiller vel 99% elektrisk og 1% akustisk.
 13. Ah, overså den. Tror Andertons (som flere store nettbutikker) på gitarer over et visst prisnivå ordner papirer på CITES-gitarer, men om man egentlig må fylle ut importskjema selv også kan det blir mer vrient.
 14. Neida, R7 har gribebrett og sadel av ibenholt.
 15. Niks! Kun på Andertons og enkelte eBay/Reverb-selgere som jeg har funnet. De låter veldig bra, og er rett opp i min gate utseendemessig og har en hyggelig prislapp, men det sitter langt inne å kjøpe en akustisk gitar uten å prøve først.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.