nikotro

Medlem
 • Innholdsteller

  1 440
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

nikotro vant dagen sist September 11

nikotro hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

439 Excellent

Om nikotro

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Drøbak

Nylige profilbesøk

5 189 profilvisninger
 1. DAW anbefallinger til PC

  En kompis av meg er veldig uenig i det😊
 2. DAW anbefallinger til PC

  Jeg har også hørt at Reaper skal være bra.
 3. Ernst Nærø i Oslo fikser det meste av forsterkere. Han har fikset og bygd om for meg. Anbefales 😊
 4. ES 335

  Jeg husker ikke detaljene rundt dette, men kan forsøke å finne de artiklene jeg leste om temaet. Edit: Her er en artikkel fra Norges Astma- og allergiforbund http://www.inneklima.com/index.asp?context=&document=141 En litt eldre fra VG (intervju med ekspertise): https://www.vg.no/forbruker/helse-og-medisin/syk-av-sure-hus/a/3831443/ Det finnes helt sikkert andre kvalifiserte syn på bruk av luftfukter, men jeg valgte å la være å kjøpe og heller ha noen små som jeg kan ha i gitarkassene.
 5. ES 335

  Jeg har bestilt luftfuktere til å ha i kassen, og mener å ha lest at man bør være forsiktig med luftfultere i rom, fordi det kan påvirke helsa negativt.
 6. Vinyl-tråden!

  Lønningsvinyl høres riktig ut😊
 7. Jeg har lurt litt på om jeg burde sette inn noe, så jeg er veldig interessert i inserts. Vet du hvor jeg kan få tak i det? Jeg vurderte også å smøre inn kantene med sort fugemasse, men har foreløpig ikke gjort det.
 8. Dette er en quickfix av et Fender SC112 gitarkabinett, som har fått installert et Jensen c12k element. Jeg synes at lyden fra det lukkede kabinettet var litt ullen og bestemte meg for å lage en semilukket/-åpen variant. Etter å ha vurdert ulike måter å gjøre det på, fant jeg ut at noen hull med en passende hullsag ville være fort gjort og kanskje også godt nok. Som tenkt, så gjort. Jeg synes resultatet ble ganske bra designmessig, og en god del bedre lydmessig. Morsomt.
 9. Hvilken låt øver du på nå?

  Da har jeg lært head og vil jobbe sakte men sikkert med tempo/time. Jeg har forsøkt ut flere posisjoner og plaseringer, men har foreløpig falt for en. Det er så mye kult som skjer i denne låta at analysen ser ut til å bli ganske omfattende. I første omgang har jeg fokusert på betoning, og tror at bruk av hammer-on og pull-offs vil bli sentralt for å få "riktig" sound. Jeg må også nevne at jeg tar gitartimer (Gildas Le Pape) og at låta er utgangspunkt for flere andre temaer, blant annet komp, linjer, subtitusjon, etc. Uansett er det veldig bra å få innspill og tips. Jeg regner med at denne låta i seg selv kan være et studium av bebop og jazz generelt, og at man ikke vil bli "ferdig" med den noen gang😊
 10. Nytt slagverk i studio. Hvilket burde jeg velge?

  Gratulerer.
 11. NGD - Kiesel SCB6

  Gratulerer
 12. NGD 1989 RG Snakeskin

  Gratulerer
 13. NGD! Charvel San Dimas reissue 2005

  Gratulerer