Pledrik

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  2 138
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  64

Pledrik vant dagen sist Desember 11

Pledrik hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 458 Excellent

Om Pledrik

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo
 • Interesser
  Alt som sier Brom og Twaaang.

Nylige profilbesøk

5 607 profilvisninger
 1. Pledrik

  Gjøre et scoop i Indonesia?

  Husk at det er en lang flytur hjem med (jeg antar) flere stopp. Du får neppe med deg gitaren i kabin på en slik flight, og med mindre du kjøper en med en skikkelig kasse så hadde jeg vært veeeeldig skeptisk.
 2. Pledrik

  Den bittelille Explorer-tråden.

  Jepp, Gibson sin nye signaturserie😂
 3. Har Super Reverben hjemme med noen andre amper, men på øvingslokale har jeg en AC30 som stod sammen med Blues jr. Sistnevnte trenger da en erstatter:). 40-årsgavengår ingensteder.
 4. Pledrik

  Den bittelille Explorer-tråden.

  Er vel (iflg LP forum) 38 kjente originale Korinaer i verden. Han som bestilte min M2M Explorer besøkte en kar i usa med fire (!) stk, og tok litt bilder av den han likte best og sendte de til Gibson for å lage denne.
 5. Pledrik

  NGD

  Ergo så er faktisk da Affen nypault.
 6. Pledrik

  Den bittelille Explorer-tråden.

  Måkke glemme han her da. Den '76en på finn blir mer og mer tiltalende jo mer han senker prisen:)
 7. Pledrik

  NGD

  Grattis! Er noe veldig kult med LP Studio, rett og slett en god gitar uten noe mikkmakk.
 8. Headroom er for blødere:). Takk for tips.
 9. Helt enig med deg:). Men har inntrykk av at Marshall'en (som jo er Hand wired) er av en litt bedre kvalitet enn de "vanlige" 68' modellene fra Fender, og med såpass liten prisdifferanse så kan det være mer fornuftig å gå for Marshallen i denne omgang. Og så heller vente på en god gammel DR (eller en '64 custom shop)
 10. Har en god venn som har fått midtlivskrise (Skilsmisse > MC > Tinder > Guitar Hero) og har derfor gitt han en gitar og en Fender Blues Jr som han kan leve ut rockedrømmen på. Får de nok helt sikkert tilbake når interessen bortfaller, men i mellomtiden kunne jeg derfor "trengt" en forsterker (ahem). Skal spilles i stereo med en VOX AC30 og er jo en Fender-mann, så hadde egentlig bestemt meg for en 68 Deluxe Reverb eller Princeton Reverb. I går dukket det derimot opp en Marshall 1974x på finn, og disse syntes jeg ser latterlig fete ut. Har ikke verdens beste erfaring med Marshall, er det noen her som har erfaringer med denne? Er veldig fornøyd med lydbildet jeg har hatt med VOX og Fender i stereo, men for meg ser denne Marshallen litt "snillere" ut enn andre Marshalls. Any thoughts? Har pløyd gjennom litt reviews og Youtube's, men klarer ikke helt å bestemme meg. Tenkte å dra og teste den i helgen, men fint med litt feedback - lider av lett beslutningsvegring om dagen, og det er ikke bra for GASen.
 11. Pledrik

  Vis din Les Paul

  Skikkelig fin, og tøft med dark back:). Merker jeg blir svakere og svakere for tobacco.
 12. Pledrik

  Vis din Les Paul

  Enig, den var grusom. Får jo aldri solgt den støgge der. Jeg kan kaste den for deg, jeg, i tro juleånd og greier.
 13. Det er vel også et punkt om at man kan ha med seg inntil 10 kg av disse artene i "personlig musikkutstyr". Nå gjelder jo ikke dette ved kjøp av gitar, men uansett greit å vite. Som en kuriositet så er jeg i dialog med en gitarmaker/luthier i Tyskland som sier at han aldri har hatt noen issuer med CITES, og han sender et hundretalls gitarer (mange av dem gamle med braz) i året. Personlig hadde jeg ikke tatt sjansen på dette, men greit å vite:)
 14. Pledrik

  Tikkelyd fra forsterkere

  Har faktisk gjort det, kommer til uken.