Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Pledrik

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  3 060
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  137

Pledrik vant dagen sist Mai 17

Pledrik hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

4 420 Excellent

Om Pledrik

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo
 • Interesser
  Alt som sier Brom og Twaaang.

Nylige profilbesøk

6 613 profilvisninger
 1. Ser nydelig ut. Husk at Gibson også sliter med å bygge bra 335er om dagen så ikke noe å være flau over dette😁. Jeg hadde vært overlykkelig om jeg hadde fått til noe som var 5% så bra som dette.
 2. 1958, baby👍👍
 3. Jepp. Aldri skjønt at «originale bånd» skal være noe positivt. Denne hadde svært lite kjøtt på beinet igjen, blir noe helt annet med en god båndjobb.
 4. Dagens gitar fikk nye bånd, shim på oversadel og litt småfiks denne uken. Er noe så herlig basic med en Junior. Latterlig bra sak.
 5. +1 på proff hjelp her. Kan nok være en enkel fiks, men ville aldri tatt sjansen på å fikse dette selv. Personlig syntes jeg Bigsby er superfett på LP, men da ville jeg jo satt på en B7 i stedet.
 6. Helt enig. Som de sier i bilverden; «there’s an ass for every seat»👍. Jeg er jo temmelig main stream i gitarsmaken, men syntes alltid det er morsomt å prøve å konvertere meningsmotstandere. Til og med captainpervo måtte innrømme at han likte ene LPen min, og han er jo skap-shredder.
 7. Jeg tror du må ha fått covid. Liker du ikke tele’r så har du mistet smaken😂.
 8. Jepp. Er vel den desidert mest merkbare forskjellen.
 9. For ikke å nevne Harley Benton, de er visstnok bedre enn alt annet
 10. Du glemte skalloperte bånd😂😂
 11. Jeg vet. Jobber med saken. Merker at rødt og blått prater til meg. Høyt.
 12. Det blir egentlig bare nyanser, og for å være helt ærlig så hadde jeg klart meg resten av livet med bare den hvite. Men er jo litt i overkant nerdete av natur, og syntes dette er veldig morsomt. Jeg har et par andre strater som er mer ulike og som gir en litt annen "spilleopplevelse", og er morsomt å nerde på variasjonene. Og ja, du må begynne å samle på telecastere.
 13. sant nok. Men dette er noe jeg sier så høyt jeg kan slik at jeg kan bidra til å presse prisene ned til et nivå hvor jeg har råd til en bøøøøørst😀
 14. Hehe, takker👍. Jeg skal ærlig innrømme at jeg er usikker på hvor god «investering» noe slikt er, men har jo planer om å ta med meg disse gamlingene i graven så får trøste meg med det.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.