ErikKlæptn

Medlem
 • Innholdsteller

  474
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

205 Excellent

Om ErikKlæptn

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 12. juli 1977

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Steinkjer

Nylige profilbesøk

4 394 profilvisninger
 1. ErikKlæptn

  Telecaster intonasjon

  Har opplevd ved to tilfeller at inntoneringsproblem rettet seg i det øyeblikk jeg senket strengehøyde. Hadde prøvd «alt» først, men ingenting hjalp. Hvorfor dette fungerte vet jeg ikke. Må legge til at dette var på en Gibson flying V og en explorer, så bridge var av annen type.
 2. ErikKlæptn

  To Mobius or not?

  Mobius har jeg ikke prøvd, men kun hørt gode ord om denne. Et alternativ kan kanskje være Empress nebulus. Denne mangler phaser, men har både tremolo, flanger og chorus. Fantastisk bra lyd på denne, og er Forholdsvis enkel i bruk:)
 3. ErikKlæptn

  Nye ibanez-modeller 2019

  Bring back the Destroyer!!!?
 4. ErikKlæptn

  Hjelp til innkjøp av gitar og forsterker + dvs

  Korreksjon, hatt totalt 3, har fortsatt 2?
 5. ErikKlæptn

  Hjelp til innkjøp av gitar og forsterker + dvs

  Masse gode innspill her, det eneste jeg vil si er at Schecter er noe av de mest undervurderte gitarmerkene jeg har vært borti. Hatt 3 selv, og alle har vært bunnsolide gitarer tvers gjennom. Dette til tross så er Schecter ett av de merkene som taper seg mest i pris på bruktmarkedet ved siden av f.eks LTD og Jackson. Hvorfor er over min fatteevne, men akkurat nå er det Gibson, Fender og enkelte vintage japanproduserte gitarer som selger. Tenk over dette før du kjøper ny, for en ny Schecter vil tape seg enormt når den havner på finn.no
 6. ErikKlæptn

  EMG 707 prosjekt gått til hel#%%e - hjelp en idiot

  Supre innspill @CastorFiber !!???
 7. ErikKlæptn

  EMG 707 prosjekt gått til hel#%%e - hjelp en idiot

  Tror ikke jeg har vært borti slike før, er det noe ala blindnagelmutter du sikter til? https://www.ahlsell.no/33/festemidler/nagler/blindnaglemutter/313030/
 8. ErikKlæptn

  EMG 707 prosjekt gått til hel#%%e - hjelp en idiot

  Tror dere har et poeng. Skal be han kompisen integrere en mutter på hver side av braketten. Burde ikke være et problem?
 9. ErikKlæptn

  Hotone Mojo attack på headphones?

  Jopp, det kan være en løsning @EspenP. Får like greit kjøpe en amp og teste om det fungerer. Gjør det ikke det så får jeg kjøpe meg en hodetelefonforsterker.
 10. ErikKlæptn

  Henge gitaren på veggen, dårlig idé?

  De jeg har plass til henger på veggen i stua nå mens jeg ennå bor i ungkarskåken. Høres ut som det er uaktuelt i «min» fremtidige bolig? Gitarene tar på ingen måte skade av det så lenge de får henge i fred..... Tips: bruk herkules hengere med lås hvis du har unger....
 11. Hei! Er det noen som vet om Hotone Mojo attack kan brukes på hodetelefoner? http://www.hotoneaudio.com/products/Nano_Legacy_Floor/Nano_Legacy_Floor/2018/0115/256.html Årsaken til at jeg spør er at denne i grunn gjør det jeg behøver på hjemmeøving og kan fungere som backup amp. På tekniske spesifikasjoner ser jeg at det ikke er dedikert 3,5mm hodetelefon utgang. Derimot har den vanlig kabinett utgang, XLR, og en 6,35mm TRS jack for line out. Det er vel denne siste jeg håper skal kunne brukes til hodetelefoner. Noen som vet om dette vil fungere?
 12. ErikKlæptn

  EMG 707 prosjekt gått til hel#%%e - hjelp en idiot

  Har satt en kompis med en litt mer brukanes 3D printer enn de vi brukte tidligere på saken. Han mener han skal kunne lage en brakett i plast som er solid og kan gjenges/skrus i?
 13. ErikKlæptn

  EMG 707 prosjekt gått til hel#%%e - hjelp en idiot

  Hmmm ikke dumt...enten ei plate eller en litt tykkere metallprofil som skrus fast i bunnen der materialet er tykkere, og som stikker ut på sidene der materialet er tynnere? Da får jeg også dekt behovet for å ha fjærer og skruer som justerer pickuphøyde? Knall ide @SteikBacon ????
 14. ErikKlæptn

  EMG 707 prosjekt gått til hel#%%e - hjelp en idiot

  Spot on? Akkurat slik det er har tenkt på å lime inn trestykker i søkka, men frykter de blir så smale at de bare sprekker(?)
 15. ErikKlæptn

  EMG 707 prosjekt gått til hel#%%e - hjelp en idiot

  Hmmm, spørs på om jeg skal ta et par bilder av gitaren med pickupene i samt pickupringene @CastorFiber Ringene er laget for å ligge oppå, men får ikke skrudd de i pickupene, men tror du skjønner mer når jeg får tatt bilder i morgen?