Gå til innhold

Pledrik

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  2 027
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  62

Pledrik vant dagen sist Juni 10

Pledrik hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 269 Excellent

Om Pledrik

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo
 • Interesser
  Alt som sier Brom og Twaaang.

Nylige profilbesøk

5 479 profilvisninger
 1. Selg Kemper og kjøp deg en JCM800😂😂
 2. Pledrik

  Feteste elgitarlyd du noengang har hørt..?

  Mye bra innspill her - er et latterlig vanskelig spørsmål men må si at lyden Mr Young har på Cortez the Killer er helt sinnsvak.
 3. Pledrik

  NGD - Gibson LP Custom R4 (diskusjon)

  Sett inn feks et RS kit, og med wraparound så bør stopbaren ligge helt inntil kroppen. Gitardoktoren min slo faktisk med hammer for å lage en fordypning i lakken for å få den helt tight. Til info så låter disse veldig annerledes enn en «vanlig» LP, men det er jo greia. Jeg hadde nok ikke byttet pups, men det er jo en smakssak. Skulle du angre på kjøpet så si ifra, vet om et godt hjem for den i hovedstaden:)
 4. Pledrik

  NGD - Gibson LP Custom R4 (diskusjon)

  Herlig:).
 5. Pledrik

  NGD - Martin Size 5

  Superfin, grattis:)
 6. Pledrik

  Danelectro U2

  Superfet:). Er jo latterlig mye mojo for en tusenlapp, burde overby Osama men har jo allerede en fra før.
 7. Pledrik

  NAD JCM800

  Grattis:). Marshall-stack og en LP er rett og slett grisefett.
 8. Pledrik

  NGD - Sjøstjerne

  Tok faktisk den, tenkte bare å svare i lik ånd:). Leverte den gamle ES175en til refret i går hos doktoren, og hadde en smålang og helt seriøs samtale om å sette inn EMGer og en floyd rose i den foran en annen og intenanende kunde. Gikk ut i bilen, og holdt på å le meg ihjel:).
 9. Pledrik

  NGD - Sjøstjerne

  Nei, ikke det jeg vet - var vel mer et 80-talls fenomen?
 10. Pledrik

  NGD - Sjøstjerne

  Termitter kostet ekstra:). må si at dette er by far den beste ageingen jeg har sett.
 11. Pledrik

  NGD - Sjøstjerne

  Takker. Jeg måtte "gi" det han betalte Gibson for gitaren som var latterlig høyt, men han ga meg en latterlig høy byttepris på Jag'en og måtte gi en liten neve cash i mellom. Vondt, men verdt det:)
 12. Pledrik

  NGD - Sjøstjerne

  Aaaaltfor få NGD tråder her om dagen så jeg får bidra litt: Som noen kanskje husker så klarte jeg i et svakt øyeblikk å selge min kjære Explorer for noen måneder siden - la den ut på finn til en solid pris og så var det pokkern meg en fisk som beit på. Var latterlig fin, men den såkalte "lightly aged" finishen ble liksom verken fugl eller fisk for min del. Uansett, fikk litt mark i magen av å ikke ha en Explorer på lekerommet så da jeg fikk tilbud om denne krembollen så klarte jeg rett og slett ikke la være - selv om det innebar et bytte av min kjære gamle Jaguar. Er da en såkalt "Made 2 Measure" 1958 Explorer. Han som bestilte den hadde vært på besøk hos en kar over dammen som hadde SEKS (!!!) originale Explorer'e, og denne ble basert på hans favoritt av disse og ferdigstilt i fjor. Vi var vel helt samstemte i vurderingen; en original Burst eller gammel LP er noe man kan drømme om i den reelle verden, men det å bruke over 1 million dollars på en original Explorer kommer rett og slett aldri til å skje. Da går man for the second best thing:). Denne gitarer har kun ligget i utstilling og er minimalt spilt på, og låter, spiller og - ikke minst - føles akkurat som en million dollars. Er rett og slett grisefornøyd, og selv om det var smertefullt å la Jag'en gå så var det vel verdt det for min del. Er mange som ikke liker relic og ageing, men denne tror jeg faktisk kan overbevise noen av disse. Enough BS - noen bilder:
 13. Pledrik

  NAD! Friedman Smallbox Wildwood edition

  Rettet den for deg.
 14. Pledrik

  NGD Gibson L-4 CES sunburst

  Oj, nyyyyydelig:). Grattis!
 15. Pledrik

  Erfaringer med Line 6 Helix HX?

  Dette er jo egentlig den eneste multieffekten jeg har lyst på:
×

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.