Gå til innhold

Tarzan

Medlem
 • Innholdsteller

  224
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

67 Excellent

Om Tarzan

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Skien
 • Interesser
  Gear:2011 Esp Horizon nt2,2007 Blade RH4 classic,1998 Epiphone LP,2001 Jackson DK2,2011 Dean Michael Shenker Custom flames, ???? Marlin strat,2008 Ibanez presige,2014 Gibson SGj,1984 Ibanez akustisk.
  Blackstar HT20,Peavey bravo 112 combo. Boss GT-10..++..

Nylige profilbesøk

2 433 profilvisninger
 1. Tarzan

  Salg av gitar på eBay?

  Kan jeg få spørre om åssen gitar det er snakk om her? Virker litt snedig at med shipping til feks USA at det skal være lønnsomt for evnt kjøper å kjøpe den fra Norge??
 2. Tarzan

  Benton gitar med floyd rose tremolo

  Du husker kanskje hva du ga for den i 2001? Burde gi deg en pekepinn på hva du kan forvente. Første som slår meg er jo harley benton, men kan være noe annet.. Finner du ikke info om den på nettet er det høyst sannsynlig ikke gull du sitter på..just saying.
 3. Blir helt forvirra av trådene dine rottenikken.. Hva med å tenke seg litt om før en poster?Skjønner du syns dette er spennende, men gjør deg selv en tjeneste å lytt til rådene du får, trekk pusten,slapp av, å skriv så folk skjønner hva du ønsker å formidle.. ;-) Ps: Dette er ikke mobbing, men bare et vennlig råd :-) Flott gitar forresten:-)
 4. Uff..bummer :-( Du får henge den på veggen, den ser jo fet ut :-) Veggpryd :-)
 5. Tarzan

  Peavey Bravo 112 pris verdi?

  Dette her er knall amper! Jeg har en fra tidlig 90' jeg har bytta ut elementet til et celestion g12 h30.(De originale elementa låter helt krise...) Meget god lyd,men problemet med å selge disse her at nesten ingen vet hva det er.. De fleste tror det er små solid state amper. Aner ikke hva de kan være verdt.
 6. Tarzan

  Selge gitar

  Jeg har en kliss lik gitar, meget godt instrument. Men støtter de andre her, sett ned prisen litt.. nypris på disse her var vel(når jeg kjøpte) rundt 17k. Så 14k tror jeg neppe du noen gang vil få. Jeg ville lagt meg rundt 10k. (Jeg hadde ikke kvitta meg med min for mindre..)
 7. Tarzan

  Vis fram din favorittgitar

  Har akkurat lik din! Fantastisk gitar. Er også min favoritt (for tida..:-)
 8. Hvofor alle disse bryterne? fase vendere eller? Edit: leste nederste post akkurat..
 9. Det stemmer! :-) Vet aldri hvordan min gamle peavey vil oppføre seg.. Har ihvertfall lært meg at jeg må spille fette høyt for å få godlyden :-)
 10. Tarzan

  Basswood og kvalitet.

  If its good enough for Eddie, its good enough for Rottenikken ....???
 11. Tarzan

  NAD - Blackstar HT Studio 20

  Hadde head + cab versjonen. Bytta rør med nye JJ's.. Låt kanon bra..angrer på at jeg solgte egentlig.. men men . Grattis med ny amp! :-)
 12. Tarzan

  Marshall Code 25

  Har du sef helt rett i
 13. Tarzan

  Marshall Code 25

  Har venta på å få testa en av disse sjøl,da jeg har lest mye bra omtaler på net.. Høres bra ut på demo's på 'tuben og men.. Prøvde ikke 50w'en og vel? Vil tro 12" kontra 8" vil gi mer punch å fylde??
 14. Tarzan

  SG eller Mexikansk Stratocaster?

  Hei! Og velkommen til forumet :-) Hvis jeg var deg ville jeg dratt til nærmeste gitar butikk å prøvd litt forskjellige type gitarer! Alt kommer jo ned til preferanser, og Sg kontra strat er jo veldig forskjellige dyr..
×

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.