Web Analytics
Jump to content

Hank Annicke Noe

Medlem
 • Posts

  1,253
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Hank Annicke Noe last won the day on August 25

Hank Annicke Noe had the most liked content!

About Hank Annicke Noe

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Fredrikstad

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Hank Annicke Noe's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

105

Reputation

 1. Ja, kan gå i tenkeboksen på dèt. Et sluttrinn er jo ikke så komplisert, men delene koster jo en del for kvalitet, må`n vite.
 2. Takk for fine ord Kristoffer 🙂 Jeg har nå gjort alvor av det og slutta som lærer etter 30år. Jobber nå for Øivin Fjeld Gitarverksted som også er Norges autoriserte Fender-verksted både for gitarer og forsterkere. Jeg er seff mest på forsterkere og stortrives 🙂
 3. En forsterker med 2stk. EL34 på 50W bruker aldri katodebias (VOX AC type), nettopp for å komme opp i 50W. Derfor er negativ spenning på pin5 (styregitter) veldig viktig.
 4. Hei, Dersom du skal bytte EL34 utgangsrør kan du med enkle metoder sjekke om spenningene til rørene er riktige uten å åpne forsterkeren. Du tar ut rørene og måler spenningene i pinnne-hullene ( der pinnene til røra skal være) direkte i soklene. Det viktige er da (med minusledningen fra voltmeteret koplet til chassis), skal du med den røde ledningen måle følgende: pin 3: litt over 400V (anode) pin 4: litt over 400V (skjermgitter) Pin 5: i underkant av -50V (altså negativ spenning. Det er dette som er styregitter og skal ha bias-spenning). pin 8: 0V (katode) Det viktigste her er å ha negativ på pin 5, Mangler denne, vil røret ruse opp og blekket inni (anoden) vil begynne å gløde rødt. Da brenner du av røret på kort tid. Dersom spenningene stemmer med det som er over kan du prøve å sette i nye rør.
 5. Så for meg at den kunne komme. Det er ikke gjort i løpet av helgen å få til det. Men jeg skal se hva jeg kan samle av crew for å få til en demo så snart som mulig.
 6. Hei sveis, folkens, Lenge siden jeg har postet noe nevneverdig på forumet her nå. Jeg har det siste året holdt på med et prosjekt så nå viser resultater. Det er noe så banalt som å lage emulator av to kjente Marshall-amper i en og samme boks (pedal)….. Ja det er blitt gjort 1000 ganger før, men jeg fikk denne ut av mitt valg. Jeg valgte av enkelhet å emulere en JMP og en JCM800, via en switch. Er grisefornøyd med resultatet og har nå fullført tre håndlagde persondedikerte eksemplarer. Det har vært skjær i sjøen underveis, da en kollega ba instendig om å få lage layout. Det sa jeg ja takk til, men vedkommende fikk aldri ut den berømte fingern.Etter et år satte jeg foten ned. Redningen min datter som klekka ut en enkel front på en halvtime. Har fått mye skryt, og det er jo moro. Legger ved noen bilder fra byggeprosessen.
 7. Å lage en helt passiv loop byr på en del problemer. Du kan kanskje bruke rack-effekter med justerbar input/output. Problemene oppstår dersom du vil bruke stompbokser (f.eks. Boss Chorus CE-2 etc.) Disse boksene har ikke stillbar følsomhet, og vil få alt for mye signal inn dersom du drar på litt guffe fra preampen. Det anbefales sterkt å montere en aktiv loop, men justeringer inn og ut for å tilpasse signalet til effektene.
 8. Hm, Har sett gjennom tråden her og det er mange gode amper her. Men hvorfor har ingen nevnt MusicMan 410HD? Jeg hadde en slik i mange år, brukte den lite, så jeg solgte den. Men skulle jeg gjøre et gitarkomp i jazz, så tror jeg at jeg ville brukt denne.
 9. Som sagt, hei igjen. Jeg er jo egentlig et gammelt medlem, men av en eller annen grunn forsvant jeg ut herfra for en del år siden. Jeg synes det er fint å finne igjen mange "nics" fra tidligere. Selv har jeg ikke vært særlig aktiv hverken som gitarist eller elektronikk-mekker de siste årene. Men det kan jo endres. Så ja, jeg skal nå prøve å bli mer aktiv her igjen. Det skjer jo så mye fint her. Hilsen Hank ?
 10. Ok Audun, du skriver selv at ditt svar er flåsete. Men det er jo nettopp dét det handler om; skru til du finner lyden/snerten du selv ønsker. Klarer man ikke dét med en Blues Junior, så er vel ikke det amp´en man bør velge til rockabilly. Jeg er veldig godt kjent i Fender-amp-verden, men ikke Blues Junior, Hot Rod DeVille og de der, så jeg vet ikke mer.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.