Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Hank Annicke Noe

Medlem
 • Innholdsteller

  1 249
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Hank Annicke Noe vant dagen sist September 4 2012

Hank Annicke Noe hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

96 Excellent

Om Hank Annicke Noe

 • Rang
  Durkdreven

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Fredrikstad

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Skal prøve å få lagt ut noe rett etter helgen 🙂
 2. Så for meg at den kunne komme. Det er ikke gjort i løpet av helgen å få til det. Men jeg skal se hva jeg kan samle av crew for å få til en demo så snart som mulig.
 3. Hei sveis, folkens, Lenge siden jeg har postet noe nevneverdig på forumet her nå. Jeg har det siste året holdt på med et prosjekt så nå viser resultater. Det er noe så banalt som å lage emulator av to kjente Marshall-amper i en og samme boks (pedal)….. Ja det er blitt gjort 1000 ganger før, men jeg fikk denne ut av mitt valg. Jeg valgte av enkelhet å emulere en JMP og en JCM800, via en switch. Er grisefornøyd med resultatet og har nå fullført tre håndlagde persondedikerte eksemplarer. Det har vært skjær i sjøen underveis, da en kollega ba instendig om å få lage layout. Det sa jeg ja tak
 4. Å lage en helt passiv loop byr på en del problemer. Du kan kanskje bruke rack-effekter med justerbar input/output. Problemene oppstår dersom du vil bruke stompbokser (f.eks. Boss Chorus CE-2 etc.) Disse boksene har ikke stillbar følsomhet, og vil få alt for mye signal inn dersom du drar på litt guffe fra preampen. Det anbefales sterkt å montere en aktiv loop, men justeringer inn og ut for å tilpasse signalet til effektene.
 5. Hm, Har sett gjennom tråden her og det er mange gode amper her. Men hvorfor har ingen nevnt MusicMan 410HD? Jeg hadde en slik i mange år, brukte den lite, så jeg solgte den. Men skulle jeg gjøre et gitarkomp i jazz, så tror jeg at jeg ville brukt denne.
 6. Som sagt, hei igjen. Jeg er jo egentlig et gammelt medlem, men av en eller annen grunn forsvant jeg ut herfra for en del år siden. Jeg synes det er fint å finne igjen mange "nics" fra tidligere. Selv har jeg ikke vært særlig aktiv hverken som gitarist eller elektronikk-mekker de siste årene. Men det kan jo endres. Så ja, jeg skal nå prøve å bli mer aktiv her igjen. Det skjer jo så mye fint her. Hilsen Hank ?
 7. Ok Audun, du skriver selv at ditt svar er flåsete. Men det er jo nettopp dét det handler om; skru til du finner lyden/snerten du selv ønsker. Klarer man ikke dét med en Blues Junior, så er vel ikke det amp´en man bør velge til rockabilly. Jeg er veldig godt kjent i Fender-amp-verden, men ikke Blues Junior, Hot Rod DeVille og de der, så jeg vet ikke mer.
 8. Faen! Nå har jeg også fått den som trådstarter luftet: Going Home med Toto fullstendig på hjernen! Selv om jeg kjenner den fra før.
 9. Fant ikke noen tråd på han, så jeg starter. Kjøpte en liten YAMAHA mikser, av han. Dro til Drøbak, betalte og fikk mikseren. Gutten var en veldig god selger, Kom hjem med en gammel Alex - Lexicon klang i tillegg. Veldig fornøyd med handelen :-) EDIT: Takk, nikotro :-) Vi har ikke snakket sammen for siste gang.
 10. He he, både kul og teit tråd! . Da jeg kom hjem fra jobben idag veide min 4,4kg på kroppsvekta. Det er en Standard laget i Kalamzoo våren 1979. Jeg har hørt at disse skal være noe av det mest råtne Gibson noen gang har laget! Jeg har nå spilt på den siden 1980 og lurer derfor på hvor bra denne b.la. 59 er,v sammenliknet å spille på ? For meg blir denne "79" er jaggu bra, så hva er 59, reissue, R8 og R9 eller snart R37 til sammenlikning? Er det bare vekt eller er det pickups treverk etc. ? Jeg vil høre meninger, bruker ikke gitaren så mye, I´m a Strat Kid! EDIT: Strat kæll
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.