Web Analytics
Jump to content

nikotro

Medlem
 • Posts

  2,157
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

nikotro last won the day on April 9

nikotro had the most liked content!

About nikotro

 • Birthday 04/22/1969

Contact Methods

 • Website URL
  spotify:album:1kTPm8g2p4u7KoHAkulRUj

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Drøbak

Recent Profile Visitors

7,105 profile views

nikotro's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

1.1k

Reputation

 1. Jeg oppbevarer mine heltregitarer (archtop og kasse) nesten uten unntak i gitarkassene. Rommet jeg oppbevarer gitarene i har «bedre» (for gitarer om ikke annet) luft enn resten av huset, men jeg har et hygrometer for å følge med på fuktighet og temperatur. Så langt har det stort sett vært innafor i rommet (35-60% fuktighet). I enkelte perioder om vinteren har jeg satt inn en bolle med vann for å tilføre fuktighet. Det funker, men jeg skal vurdere å anskaffe en liten luftfukter.
 2. Hør med Ernst Nærø i Oslo. Han kan sikkert hjelpe deg.
 3. Det ser veldig bra ut. Jeg gleder meg til fortsettelsen🙂
 4. Jeg har kjøpt utstyr hos Thomann og betalt mva + fortollingsgebyr. Det blir ca prisen på varen + 25% (og ca en hundrelapp(?) i fortollingsgebyr). Jeg har ikke returnert noe av det jeg har kjøpt der, så jeg aner ikke hvilke rutiner som finnes. Har du sett om de skriver noe om retur på hjemmesidene? Jeg regner med at du også kan få refundert mva, men er usikker på om du får tilbake fortollingsgebyret.
 5. Det er vel en av få ting der størrelsen har mye å si👍
 6. Takk for det🙂 Mk V 25 låter også veldig bra. Jeg tror at kanal 3 (og kanskje 1?) er ganske lik på V90 og V25.
 7. Jeg har ikke testet Studio preampen, men en kompis (som jeg lånte mk V av) skryter av den.
 8. Jeg har fått tak i forsterker, så denne tråden kan stenges.
 9. Da ble det kjøp av en brukt topp. Jeg har lånt en annen en ukes tid og ble imponert🙂 Forsterkeren er fra 2012 og ser ut som den kommer rett fra butikken. Forbryteren har noen merker, men det kan jeg fint leve med.
 10. Etter en relativ lang runde med skal/skal ikke, endte jeg opp med å kjøpe denne brukt. Jeg har hatt en Eastman archtop tidligere og var nysgjerrig på denne klonen av Gibsons kanskje mest kjente jazzgitar - ES175. Den ankom i en ok koffert og var bestykket med uslipte strenger. I tillegg lå plekterbrettet i kassa. Etter litt stell, strengeskift og montering av plekterbrett, er resultatet ganske bra. Jeg får ikke justert strengehøyde som jeg foretrekker uten båndklirr på et par steder, så mulig jeg bør se nærmere på det etter hvert. Spesifikasjoner: Neck Material:3 Piece Maple Fingerboard:Ebony Fingerboard Radius:12" Neck Profile:Traditional Even C Nut:Bone 1 3/4" 1st Fret String Height:.022" 12th Fret String Height:Bass .078"& Bass .062" Fretwire:20 Medium Jumbo Jescar 47104 Scale Length:24 3/4" Body Style:Florentine Body Dimensions:16” x 3 5/16” Body Top:Laminated Maple Body Back/Sides:Laminated Maple Truss Rod:Single Acting Binding:Top 5 ply, Back 3 ply, Neck 1 ply, F holes 1 ply Binding Material:Ivoroid Logo:Pearl Headstock Inlay:Pearl Split Block Finish:Nitrocellulose Hardware Color:Nickel Pickguard:3 Ply Plastic Tailpiece:Chrome Plated Trapeze Style Bridge:Adjustable Rosewood Bridge Tuners:Pingwell RM-1271 Knobs:Amber Speed Knobs Neck Pickup:Kent Armstrong HPAG-1 Pickup Height:3/32" Pickup Frame:Black Plastic Capacitors:0.047μF Potentiometers:500k Linear Taper Output Jack:Switchcraft Case:Hardshell Case
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.