Pledrik

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 456
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  29

Pledrik vant dagen sist September 13

Pledrik hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 360 Excellent

Om Pledrik

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo
 • Interesser
  Alt som sier Brom og Twaaang.

Nylige profilbesøk

4 967 profilvisninger
 1. Fremgangsmåte for å lære nye sanger

  Jeg begynte å spille gitar som 14-åring da vi bodde i Asia, og da var det dårlig tilgang på tabs og internett var ikke-eksisterende (rart, ettersom jeg bare er 27...). Satt alene og spilte sammen med stereoanlegget, og selv om det ble myyye feil og tok lang tid, så er det disse låtene som fortsatt sitter og kan spilles selv med tre i promille. idag bruker jeg tabs og youtube på ting jeg ikke finner ut av på egenhånd, men syntes det er mye feil der ute og tar tid å finne "den rette". Eksempelvis skulle jeg endelig (etter årevis med feilspilling) naile overgangen mellom de to gitarsoloene i Hotel California, og fant en youtubevideo med Felder selv som lærer. Var ikke slik det var på originalen:). Moralen må vel være å høre på sangen så mange ganger at den sitter i margen, og så være litt kritisk til tabs etc når du øver inn. Syntes jeg, da.
 2. AlphaBeta/BitWave sine ting og tang

  Som litt over middels tilbakestående hva angår slike prosjekter så hadde det vært morsomt med en beskrivelse av oppsettet:)
 3. NGD - Blacktop

  Går litt frem og tilbake selv, men forløpig blir det sort. Skal ta noen bedre bilder så skal du få se:)
 4. NGD! Guild F-412 (New Hartford)

  Åherre. Vilt vakkert akkert. Me wants it:)
 5. NGD - Blacktop

  Bare tre:).
 6. NGD! Gibson flying V 2017 HP

  Sort V er superfett! Grattis. Hva slags pups sitter i den?
 7. Har egentlig kun testet den en gang - kjøpte en R8 av en kar, og spurte han hvilken OD pedal han brukte ettersom jeg fikk en latterlig fet lyd ut av ampen. Der var det kun kabel rett i pluggen, gitt. Låt veldig bra.
 8. Jepp. Kanonamp, og latterlig mye for penga.
 9. Hvis du har en original '65 liggende å slenge som du ikke liker så kan jeg godt ta meg av den for deg (don't twist my arm).
 10. De 68ene som blir lagt ut på finn går alltid veldig raskt og til veldig nære nypris. Litt rart, men forsvarer jo kjøp av ny forsterker. Må være det mest likvide musikkutstyret man kan ha:)
 11. Vis frem kosekroken din!

  Alle er nydelige, men den L5en er bucket list material:)
 12. Egentlig ikke noe annen grunn enn at jeg likte lyden bedre enn i 65'en, men det kan sikkert variere fra amp til amp.
 13. Tror jeg går for 68, hvis jeg ikke finner en gammal en da:). Ser også at det ligger en (overpriset) 57 Deluxe på finn som også trykker på endel knapper her i gården...
 14. Jeg har en Twin hjemme, og som du sier så er det ikke helt optimalt. Skal selges, og en Princeton Reverb står vel øverst på listen av erstatninger. Herlig sak! Tror denne også er ganske fet, litt annerledes lydbilde men er visstnok The Shiznit: http://www.vintagegitar.no/54-forsterkere/fender-amps/3808-fender-57-custom-champ
 15. NGD!!!

  Aha. har selv lenge hatt veldig lyst på en OM-21 Special, men din er også innmari fin. Grugleder meg til du skal selge den.