Pledrik

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 761
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  43

Pledrik vant dagen sist Februar 12

Pledrik hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 862 Excellent

Om Pledrik

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo
 • Interesser
  Alt som sier Brom og Twaaang.

Nylige profilbesøk

5 215 profilvisninger
 1. Vis frem kosekroken din!

  Vinterferiekosekrok. Sinnsykt fint på fjellet nå:)
 2. Vis oss din SG.

  Feeeet. Hvilket år er customen?
 3. NAD!! Suhr Badger 30 combo

  Fet! Mistenker dog at bildet er fra forrige tiår - har ikke sett en slik CD/DVD hylle på mange år😂.
 4. Vil tro at Husemoen og Gulden er safe bet her:)
 5. Nå har jeg av en eller annen grunn plutselig fått en del amper hjemme, og står nå en gammel Super Reverb, en Blues Jr, en AC10 og en Matchless SC Mini på lekerommet. Nå bor jeg slik at jeg kan dra på litt hjemme uten å få The Donut Patrol på døren, men spiller uansett stort sett på relativt lavt volum. Av disse fire så låter den gamle SR'en miiiiilevis bedre enn de andre selv på lavt volum - nå er den riktignok mod'et (ikke spør meg hvordan, jeg velger å tro at det ble gjort med glansbilder og klinkekuler) for å spille bedre på lave volumer, men er uansett litt overraskende. Men, som du sier, veldig morsomt med variasjon, og med en ABY så får man enormt mange gromme lyder:)
 6. Haha, ikke ennå:). Men sjekk ut Matchless SC mini, den er en virkelig god hjemmeamp.
 7. Tweed is all you need:). Jeg er veldig usikker på om det er noe galt med reverben eller om det bare jeg som er bortskjemt med både Super Reverb (helt fantastisk revetb) og Strymon BlueSky. Har også en AC10, og merker at reverben der også er litt uggen i mine ører. Skal ta den med til forhandleren og sjekke. Forsterkeren ellers er helt knall:)
 8. Vis oss din Tele

  den der er så latterlig fin:)
 9. Igår så presterte jeg å kvitte meg med en gitar jeg egentlig ikke ville selge (Explorer), og en av grunnene til at jeg solgte var at jeg - i tillegg til nesten full "asking price" i cash - fikk en 99.9% ny og ubrukt Fender Blues Jr i tweed med på dealen. Herlig forsterker, og låter veldig, veldig bra. Men jeg merket raskt at det er en svak men irriterende ulyd når reverb er på. "Selger" hadde ikke merket noe til dette og han er jeg 100% sikker på, men mistenker at han ikke har brukt forsterkeren nok eller høyt nok til å merke det. Fikk med kvittering og den er nær ny så er nok uansett en garantisak. Spørmålet mitt er da om det er Reverb'en som er gåen eller om rett og slett reverb'en på disse forsterkerne låter helt jævlig? Søkte litt på dette internettet i går og er tydligvis maaaange som mener at standard reverbtank i Blues jr er bare å kaste med en gang. Er det noen her som deler disse erfaringene? Prøvde å ta opp lyd, men iphone'n min har fått drypp så lyden høres helt forjævlig ut. Slenger med et par bilder for moro skyld, klarte ikke la kamera ligge da jeg så denne komboen (og det er altfor lite bilder på GN):
 10. Vis oss din SG.

  Latterlig fete. Jeg holdt også på å ryke på en gammal SG Custom, men jeg sliter litt med at midtpup’en er litt i veien for plekteret når man spiller. Eller er det bare meg?
 11. pedalbrett

  Trådløs 4G router så du alltid kan sjekke finn.no:)?
 12. pedalbrett

  Hva er den store grå boksen til høyre på undersiden?
 13. Ikeacaster

  Vil bare si at jeg stemmer for å la finishen være naturell. Syntes den ser tøff ut as is:).
 14. Vis din Les Paul

  Eh, ellers takk😆😆. Men savner den litt må jeg innrømme.
 15. Vis din Les Paul

  Oh yess:)