Gå til innhold

arneK

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  1 024
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  15

arneK vant dagen sist Juni 9

arneK hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

807 Excellent

Om arneK

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

1 974 profilvisninger
 1. Jeg har slipt radius ferdig, 9,5 ", nå blir det en uke forte på jobb, så da blir det bånd installering neste. Blir vel å gå på den lokale sjappa å få de ferdig bøyd.
 2. Jeg har beiset halsen med vannbasert beis, bare en liten nyanse i en slags vintage amber som jeg mikset av gul,70%, eik brun, 25% og lys grønn, 5% anslagsvis. Og fått på 5-6 strøk av tru oil. Synes det ser lovende ut, og litt overrasket at ikke bjørk er mer vanlig å bruke som hals...
 3. Da går det fremover igjen etter en travel Mai hvor gitaren blir prioritert vekk. Borret hull for tunere og ferdig med halsprofilen, har også frest til helen med overheng av gripbrettet. Det gjenstår noe finpussing før jeg begynner på tru oil finishen. Tenkte å ta det før sliping av radius og montering av bånd, pga å slippe å få tru oil oppå gripbrettet, pluss å ikke skitne til bjørka med skit. Grover Sta-tite stemmeskruer. Ps, brukte sponhøvelen på hele profileringen, da raspen min ikke har kommet enda. Den ble bra etter et nøye oppsett.
 4. Dette er tidenes for meg, da G N R fortsatt var på vei oppover: https://www.youtube.com/watch?v=anvtRJpJmnA For en energi og attitude!
 5. Den halsen så veldig bra ut. Har du link til selger? Lurte også på om du limer bånda eller bare presser de på plass?
 6. Har alltid likt denne ja.
 7. Jeg har bestilt en sånn shintorasp jeg også, men jeg har brukt sponhøvel på de to halsene jeg har laget, med godt resultat. Filer ved 1. Og 12. Bånd, og høvler imellom. Da gir det seg selv. Uansett, viktig å bruke en mal sånn at profilen blir rett.
 8. Da er man annonsefri, og veien går videre.
 9. Jeg lurte på hvorfor du helst vil ha 21 og ikke 22 bånd?
 10. Ja gjerne, men hvordan gjør man det?
 11. Det var godt nytt, gratulerer til ny eier, og takk til Kjell Iver. Rock'n roll!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.