Gå til innhold
 • Bli medlem

SteikBacon

Medlem
 • Innholdsteller

  973
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

SteikBacon vant dagen sist April 28 2017

SteikBacon hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

458 Excellent

Om SteikBacon

 • Rang
  Psychofunkadelic

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.edmire.no

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Nordens Paris

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Er nok det. Har beskrevet singlecoilene tidligere. Ettersom de aller fleste ikke bruker tonekontroll er den nederste av de ofret til kontroll av disse voicingene. "Katalogiserer" voicingene via rotaryswitch så hele instrumentet kan endre karakter. Fra hot til bright, og litt ekstra.
 2. 2 av 3 ferdige. Får kanskje tredje "bukkene bruse" ferdig i påsken. Kommer an på påskeværet tror jeg.
 3. Men er virkelig ingen nysgjerrige på disse multivoiced pickups? De er suverene. Det er for meg (som superkritisk tonenerd) egentlig en liten sensasjon. Fått gitt demo på gitarmessene i Horten og Larvik. Endelig kan man med en og samme gitar teste pickupenes ulike voicinger med «flick of a switch». Jeg har oppdaget jeg liker alle voicingene, og hver til sitt bruk. Og det er så lett å la seg inspirere til ny musikk eller spillestiler med å eksperimentere med disse. Eller har folk prøvd slikt før og "brent" seg på halvveis gode løsninger ala «tapped coil» el.lig, og som gjerne kontrolleres med par ekstra switcher som gjør bruk for kompleks til å egentlig ha full kontroll..?
 4. Konstruksjon som man selv hadde lyst å prøve få laget. Å fordele belastingen på lang knivegg fremfor ett lite punkt håper jeg er gunstig mht slitasjen over tid. Men synes den gir litt vel mye utslag på frekvensene. Sammen med den lave vinkelen over nøtta virker det bra stabilt. Bildet viser det seneste påfunn mht stemmeskruene. Tre nederste er locking, de øverste er standard, og strengene vikles oppover for å minske vinkel.
 5. Min gamle strat med oppgraderinger. HSS - med multivoiced pickups. Kontrolleres med 6 posisjons rotaryswitch (chickenhead).
 6. la grange er god den. Iallefall ift signaltap. Om du mister tone ville jeg sett etter andre mistenkte..
 7. Du skal altså stemme D-strengen. Du starter med å lete på youtube. Finner en lowquality film på 14min som du tydelig ser. Du poster dette på forum. Venter andre skal se den, og venter på svar. Funderer videre om du skal stemme den ene strengen og om det påvirker andre... praktikeren i meg lurer, hva med å bare stemt den D-strengen med en gang?
 8. Jeg må ha Firebird for å kunne ha som demogitar for firebuckerne.
 9. Hva med ei plate på tvers under pickup, endene stikker ut over hullene. Det er tykkere på midten så burde kunne skru fast denne plata der. Da har du materiale å skru i evt gjenge opp, monterer pickup og du har litt å gå på ift hullet under.
 10. Ja dette var forklaring man ikke greide forstå så mye av. Monterer du pickupringen nede i cavity?
 11. Er ikke høyere tunere, bare vikler streng oppover.
 12. Tiltak mot mongolsk folkemusikk tuning
 13. Qello var nytt, med en del man glatt kunnet sett noen kvelder. Netflix o.l. ble jeg raskt ferdig med av det man sånn utgangspunkt kunne tenkt seg se. På 80 og 90 tall, da kule platesjapper fantes, var det fett utvalg av slike filmer. Men nå... egentlig tenkte jeg finne dokumentaren «Isle of Wight» fra 1970. Resultatløst. Så prøvde man par andre titler... resultatløst.
 14. Halvparten av dvd-samlingen var slik musikkrelatert. Men nå er dvdene i stor grad pakket ned, mens behovet/ønsket om å se slikt fortsatt er der. Finnes det noen steder i disse moderne opplyste tider der man finner filmer i denne nisjen?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.