Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

nikotro

Medlem
 • Innholdsteller

  2 032
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  14

nikotro vant dagen sist August 24

nikotro hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 015 Excellent

Om nikotro

 • Rang
  Psychofunkadelic
 • Bursdag 22. april 1969

Contact Methods

 • Website URL
  spotify:album:1kTPm8g2p4u7KoHAkulRUj

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Drøbak

Nylige profilbesøk

6 673 profilvisninger
 1. Jeg vil anbefale å sjekke ut Fender Princeton Reverb (12 W) og Fender Deluxe Reverb (22 W) i ‘65 reissue utgaver. De har 6v6-rør i sluttrinnet, noe jeg synes låter veldig bra. De låter fint på stuevolum også. De er gode plattformer for pedaler.
 2. Da har denne fått ny eier🙂
 3. Her er omsider bilder av kabinettet slik det ser ut nå🙂 Det skulle ikke tilfeldigvis være noen her som har tolex jeg kan bruke?
 4. Denne hadde jeg glemt🙂 Jeg har fått gjort en del mer og det er nå bestykket med et Jensen 12’’ element, men på en midlertidig plate i furu kryssfiner. Den skal byttes til en i bjerk. Skal sørge for noen bilder etterhvert.
 5. Denne har vært dagens gitar i noen uker:)
 6. Forrige post var til dette sitatet fra trådstarter.
 7. Jeg oppfattet dette på en litt annen måte enn at det kun er snakk om kun to spor🤔👍
 8. Jeg kjenner ikke til mikseren dere har, men noen USB miksere har to utganger via USB. Det vil innebære at man ikke kan rute innputene på mikseren til kanalstripene i Logic, men kun får en «ferdig» miks av alle kanalene ut på to (stereo) utganger. Jeg anbefaler at dere sjekker ut dette i brukerveiledningen til mikseren eller på YT.
 9. Denne burde være interessant for mange her(?): https://www.finn.no/187263144 Edit: Original Stratocaster 1963
 10. Jeg skal forsøke å holde beina mine unna, jeg og😁 Jeg er først og fremst musikant (og leker produsent på egenprodusert musikk) og kommer ikke til å være den som sitter bak spakene til vanlig. Kompanjongen min er den av oss som skal sørge for gode opptak (i tillegg til at han er en meget god låtskaper, musikant, lyddesigner og produsent)😊
 11. Noen flere bilder (fra nett) må til😊 panelet bak: Kanalstripene: Bus- og masterseksjon:
 12. Denne kom i mitt eie i dag, etter at vi har vært på utkikk etter en analog mikser til studioet. Fra før har vi fått tak i en Tascam 48 og vil benytte disse til analoge innspillinger. I tillegg kommer vi til å bruke Universal Audio Apollo 8p + Satelite Octo med de etterhvert mange gode plug-ins, til effekter. Det blir altså en hybrid løsning. Spesifikasjoner fra hjemmesiden: 32 Channel Mixer with Meter Bridge (Jeg har ikke meter bridge). 8 Bus, Direct Outs All Channels, Series 80B EQ, Modular Design, Inline Monitoring, 6 Aux Sends per channel, 8 Stereo Auxes.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.