Gå til innhold
 • Bli medlem

K-nizm

Medlem
 • Innholdsteller

  33
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

18 Good

Om K-nizm

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Rogaland
 • Interesser
  Musikk i flere former.

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Men da er jo spørsmålet, er det mulig få kjøpt strat med floyd til 3-4000 kr?tenker det er vel ikke mange å velge mellom?fant ikke en eneste på Finn.no ltd har strats med Floyd som jeg gjerne kunne tenkt meghttps://www.danmusikk.no/esp-ltd-st-213-fr-maple-blk-el-gitar . Er også ltd sn 200 til noen hundringser mer https://www.espguitars.com/products/17090-sn-200fr-maple-bcms?category_id=1967930-sn-series-guitars noen som har prøvd de.? men så var det jo om fender plekterbrett passer
 2. Nice, det hørtes jo veldig praktisk ut men er ikke billige floyd rose ganske vanskelig å ha med å gjøre? Kan jo sikker oppgradere den også. Squier contemporary har floyd rose modell,men liker ikke det reverserte hode på den..
 3. Har lest at Kina modellene til ltd/schecter er bra kvalitet og spiller bra,derfor jeg også vurderer ec256. litt bånd sliping,kroning og setup om det trengs har jeg heller ikke noe imot. men nye squier classic vibe er vel også Kina made?
 4. Kunne ikke finne den, ser den lokalisert i Lofoten mens jeg bor nærmere sør Norge.Men Ja den var billig.. contemporary har 12” radius og jumbo frets og ca 300kr billigere ny ,men vet ikke om den er like god kvalitet som classic vibe? Classic vibe har 9.5” ,jeg har kun spillt gitar på 12 og 14” så vet ikke hvordan 9.5” føles iforhold?
 5. Takker. Ja,har fått med meg den på forumet men bare lufter tankene litt for å finne ut hva jeg skal se etter.Det blir ikke kjøp før i sommer..jeg er heller ikke så begeistret for sunburst fargen.
 6. Jeg har lyst på en ny el gitar etter hvert der jeg kan oppgradere ting som pickups,tunere,litt mer avansert elektronikk som feks: fasevending,treble/bass filter cut(pbt)killswitch etc... Tenker det er best med en billig gitar slik at det ikke betyr så mye om den blir modifisert.Det er litt kjipere å modde en dyr gitar og den taper seg mye i verdi.Men vil jo selvfølgelig kjøpe en gitar som er verdt spillemessig å oppgradere. Tenker Max 3000-4000kr for gitar. Jeg er klar over at jeg kan kjøpe en dyrere bedre gitar for alle pengene i oppgraderinger,men da får jeg den ikke som jeg vil og får ikke gleden av det å oppgradere. Noen Kriterier Mulighet for eller har hh hsh eller hss pickups Jumbo fretz eller høye Gitar med pickguard er jo en fordel men gitar med hh uten pickguard går også. Helst uten floyd rose Helst litt flat radius fingerbrett Ikke for tykk hals(ikke tykkere enn min schecter Hellraiser c1) Foreløpig tenker jeg : Ltd ec256 Squier classic vibe strat 50,60,70? squier contemporary strat ? Fender strat mic?mim Harley Benton sc custom (skeptisk men nevner den i tilfelle noen har prøvd) Noen som har andre andbefalinger eller prøvd noen av de nevnte gitarene?
 7. Du kan prøve å snu polariteten på en av pickupene å høre om det hjelper
 8. Er det selve pickupene som har tynn lyd eller mener du støy? vis pickupene er ut av fase med hverandre blir det en tynnere lyd ut av de.
 9. Denne kan du bruke https://guitarelectronics.com/2-humbuckers-3-way-lever-switch-1-volume-1-tone/
 10. Kan disse hjelpe? Vis ikke kan du jo måle switchen med et Ohm meter.. også så kan du muligens finne hva du leter etter her:https://guitarelectronics.com/guitar-wiring-resources/
 11. K-nizm

  K-nizm

 12. Studio mitt.jeg har drevet med elektronisk musikk en del år nå,men bare nå nylig jeg har begynt å lære gitar..kanskje ikke så interessant siden jeg har ikke fått hengt opp noen gitarer på veggen..men her er ivertfall bilde.trenger litt akustikk plater men det får komme etter hvert.
 13. Okey,det var jo praktisk.lurte på hva snurre mekanismen var brukt til..henger festene i stender eller er kan de henges i sponplater(som jeg har)?
 14. Hei Tenker å henge opp gitarene på veggen i studio mitt,jeg har 2 gitarer foreløpig men kjøper nok en til løpet av sommeren mest sannsynlig.. men er mange fester å velge mellom,er det noen som har noen anbefalinger? tenker på et par av disse https://evenstadmusikk.no/hercules/1032316/hercules-gsp39wb-gitarhenger-for-veggmontering er de okey?
 15. OK..hehe..tenkte det var noe slikt.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.