Web Analytics
Jump to content

arneK

+Annonsefritt
 • Posts

  1,491
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  45

arneK last won the day on September 14

arneK had the most liked content!

About arneK

Profile Information

 • Gender
  Mann

Recent Profile Visitors

2,886 profile views

arneK's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

1.4k

Reputation

 1. Fikk limt halsen på og borret ut hull til montering av wraparound bridge. Blir en periode på jobb nå ,så jakt, så ny arbeidsperiode, så det blir vel vinter snart før jeg kommer i land med dene. Men det ser lovende ut til nå. Den tailpiecen er der kun for å holde strengene vwd lokalisering av bridge, som blir wraparound.
 2. Skulle absolutt hatt bedre filer, den treklossen med fil på er risikosport å bruke, veldig lett for at den kommer ut av kurs og striper opp bånda. Kanhende jeg oppgraderer , men akkurat nå er det andre prioriteringer. Har unngått det til nå da. Har drevet og ryddet i roteboden i hele dag ,ut med alt, sortere, og stable inn igjen. Fikk kastet endel gammelskit., og satt inn nytt verktøyskap jeg fikk tak i, med masse skuffer, proffkvalitet. Det ser kansje ikke så ryddig ut, men det ble mye bedre😃
 3. Blir artig å følge dette , det var meget pent treverk, kjøpt i Norge eller?
 4. Halsen er ferdig karvet, lurer på om jeg skal la fineren på headstock være sånn farge, ala Zappa sin gamle sg, eller farge den i samme farge som kroppen? Må lage en mal for fresing av halslommen også. Og montere bånda før jeg limer halsen fast.
 5. Bruker rasp, diverse filer og en sponhøvel.også noen korte linjaler for å kontrollere at det blir beint. Kar også en skraper, en flat stålbit med en liten egg på som man drar ,små små spon.
 6. Ja, har friperiode og tid til overs igjen. Litt finpuss igjen bare... og en kraftig opprydding😄 edit, ser at mobilkamera ikke gjengir virkeligheten helt, headstock ser mye større ut enn i virkeligheten....
 7. Ferdig med finishen, brukte klarlagt fra Biltema, etter endel strøk fikk jeg resultatet jeg ville ha- blank overflate med trestrukturen intakt. Nå blir det å karve ut halsen.
 8. Ser bra ut den jiggen der, han kan mye ,han Fletcher.
 9. Den ble veldig fin, gratulerer, så kult design!👍👍
 10. Ferien er over og tur nordover på jobb. Status på prosjektet- farget kroppen med beis og lagt på noen omganger med klarlakk. Halsen må formes på baksiden ,har ikke satt i bånda, gjør det etter forminga. Så er det å frese ut halslommen, må finne ut vinklingen på lommen. Kom ikke så langt som forventet, men det er ok.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.