arneK

Medlem
 • Innholdsteller

  815
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  9

arneK vant dagen sist Desember 27 2017

arneK hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

579 Excellent

Om arneK

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

1 429 profilvisninger
 1. Ikeacaster

  Et forslag som jeg gjorde når plekterbrettet mitt ikke passet.
 2. Prosjekt Partocaster

  Ventetiden er lang Ja? Det ble jo veldig bra dette, gratulerer☺
 3. Ja, jeg har bruk t det. Veldig fint å jobbe med. Eneste problemet er at det løser opp eventuell vannbasert beis om du har brukt det... ellers bare fordeler. Rask tørking og herding, lite lukt, mer nøytral i farge enn oljebasert. Lett å slioe/polere. Har unngått gjennomsliping, men tipper det går greit å legge på ny lakk oppå.
 4. Ikeacaster

  Ja, nettopp, jeg har også et sånn lite fresebord fra jula, det fungerer helt greit. Ikke superkvalitet nei; knappen til å skru av og på fresen sviktet ganske fort, så jeg har rigget en klemme for å holde knappen inne og kobler fra/til med støpslet. Det går fint det og. Artig å frese☺
 5. Ikeacaster

  Jeg har laget noen plekterbrett etterhvert. Jeg lager en fresemal i mdf, og freser ut med freser montert i fresebord og helst fresestål med lager nærmest der den festes inn i selve fresen. Det er pirkearbeid å file til fresemalen men mdf er relativt mykt så det går unna likevel. Obs, bruk verneutstyr og se opp for at fresestålet ikke hugger seg fast. Angående det 22. Bånd, ja hvorfor ikke bare fjerne Det, jeg vurderer å gjøre det selv på en strat hals kjøpt på eBay.
 6. Tøft prosjekt🙂
 7. Jeg testet ut spritbeis på samme biten som jeg freste ut kroppen fra, porefyller på ene halvparten av flekken, uten porefyller på andre halvparten . Jeg synes testen viser at spritbeisen sitter fint på porefylt treverk. Jeg la litt klarlakk på til slutt, for å se effekten. Den ser ut som en våt flekk , men viser bedre resultatet. PS, klarte ikke å laste opp bildet, det kommer i morgen.
 8. NGD - Goldtop

  Gratulerer, kanonfin🙂!
 9. Sjekk ut om det kan være lamper med dimmer på i nærheten , disse kan ofte være årsak til ekstra støy. Slå de eventuelt av for feilsøking.
 10. Ja er enig der. I dette tilfellet porefylte jeg før jeg lakket med vannbasert lakk. Ble ikke fornøyd med naturell finish, så jeg slipte bort lakk for deretter å påføre vannløselig beis. Dessverre ble redultatet veldig skjoldete og ujevnt farge, da porefylleren/ tidligere lakk ikke var tilstrekkelig slipt bort. Jeg er i tenkeboksen nå, enten slipe bort alt( en drittjobb) eller legge på spritbeis, eller heldekkende spraymaling( ikke transperant) . Aldri et prosjekt uten problem.....
 11. Har noen erfaring med spritbeis etter porefylling? Vil porefylleren gjøre at spritbeisen preller av?
 12. EL(G)-bass

  Du får lage en nut av elg-bein og montere på🙂 fin bass forøvrig!
 13. Nybegynner av el-gitar

  Sjekk ut gitarsoloen i Cinnamon girl, neil young. 🙂en note hele veien.
 14. HMS... What?

  Ja,, det er greit å se ting litt i perspektiv...