Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

kruneh

Medlem
 • Innholdsteller

  1 029
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

kruneh vant dagen sist November 25 2015

kruneh hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

55 Excellent

Om kruneh

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

5 687 profilvisninger
 1. Kul samling! Megadeth-fokus her, KV1 ?
 2. Dette minner meg om april måned i en viss kalender som ble laget her i huset
 3. Det er en 92 modell Rhoads Pro, så MIJ med neck thru, ebony og Schaller trem. Har rykte på seg for å være på høyde med RR1 disse. Nå har jeg faktisk aldri prøvd en RR1, men såpass erfaring har jeg med gitarer at det tror jeg gjerne på. Jeg har en 90-modell også, og for meg er dette på en måte essensen av min tidlige gitarinteresse, Jackson-annonsene i Guitar World først på nittitallet skapte et enormt behov for å få tak i en sånn en Denne er velbrukt både fra meg og første eier, men hver gang jeg tar den frem så er det som å komme hjem, og den har stor affeksjonsverdi
 4. Denne har vært med på litt bergensk black metal på nittitallet, så den må vel telle eller? Kjøpte den av Magnus i Ancient midt på nittitallet en gang, og på den tiden var det på ingen måte lett å få tak i Jacksosn her til lands. Den er fortsatt i min eie, og det blir den til evig tid.
 5. Ja låter det like bra som det ser ut, så... wow!
 6. Er alle utstillere knyttet til Gitarhuset, eller finnes det andre og evt uavhengige utstillere, f.eks Nebelung etc?
 7. Tøft! Det var vel lettere å samle for 15 år siden, før alle re-issues og ditt og datt kom på markedet, det gjør det til en formidabel jobb å holde oversikten. Hva med prototyper? Håpløst, er det Vai som har disse kanskje? Og hva med de andre gitarene? Hva går du etter når det gjelder Ibanez generelt?
 8. Grattis, fin gitar det der. Var innom Norsk Musikk forrige helg og la merke til den der. De hadde en annen Iron label 7-strenger også når jeg var der.
 9. Har en Riffmeister i Pelham Blue med P90. Meget godt fornøyd, veldig stabil hals, ikkeno tull og låter bra. Føler det er en ujålete arbeidshest, vel verdt penga i mine øyne.
 10. Kjempeflott med en sånn gjennomgang, nyttig og lærerikt.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.