Pledrik

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 579
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  36

Pledrik vant dagen sist November 24

Pledrik hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 586 Excellent

Om Pledrik

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo
 • Interesser
  Alt som sier Brom og Twaaang.

Nylige profilbesøk

5 072 profilvisninger
 1. (Selges/byttes) sg hard case ca 1964

  Damn you!! Satt i går kveld og tenkte "hmmm, dette er jo nesten gratis, og det kan jo tenkes at man en dag vil trenge en slik, og ja, jeg har plass, og forresten hva koster en 64' SG disse dager, og heisann inn på reverb, og der, den var fin ja, og oj den var enda finere." osv osv. mulig det blir NGD snart. Den hadde jo selvfølgelig kasse allerede da...
 2. Var på øving i går, og med litt mer feilsøking (støyen var ikke like fremtredende som sist, men absolutt til stede) og justering fikk jeg alt helt støyfritt. Måtte kjøre batteri i volumpedal og Crazy Horse'n - og resten har jo isolerte utganger så da gikk det veldig bra. Takk for gode råd & tips - gotta love GN:)
 3. Fett:). Blackface SR låter enormt bra, grattis!
 4. NGD - Telecaster

  Hehe, "mission accomplished!"
 5. NGD - Telecaster

  Takker og bukker. I dag er det bursdagsfeiring (voklaisten) på band camp og da blir det Telecaster, Tweed & Tequila. Twaaaaaang.
 6. Alternativ 3: Gre deg:)!
 7. NGD - Telecaster

  Dyrt er jo som alle vet deilig:). Bortsett fra at det svir i rassen, da...
 8. NGD - Telecaster

  Sikkert noen her som lurte på hvorfor i alle dager jeg solgte R7en til @strikes - det var ikke ene og alene fordi jeg ble lurt til å selge, men jeg kjøpte for en stund siden noe gammelt treverk som gjorde at jeg måtte/burde selge noe annet (#luksusfellen)... Jeg kjøpte egentlig denne for noen måneder siden, men fikk i siste sekund beskjed om at den var solgt til noen andre ettersom han overbød meg. Valgte å legge det bak meg, men så fikk jeg mail om at den var tilgjengelig igjen. Brukte vel ca tre sekunder på å slå til, og fikk gitaren i hus for en måneds tid siden. Dette er da en 1963 Telecaster. Refin i blonde (vet ikke originalfargen, men sannsynligvis blonde), byttet ut plekterbrett med en 1967ish "tort back" som har blitt temmelig grønt, i en 1966/67 kasse og med pot'er og switch byttet (originale som funker ligger i kassen). Har nok hatt et båndbytte en gang i tiden, men er bra gjort og fortsatt masse liv igjen. Gitaren spiller og låter E N O R M T bra - er vel objektivt sett den fineste gitaren jeg har. Som en kuriositet så hadde jeg en kjent & kjær artist innom som skulle kjøpe den gamle Tele'n min, og etter å ha prøvd denne fikk jeg beskjed om at det sannsynligvis var den beste gitaren i verden:). Vet ikke helt om dette stemmer, men er uansett veldig, veldig fornøyd. Har vel på sikt planer om å finne et originalt plekterbrett, men de er såpass sjeldne og steindyre at jeg ser det helt an. Enough BS, her er noen bilder: Og til slutt en liten sekstitallsbukett: '62, '63 og '64. Mangler da som dere alle skjønner en '61 Jazzmaster (eller '65 da).
 9. I det jeg leste denne så kom jeg på at dette var en god ide:). Takk igjen for gode tips - skal på øving i morgen så får teste ut litt ting & tang.
 10. Cioksen har vel dette
 11. Takker for tips, skal teste ut. Det som er litt merkelig er at det er null støy når jeg prøver samme oppsett hjemme. Merkelig.
 12. Har prøvd å sette meg litt inn i dette, og søkt etter andre tråder men finner ikke noe fornuftig & forståelig svar så prøver her: Jeg kjører et relativt enkelt setup på øvingslokalet; et pedalbrett med chain; gitar > volumpedal (en Mission pro sak) > boss tuner > Wampler euphoria (OD) > Durham Crazy Horse (fuzzilicios) > Keeley Dark Side (modulasjon / delay / fuzz in-a-box) > Boss Digital delay > Lehle splitter som går inn i hhv en VOX AC30 og en gammel Tweed Fender. Splitter er forsynt med egen strøm, resten drives av en Cioks DC5 med en daisy på den siste pedalen (det er 5 uttak). All kabler er av bra kvalitet, og det eneste svake leddet i lydkjeden er han som holder gitaren... Det som plager meg er at det er et merkelig og helt sporadisk støy i lydbildet. Antar at det ikke er jordingstøy ettersom det er helt uavhengig av gitaren (like mye med volum av og på, samt null utslag på å holde på strengene). Som oftest så er det helt stille, men plutselig så kan det være en øving med ganske merkbar during / støy. Da har det ikke vært noen som helst endringer på pedalbrettet. Sist gang så endte jeg opp med å koble signalet kun gjennom Wampler'n og Delay'en, og da forsvant støyen. MEN det som er rart er at det er helt vilkårlig hvilken pedal støyen kommer fra. Hvis jeg feilsøker så kan det være splitter'en den ene gangen, for så å være Crazy Horse'n den neste. Kablene er sjekket, og jeg endrer ikke rekkefølgen på kablene. Kjører begge ampene og pedalbrett på samme kurs (riktignok på en vanlig skjøteledning). Vi har jo en del annet stæsj på lokalet som etter hva jeg skjønner kan påvirke dette, men er som sagt helt grønn på slikt og trenger litt input fra noen med flere hjerneceller enn meg. Er det noen basic forklaring på hva som kan lage støy, eller er det helt hipp som happ?
 13. Pledrik's stash

  En frem og to tilbake... Goldtop ut (snufs), en Tele ut og en annen inn.
 14. Vis din Les Paul

  Syyyykt fin:)
 15. Min første pedal

  Ble litt inspirert av denne tråden og fant faktisk min første pedal. Se for dere 1989, lang pannelugg og The Wall på kassetspilleren. Og denne: