Web Analytics
Gå til innhold

nikotro

Medlem
 • Innholdsteller

  2 002
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  13

nikotro vant dagen sist Juni 20

nikotro hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

983 Excellent

Om nikotro

Contact Methods

 • Website URL
  spotify:album:1kTPm8g2p4u7KoHAkulRUj

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Drøbak

Nylige profilbesøk

6 356 profilvisninger
 1. Gitaren er veldig lettspilt med lav action ved nut. Det er fra sjuende bånd det begynner å bli for høyt. Jeg tipper at denne er tilpasset spilling med åpne akkorder og i mindre grad satt opp for sånne som meg som spiller akkorder og singeltoner på hele halsen.
 2. Mon tro om det er obligatorisk med bart for å spille på denne som har moustache bridge?
 3. Da har den kommet i hus (les: hytte). Den ble sendt med ekspress over natten (posten.no) og kom som avtalt i morges. Jeg har rengjort og polert gitaren, før jeg testet den med det innebygde Fishman Ellipse Aura systemet. Det synes jeg ikke noe om, så det er foreløpig demontert. I de tilfeller gitaren skal mikkes opp, blir det i forbindelse med innspillinger og da bruker vi noe annet (som helt sikkert låter bedre). Fordi dette et en av veldig få akustiske gitarer jeg har eid med stålstrenger og fordi jeg ikke klarer lyden av roundwound strenger, puttet jeg på Tomastik Infeld Jazz Swing (flatwound). Disse bruker jeg på archtop’ene og er fornøyd med det😊 Halsen ser ganske bra ut, men gitaren har større strengehøyde enn jeg liker, så jeg må trolig jobbe litt for å få den ned. Nuten er lavt filt og med en ganske rett hals, er broen litt høy etter min smak. Jeg har lyst til å slipe ned broen, men er redd for at det kan føre til klirr. Jeg har kitt lite verktøy her, så det spørs om jeg bør vente til jeg kommer hjem. Spesifikasjoner: 2012 modell Body Shape Super Jumbo Top Sitka Spruce Back Flame Maple Side Flame Maple Bracing Traditional hand-scalloped X-bracing Binding Multi-ply top, multi-ply back Finish Nitrocellulose Neck Material Two-piece maple Profile Round Scale Length 25.5" / 647.7mm Fingerboard Material Rosewood Fingerboard Radius 12" Number Of Frets 20 Frets Standard Nut Material Tusq Inlays Mother-of-pearl Graduated Crowns Hardware Tuner Plating Gold Bridge SJ-200 Moustache™, Rosewood Saddle Material Tusq Tuning Machines Grover Rotomatics w/ Kidney Buttons Pickguard SJ-200 Truss Rod Cover B/W Bridge Pins Tusq Electronics Fishman Ellipse Aura
 4. Dette er veldig interessant å følge med på. Gleder meg til fortsettelsen😊
 5. I dag nærmer jeg meg flygelet i størrelse med det sist ankomne 212 kabinettet😊 Kanskje det blir bedre match i samspillet når størrelsesforholdet utjevnes🤔 Jeg tror ikke det er innafor å spille standardjazz med så stor forsterkerrigg, men det må prøves når jeg nå har det tilgjengelig🎶👍
 6. Da har toppen fått seg en lydformidlingsenhet. Den er ikke så liten og nett som toppen og fyller opp gitardelen av hjemmestudioet så mye at det er plass til lite annet. Men morsomt er det å ha et 212 kabinett som er eldre enn meg😊 Kabinettet er 1967 modell fra Fender og har betegnelsen Bandmaster. Det er to stk 12’ høyttalere fra Utah electronics. 4 Ohm. Foruten toppen og det store kabinettet omtalt i posten her, viser bildet (fra venstre): Fender Princeton ombygget til ptp ‘64 av Ernst Nærø, AER Alpha (oppå Princeton), Polytone Mini-brute IV, samt Fender SC 112 kabinett modifisert med 1 stk Jensen c12k og 3 bassrefleksrør (under Polytone). Gitaren er en Eastman AR810CE med flytende pick-up (Kent Armstrong 12 pole). Bildet under er fra annonsen og viser Utah elementene.
 7. Takk for det. Ja, det kunne vært veldig morsomt å sammenlikne med en original!😊
 8. Produsenten sier: PLANK - F HOLE" switch to go from solid body to hollow body guitars, doubles as a lower power mode when using preamp in the front end of the amp, ala "Brain Preamp pedals. wink wink!
 9. Denne kom inn døren her i går. Jeg hadde ingen kjennskap til merket fra før, men ble nysgjerrig når det dukket opp som bytteforslag. Jeg undersøkte saken og ble overbevist om at denne bør eies og prøves. Det er en såkalt «boutique» amp, håndlaget av et lite verksted i USA. Ampen er utstyrt med gode komponenter og har minst en finesse som jeg ikke har sett andre steder; en bryter som gjør at man kan velge mellom planke og hollowbody (plank - f-hole) type gitar. Her er de obligatoriske bildene: Den skal være bygget med utgangspunkt i Fender Bassman fra rundt ‘63. Jeg har hatt en del ulike Fender rørforsterker opp igjennom og legger merke til at tonekontrollene på Blondshell responderer ganske annerledes enn Fender sine. Jeg spiller den med hollowbody gitarer og har koblet den opp med et 210 heltre furukabinett bestykket med Jensen c10q. Jeg synes det låter fint😊
 10. Jeg ville jo helt klart ha kjøpt en archtop, om det var jeg som skulle ha en gitar til😊
 11. Dersom ikke Straymond skal ha min, er den ledig for et evt salg. Se annonsen «kjøp av superstrat» (til Straymond) for et par bilder, pris og noen spesifikasjoner.
 12. Jeg kan ta litt flere bilder i kveld😊 specs: kropp: Ask med flammelønn topp fra Stewmac. hals: lønn med rosewood gripbrett fra Stewmac. Vet ikke betegnelsen på profilen, men det kan kanskje tolkes av bildene jeg sender senere(?) vibarm: wilkinson vs 100n pickups og elektronikk: EMG SL20 (Steve Lukather) sett (ble kjøpt nytt på plekterbrett) tunere: låsbare og gode fra Stewmac gigbag fra Gitarhuset.
 13. Jeg har en super strat jeg har satt sammen av kvalitetsdeler (Stewmac, Wilkinson, EMG Steve Lukather, etc) som jeg kan selge for kr 6000,- prisen er inkl gigbag. Jeg holder til i Drøbak/Frogn.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.