Web Analytics
Jump to content

Hva var din første el-gitar?


johs
 Share

Recommended Posts

 • Replies 81
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Noe så originalt som en Squirer Strat i Affinityserien. Sort og hvit og helt grei gitar. Solgte den for nesten samme sum som jeg kjøpte den for 15 år senere. Riktignok med oppgraderte pickuper og elektronikk.

Link to comment
Share on other sites

Morgan Legend Strat, Candy Apple Red, med en Roland MicroCube.. må vel være 4 år siden jeg satte mine bein i en gitar for første gang...

Gitaren var helt ok den for en nybegynner, men ble solgt for en stund siden.. MicroCuben har jeg fremdeles, kjekk turkamerat!

Link to comment
Share on other sites

Lærte meg å spille på min fars Ibanez LP Custom-kopi. Den første gitaren jeg kjøpte for egne penger, var en kremhvit Charvel mod. 4. H-S-S pu-konfigurasjon, Jacksons FR-patenterte tremolo og aktiv elektronikk. (Tror det var i '89 eller '90) Gitaren låt jo ganske bra den, og var god å spille på, men preferansene endret seg en god del, så den ble brukt som delbetaling for en Les Paul Classic. Har egentlig ikke angret noe særlig på det. Det hadde dog vært gøy å vite hvor den befinner seg nå. :)

Link to comment
Share on other sites

Oi oi..... Tror det var en Hagstrøm. Billig. Litt Strat-aktig, SB, masse skyvebrytere, bl.a. en de kalte "Orgel-effekt" :lol: Det var i 1964...

I 1965 ble det en Telecaster. Och der fastnade jag lissom... spiller fremdeles Tele / T-Style... ;)

Edit: Sirkveleif...

Edited by Tommern
Link to comment
Share on other sites

Pearl stratocaster, made in Japan, SSS oppsett og 3 veis pickupvelger. Sunburst med hvitt plekterbrett og lønnehals. Gav 800 for den brukt i -93 inkludert koffert og kabel. Gitaren er long gone, men kabelen har jeg faktisk fortsatt :D

Link to comment
Share on other sites

Onkelen min importerte en liten haug med Japan-squiere sent på 90-tallet en gang, der jeg fikk en av de. Ville selvfølgelig ha en svart en, siden svart var tøfft. Konge gitar som jeg angrer på at jeg solgte! (Også for 800 spenn da!!)

Link to comment
Share on other sites

Det var en Marlin Strat med laminert kropp ( tung som bly!! ^_^ ).. holdt aldri stemminga, slitte bånd og en jævli dårlig tremolo. Men den åpnet opp en helt ny verden for meg, og jeg var gitargud den første dagen jeg kom hjem å plugget meg i det gamle technics anlegget fra 80 tallet... 15 år siden, å har den fortsatt ...mmmm det var tider det..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.