arneK

Medlem
 • Innholdsteller

  918
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  12

arneK vant dagen sist September 23

arneK hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

684 Excellent

Om arneK

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

1 771 profilvisninger
 1. arneK

  Vis oss din Strat

  Enig.
 2. Av og til kan det ligge igjen spon eller smårester av treverk i skruhullene på undersiden av hælen på halsen. Skru av halsen og eventuelt rensk vekk. Bare et råd basert på egen erfaring med samme problem.
 3. arneK

  Luthiership på lavt nivå #2.

  Jeg limte gripbrettet til halsen og slipte radius før jeg saget spor til bånda. Vet ikke om det var det lureste nei. Angående silikondråper for å dempe rasling så kan det være et bra tips, jeg fikk rasling og måtte av med gripbrettet og legge inn demping. Det var skikkelig nedtur . Jeg tror videre at det er lurt å sage spor til bånd før sliping av radius, men etter å ha limt det fast til halsen. Det blir vel litt smak og behag.
 4. arneK

  Luthiership på lavt nivå #2.

  Har prøvd å lage hals en gang, men gikk på en tabbe ved at den ble for smal øverst ved halsfestet pga for mye pussing. Videre ble plassering av bånd ikke korrekt, bommet på et og prøvde å flytte det, men der strandet hele prosjektet. Plasserte trusdroden sånn som du, og det fungerte greit. Jeg har den fortsatt, kansje jeg tar fatt på den en gang til. Jeg synes jobben du gjør ser frembragende ut, både på gitarer og hals. Lykke til videre!
 5. arneK

  Luthiership på lavt nivå #2.

  Kommer trussrod til å ligge helt opptil gripbrettet?
 6. Så white spirit vil fungere da, altså? Bruker mye pulverbeis selv,Herdins, men bare i vannbasert lakk. Takk for tipset, jeg skal teste ut dette.
 7. Et spørsmål angående farge på lakk... er det noen som vet om en metode til å tilsette egen farge på oljebasert lakk, type gulvlakk f eksempel. Tenker på å lakke en allerede lakket hals i lønn i en mer vintage tint.
 8. Den vil tåle det aldeles fint🙂
 9. arneK

  Luthiership på lavt nivå #2.

  Freste du flatene før liming for å få de rett og plan? Og ble skjøten fin, Kan du forklare litt nærmere? Det er noe av det jeg sliter mest med når jeg lager gitarer, og nye ideer er alltid en god ting.
 10. Haha tror ikke det.
 11. arneK

  Gibson LP Custom halsbrudd

  Nei, det går bra.
 12. Helt greit egentlig, En tendens til å flise seg litt , men bortsett fra det, veldig greit å bearbeide.
 13. Jeg har startet på en ny Telecaster, den forrige(bjørkecasteren) ga jeg vekk i 60års presang. Denne blir av selje med topp av ask. Jeg har kommet til stadiet der jeg legger på lakk. De mørke partiene er "knuter" i treverket, jeg syntes det blir pent og liver opp utseendet. Det blir bridge med tre sadler i alle fall.
 14. arneK

  Luthiership på lavt nivå.

  Det kunne vært verre, for å sitere en DumDumBoys låt. Syns det ser bra ut. Jeg gikk på en blemme da jeg lagde mal til hals, jeg burde kanskje laget med ørlite overmål på bredden slik at halsen ikke ble for smal etter at jeg var ferdig med å pusse til finish.
 15. arneK

  Dårlig Fender QC!! Litt hjelp her !

  Synes det er lite tillitsvekkende at sånt går igjennom kvalitetskontrollen da. Selvsagt skal man klage.