Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

SteikBacon

Medlem
 • Innholdsteller

  991
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

SteikBacon vant dagen sist April 21 2019

SteikBacon hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

481 Excellent

Om SteikBacon

 • Rang
  Psychofunkadelic

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.edmire.no

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Nordens Paris

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ikke rocket science dette. Stem f.eks E, A og D streng til 440. Sett en E-bow så tett på strengene du får den over 12 bånd, bikk rett under der du får klirr. Dette gir tilnærmet samme kraft til å få strengen til å oscillere når du bytter mellom strengene. Bruk linjal for å se utslaget. Dette burde gi nok resultat til å si noe om strengenes utslag på tykke vs tynne strenger, og dermed også fretbuzz. Slår streng ned i gripebrett så dytt en spiker inntil nøtta for å løfte strengene.
 2. Neppe. Da måtte man hatt nærmere samarbeid med strengemaker. Hypotesen er tykkelse gir stivere strenger som strammes så hardt at de motvirker bevegelse, mens tynne gir slakkere strenger som beveger seg mer fritt.
 3. Jeg må vel stikke på verkstedet, strenge opp lab-gitaren og dokumentere fasiten... dette er jeg også interessert å finne svaret på!
 4. Velvel... får vel stemme i at jeg ikke liker Les Pauls, og liker Floyd Rose. 😊 i min verden ville Nebelung riffmeister eller Firebird utgjort den ene gitaren, og shreddeøks ala Ibanez Jem, EVH eller N4 utgjort den andre. også en strat naturligvis 😊 (..men egentlig bygger jeg mine gitarer selv!)
 5. For at du personlig får mest ut av 30.000kr (+ slingringsmonn) er de best anvendt i kombinasjon med tid (om du ikke helt vet hva du vil ha). Invester tid først. Tiden bruker du på å sette deg inn i profiler, strengehøyde, treverk, bestemme om singlecoil eller humbucker osv og mm gir deg det du vil ha. Du vil ha allsidighet, men der vil jeg si at er man flink kan man spille det meste på hva som helst. Om du søker "helgardering" på gitar, one to do it all, så er det nesten en umulighet, men det er kommet utstyr siste tiden som får oss nært. Når du mener du har det du behøver for å bestille custo
 6. Prøv tilpass et 0’te bånd på gripebrett rett over nøtta. BuzzFeiten/Earvana triks..
 7. Potmeter er ødelagt. Byttes med ny. Ikke vanskelig prosess.
 8. Youtube er ikke arena for å vurdere korleis pickups låter. Alt kan låte bra eller dårlig.
 9. For å samfatte det store problemet, som førte meg inn i denne businessen. Balanse mellom neck og bridge. Det er vanlig at neckpickup lages bright for å unngå at den blir for tung i bass og dermed låter muddy. Mens bridge lages noe hot for å feite opp den tynne lyden med mer bunndrag. Resultatet er gjerne noe bedre balanse i bass, men for mye topp i neck og for lite topp i bridge. Mitt bidrag til balanse, midrange, strengeseperasjon, harmonics, allrounder uavhengig av stilart eller forsterkerlyd, har vært bridgepickupen THE BUCK. Det er min «go to» i 80-90% av all spilletid gitarene mine
 10. La noen kompetente ta en sjekk. Intoneringen på resten av tremolon er tvilsom...
 11. Tap av tona (fra pedaler, kabler..) skjer pga last av PICKUPENE!!!! Pickup har høy impedans, små strømmer/spenning, og er svært så lettpåvirkelig. Når du bruker loop har du et bufret signal som er robust mot påvirkning.
 12. Da er tredje bukkene bruse spillbar. Gold hardware og gold polepiece... og golden tone!
 13. Ville definitivt valgt god floyd dersom du tenker det skal bli en player. Jeg pleier pakke min gitar demontert i vanlig reisekoffert dersom jeg skal fly. Har video der jeg legger gitardelene på bordet, og bruker kun 1 minutt å få den i spillbar stand. Det er fordelen med floyd. Og med plekterbrett og badekar for pickups, kan du eksperimentere med plassering av pickups også.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.