Gå til innhold

arneK

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  1 105
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  17

arneK vant dagen sist August 20

arneK hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

902 Excellent

Om arneK

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

2 113 profilvisninger
 1. Aah, har du flere bilder av den double cutaway der?🤩
 2. Jeg liker dette designet, spesielt den med german carve eller hva det heter.
 3. Da var den montert, satt som ei kule den!
 4. Smart måte å lage fresemal på! Følger med på dette.
 5. Hei, ja er interessert... regner med den passer i min hvis den passer i din. Hullet måler 5 mm på innsiden. Helst hvit tupp hvis mulig. Jeg kan vippse deg summen. Adresse er Arne Natvik, nedregårdsveien 14a 6010 ålesund
 6. Er det noen som har en vib arm til en mexico stratocaster til salgs? Jeg kjøpte en stratocaster men vib-armen mangler... selger skulle ettersende , men tror ikke det skjer...
 7. Enig med TC her, eneste som er lurt er at bånda blir bøyd med litt mindre radius enn gripbrettet, da vil endene på bånda sitte bedre ned mot gripbrettet. Og viktig å rense opp nede i spora hvis der ligger noe. Så bør liming vurderes ettersom der har stått bånd tidligere. Men jeg hadde gått for å gjøre det.en sånn plasthammer gjør jobben, det var jo sånn de gjorde det i gamle dager. Og post bilder av prosessen. Jeg ble så ivrig at jeg glemte det fullstendig.
 8. Jeg kjøpte ferdig slotted gripbrett, da jeg synes akkurat det å sage spora virker vanskligst. Og ihvertfall når det er montert på halsen... har du en plan på hvordan du vil gjøre det, eller er den allerede slotted?
 9. Det gikk litt fort der ja. jeg fikk bånda ferdig bøyd på den lokale gitarsjappa, Musikktorget i Ålesund . Han Ulvestad der bøyer i ønsket radius. Kjøpte tre lengder. Vel hjemme klipte jeg ferdig bånd for bånd. Jeg rensket sporene for slipestøv og eventuelt annet rask. Så satte jeg båndet på plass i sporet, de var bøyd med mindre radius enn gripbrettet, det er viktig for å sikre at endene kommer godt ned til gripbrettet. Det sto da med begge endene ned i sporet, og midten over pga den mindre radiusen. Jeg brukte bare radiusblokken jeg slipte gripbrettet med for å trykke båndet ned i sporet. Ferdig. Jeg limte ingenting. Etterpå gikk jeg over med fretrockeren for å se om de var jevne. De som stakk opp fikk litt dask med en plasthammer. Etterpå er det den vanlige prosedyren med levelling, kroning, file endene og polere. Det ble veldig kurant resultat, den spiller rent i alle bånd og alle strengene. Det er bare å prøve, og evt feile.
 10. Skavise... det nærmer seg lodding, men hvordan skal jeg koble dette? De sorte/hvite er fra pickupene, den røde er jording fra bridge... en les paul type switch. Så kommer de fra jack inngangen, men først i morra, da jeg må en tur på sjappa og kjøpe mer kabel.
 11. Takk for det🙂. Finishen består av Herdins vannbasert beis blanding av rødt og litt mahogany brunt. Det er den typen man kjøper på pose og blander ut i vann. Tror det ble tre strøk. Over dette la jeg vannbasert lakk som jeg kjøpte på Jula av alle steder. La på med rulle og pensel.Sikkert ti strøk for å få nok tykkelse på for å unngå gjennomsliping. Våtsliping opp til 3000, og polering med bilpolish. Halsen fikk tru oil, gulfargen er samme type beis på pose, gult, litt brunt og enda mindre grønt.
 12. Takk🙂Det går med endel tid for å rette opp feil og i dette tilfellet er de første hals jeg får til, og har brukt mye tid på den. Var spent på om designet på headstock funker. Må visst flytte bridge litt mot tykk E streng,, men det skal gå bra.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.