Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

arneK

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  1 323
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  30

arneK vant dagen sist November 7

arneK hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 228 Excellent

Om arneK

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

2 641 profilvisninger
 1. Fikk ikke tak i binding av flammelønn, prøvde abs av samme som på gitarkroppen, men blei ikke fornøyd. Freste den av igjen, og fikk skjært opp noe av syrnet bjørk. Tettvokst og fint mønster, synes jeg. Da er det om å gjøre å få limt den fint på.🙂
 2. Har bestemt meg for binding, freste sporet i dag, har noe trebinding i bestilling fra Kina, om det ikke kommer snart så kan jeg bruke samme binding som på kroppen. Det ble ingen fuckups i dag heldigvis.
 3. Tru oil er det jo mange som bruker, litt sticky å holde på med, men mange skryter av den. Den taes på i tynne lag til man er fornøyd. Når det gjelder beis, herdins pulverbeis koster en 60lapp, og holder til mange ganger. Jeg tror ikke at beis vil påvirke lyden noe spesielt . Lykke til !
 4. Har tenkt på dette endel, det virker veldig stabilt, så det lar seg ikke tvinge. Jeg har ikke så lyst å risikere å ødelegge treverket med varme i et forsøk på å løsne gripbrettet heller, det kostet noen kroner, ibenholt fra Roy Bang. Jeg tror tror jeg kommer til å prøve å legge inn binding av treverk, eller den samme som jeg brukte på kroppen, abs plast. men da gjelder det å ikke gå på enda en blemme, da er det kjørt.
 5. Takk for det, men føler jeg tråkker i ukjent terreng nå. Jeg her en varmepistol jeg kan bruke, men er usikker på om denne type lim lar seg "smelte" sånn som hudlimet gjør.
 6. Jeg limte gripbrettet på i går. Dessverre så ble det en glippe mellom hals og gripbrett øverst fra 14. Bånd og opp... vet ikke hvordan det skjedde😞 er det mulig å få av igjen gripbrettet, limte med PVA- C lim(vanlig trelim) er varme en mulighet?
 7. Litt jobbing på halsen i dag. Innså at hodet ble for tynt til å ha stemmeskruene i spalter, 15 mm. Får bli vanlige da.
 8. Jeg hadde en sånn i ungdommen, husket den som en morsom amp med endel brukendes lyder. Tror den var fra 77 omtrent. Angrer på jeg solgte den.Noen som husker disse? https://m.lauritz.com/da/auktion/roland-ca-40-comboforstaerker-fra-1980-erne/i5760546/
 9. Nå er kroppen klar til fargesetting. Har skrapet og pusset hele greia en siste gang. Jeg er spent på den lønnetoppen, den ble tynnere og tynnere grunnet «skåling» i treverket. Den virker stabil nå. Veldig fint treverk i mine øyne. Vekta stopper på 1,69 kg, letteste gitarkropp jeg har bygget.
 10. Skraping av binding er "satisfying". Beklager de crappy mobilbildene.
 11. Freste spor til binding, opplevde at tapen jeg la på rundt kanten for å slippe at kulelageret skulle lage merke i treverket, dro med seg noen fibre når jeg tok den av igjen. For sterk lim antar jeg. Det medførte mere pussing igjen. Jeg fikk rengjort sporet for fibre og sånt som satt igjen, og er klar til å lime binding, men trenger en tape som ikke drar med fibre før jeg gjør det. Har også eksperimentert med farge ( beis i pulverform) for å få den fargen jeg vil ha.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.