nikotro

Medlem
 • Innholdsteller

  1 605
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

nikotro vant dagen sist Mai 19

nikotro hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

575 Excellent

Om nikotro

 • Rang
  Psychofunkadelic
 • Bursdag 22. april 1969

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Drøbak

Nylige profilbesøk

5 490 profilvisninger
 1. nikotro

  Vis din Les Paul

 2. nikotro

  Trenger tips til strømforsyning til pedalbrett

  Strymon leverer også noen gode strømforsyninger.
 3. Jeg har iMac og Mackie Blackbird (Firewire), begge fra 2009, som brukes sammen med Logic pro 9 i hjemmestudioet. Mackie unnlot i perioder å oppdatere drivere til lydkortet, men har gjenopptatt dette, slik at det fungerer med bl a Sierra😊 Et brukt Mackie Blackbird ligger på finn.no til kr 2000,-. Nypris er oppunder kr 6000,- .Det er ikke jeg som selger.
 4. nikotro

  Vis din Les Paul

  Pen LP!
 5. nikotro

  Hei igjen :-)

  Velkommen tilbake!
 6. Dette ser ut til å bli veldig tøfft👍
 7. nikotro

  Kule jazzlåter

  Her er en meget vakker-trist låt skrevet av Charlie Chaplin og fremført av Staffan William-Olsson.
 8. Jeg klarer å beholde mine gitarer originale
 9. nikotro

  Vis frem kosekroken din!

  Det går en del forsterkere gjennom hjemmestudioet, så her er to nye (AER Compact 60 og Polytone Mini Brute IV) og gjensyn med to gamle (toppene til venstre: Henriksen JazzAmp og Acoustic Image Clarus 2R Series III). Fender Princeton er hos ampdoktoren med dårlig romklang. Henriksen kabinettet til høyre er bare på besøk. På gitarfronten har det vært mindre bevegelse, selv om det rykker litt i kroppen når det dukker opp archtops på finn.
 10. nikotro

  Kule jazzforsterkere

  Jeg sitter og tester AER Compact 60 2 og Polytone Mini Brute IV i gjennom en Boss RV-5 i stereo. Det låter veldig bra med Gibson L-4 CES. AER med 8" og Polytone med 15".
 11. nikotro

  Mesa Boogie Caliber 50+

  Jeg er ingen ekspert på dette, men støtter McJostein sin vurdering av prisnivå. Jeg mener å ha sett brukte comboer av Studio 22. og Caliber 50 til rundt 4500 - 5000 de siste årene, så 4000 - 4500 tror jeg at du skal kunne få for toppen. Kabinettet, selv om det kanskje ikke er identisk med de som selges nye i dag, koster jo ca 15000 nytt, så 5000 er ikke usannsynlig, selv om du sikkert kan forsøke å ta halv pris av det det koster nytt. Dersom du har flightcase, kan du legge på litt:)
 12. nikotro

  Erfaringer med Line 6 Helix HX?

  Jeg hadde en Hotone Soulpress en periode. Den tar liten plass og er helt grei som expressionpedal. Den har i tillegg funksjon som volum- og wha-whapedal (krever strøm). Jeg mener å huske at @SteikBacon kjøpte den av meg, og at han vurderer selge?
 13. nikotro

  Søker seriøs gitarlærer i Oslo

  Gildas Le Pape er en meget habil gitarist som bor i Oslo og som jeg tror gir gitartimer.
 14. nikotro

  Gibson ES-335

  Eastman håndbygde gitarer får mye god omtale. Jeg kjenner ikke til noen norske forhandlere, men jazzisten.dk har et godt utvalg. Dersom du får mulighet til å besøke showrommet, er det helt klart verdt turen (en time med tog + 15 minutter taxi fra København). Her er en link til gitarer i es335-gata: http://www.jazzisten.dk/produkt-kategori/eastman/eastman-thinline/