Web Analytics
Jump to content

kruneh

Medlem
 • Posts

  1,030
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

kruneh last won the day on November 25 2015

kruneh had the most liked content!

About kruneh

Profile Information

 • Gender
  Mann

Recent Profile Visitors

5,740 profile views

kruneh's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

56

Reputation

 1. Kul samling! Megadeth-fokus her, KV1 ?
 2. Dette minner meg om april måned i en viss kalender som ble laget her i huset
 3. Det er en 92 modell Rhoads Pro, så MIJ med neck thru, ebony og Schaller trem. Har rykte på seg for å være på høyde med RR1 disse. Nå har jeg faktisk aldri prøvd en RR1, men såpass erfaring har jeg med gitarer at det tror jeg gjerne på. Jeg har en 90-modell også, og for meg er dette på en måte essensen av min tidlige gitarinteresse, Jackson-annonsene i Guitar World først på nittitallet skapte et enormt behov for å få tak i en sånn en Denne er velbrukt både fra meg og første eier, men hver gang jeg tar den frem så er det som å komme hjem, og den har stor affeksjonsverdi
 4. Denne har vært med på litt bergensk black metal på nittitallet, så den må vel telle eller? Kjøpte den av Magnus i Ancient midt på nittitallet en gang, og på den tiden var det på ingen måte lett å få tak i Jacksosn her til lands. Den er fortsatt i min eie, og det blir den til evig tid.
 5. Ja låter det like bra som det ser ut, så... wow!
 6. Er alle utstillere knyttet til Gitarhuset, eller finnes det andre og evt uavhengige utstillere, f.eks Nebelung etc?
 7. Tøft! Det var vel lettere å samle for 15 år siden, før alle re-issues og ditt og datt kom på markedet, det gjør det til en formidabel jobb å holde oversikten. Hva med prototyper? Håpløst, er det Vai som har disse kanskje? Og hva med de andre gitarene? Hva går du etter når det gjelder Ibanez generelt?
 8. Grattis, fin gitar det der. Var innom Norsk Musikk forrige helg og la merke til den der. De hadde en annen Iron label 7-strenger også når jeg var der.
 9. Har en Riffmeister i Pelham Blue med P90. Meget godt fornøyd, veldig stabil hals, ikkeno tull og låter bra. Føler det er en ujålete arbeidshest, vel verdt penga i mine øyne.
 10. Kjempeflott med en sånn gjennomgang, nyttig og lærerikt.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.