Tarzan

Medlem
 • Innholdsteller

  235
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

72 Excellent

Om Tarzan

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Skien
 • Interesser
  Gear:2011 Esp Horizon nt2,2007 Blade RH4 classic,1998 Epiphone LP,2001 Jackson DK2,2011 Dean Michael Shenker Custom flames, ???? Marlin strat,2008 Ibanez presige,2014 Gibson SGj,1984 Ibanez akustisk.
  Blackstar HT20,Peavey bravo 112 combo. Boss GT-10..++..

Nylige profilbesøk

2 491 profilvisninger
 1. Tarzan

  NGD x 2: Fender CS.

  Flotte gitarer ! Grattis 😀 👍
 2. Tarzan

  Dårlig Fender QC!! Litt hjelp her !

  Fikk ny i posten idag. Glad jeg bytta 😀Gørr kjedelig sunburst, men jeg liker det sånn..😎 Bare få på et sett 10's nå! God helg!
 3. Tarzan

  Dårlig Fender QC!! Litt hjelp her !

  Neida,men hadde du selv ikke klaget om du oppdaget det da gitaren var ny? Er jo ingenting å si på spillbarheten, å hadde jeg kjøpt den brukt hadde jeg ikke brydd meg. Men den er ny. Jeg kjøper ikke en ny bil med bulk i den... uansett prisklasse...
 4. Tarzan

  Dårlig Fender QC!! Litt hjelp her !

  En billig strat som kun kommer til å bli brukt i mannehula, og kanskje en privat jam session i ny og ne.. Gitaren er en Fender Player series strat.
 5. Tarzan

  Dårlig Fender QC!! Litt hjelp her !

  Jepp..kommer til å levere tilbake 👍
 6. Tarzan

  Dårlig Fender QC!! Litt hjelp her !

  Er jo akkurat det..jeg tror jeg vil irritere meg grønn...men hvordan har det skjedd mon tro?? Ser for meg de har maskert bånda med maskerings tape for så å skjære det til med stanley kniv eller no??
 7. Bestillte meg en kjeller strat fra en velkjent online guitar pusher. En fender Player Mex strat. Gitarn spiller og låter knallbra, men i dagslys idag ser jeg noe helt hårreisende.. ser ut som knivkutt rett ved siden av bånda! What gives? Dette er nesten på alle bånd i større eller mindre grad.. Hadde dere returnert? Er jo ikke noe dyr gitar,men jeg har ikke sett dette på billigere gitarer heller...??
 8. Er de "nye" EVH special'ene laget i kina? Mener jeg leste de flytta produksjonen for noen år siden ??
 9. Sendte en mail på den her,men tror jeg venter og ser an..Tenker jeg helst vil ha en USA. Både med tanke på kvalitet og resale value.. Men de nye Specialene virker jo lovende... Hadde ikke Music man også en versjon etter EVH gikk til fender? Axxis eller no ?'
 10. Takk for utfyllende og godt svar 👍 Skal ikke se bort ifra at det dukker opp en sånn i nærmeste fremtid !😁
 11. Hei og hå! Har hatt en pause fra gitarspillinga(og detta forumet) en stund,men i det siste har jeg fått inspirasjon til plukke opp øksa igjen. Så til spørsmålet.. Disse wolfgang special gitarene. Hvordan er kvaliteten på disse? Noen som har førstehånds erfaring? Vurdere å kjøpe en da jeg har kutta ned gitar parken KRAFTIG de siste åra.😢 Er sugen på en gitar med floyd igjen. Anyone?
 12. Tarzan

  Salg av gitar på eBay?

  Kan jeg få spørre om åssen gitar det er snakk om her? Virker litt snedig at med shipping til feks USA at det skal være lønnsomt for evnt kjøper å kjøpe den fra Norge??
 13. Tarzan

  Benton gitar med floyd rose tremolo

  Du husker kanskje hva du ga for den i 2001? Burde gi deg en pekepinn på hva du kan forvente. Første som slår meg er jo harley benton, men kan være noe annet.. Finner du ikke info om den på nettet er det høyst sannsynlig ikke gull du sitter på..just saying.
 14. Blir helt forvirra av trådene dine rottenikken.. Hva med å tenke seg litt om før en poster?Skjønner du syns dette er spennende, men gjør deg selv en tjeneste å lytt til rådene du får, trekk pusten,slapp av, å skriv så folk skjønner hva du ønsker å formidle.. ;-) Ps: Dette er ikke mobbing, men bare et vennlig råd :-) Flott gitar forresten:-)
 15. Uff..bummer :-( Du får henge den på veggen, den ser jo fet ut :-) Veggpryd :-)