Pledrik

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 341
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  26

Pledrik last won the day on June 22

Pledrik had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

1 219 Excellent

Om Pledrik

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo
 • Interesser
  Alt som sier Brom og Twaaang.
 1. Hun virker uanfektet så langt så går nok bra. Forleden var det en kompis som skulle prøve å jekke en øl på headstocken så vi får se hvordan sommeren går:)
 2. Har tatt med en gammal akustisk på hytta for sommeren, og sitter nå på trappen og klimprer. Skal jo ikke klage over det nydelige sommerværet, men hvor skadelig er det med direkte sollys på en gammel gitar? Blir ikke mer enn en times spilling om gangen, men den har nok av krakelade fra før så er litt bekymret for om det vil sprekke opp mer. Any thoughts? God sommer, btw:)
 3. Egentlig et stykke unna min musikktype, men jeeez så bra spilling. Bøyer meg i metallstøvet.
 4. Vel, jeg hadde i hvert fall blitt en god kunde:). Vet ikke helt hvor lønnsomt dette ville vært her hjemme, musikere er jo generelt litt prutetryner og med finn.no som funker bra så skal det nok litt til for å få til dette, dessverre. Man kan jo tenke litt bredere også; hva med å i tillegg tilby folk som har tingene sine på finn.no å la instrumentene stå i butikken for visning og så ta en kommisjon?
 5. Bruker både Vintage og Stig Rocknfolfsen, begge er bra:)
 6. Enig med Castor, men ettersom dette er et gitarnerdeforum så må du nok si noe om den andre gitaren også. "Jeg fant to gitarer på et loft" er noe vi alle drømmer om, og da spesielt hvis det er noe gammelt og morsomt:)
 7. Grattis med nydelig gitar! Har kona noen single søstre?
 8. ett ord: barnevernet
 9. Det der kan umulig være en nyere gitar - kjøpte du den ny eller brukt? Ser ut som om noen har byttet bånd med noe billige greier. Det er veldig mange her inne som kan langt mye mer om dette enn meg, men for meg så ser dette ut som om det må en refret til. Dette kan vel ikke fikses med recrowning? Det ligger også veldig mye gønk langs båndene (med mindre det faktisk er treverket som er misfarget...). Regner med at ettersom du sier du aldri har tatt av strengene at du heller ikke har rengjort gripebrettet? Gjør dette til en vane. Og husk å vaske labbene før du spiller. Du får sikkert langt bedre svar fra andre, men dette er i hvert fall min første tanke.
 10. Hehe, spørs om hun ikke skal få navnet Dirk Diggler...
 11. I og med at vi er i 2017 så blir det vel "Hen" da.
 12. Får vel poste denne her, ettersom jeg nå endelig har blitt permanent medlem i SG-klubben. Hun her skal nemlig aldri(ish) selges.
 13. So it's not all bad:)
 14. Går litt frem og tilbake, men kommer stort sett alltid tilbake til hun her.
 15. Har vel aldri testet dette, men ser ikke behovet her heller. Funker bra:)