Gå til innhold

Tarzan

Medlem
 • Innholdsteller

  237
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

80 Excellent

Om Tarzan

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Skien
 • Interesser
  Gear:2011 Esp Horizon nt2,2007 Blade RH4 classic,1998 Epiphone LP,2001 Jackson DK2,2011 Dean Michael Shenker Custom flames, ???? Marlin strat,2008 Ibanez presige,2014 Gibson SGj,1984 Ibanez akustisk.
  Blackstar HT20,Peavey bravo 112 combo. Boss GT-10..++..

Nylige profilbesøk

2 551 profilvisninger
 1. Jeg var ganske aktiv på forumet her for noen år siden å hadde veldig mye moro av diskusjoner og ikke minst lærte jeg meg veldig mye her.. Er dog ikke så mye innom her lenger,men når jeg er her leiter jeg som regel igjennom gamle tråder for å finne svar på spørsmål jeg har ang gitarer/amper og lignende + at finn tråden kan være ganske underholdende😀. Jeg må først og fremst si at jeg forstår veldig godt at ting koster penger, men ser trist på fremtiden til fora av dette slaget da jeg tror det vil være kroken på døra å innføre dette her,da bare den harde kjernen vil betale for dette i lengden, og ikke nybegynneren som lurer på hvorfor ikke gitaren hans holder seg stemt. Jeg for min del er ikke NOK her inne lenger til at jeg kommer til å betale,men håper forum som dette ikke forsvinner i fremtiden pga bla facebook grupper og lignende..🤔
 2. NGD 😍 Jeg husker så godt da jeg var kid, da fattern spillte gamle Stones plater, min introduksjon til rocken. Jeg ble frelst av de skranglete riffa til Keith Richards 😵 Det var en helt life changing moment for meg,jeg skulle bli rockesterne når jeg ble stor ! Da jeg var 15 år var jeg på min første Stones konsert (95' tror jeg) Og jeg så Keith Richards med en sliten gul telecaster å tenkte : fy faen en sånn skal jeg bare ha!! Snart 25 år har gått..ikke er jeg rocke stjerne😖 men en halv habil amatør gitarist har jeg klart å bli, med røtter i gamle rocke minner fra barndommen😆 Ikke akkurat en vintage korrekt micawber,men en knakende god mexico baja tele i "samme" stil som Keith sin...... Beklager dårlig bilde..
 3. Flotte gitarer ! Grattis ? ?
 4. Fikk ny i posten idag. Glad jeg bytta ?Gørr kjedelig sunburst, men jeg liker det sånn..? Bare få på et sett 10's nå! God helg!
 5. Neida,men hadde du selv ikke klaget om du oppdaget det da gitaren var ny? Er jo ingenting å si på spillbarheten, å hadde jeg kjøpt den brukt hadde jeg ikke brydd meg. Men den er ny. Jeg kjøper ikke en ny bil med bulk i den... uansett prisklasse...
 6. En billig strat som kun kommer til å bli brukt i mannehula, og kanskje en privat jam session i ny og ne.. Gitaren er en Fender Player series strat.
 7. Er jo akkurat det..jeg tror jeg vil irritere meg grønn...men hvordan har det skjedd mon tro?? Ser for meg de har maskert bånda med maskerings tape for så å skjære det til med stanley kniv eller no??
 8. Bestillte meg en kjeller strat fra en velkjent online guitar pusher. En fender Player Mex strat. Gitarn spiller og låter knallbra, men i dagslys idag ser jeg noe helt hårreisende.. ser ut som knivkutt rett ved siden av bånda! What gives? Dette er nesten på alle bånd i større eller mindre grad.. Hadde dere returnert? Er jo ikke noe dyr gitar,men jeg har ikke sett dette på billigere gitarer heller...??
 9. Er de "nye" EVH special'ene laget i kina? Mener jeg leste de flytta produksjonen for noen år siden ??
 10. Sendte en mail på den her,men tror jeg venter og ser an..Tenker jeg helst vil ha en USA. Både med tanke på kvalitet og resale value.. Men de nye Specialene virker jo lovende... Hadde ikke Music man også en versjon etter EVH gikk til fender? Axxis eller no ?'
 11. Takk for utfyllende og godt svar ? Skal ikke se bort ifra at det dukker opp en sånn i nærmeste fremtid !?
 12. Hei og hå! Har hatt en pause fra gitarspillinga(og detta forumet) en stund,men i det siste har jeg fått inspirasjon til plukke opp øksa igjen. Så til spørsmålet.. Disse wolfgang special gitarene. Hvordan er kvaliteten på disse? Noen som har førstehånds erfaring? Vurdere å kjøpe en da jeg har kutta ned gitar parken KRAFTIG de siste åra.? Er sugen på en gitar med floyd igjen. Anyone?
 13. Kan jeg få spørre om åssen gitar det er snakk om her? Virker litt snedig at med shipping til feks USA at det skal være lønnsomt for evnt kjøper å kjøpe den fra Norge??
 14. Du husker kanskje hva du ga for den i 2001? Burde gi deg en pekepinn på hva du kan forvente. Første som slår meg er jo harley benton, men kan være noe annet.. Finner du ikke info om den på nettet er det høyst sannsynlig ikke gull du sitter på..just saying.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.