Gå til innhold

arneK

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  1 209
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  24

arneK vant dagen sist Mars 1

arneK hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 102 Excellent

Om arneK

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

2 329 profilvisninger
 1. Jeg skal prøve å skifte poten, har flere liggende fra før. Kan legge ut et bilde av kobling, men er utenbys på jobb nå for øyeblikket. Får bedre tid i neste uke. Men e vil kontrollere poten angående linjært.takk for tipset!
 2. En 250k pot, CTS hvis jeg ikke tar feil. Skulle være kvalitet, kjøpt på den lokale gitarbutikken.
 3. Har jordet poten, men det hjalp ikke dessverre. Får prøve å skifte poten etterhvert, men klarer å leve med det en stund.
 4. Jeg jordet lugen til høyre mot baksiden av poten, men ingen jordingsledning på den nei.
 5. jo, det er jo koblet på samme vis mener jeg, bortsett fra at lugene på bladeswitch er speilvendt i virkeligheten.(sånn som tegnet på skjemaet) Fra switchen går det til venstre lug på volumpot. videre til venstre lug på tonepot. jackplug er til midten på volumpot, den andre til jord. høyre lug på volumpot er jordet til seg selv, og midtlug på tonepot er koblet til jord via cap... ser ingen åpenbare feil her? kan volumpoten være defekt?
 6. Jeg trenger litt hjelp angående koblingen het.. Jeg koblet denne slik som skjemaet viser. Når jeg vrir volumknotten så går den i null halvveis, og når jeg vrir videre, så øker det på igjen... noen som ser hva jeg koblet feil?
 7. dette er imponerende gitarbygging. liker å følge med på prosjektene du legger ut, alltid noe å lære fra de. Følger.
 8. Sånn ble det til slutt, jeg ble veldig fornøyd, spesielt med bakelitt plekterbrett, og kjøpte gamlestilen med flattskrujern type skruer. Jeg burde brukt noe annet som inlays i halsen, det treverket jeg valgte ble lite synlig. Ellers ble halsen veldig god. men jeg må ta en ny runde med koblingsskjemaet, den suser ekstremt mye, og det blir mye værre når jeg berører metallet. Må være en jordingsfeil... pickupene låter kuler og krutt, for å bruke en gammel frase. Bridge er Edmire, fra vår egen SteikBacon og neck er en P90 i teleformat,kjøpt fra England. Men jeg tar en pause fra denne nå, ble lei.
 9. Dagens don't: Skulle borre opp hullene for å få plass til potmetrene, da borret glapp og hoppet ut av hullet. Det resulterte i en stygg skramme i cromen. Da blir det å bestille en ny, men jeg får bruke den jeg har inntil videre. Lodder i morgen.
 10. Helt enig, det skal jeg, har igjen å koble elektronikken, og vil da snu den "rett" vei.
 11. Da har det gått et halvår snart, men det nærmer seg nå.
 12. Ga vekk en av mine til dattera mi her om dagen.
 13. Har gjort værre en det, det ser ikke gale ut dette.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.