Gå til innhold

arneK

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  1 182
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  22

arneK vant dagen sist Januar 19

arneK hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 065 Excellent

Om arneK

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

2 247 profilvisninger
 1. Takk skal du ha🙂 siden sist har jeg demontert halsen og slanket den endel, den var for tykk profil, og rundet den av lenger inn mot kroppen. Jeg brukte bare teak-olje til finish, for best kontakt til treverk mot hånd. Den føles veldig bra ut nå. Har vært borte på jobb en stund, så det har stått litt stille. Har kjøpt inn jack inngang ,potmeter og litt ledning, så nå går det fremover igjen.
 2. Personlig har jeg ikke erfaring med lakken til biltema, så svarer blank på den...
 3. Jeg hadde tenkt å kjøpe et emne til nut på Musikktorget på Moa(som er rett ved heimen) men bestemte meg for en ferdiglaget denne gangen. Flaks, men den passet med minimalt tilpassing.
 4. Bare å legge de nye inntil de gamle, er det samme gjenger ser du det med en gang:
 5. Jeg har for min del aldri merket noen form for treghet.
 6. Da er halsen blitt klar, men det gjenstår å montere stemmeskruer, nut og strengetre...
 7. Brukte en plasthammer til å slå bånda inn, det gikk fint. Så blir det filing av endene, og hele pakken med fretlevelling etc... Det blir jobbing utenbys til uka, og dermed lite jobbing på halsen da,,,
 8. 🙂Jeg var så heldig å få låne verkstedet på den lokale musikkforretningen for å bearbeide bånda, klippet av tangen på undersida (på endene bare)slik at den ikke synes når bånda er montert. Brukte en sånn spesialtang, istedenfor å sitte å file de av, som hadde vært en tidkrevende jobb.
 9. Takk , Ja, jeg ble fornøyd med fargen... her er bilde fra baksiden:
 10. Da nærmer det seg å montere båndene, radius er slipt ferdig , 9,5" radius.
 11. Jeg bruker å sette på strengene og feste de på en sånn stol som ofte er på jazzgitarene, som går helt bak på gitarkroppen. Så plasserer jeg bridgen løst ved å måle ut skalalengden, oppå en liten treklosse e.l for å få en grei høyde på strengene . Så stemmer jeg opp gitaren med sadlene plassert på midten. Så sjekker jeg intoneringen, og eventuelt justerer jeg plasseringen. Med strengene på har du full kontroll også sideveien, slik at strengene ikke kommer for langt ut på en av sidene på halsen. Litt innviklet forklart, men det er en veldig god måte synes jeg. Edit, her er et bilde fra et tidligere prosjekt, som en illustrasjon på forklaringen.
 12. Midt imellom ja, Helt enig der.
 13. Her er et bilde av prøveklossen med aluspon og treplugg
 14. hei og tusen takk for tilbudet... men utålmodig som jeg er så har jeg limt treplugger av rogn i hullene. etter litt testing med det og aluminiumspon limt med lynlim... jeg gikk for trepluggene da jeg synes det ble litt for stor kontrast med alu... jeg vurderte også spon av messing, men det ble altså trepluggene. hvis jeg blir misfornøyd med resultatet kan jeg sende deg en melding angående abaloneinnleggene. Ha en fin kveld der ute.
 15. Jeg fant frem innleggene til markørene på gripbrettet, sånn abalone, og fant ut at jeg har en for lite... er det noen som har noen gode tips til hva man kan bruke som innlegg, eller en lur måte å lage noen på? De må være 6 mm...
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.