Gå til innhold

arneK

Medlem
 • Innholdsteller

  853
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  10

arneK vant dagen sist Mars 31

arneK hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

626 Excellent

Om arneK

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

1 577 profilvisninger
 1. Jeg tror et skikkelig oppsett vil hjelpe. Ny oversadel.
 2. Mener du at du burde kjenne vibreringen fra strengene mer i gitarkroppen når du spiller?
 3. jeg hadde alternativ 2 som første valg. alt. 1 hvis alt. 2 feiler.
 4. Glemte å nevne det i posten over, Edmire er meget støysvak. Jeg har ikke skjermet gitaren min på noe vis, pickupen rett ned i hullet. likevel er det så godt som ingen uønsket støy som det gjerne blir i singlecoils.
 5. anbefaler Edmire P90. De har fantastisk lyd, og ved å innstallere en miniswich kan du få tre forskjellige lydbilder. Ved å bruke en spesialbestilt swich kan man velge opptil 7 forskjellige lydbilder. Dessuten iom at de er norskprodusert slupper man å tenke så mye på moms/ toll/ frakt tematikken. Det som er bra nok for feks Øystein Sunde og Jarle Bernhoft for å nevne noen, er bra nok for meg.
 6. arneK

  Byggetråd SG

  Takk for tipset🙂.
 7. arneK

  Byggetråd SG

  Det er funker fint ifølge min ringe erfaring. Verd å merke seg at endeveden trekker farge til seg dramatisk mer enn toppen av fjøla. Det har sikker å gjøre med at porene (endene) suger til seg mer fuktighet enn flatene. Har ikke merket det så mye på andre treslag...Det kan være greit å vite...
 8. arneK

  Bjørkecaster

  Takk. Sender en pm til deg
 9. arneK

  Bjørkecaster

  Hei igjen. Da sier jeg meg ferdig med finishen , jeg syns den ble ganske shiny etter timer med våtslip og gnikking med bilprodukter. Snart klar for montering. Skulle hatt et sett med pickups til denne, noen som har noen til budsjettpris, den skal gies bort i presang denne. Tror det blir hals med "rosewood" fra china på den.
 10. Hei The Dude🙂Hvor kjøpte du den fra, kunne tenke meg å prøve en slik en , Captainsexy, den telekroppen der er bare dritfet.
 11. Ser fin ut den kroppen. Hvor kjøpte du den fra? Fristende å prøve en ferdiglaget kropp for en gangs skyld. Antall timer som går med på å lage en kropp såpass ferdig som denne står ikke i samsvar med prisen på denne...😏
 12. arneK

  Bjørkecaster

  Je var ikke fornøyd med fargen som ble av den oljebaserte lakken, så jeg slipte bort og farget opp vannbasert lakk. Det ble gult kan du si... nå er det våtsliping, og det går sakte fremover. Men det blir. Det er veldig fint spill i treverket, det kommer frem etterhvert som lakken blir blankere.
 13. arneK

  Bjørkecaster

  Må borre hullet til jack-inngangen og ledningene til elektronikken, men tenkte å få på noe lakk først slik at jeg ikke skitner til treverket med olje . Jeg har tilgang til søyleboremaskin på jobben, slutt på mislykkede skeivborringer nå håper jeg.
 14. arneK

  Bjørkecaster

  Mener du bjørk vokst nord for polarsirkelen eller fjellbjørk generelt? En liten oppdatering på denne: har slipt opp til og med 320 korning. jeg la første strøk med lakk i dag. Herdins oljebaserte lakk.
 15. Hei, er det noen som har et sett telepickups til salgs? Singlecoils. Er på utkikk etter noe Fender mexico eller lignende... dette er til en gitar(bjørkecasteren) på budsjett, som skal gies bort i presang. tenker rundt 500 lappen... PM....
×

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.