Gå til innhold
 • Bli medlem

arneK

Medlem
 • Innholdsteller

  979
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  14

arneK vant dagen sist Januar 5

arneK hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

742 Excellent

Om arneK

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

1 899 profilvisninger
 1. Aldri for gammel vettu, særlig ikke i en alder av 35😄 bare å spille i vei
 2. Blir ikke førnøyd med finishen på denne , innser at jeg må starte fra bunnen av. Fargen ble ikke som jeg hadde tenkt. Dumt jeg ikke fant det ut før all våtsliping og polering. Har funnet frem sandpapiret i dag, og kan konstantere at lakk er jevli hardt.
 3. Gikk og tok noen gitartimer på ung&dum skolen. Men jeg tviler på at musikklæreren hadde tatt pedagogikk.... ☺ så da ble det lillebjørns gitarbok og jamming med kameratene. I løpet av førstegangstjenesten ble det mindre og mindre spilling, lå på hylla 20 års tid før jeg plukket fram gitaren igjen. Nå blir det mest til husbruk, men artig likevel.
 4. Hvor er det slipt for mye vekk da? Jeg ville slipt forsiktig bort sparkelen med fint sandpapir, start på f eks 220 grit, og gå opp i finhet etterhvert. Angående den beisen er den vel ikke noe stort problem, den trenger ikke så dypt ned. Du klarer sikkert å få bort medteparten. Kansje jeg ville valgt en farge i nærheten av det du brukte før så blir det ikke særlig synlig under den nye. Slip kun i lengderetning av treverket, så blir det pent resultat. Er det vannløslige produkt du har benyttet ( beis og sparkel)
 5. Ja det stemmer, tykkelsen på strengene. Angående pris, så må du bare høre på verkstedet. Det kan være vel anvendte penger i og med de tremoloene kan være tricky å holde på med.får du en proff til å sette den opp for deg så får du en bra gitar med en gang slik at du kan kose deg med spillinga i stedenfor🤗
 6. Bruk ligtherbensin, zippo, og sett inn med lemonoil etterpå
 7. Denne gir uttrykket Flamed top ny mening! Kul gitar🙂
 8. Det går sakte men det går fremover...
 9. Våtslipepapiret er til bruk på lakk, ikke på treverk. Du må pusse ferdig med tørrpapir og beise/lakke før du begynner med våtsliping. Dette vet du sikkert alt, men...
 10. Grunnen til at se står forskjellig vei har med intonering å gjøre. På denne måten får man tripp-trapp mønsteret som trengs for riktig intonering. Dersom man har behov for det kan de snues andre veien, men det er unntaksvis vil jeg tro.
 11. er det slik at bruddet er limt og reparert tidligere? Hva med å demontere skruene og plugge hullene med egnet treverk som limes ? på undersiden er det rom for forbedringer i allefall, så ikke helt god ut den skjøten. etterpå sliper du flush og lakker pent over? Ellers synes jeg at gitaren ser riktig flott ut..
 12. det høres alle tiders ut, jeg har aldri prøvd bøk, men hvorfor ikke? de bordene blir vel såpass bred at du får en hel kropp uten å måtte lime sammen to eller flere biter? er treverket tørket ut eller må du tørke det selv? Se i allefall etter sprekker eller andre skavanker. Hvis du må tørke det selv, så er det et godt tips å forsegle endeveden med for eksempel trelim som du smører på, dette for å unngå at treverket sprekker opp.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.