arneK

Medlem
 • Innholdsteller

  769
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

arneK vant dagen sist Juli 31

arneK hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

516 Excellent

Om arneK

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

1 323 profilvisninger
 1. Gibson P90

  OK, takk for innspill, jeg vil sjekke opp en gang til, så får vi se.
 2. Gibson P90

  da fant jeg denne oppskriften,prøver den. Da blir sort og uisolert loddet til jord, rød blir hot, hvit og grønn loddes i hop og isoleres. Mener å ha sett dette før.
 3. Hei, jeg holder på å koble opp en Gibson P90 , men litt mange ledninger å holde rede på. Jeg regner med at noen skal loddes sammen og isoleres( dummies), -Andre skal vel til jord og pots, men hvilke? Noen som vet? Oppsett er rn en volum, en tone og det er det.
 4. Kjøpt et sett med Gibson p 90, for å bruke i en gitar jeg skal gi bort i gave. hva er hva?
 5. Oppgradring av Billiggitarer

  Takk for flott innlegg, mye interessant og spennende lesing her. Tipper ny nøtt og stemmeskruer vil utgjøre en stor forskjell. Hvordan er det med fretbuzz og lignende, ofte disse billiggitarene trenger litt fret levelling... Lykke til videre og takk for at du deler🙂
 6. har du sett nerdville (samlinga til joe bonamassa)?
 7. Oppgradring av Billiggitarer

  Noe som absolutt kan anbefales, er å få på en skikkelig oversadel. Kinasaker som jeg har vært borti, særlig av den billigere sorten, har skikkelig shitty oversadler. Den foreløpig siste halsen jeg kjøpte derfra fikk jeg filt til og installert en beinnut på den lokale gitarsjappa, den gikk fra elendig til svært bra for en totalsum på ca 600 kr. Stemmeskruer er også mye å hente på i forhold til billig kinavare. Lyden er en ting, spillbarheten og følelsen av gitaren er noe annet.Må vel tilføye at jeg synes den gitaren du har bestilt ser kjempefin ut, jeg likte den🙂.
 8. Vis din Les Paul

  Gratulerer, fin!
 9. Ny kar her

  onkel til kona har en, i orginal stand, han har eid den siden den var ny.fra 60/61 visstnok. Halsen føles tykk, og liten radius på gripbrettet Zero fret akkurat som din.Tror ikke den har trussrod, derav tykkelsen på halsen? Uansett, veldig fin og morsom å spille på. Lykke til med din!
 10. Hvem er ledende gitarister i landet?

  Må nevne denne karen her, ikke så kjent kansje, men spiller hva det skal være.
 11. New Tele day :)

  Fin🙂. Det blir aldri feil med Telecaster👍
 12. LP JR 3

  Takk, da går jeg for det jeg også👍