Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Skullkrusher

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  1 041
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  12

Skullkrusher vant dagen sist Desember 17 2019

Skullkrusher hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

974 Excellent

Om Skullkrusher

 • Rang
  Psychofunkadelic
 • Bursdag August 29

Contact Methods

 • Website URL
  Facebook.com/keisernor

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

3 092 profilvisninger
 1. Da kan vi endelig presentere en singel fra den nye plata vår! Vi er veldig stolte. Det kan vel beskrives som svært riff-basert black metal hvor vi ikke er redde for å verken thrashe eller rocke litt.
 2. Jeg kjøpte også et plekter av han! Fikk han til å lage et av jaspis, litt etter mine egne mål. Jeg er veldig fornøyd. De blir ikke særlig glatte, men det problemet har jeg ikke på noen plekter. Det man derimot må passe seg for er at stein er hardere enn plast, lakk og mye annet på gitaren, så det er lett å lage riper på gitaren om man spiller litt friskt. Ser for meg å bruke mitt mest på kassegitar og bass, egentlig.
 3. Det ser ganske bra ut! Er det bevisst at skalloperingen skal være dypere mot ene enden?
 4. Har du prøvd noen av de psycho-digitale ampene? Har en Boss Katana 100W, og selv om den har mange knotter å skru på, har USB-utgang og man kan lagre presets så synes jeg den låter så bra at jeg ikke kunne se for meg noe annet interessant til samme pris. Du kan bruke den som en helt straight amp med drive, volum, eq-knotter og master, eller du kan ta frem laptopen og programmere til du blir lei. Veier ingenting heller!
 5. Haha, fantastisk historie. Skal følge med på halsen, men musikken jeg spiller passer som regel best i mørke rockebuler eller hjemme på stua, så jeg kan ikke se for meg at det er noe problem. Wizard-halsen på RG560 min er stabil og fin.
 6. Ja! Er ikke noen ekspert, men jeg synes de låter fint! Klare og punchy.
 7. Min første New Bass Day på 7 år! I følge serienummer er den laget i 1987. Den har omtrent null båndslitasje, og er i veldig fint stand. Rett og fin hals, mørk og fin rosewood og er akkurat så sprek og lettspilt som den ser ut som den skal være. Skal ta søskenbilde med denne og Ibanez RG560-en min i samme finish snart!
 8. Dro frem vifta og de tre raskeste gitarene mine!
 9. Ingenting har «skjedd» med Floyd Rose, men folk som ikke spiller med Floyd Rose er glade i å fortelle om hvor mye styr det er med det. 😎 Du trenger selvfølgelig en gitar med Floyd Rose.
 10. Jeg ville ha ventet med å kjøpe en så dyr om du er så usikker på hva du trenger og vil ha. Jeg spilte gitar i 15 år før jeg kjøpte meg en gitar i den prisklassen. Først da visste jeg nøyaktig hva jeg ville ha i en gitar. Uansett hvilket merke du går for i den prisklassen vil du få noe av bra kvalitet. Anbefaler deg å oppsøke noen musikkforretninger og prøv ut alt du synes ser interessant ut, og finn ut hva du liker.
 11. 14-15k da jeg var på 4sound sist. Ser det bare er SpeakOn som har på nett nå, der var den en del billigere (12k).
 12. Kan være heldig med pruting noen få ganger, men ender ofte med sure meldinger tilbake, ja. Savner tiden hvor SG Standard regelmessig lå ute til 6000,- 😬
 13. Har hørt gjennom en 3-4 ganger nå. Synes dere hever dere for hver utgivelse, jeg. Låtskriving og produksjon blir bare bedre og bedre. Fin balanse mellom bangers som setter seg tvert (Jack & Thrust, Starchild) og låter som trenger å vokse litt før de sitter ordentlig (Wings of Wax og Heavy Rain). Dere fortjener å være mye større enn dere er. Jeg ville seriøst ha sendt en mail til f.eks. NewRetroWave og sett hvilke muligheter som finnes. Har sagt det før og, men dere skiller dere så positivt ut i en sjanger med raskt voksende fanskare hvor det finnes mange grupper som låter ganske like
 14. For å bidra positivt og konstruktivt: Gibson SGJ og LPJ (de ligger et hakk under Faded igjen) burde være mulig å finne til under 5000,-. Jeg betalte 3000,- for en SGJ i god stand hos en lokal musikkforretning for noen år siden. De dukker ikke opp så ofte, men de ligger vanligvis lavt i pris.
 15. Ah, skjønner! Da skal jeg følge med. Den som bare heter "Synthwave"
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.