nikotro

Medlem
 • Innholdsteller

  1 223
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

nikotro last won the day on June 6

nikotro had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

275 Excellent

Om nikotro

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Drøbak

Nylige profilbesøk

5 031 profilvisninger
 1. Jeg leter fremdeles etter et godt brukt eksemplar.
 2. Jeg har ikke benyttet meg av gitardoktor selv, men det går mange lovord om Robert Toth i Oslo.
 3. Jeg kan også huske en del gitareffekter (og synthmoduler?) i halvrackstørrelse på 80- og 90-tallet. Edit: Jeg googlet "19 inch rack adapter" og fikk en del treff.
 4. En pent brukt i naturell finish fra rundt 2005 er veldig aktuelt. Her er et bilde av en den varianten jeg ønsker å kjøpe: Det er også aktuelt med utgaven som kun har neck pick-up. Pris blir vi enige om. Jeg holder til i Drøbak.
 5. Jeg trenger en gigbag til AER Alpha og gjør et forsøk på å få tak i en her på forumet. Prisen blir vi enige om. Jeg holder til i Drøbak.
 6. Veldig fin gitar. Gratulerer.
 7. Dette ser ut som et morsomt og utfordrende prosjekt😊
 8. Nei, men den skal fungere med det også. Det ligger en del info på nettet, så jeg anbefaler å sjekke det ut.😊
 9. Jeg har en AER som jeg bruker til archtop. Det låter veldig fint til det og de får også gode omtaler med akustiske gitarer. Der er vel det de egentlig er størst på(?). Sjekk de ut.😊 Det ligger en brukt på finn, og jeg tror at 4sound har entrymodellen Alpha for rett under kr 7000,-. De andre norske nettbutikkene selger dern for ca kr 10000,-.
 10. Mye pent å se her, og jeg la selvfølgelig spesielt merke til L-5 og ES 175. Nydelige gitarer som er laget av dyktige folk.
 11. Dette er første artikkelen jeg har lest hvor forfatteren er meget pessimistisk i forhold til gitarens fremtid. Jeg er usikker på hvilket ståsted vedkommende har og om kildene som benyttes holder vann og/eller er relevante. Jeg velger derfor, i alle fall inntil videre, å se bort fra forfatterens konklusjoner og heller tro at gitaren og de som spiller pent på den, snart vil få en overraskende (i alle fall for artikkelforfatteren) opptur🤓
 12. P90 kan også brukes i archtopgitarer; f eks Gibson ES175. Den låter veldig fint i halsposisjon😊
 13. Den er grei.
 14. Jeg spiller mest på denne for tiden😊 I går satt jeg på ibenholt bridge og 011 - 047 flatwounds. Det låter veldig bra på denne.