Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

arneK

+Annonsefritt
  • Innholdsteller

    1 360
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    32

arneK vant dagen sist Februar 23

arneK hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 258 Excellent

Om arneK

  • Rang
    Psychofunkadelic

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

2 717 profilvisninger
  1. Fikk freset ut halslomme, og montert stemneskruene. Må frese ut for pickupene også før jeg limer fast halsen. Tenkte å prøve lim som jeg lagde av gelatinplater, som visstnok er hudlim . Den må da varmes opp for å bli flytende.
  2. Pakken fra stew mac kom i går, men i morgen er det påan igjen på jobb.
  3. Neste steg blir å frese ut halslommen samt huller for humbuckere og pots. På en sånn flat gitar bør vel vinkelen på halsen være 3-4 grader bare, som på en les paul Jr? obs, det stygge partiet blir frest vekk når jeg freser halslommen.
  4. Hei, jaggu kommer tiden fort. nei ikke det, driver nå med våtsliping, har kommet til 2000 grit, samt oljefinish på halsen. Har bestilt noen deler( strmmeskruer og bridge) i gull fra stewmac. Det tar litt til før de kommer. Jobber dessuten 12-16 dagers rotasjon, så da går det treigere. Men det er bare hobbygitarbygging, så har god tid sånn sett. Kan legge ut etpar bilder fra dagen i dag. Ble veldig fornøyd med bindinga på halsen, jeg lagde den selv, av surnet tettvokst bjørk. Samme som på headstock. Legg merke til "wormhole" på headsrock, tok det med da jeg syntes det var en kul detalj.
  5. Ikke aktuell lenger. Kan stenges
  6. Er på utkikk etter tunomatic bridge i gull finish, m monteringsdeler ...evt også 3×3 stemmeskruer i gull, vintage stil. Ikke billig kinashit.
  7. Fikk ikke tak i binding av flammelønn, prøvde abs av samme som på gitarkroppen, men blei ikke fornøyd. Freste den av igjen, og fikk skjært opp noe av syrnet bjørk. Tettvokst og fint mønster, synes jeg. Da er det om å gjøre å få limt den fint på.🙂
  8. Har bestemt meg for binding, freste sporet i dag, har noe trebinding i bestilling fra Kina, om det ikke kommer snart så kan jeg bruke samme binding som på kroppen. Det ble ingen fuckups i dag heldigvis.
  9. Tru oil er det jo mange som bruker, litt sticky å holde på med, men mange skryter av den. Den taes på i tynne lag til man er fornøyd. Når det gjelder beis, herdins pulverbeis koster en 60lapp, og holder til mange ganger. Jeg tror ikke at beis vil påvirke lyden noe spesielt . Lykke til !
  10. Har tenkt på dette endel, det virker veldig stabilt, så det lar seg ikke tvinge. Jeg har ikke så lyst å risikere å ødelegge treverket med varme i et forsøk på å løsne gripbrettet heller, det kostet noen kroner, ibenholt fra Roy Bang. Jeg tror tror jeg kommer til å prøve å legge inn binding av treverk, eller den samme som jeg brukte på kroppen, abs plast. men da gjelder det å ikke gå på enda en blemme, da er det kjørt.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.