Moensel

Medlem
 • Innholdsteller

  252
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

70 Excellent

Om Moensel

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo, Norge

Nylige profilbesøk

2 518 profilvisninger
 1. Visste jeg det ikke. I alle fall: Velkommen tilbake Rottis. Det skal bli en glede å følge deg videre i dine byggeprosjekter!!!
 2. Prøv å hiv vekk noen av de derre greiene med forvirrende mange knotter på og ... vips så har du rikelig med plass. Pedaler med 3 knotter og fotbryter er STERKT undervurdert!! Ferdig snakka.
 3. Prisvurdering Taylor 912c custom

  Kom plutselig på: GAS kan heller ikke kureres. Straks du tror du var kvitt det ved at du kjøpte det du gasset på, snur du deg rundt , ser noe nytt og den samme elendigeheta starter om igjen. SHAIT............. men guuuuuud så herlig livet er!
 4. Jeg er enig med Audun og Affen. Boss er solide saker. Kan trampes på (uansett kroppstyngde) og kan fås for en relativt rimelig penge brukt.
 5. Prisvurdering Taylor 912c custom

  Man trenger ALDRI rettferdiggjøre et kjøp av gitar. GAS ruler!
 6. https://moodysounds.com/produkt/baby-box-noise-generator/ https://www.youtube.com/watch?v=nz4a_mvCZ_A&list=PLAQ89oqnKII4QL16V7qmyqSiakzV8aP2R&index=20
 7. Og jeg ville ha dratt i butikk og testa. Bompenger og bensin...... Det koster å ha det moro.
 8. ES 335

  Bor i Oslo. Min Martin 000-28 fra 2008 har aldri hatt noen fukter av noe slag. Oppbevarer den konsekvent i kassa og har ingen problemer.
 9. NGD - Telecaster

  Tele blir lissom aldri gæli' Vakkert
 10. D e jo bærre lekkert!
 11. Det er vel litt avhengig av amp-type, høyttalerelementer og hva slags od, boost, dist osv pedaler man har. Noen amper låter flatt og kjedelig om du ikke drar på litt, høyttalerelementene har definitivt noe å si og noen pedaler har en forkjærlighet for å få litt skikkelig volum før egenskapene kommer til sin rett. Min erfaring er at det må justeres etter der du er og hvilken lyd du er ute etter. Ingen fasit.
 12. Din første effektpedal

  Min første var en hjemmesnekra fuzz rundt 1973-74. Jobba på Elektrisk Bureau og hadde tilgang til etsebane, printkort og et hav av komponenter. Fant oppskrift i et engelsk musikkblad (husker ikke hvilket). Fuzzen lød vepsebol og ble ikke brukt til annet en å lage ren støy. Moro det og. Og stolt var jeg. Min første fra produsent var Ibanez PhazeTone fra 77 eller 78. Den har jeg jaggu ennå!
 13. Hvem er ledende gitarister i landet?

  Den første det påståes name-droppa Sunde var vel Chet Atkins.
 14. Hvem er ledende gitarister i landet?

  Noen mener at Øystein Sunde ikke er så aller værst.........