nikotro

Medlem
 • Innholdsteller

  1 359
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

nikotro vant dagen sist September 11

nikotro hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

388 Excellent

Om nikotro

 • Rang
  Psychofunkadelic
 • Bursdag 22. april 1969

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Drøbak

Nylige profilbesøk

5 128 profilvisninger
 1. NGD! Guild F-412 (New Hartford)

  Gratulerer med pen blondine:-)
 2. Salg av gitar på eBay?

  Jeg kjøpte en gitar fra Italia for ca tre uker siden, etter at jeg hadde annonsert på et stort jazzgitarforum. Gitaren var ikke omfattet av CITES. Fordi jeg ikke kjente vedkommende og fordi jeg baserte kjøpet på bilder jeg fikk tilsendt, ble vi enige om å gjennomføre handelen via Paypal. De gir bl a garanti og forsikring som gjorde at jeg var fortolig med å handle gitaren usett. For min del ble det ganske mye i gebyrer. PP tok €120 for å gjennomføre transaksjonen mellom Norge og Italia, og jeg fikk en dårig valutakurs. Frakten vet jeg ikke hvor mye kostet (selger betalte), men tror det kan ha vært snakk om mer enn kr 1000. I tillegg skal fraktselskapet ha penger for å betale mva for deg. Alt i alt ble det ganske mye i gebyrer og frakt.
 3. IBBY NGD x 3

  Grattis med tilskudd til samlingen:-)
 4. NGD! Gibson flying V 2017 HP

  Gratulerer!
 5. Jeg har i flere tiår spilt ulike instrumenter, selv om jeg har brukt mest tid på gitar. For min del har det vært morsomt å gjøre litt av hvert, og jeg har tro på at det å kunne traktere flere instrumenter har gjort meg bedre til å tenke mer helhetlig enn om jeg bare spilte et. I tillegg tror jeg at det har gitt meg bedre forutsetninger når jeg har laget og arrangert musikk. Tidligere øvde jeg strukturert og målrettet på sekundærinstrumentene. Nå blir det kun som avkobling bak trommesettet en time eller mer i uka, og i forbindelse med en og annen jam. Elbass spiller jeg nesten aldri lengre, selv om det henger en på veggen.
 6. NGD!!!

  Gratulerer med en pen Martin:-)
 7. Enig. Er det selvbygg Ceriarone amp?
 8. [KJØPES] Gigbag til AER Alpha

  Gjenbruk
 9. Første gitarbygg

  Jeg liker den finishen og gleder meg til å se (og høre?) denne når den er ferdig.
 10. LP JR 3

  Du holder et jevnt høyt tempo i byggingen og det ser ut som om det blir bra og:-) Det skal bli fint å se denne ferdig.
 11. Vis frem kosekroken din!

  Ja, da ble Ibanezen solgt og forrige bilde var uten forsterkere, så da blir det et bilde av hele "jazzfamilien". Bak fra venstre: Fender Princeton 65 bygd om til ptp 63 oppå et Fender 112 SC kabinett m/ Jensen c12k element. Midten bak: Henriksen Jazzamp Head oppå et 210 heltre furukabinett med 2 stk Jensen c10r elementer. Høyre bak: AER Alpha Gitarene er de samme som på forrige bilde minus Ibanezen.
 12. Ja, den er høyt priset. Jeg fikk tak i en med defekt reverb etter å ha fulgt med på finn en stund. Den gikk en del under prisen på den du linket til.
 13. NGD: Gibson L-4 CES NA

  Her er noen flere bilder av skjønnheten.
 14. Vis frem kosekroken din!

  Her er et gruppebilde av mine jazzboxer/archtop. Fra venstre har vi Gibson L-5 CES fra 2005, Gibson L-4 CES fra 2010, Gibson ES-175 fra 2006 og Ibanez PM 120 fra 2005. Alle er i meget god stand og spiller som en drøm. L-5 og L-4 er i heltre rund baut, mens ES-175 og PM 120 har laminerte resonanskasser.
 15. Her er det en brukt 68 til salgs: https://www.finn.no/104102239