Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

arneK

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  1 394
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  33

arneK vant dagen sist Mars 15

arneK hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 303 Excellent

Om arneK

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

2 773 profilvisninger
 1. Kjempefint, blir spennende med fortsettelsen- håper du viser litt om hvordsn du lager pickupene🙂
 2. Ser helt nydelig ut👍 imponerende og inspirerende!
 3. Jeg likte fargen, kjempefin. Det gikk ganske fort dette prosjektet. 💪👍
 4. Har limp på halsen, montert bridgen litt fresing til pickups. Fikk på strenger og dratt noen akkorder. Denne blir meget lettspilt kjenner jeg. Måtte bestille pickupringer, kommer ikke før langt ut i april, men det går greit. Så en hel del justeringer, filing av nut, også filing av sadlene på denne bridgen, bare noen tynne markeringer på de nå. God påske der ute!
 5. Gratulerer! Alltid lurt på hvordan det føles når halsen ikke er rund?
 6. Jeg sysler med tanken om å lage noe med dette designet. Er det noen som har en gitar av denne typen som kunne tatt etpar mål, bredden på kroppen( største bredde) og tykkelsen på kroppen? Prøvde å kopiere opp omrisset på denne måten, men det hadde vært fint å vite de virkelige dimensjonene.
 7. Et bilde av fretpresseren. Tok etpar timer å lage den til, men den gjorde jobben bra. Limte en liten skinnbit under for å beskytte bånda under pressing. Den er hengslet i festet.
 8. I dag er det fretpressing, med en hjemmelaget presser. Jeg prøvde å banke de ned først, men sikkert litt trange spor. Det gikk mye bedre med pressemetoden.
 9. I dag, tilpassing av bånd, klipte lengdene, og fjernet tangen på rnden, der kantlista er. Fikk låne spesialtang , fret end nibber eller hva det heter, på instrumentbutikken, takk for velvillig service🙂
 10. Fikk freset ut halslomme, og montert stemneskruene. Må frese ut for pickupene også før jeg limer fast halsen. Tenkte å prøve lim som jeg lagde av gelatinplater, som visstnok er hudlim . Den må da varmes opp for å bli flytende.
 11. Pakken fra stew mac kom i går, men i morgen er det påan igjen på jobb.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.