Gå til innhold

Skullkrusher

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  798
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  10

Skullkrusher vant dagen sist Juni 11

Skullkrusher hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

702 Excellent

Om Skullkrusher

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag August 29

Contact Methods

 • Website URL
  Facebook.com/keisernor

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

2 721 profilvisninger
 1. En liten klassiker her, altså.
 2. Prøver meg på å være litt mer YouTube-smart med fast opplastingsdag og en god thumbnail. 😄
 3. Har ingen planer om å selge, men jeg lovet å si fra til McDyne om jeg skulle kvitte meg med den, så vi får se!
 4. Hehe, snakket en hel ettermiddag med Tom McDyne der han fortalte om blant annet det. Var visst ett eller annet lokalt tysk band...
 5. Har forsåvidt skjedd litt på pedalbrettet også! Før brukte jeg TS-9 som soloboost. Nå bruker jeg den som boost hele tiden (med vesentlig mindre gain på 5150en, selvfølgelig). I stedet har jeg en Mooer EQ-pedal som soloboost (litt ekstra mids og litt ekstra gain). Av en eller annen grunn bestemte DD-3 seg for å lage masse støy i stedet for å lage pene og eksakte repeats, så den ble byttet ut med en DM-2w, som er helt nydelig både å se og høre på. Har også gjort en liten innsats i å få brettet til å se OK ut for en gangs skyld!
 6. GMW San Dimas '04 Ny gitar inn som er verdt å nevne! Det morsomme er at jeg vet av tre (!) forumitter som har hatt den før meg, men jeg klarte ikke å finne en NGD-tråd, bare tråder der gitaren har blitt nevnt. Gitaren ble bygget for Tom McDyne av GMW i 2004 i forkant av en turné med Circle II Circle. Ifølge McDyne er den bygget etter målene på den originale San Dimasen fra 80-tallet. En liten fun fact. Pga. at McDyne ville ha vinylsticker av coveret på albumene han turnerte for ønsket han å ha halsmikken så langt opp mot halsen som mulig, selv om Lee Garver i GMW advarte om at den ikke lenger kom til å være i "sweet spot". Derfor er det nærmest umulig å spille overtoner med åpen streng, spesielt på femte bånd - når man bruker halsmikk. Uansett, en nydelig gitar å spille på. Spesielt halsen er fantastisk. All historien gjør det bare enda gøyere å eie gitaren.
 7. Dette må selger ta ansvar for. Krev i det minste en tusenlapp for å få fikset elektronikk. Selger har svindlet deg (med eller uten hensikt) og burde rette opp det. Angående ratingsystemet på Finn.no. Det fungerer slik at selger må gi rating først, før kjøper kan gjøre det samme. Så om en selger svindler noen vil han ikke få dårlig rating om ikke han er dum nok til å gi rating til kjøperen han har svindlet. Og ja; bilder!
 8. Litt synthwave på en varm sommerdag. Må få kjørt inn GMWen.
 9. Nå har jeg ikke prøvd akkurat denne, men jeg har aldri fått VOX til å funke bra til tyngre musikk.
 10. Har joinet et nyoppstartet Metallica-coverband, da er det bare å begynne å øve.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.