Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Hank Annicke Noe

Medlem
 • Innholdsteller

  1 249
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Hank Annicke Noe vant dagen sist September 4 2012

Hank Annicke Noe hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

96 Excellent

Om Hank Annicke Noe

 • Rang
  Durkdreven

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Fredrikstad

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Så for meg at den kunne komme. Det er ikke gjort i løpet av helgen å få til det. Men jeg skal se hva jeg kan samle av crew for å få til en demo så snart som mulig.
 2. Hei sveis, folkens, Lenge siden jeg har postet noe nevneverdig på forumet her nå. Jeg har det siste året holdt på med et prosjekt så nå viser resultater. Det er noe så banalt som å lage emulator av to kjente Marshall-amper i en og samme boks (pedal)….. Ja det er blitt gjort 1000 ganger før, men jeg fikk denne ut av mitt valg. Jeg valgte av enkelhet å emulere en JMP og en JCM800, via en switch. Er grisefornøyd med resultatet og har nå fullført tre håndlagde persondedikerte eksemplarer. Det har vært skjær i sjøen underveis, da en kollega ba instendig om å få lage layout. Det sa jeg ja tak
 3. Å lage en helt passiv loop byr på en del problemer. Du kan kanskje bruke rack-effekter med justerbar input/output. Problemene oppstår dersom du vil bruke stompbokser (f.eks. Boss Chorus CE-2 etc.) Disse boksene har ikke stillbar følsomhet, og vil få alt for mye signal inn dersom du drar på litt guffe fra preampen. Det anbefales sterkt å montere en aktiv loop, men justeringer inn og ut for å tilpasse signalet til effektene.
 4. Hm, Har sett gjennom tråden her og det er mange gode amper her. Men hvorfor har ingen nevnt MusicMan 410HD? Jeg hadde en slik i mange år, brukte den lite, så jeg solgte den. Men skulle jeg gjøre et gitarkomp i jazz, så tror jeg at jeg ville brukt denne.
 5. Som sagt, hei igjen. Jeg er jo egentlig et gammelt medlem, men av en eller annen grunn forsvant jeg ut herfra for en del år siden. Jeg synes det er fint å finne igjen mange "nics" fra tidligere. Selv har jeg ikke vært særlig aktiv hverken som gitarist eller elektronikk-mekker de siste årene. Men det kan jo endres. Så ja, jeg skal nå prøve å bli mer aktiv her igjen. Det skjer jo så mye fint her. Hilsen Hank ?
 6. Ok Audun, du skriver selv at ditt svar er flåsete. Men det er jo nettopp dét det handler om; skru til du finner lyden/snerten du selv ønsker. Klarer man ikke dét med en Blues Junior, så er vel ikke det amp´en man bør velge til rockabilly. Jeg er veldig godt kjent i Fender-amp-verden, men ikke Blues Junior, Hot Rod DeVille og de der, så jeg vet ikke mer.
 7. Hadde en slik som du Gunnar beskriver, altså en tidligere modell. Måtte la den gå da jeg kjøpte den ekte Gibson Les Paul. Skulle gjerne hatt den nå for moro skyld, men den står nok et sted i Fredrikstad og støver ned nå, og jeg har ingen aning om hvor jeg skal begynne å lete. Jeg husker det var rimelig stor kvalitetsforskjell på pickup´ ene på Ibanez´en og Gibson. Bytte du den inn i Stensvik en gang? Kan jo hende vi snakker om samme gitar. Ellers grattis til trådstarter :-)
 8. Ser veldig innbydende ut, den. Gratulerer :-)
 9. Det dukket plutselig opp en godbit på døra direkte fra California i dag. 1983 Fender Concert II Rivera era. Denne er ment å bruke til å bli kjent med, kanskje tweakes og moddes litt, men etter noen få minutter har jeg forstått at jeg har mye å sjekke ut med denne ampen. Jada, dere unge metallhuer! Dette er ikke noe for dere, selv om jeg fikk den til å "chugge" med SG og humbuckers. Bare le, dere ;-( Dette blir mye moro :-) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1044763385536627&set=a.105445316135110.10782.100000089260588&type=3&theater
 10. Nei, nei, nei! Du er på rett spor, men hvis du er uerfaren på vokal, kan jeg bare gi ett råd: Drit i bokser og syng med din egen stemme. Og syng mye! Når du er blitt god...., ja da kan du begynne å leke med elektronikk. Bare et velment råd fra en gammel korist! :-)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.