Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

helgen666

Medlem
 • Innholdsteller

  103
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

14 Good

Om helgen666

 • Rang
  Viderekommen

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo
 1. Etter hva jeg har lest på nettet er special tredje beste floyd. Det er først den helt originale, så kommer O1000, O2000 osv, så kommer special modellen, der har de nok inngått noen kompromissser med materialvalgene bla. Skal fungere bra sies det, men kniveggene slites raskere på special.
 2. Måtte et par ganger på full guff med 60w toppen min. Det var riktignok i ei hytte på ca 8 kvadratmeter og gjennom ei 410 basskasse, men likevel. Med 412 ville det nok gått bedre, men er litt skeptisk til bare 20 watt. Skulle gjerne prøvd en slik på 412 kassa jeg har nå.
 3. Lucky bastard, tror jeg det kalles☺
 4. Brukte laney ironheart er vel omtrent på ditt budsjett. Har 60w sjøl. Litt stor for mc-frakt kanskje, men jeg liker den. Høres ikke så oversaturert ut som f.eks peavey sine sinte amper, men nok gain. Litt "tøŕr" lyd kanskje. Kutter fint gjennom i en miks. Pga 6l6 høres den litt mer amerikansk ut enn f.eks marshall. Studiomodellen nevnt tidligere er absolutt fraktbar i ryggsekk e.l på mc. Tre (2,5) kanaler og ok clean (ihvertfall på de store modellene). ps. Låter mye bedre enn de morgan greiene på øvingsrommet ditt.
 5. Det ligger også en laney irt-studio i salgsannonsene her.
 6. Ei slipeblokk med litt lengde er ikke å forakte. Ellers kan det sikkert være lurt å skaffe blokk med radius som er lik den på gripebrettet. Har du compound radius; finn ei flat blokk og prøv å holde radiusen så godt du kan. Lange bevegelser. Noe av det viktigste er imidlertid å få halsen helt rett. Dette finnes det gitarlinjaler til, med hakk til bånda. God støtte til flere punkter på halsen er også en stor fordel (slik at den ikke bøyer under press fra sliping). Bruk en sprittusj midt på båndene (langs båndet) slik at du kan følge med på hvor mye du sliper vekk. Se noen videoer og les litt me
 7. Hei folkens! Er det noen som vet om original floyd sadler passer i jt 590? Tenker da spesielt på om de gamle schaller strengelåseskruene passer i hullene på sadelen. Samtidig; har noen prøvd de korte typene strengelåsskruer til OFR på schaller trem?
 8. Det finnes slike blokker i masse størrelser, så det går sikkert å finne en som passer. Hvordan skruehullene er plassert på div kopifloyder vet jeg rett og slett ikke. Hvis hullene tilsvarer original floyd, finner du masse sustainblokker å velge i.
 9. Bugera v22 infinium kan jo være et greit lavbudsjett-alternativ. Låter ihvertfall fint, og virker meget allsidig. All tube. Med en overdrive foran virker det som man klarer alt fra fender-clean til lettmetall.
 10. Er rytme gitarist på 35 år. Har mange av de samme inspirasjonskildene som deg. Kan sikkert få til no sologreier også, hvis jeg får litt tid på meg. Har et par halvferdige låt forslag også. Låtene er kanskje litt mer i blackend thrash land, men kan sikkert modifiseres. Har spilt på og av i ca 20 år. Ta gjerne kontakt på fire7sekstito0862. Mvh Helge
 11. Grattis! Kunne godt hatt en sånn en sjøl:-)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.