Web Analytics
Jump to content

orsvend

Medlem
 • Posts

  1,953
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

orsvend last won the day on May 19 2014

orsvend had the most liked content!

About orsvend

 • Birthday 01/22/1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.svendsenart.com

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Gjøvik

Recent Profile Visitors

6,949 profile views

orsvend's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

161

Reputation

 1. Min '99 el '00 Firebird VII. (Har teipa ned midt-pickupen da jeg hengte opp plekteret i den hele tida, selv i laveste posisjon)
 2. Husker du baksida på det Harley Benton kabinettet du skulle bytte element på for meg? Fyttikatta, det satt
 3. Kjøpte et sett pickuper av meg. Kjapp forhåndsbetaling og en generelt knirkefri handel.
 4. Special er jo en nedstrippa standard, da, så du får det samme... bare mer.
 5. Jeg GAS'er hardt på ES. Ble ikke bedre av dette gitt.
 6. Vel, nå handler den om JJ og TAD, der sistnevnte faller underkatgorien jeg nevnte, som også inkluderer Groove Tubes. Poenget mitt var at det er ytterst få rør som lages i sin egen fabrikk, av sin egen produsent, så når man skal lete igjennom rør-jungelen etter alternativer, og i tillegg leser side opp og ned på internett med diverse synsing, er det lurt å huske på at de fleste røra utenom de russiske kommer fra samme fabrikken i Kina.
 7. Tja, de er ikke noen ræsere på å matche rør, det skal være sagt. Det første paret KT66 jeg kjøpte av de var så langt fra hverandre at det var helt umulig å bruke dem sammen. Da snakker vi HELT umulig. Det andre paret var også litt på kanten, men da orka jeg ikke vente på enda ett, så smelte det i, og det funker nå enda.
 8. Jeg gjorde det samme som deg i en AC4, der det ene utgangsrøret virkelig høres, og jeg synes TAD låt bedre. Nå blir jo dette litt som med alt annet; hver enkelts personlige smak vil variere, så utenfor ren holdbarhet er det ikke noe fasitsvar på hva som er best. Men jeg er enig med det du skriver, at TAD har mer topp og er renere i lyden. VOX'en min var jævli grumsete, så for meg ble det en positiv endring. Putta et par TAD KT66 i en bluesbreaker nå, som var jævli mørk og grumsete med originalrøra (shitty kina-5881), og det ble en veldig positiv endring. Nå må vi huske på da, at de aller fleste røra utenom de russiske kommer fra samme fabrikken i Kina. Forskjellen blir kvalitetskontrollen hvert enkelt merke gjør før de rebrander. Nå skal det også sies at TAD sine "STR" rør lages på deres spesifikasjoner i nevnte fabrikk, så oppi hodet mitt burde det være et pluss.
 9. Det største problemet hennes i mine øyne er at det ikke er tight. Det henger ikke sammen, men høres mer ut som enkelte snutter hun har øvd inn hver for seg, som hun ikke greier å få flyt på helhetlig. Og det viktigste i slik musikk er jo å være tight!
 10. Mye lettere å høre hvor dårlig a spiller, mener du... Altså, jeg hater ikke på shreddere, men hun bommer jo på de alle fleste tonene.
 11. Du innser at dette blir noe helt annet enn å bruke en attenuator? Om du skrur ned volumet igjen før sluttrinnet så er det fremdeles kun preamp-vreng du får. Om du liker lyden du får med dette er det selvfølgelig helt greit, og det er ikke noe galt i å gjøre det slik, men jeg vet det er flere som tror dette blir det samme som en attenuator. Beklager på forhånd "bedreviter-kommentaren"
 12. Spiller like høyt i Lazy Daze faktisk. Det er kun èn person som ikke klarer å begrense seg i Hello Radio, og han kjenner du nok =p
 13. Jeg bruker en Dr.Z brake-lite med min jtm. Låter jo ganske pinglete på full demping, men midt på omtrent kommer godlyden. Det er helt greit scenevolum for mine band ihvertfall!
 14. Jeg har en reissue, og den har 5881 rør, som jo er en 6L6 variant. Skal bytte de ut med KT66 nå snart og se om det blir noen stor forskjell! Har lyst til å prøve å sette inn alnico høyttalere, som jo var originalt på disse, men det er så svindyrt a gitt.
 15. Denne har jeg lyst på: http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=58058677&searchclickthrough=true&searchQuery=marshall
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.