Gå til innhold

Skullkrusher

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  903
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  12

Skullkrusher vant dagen sist Desember 17 2019

Skullkrusher hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

831 Excellent

Om Skullkrusher

 • Rang
  Psychofunkadelic
 • Bursdag August 29

Contact Methods

 • Website URL
  Facebook.com/keisernor

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

2 855 profilvisninger
 1. Vanvittig kul! Hvordan er tremoloen i bruk? Ser litt Kahler-aktig ut.
 2. Thrasher litt i kveld. God helg! NB: Ikke lefty, mobilen min som har surret. Eventuelt også meg.
 3. Setter pris på det! Skal være flinkere til å poste om konserter fremover. Må få med meg dere også.
 4. Ikke den greieste gitaren å få til kule sofabilder av, men det var deilig å komme hjem til RR1-en min!
 5. Godt poeng! Jeg bruker egentlig bare å regne med en ekstra 500-lapp til gebyr.
 6. Moms er 25% av beløpet du betalte, også kommer det fortollingsgebyr i tillegg. Det kommer ofte på 100-300,-. En gitar til 10.000,- vil da koste 12.500,- + tollgebyret å importere til Norge.
 7. Hei! Kjøpte nettopp en gitar gjennom Reverb. Du betaler den prisen det står på produktet du kjøper, også kommer moms og tollgebyr i tillegg (i ettertid) om produktet + frakt blir over 350 NOK. Husk å regn med det i budsjettet. Ellers er det ganske trygt. Man betaler gjennom PayPal og Reverb selv bistår om det skulle være problemer med handelen.
 8. Takk! Annen verden enn RR3-en min, ja. Stars RR-en min kommer nærmere, men ikke helt opp.
 9. Takk! Deilig at denne endelig var oppnåelig. Har forelsket meg skikkelig i RR-serien det siste året. RR3-en får ikke mye spilletid, og ligger ut på Finn, men Stars-en er også knall. Merker at RR1 er et hakk over i kvalitet, da. Finere ibenholt og mye penere lakk for å nevne et par ting. Skal få på nye strenger på RR1-en i kveld og bli mer kjent med den.
 10. Da ble det julaften på Buran! Har hatt lyst på en slik helt siden jeg kjøpte meg en RR3 for omtrent ett år siden og Jackson Stars RR for et par måneder siden. Synes det er så komfortabelt og deilig å spille med RR- (og V-) gitarer live. Den er så godt som mint med ingen vesentlige riper. Hornene er helt strøkne, den har ingen skrammer og båndene har omtrent null slitasje. Den er ikke helt original, da forrige eier har fått laget en kontrollplate med kun 1 vol og en 3-veisbryter, noe som uansett passer meg bra siden jeg aldri bruker tonepotten noe.
 11. Er litt på leting etter musikkdokumentarer eller andre musikkfilmer som kan være interessante for elevene mine på mellomtrinnet. Husker jeg så en kort film på NRK hvor MGP jr.-artistene spilte inn låtene sine i studio. Er det noen her som har noen gode tips? Målet er å vise hvordan musikk skapes, enten det er med instrumenter eller programmering. Kan selvfølgelig være "voksenmusikk" også, så lenge det er lett å henge med på, fint nok språk og ikke noe dop og drikke. Dere skjønner.
 12. Synes eddik fungerer ganske greit. Bruker å legge metalldelene i eddik en stund, så har jeg ofte litt bike grease på skruene når jeg monterer igjen. Med gripebrett av rosentre eller ibenholt vasker jeg bare med våt klut før jeg oljer brettet etterpå.
 13. Åpningslåta vår! Lyd fra miksebordet, mikset av oss selv.
 14. Charvel har lansert en ny produktserie: MJ. Virker som dette er gitarer for det japanske markedet, men det har dukket opp et par på Reverb allerede. De ser ganske pene ut! Gotoh 1996-tremolo, quartersawn hals og femveis-bryter er vel de største forskjellene fra Pro Mod-serien, foruten produksjonsland. Prisene er et godt steg opp fra Pro Mod, da.
 15. Ja, virker som alle enten har typisk superstrat-headstock nå. Warlock f.eks. kunne vel gjerne hatt den gamle headstocken som matchet kroppen litt bedre.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.