Web Analytics
Jump to content

Endelig eget verksted


Recommended Posts

Endelig egnet sted til gitarmekking. Går fra 9 kvm hjemme til 50 ish. Mye som må gjøres men fikk såvidt begynt å flytte litt i kveld. 

Fikk tilfeldigvis også kjøpt meg båndsag i dag hos "naboen" som er en treskjærer/møbelsnekkerklubb som har alt man kan tenke seg å trenge av verktøy. Meldte meg likeså godt inn i klubben, tok et verktøykurs og kan nå fritt disponere dette. En skal ikke se bort ifra at det kan komme noen gitarer til etterhvert fra denne kanten ?

IMG_20170907_160514.jpg

IMG_20170907_165039.jpg

IMG_20170907_205425.jpg

IMG_20170907_165047.jpg

IMG_20170907_165100.jpg

 • Like 13
Link to comment
Share on other sites

Grattis. Husker med grøss min oppstart. Kjøkkenbord. Det var forsåvidt nesten greit når det var gitarer det gjaldt, men man har også reparert forsterkere på kjøkkenbord. DET er særdeles uegnet. Så fikk man 12m2, nok til å mekke korrekt testbenk for alt elektriske, og samlet opp det meste småverktøy. Nå er 20m2 i minste laget, neste gang blir det iallefall 50m. 

Link to comment
Share on other sites

Det høres og ser veldig bra ut med litt boltreplass.

Du tar kanskje på deg litt custom-jobber etterhvert, da?

Edit: det må jo være midt i blinken å ha tilgang til vektøyet som finnes i klubben.

Edited by nikotro
Tekst
Link to comment
Share on other sites

Akkurat nå, Pledrik skrev:

Husk forøvrig at et hvert verksted med respekt for seg selv må ha falmede, gamle bilder av puppedamer (ikke silikonvarianten).

Selv har jeg alltid sittet med ett inntrykk av at det er vesentlige forskjeller mellom en gitarmaker og en bilmekaniker. Kall det gjerne fordommer.

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.