Gå til innhold
 • Bli medlem

arneK

Medlem
 • Innholdsteller

  952
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  14

arneK vant dagen sist Januar 5

arneK hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

719 Excellent

Om arneK

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

1 855 profilvisninger
 1. Ikke selg den, jeg solgte min første gitar som jeg kjøpte i 93. En Fender akustisk...Angret som en hund, jeg var heldig og fikk kjøpe den tilbake to år senere, nå blir den værende. Pengene blir bare brukt opp uansett.
 2. denne har ligget på vent en stund, finish ble ikke bra ,så jeg har fjernet den. (lakk) Har lyst å prøve tru oil finish, så spørsmålet er hvor man kjøper det? og hvor mye trengs til en gitar?
 3. Jeg fant fresestål på jula faktisk. Det heter notfres, måler 6.35 mm på skjæret. Tangen er 8 mm. Tror det gjør susen.
 4. Hei, tenkte å bestille et 1/4 Toms fresestål til truss rod, men ka farsken heter det på engelsk!
 5. Hvor finner man tak i fiskelim, jeg liker tanken på noe som trenger lang tørketid, greit for slike som trenger tid til å fikle underveis. har tenkt meg på et halsbygg snart da denne tråden har gjort tanken på oppgaven overkommelig. Kjempefin tråd, Roy Bang.
 6. grattis med feit sag, ser ut som der er bra høyde for kløyving av plank til kropper også. kunne hatt bruk for den der!
 7. Jeg vet at der er forskjellig på edenguitars.com også i forskjellig finish. Ellers mye å finne på ebay. I tilfelle du ikke får tak i her. https://www.edenguitars.com/collections/guitar-bodies/strat-style
 8. Enig, klipp fjæra eller fjærn den helt om nødvendig.
 9. Fra bak; sorry for crappy bildekvalitet. Det kommer bedre bilder senere.
 10. Litt videre nå: frest ferdig alt på gitaren, cleanet opp i tidligere arbeid med nytt fresestål. Borret alle kanaler, og for lokk i elektronikkrommet. Borret for halsplate også, kun pussing og finish som gjenstår. Begynte også på plekterbrett.
 11. Hvilke strenger er det du ikke får intonert, er det bare enkelte eller alke sammen? Det ser ut som høy E er helt utskrudd mens lav E er helt innskrudd? Det rette er vel et sted imellom?
 12. Artig historie . https://reverb.com/news/how-i-discovered-jimi-hendrixs-psychedelic-flying-v
 13. Fikk den korte versjonen av bridge i dag. Det viser seg at hullene som jeg borret ved hjelp av fresemalen er for nært hullet til bridge pickupen. Den kommer en halv cm over hullet. Det var som f.... da blir det å flytte bridge litt bakover. Hullene til skruene plugger jeg og borrer nye, men hullene til strengene vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre med, entrn å plugge de og borre nye, men da blir feilen synlig fra undersiden, eller så må jeg forskyve hullene på oversiden men da blir det problem å tre strengene gjennom bridge...noen synspunkter på dette? Det var synd da hullene er perfekt opplinet og helt likt mellomrom.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.