Moensel

Medlem
 • Innholdsteller

  271
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

74 Excellent

Om Moensel

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo, Norge

Nylige profilbesøk

2 582 profilvisninger
 1. NGD - snaaaaaart (del 2)

  Årgang?
 2. Dette synes jeg faktisk du skal legge fram dokumentasjon for. Hva med homofile menn? Hva med tonedøve kvinner? De fargeblinde? Jeg synes du lirer av deg en mengde tullpreik.
 3. Pass på at det ikke er fuktig luft
 4. Hvor mye watt kreves på bandøving

  Og smaken blir vel fortsatt som baken. Delt. Noen liker clean, noen vil ha akkurat knekkpunktet og noen vil ha full rørvreng. Jeg hadde en Fender Hot Rod 40 w. Nådde aldri å få skrudd den opp til knekkpunktet i øvingslokalet vi brukte. Men fantastisk cleanlyd. Men så spilte vi blues da...............
 5. Prosjekt Partocaster

  "Litt" kanskje.....
 6. Stillhet??? Hvordan er headphones-utgangen?
 7. NGD

  Sånn julepresent vil jeg også ha!!!
 8. Visste jeg det ikke. I alle fall: Velkommen tilbake Rottis. Det skal bli en glede å følge deg videre i dine byggeprosjekter!!!
 9. Prøv å hiv vekk noen av de derre greiene med forvirrende mange knotter på og ... vips så har du rikelig med plass. Pedaler med 3 knotter og fotbryter er STERKT undervurdert!! Ferdig snakka.
 10. Prisvurdering Taylor 912c custom

  Kom plutselig på: GAS kan heller ikke kureres. Straks du tror du var kvitt det ved at du kjøpte det du gasset på, snur du deg rundt , ser noe nytt og den samme elendigeheta starter om igjen. SHAIT............. men guuuuuud så herlig livet er!
 11. Jeg er enig med Audun og Affen. Boss er solide saker. Kan trampes på (uansett kroppstyngde) og kan fås for en relativt rimelig penge brukt.
 12. Prisvurdering Taylor 912c custom

  Man trenger ALDRI rettferdiggjøre et kjøp av gitar. GAS ruler!
 13. https://moodysounds.com/produkt/baby-box-noise-generator/ https://www.youtube.com/watch?v=nz4a_mvCZ_A&list=PLAQ89oqnKII4QL16V7qmyqSiakzV8aP2R&index=20
 14. Og jeg ville ha dratt i butikk og testa. Bompenger og bensin...... Det koster å ha det moro.
 15. ES 335

  Bor i Oslo. Min Martin 000-28 fra 2008 har aldri hatt noen fukter av noe slag. Oppbevarer den konsekvent i kassa og har ingen problemer.