arneK

Medlem
 • Innholdsteller

  829
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  10

arneK vant dagen sist Mars 31

arneK hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

595 Excellent

Om arneK

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

1 497 profilvisninger
 1. Jeg har to gitarer med originale pickups, den ene er en akustisk Fender og den andre er en LTD med humbuckere. De andre to har jeg bygd selv. Den ene selvbygger (tele caster)har SD i bridge og filtertron i neck. Den andre har bare en pickup, og det er Edmire Tonefactory, P 90, som også er favoritten.
 2. Hvis du skal beise og ha en naturlig look så må du være nøye med å slipe bort all gammel lakk og begynne på rent treverk. Hvis ikke blir resultatet deretter, med flekkvis manglende farge. Hvis den har fint treverk på toppen ville jeg vurdert en natural finish.
 3. Nytt prosjekt

  Det er lite aktivitet på diy- delen av forumet for tiden...men en liten oppdatering herfra Dette ble et problemprosjekt, har hatt diverse feilslåtte forsøk på binding, og den har ligget på hylla en stund pga dritlei. men i dag prøver jeg en gang til. Det virker som bindingen jeg bruker er veldig sprø, den har knekt på tuppen av hornene og masse små sprekker rundt om på kroppen. Jeg freste vekk den gamle og har limt på en ny En, denne gangen bøyde jeg den på forhånd med en varmluftpistol, og da lot den seg bøye rundt hornene. Så får vi se når jeg tar av teipen igjen.
 4. Plekterbrett

  Pm meg adresse; jeg har noe et mishandlet plekterbrett liggende.
 5. Ikeacaster

  Et forslag som jeg gjorde når plekterbrettet mitt ikke passet.
 6. Prosjekt Partocaster

  Ventetiden er lang Ja? Det ble jo veldig bra dette, gratulerer☺
 7. Ja, jeg har bruk t det. Veldig fint å jobbe med. Eneste problemet er at det løser opp eventuell vannbasert beis om du har brukt det... ellers bare fordeler. Rask tørking og herding, lite lukt, mer nøytral i farge enn oljebasert. Lett å slioe/polere. Har unngått gjennomsliping, men tipper det går greit å legge på ny lakk oppå.
 8. Ikeacaster

  Ja, nettopp, jeg har også et sånn lite fresebord fra jula, det fungerer helt greit. Ikke superkvalitet nei; knappen til å skru av og på fresen sviktet ganske fort, så jeg har rigget en klemme for å holde knappen inne og kobler fra/til med støpslet. Det går fint det og. Artig å frese☺
 9. Ikeacaster

  Jeg har laget noen plekterbrett etterhvert. Jeg lager en fresemal i mdf, og freser ut med freser montert i fresebord og helst fresestål med lager nærmest der den festes inn i selve fresen. Det er pirkearbeid å file til fresemalen men mdf er relativt mykt så det går unna likevel. Obs, bruk verneutstyr og se opp for at fresestålet ikke hugger seg fast. Angående det 22. Bånd, ja hvorfor ikke bare fjerne Det, jeg vurderer å gjøre det selv på en strat hals kjøpt på eBay.
 10. Tøft prosjekt🙂
 11. Jeg testet ut spritbeis på samme biten som jeg freste ut kroppen fra, porefyller på ene halvparten av flekken, uten porefyller på andre halvparten . Jeg synes testen viser at spritbeisen sitter fint på porefylt treverk. Jeg la litt klarlakk på til slutt, for å se effekten. Den ser ut som en våt flekk , men viser bedre resultatet. PS, klarte ikke å laste opp bildet, det kommer i morgen.
 12. NGD - Goldtop

  Gratulerer, kanonfin🙂!
 13. Sjekk ut om det kan være lamper med dimmer på i nærheten , disse kan ofte være årsak til ekstra støy. Slå de eventuelt av for feilsøking.
 14. Ja er enig der. I dette tilfellet porefylte jeg før jeg lakket med vannbasert lakk. Ble ikke fornøyd med naturell finish, så jeg slipte bort lakk for deretter å påføre vannløselig beis. Dessverre ble redultatet veldig skjoldete og ujevnt farge, da porefylleren/ tidligere lakk ikke var tilstrekkelig slipt bort. Jeg er i tenkeboksen nå, enten slipe bort alt( en drittjobb) eller legge på spritbeis, eller heldekkende spraymaling( ikke transperant) . Aldri et prosjekt uten problem.....