MAa

Medlem
 • Innholdsteller

  861
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  15

MAa vant dagen sist September 8

MAa hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

810 Excellent

Om MAa

 • Rang
  Psychofunkadelic

Nylige profilbesøk

2 882 profilvisninger
 1. Meget bra Fender Custom Shop strat selges (byttes). Flott sunburst, medium aging/relic. Spiller og låter helt suverent bra! Tror dette var en NAMM Limited modell, 9,5" radius og 6105 bånd. Et par merknader: - En tidligere eier har frest ut litt under plekterbrettet, i forbindelse med et Clapton TBX system som var installert tidligere. - Pickuper er Lollar Vintage Blonde. - Denne gitaren har vært veldig godt brukt, så den begynner å få litt slitasje på enkelte bånd. Kommer med tweed hardcase. Selges pga investering i nytt utstyr. Når det gjelder bytte er jeg interessert i en Fat neck Gibson ES 335, type finish spiller ingen rolle. Sørlandet. Ta kontakt for mer info/bilder. PRIS: Kr. 17500
 2. MAa - videotråd

  Ny delay favoritt her i huset, Boss DM-2w.
 3. Hvem er ledende gitarister i landet?

  Anbefaler hele den videoen med Lage, veldig bra!
 4. Vis oss din Tele

  Nice Hvilken da?
 5. Hvem kontaktet du ifb med dette @Slashaxl? Gibson bruker vel Indian RW, lenge siden de slutta med braz. Håper det ordner seg iallfall
 6. @Slashaxl Trengte du å ordne import papirer? Eller holdt det med papirene som sjappa skaffa? Jeg venter nemlig på en gitar fra England, og byggeren mente på at jeg måtte skaffe noen importpapirer i tillegg til hans eksporttillatelse.
 7. MAa - videotråd

  #teletirsdag
 8. Vis oss din Tele

  Blir nok en kanonbra gitar det
 9. Vis oss din Tele

  Hva slags deler venter du på @CaptainSexy?
 10. MAa - videotråd

  Jo, takk for det Haha, spot on
 11. MAa - videotråd

  Takk for tips, men har ikke helt kommet dit at jeg sjekker ut youtube lessons ennå Jeg har stort sett lært av å plukke småting her og der fra gamlegutta. Veldig lærerikt å prøve å få det til å funke sånn tålig på vanlig gitar.
 12. MAa - videotråd

  Litt mer bending. En dag skal jeg lære meg pedal steel
 13. Har et sett med Bare Knuckles Flat `50s som jeg ønsker å bytte bort. Bytteinteresser: - Bare Knuckle Flat `52 eller Stagger `55 - Seymour Duncan Antiquity tele ( 1 eller `55 ) https://www.bareknucklepickups.co.uk/pickup/tele/blackguard-tele-r-series-flat-50 Ta evt kontakt hvis du lurer på noe. Befinner seg på Sørlandet, kan sende hvis vi finner ut av deal.