Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

andreas.espolin

Medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om andreas.espolin

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 20. mars 1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Vestfold

Nylige profilbesøk

1 570 profilvisninger
 1. Made in USA: American Special med Fender N3 pickups, locking tuners og EQ-boost. Flott gitar som funker til alt fra country twang til rock’n’roll. Kommer med solid hardcase. Kjøpt i 2015. Strenger er av pga rens og rengjøring. Kan byttes evt byttes i andre gitarer i samme prisklasse! Ser primært etter Gibson Les Paul! Annonse på Finn: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=174693152 Selges for 8000kr
 2. Klarer du å tolke noe ut fra disse? @RalphDarwin
 3. Hey folks! Jeg har etter mange års bruk endelig klart å ødelegge min ebow. Bunndekselet har falt av sammen med alle tre kontaktpunkter/ledninger. Er det noen her som kan forklare meg hvor disse skal loddes på igjen? Jeg legger med koblingskjema til de av dere som skjønner det (NB: Bildet under er hentet fra google, men jeg har tilsvarende problem) Takk for svar!
 4. Jeg har spilt endel konserter på fender twin reverb, med fender american deluxe telecaster (N3 pickups) For å rocke dette litt opp bruker jeg en proco RAT. Hva finnes av andre pedaler som gjør tilsvarende jobb? Jeg trenger en god varm vreng til et rock/metal lydbildet. Jeg er ikke interessert i å høre twinReverb / singelcoil ikke fungerer til rocknroll osv. Det gjør det takker for svar!
 5. Mulig dette er beskrevet før, da beklager jeg isåfall det. Min vox ac30 cc2 forsterker vil ikke lenger skru seg på. Powerknappen virker og lyser rødt, men standyknappen vil ikke lyse grønt og det kommer ingen lyd. Alle sikringer er sjekket, all kabling bak ved powerchassi og ser hel ut. Noen som har vert borti dette før?
 6. Mulig dette er beskrevet før, da beklager jeg isåfall det. Min vox ac30 cc2 forsterker vil ikke lenger skru seg på. Powerknappen virker og lyser rødt, men standyknappen vil ikke lyse grønt og det kommer ingen lyd. Alle sikringer er sjekket, all kabling bak ved powerchassi og ser hel ut. Noen som har vert borti dette før?
 7. Jeg spiller nå på en JCM800 med 4x12 eller 2x12 kabinett. På mindre klubber og scener blir kan dette bli et problem da ampen trenger et vist volum for å spille bra. Jeg har hørt om en boks man kan koble mellom topp og kabinett for rett og slett og dra ned mastervolumet! Ampen kjører mye output, mens "boksen" drar ned et vist antall DB. Noen som vet hva denne heter, eller andre tilsvarende løsninger? Thanks! Andreas
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.