SteikBacon

Medlem
 • Innholdsteller

  954
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

SteikBacon vant dagen sist April 28 2017

SteikBacon hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

438 Excellent

Om SteikBacon

 • Rang
  Psychofunkadelic

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.edmire.no

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Nordens Paris

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. SteikBacon

  Drømmegitaren din

  Hadde 5000USD (med øvrig 5000 tilgjengelig ved behov) i akustiskbudsjett på en USA tur. Med hjem ble det som er blitt «akustisk drømmegitar». Den ene som skilte seg ut etter besøk i 20-talls butikker, og prøvespilling av trolig 2-300 gitarer. Var ikke toppmodell i det hele tatt. Har riktignok fikset ny trussrod, filt bånd, byttet og tilpasset sadel og nøtt, laget ny profil i hals... og overser uregelmessigheter i treverk og litt dårlig binding. Nå er den perfekt justert og lettspilt. Og tona... TONA!!!! Har faktisk lyst å finne andre som kan matche, men tror jeg vil slite å finne noe.
 2. SteikBacon

  Vis oss din Strat

 3. SteikBacon

  Ikeacaster

  Tja, er jo ikke all verden som kan gå galt. Men feil har du, så da må man jo feilsøke. Er alltids greit å rydde opp i spagettien, er det kaos så legger man lista lavt for å få feil. Sikre deg at alt er koblet korrekt.
 4. SteikBacon

  Ikeacaster

  Det du beskriver høres ut som du har brudd i kretsen, f.eks. at pickup ikke er korrekt jordet. Har du mulighet å måle, og poste bilde av innmat?
 5. På min tok jeg treverk. Er ikke problem få det flatt og nøyaktig, bare ta deg tid. Både tid til å forberede verktøy og på selve jobben da det kan bli endel på og av med strenger. Og ser fornuften å ha 0’te bånd.
 6. SteikBacon

  Guitarshow, med fokus på utstyr.

  Deltok på dette i fjor. Men husker jeg undret litt over oppmøte. Det var mest de lokale som stakk innom. Hadde noen som tok tur over fjellet fra vestlandet. Men når man pratet med «folk utenfor» så visste få hva det var snakk om. Har ikke lyst bruke store ressurser på arrangement som i begrensey grad rekker ut til det som er målgruppen. Uansett er det todagers arr i år. Så hadde gjerne fått det med meg, nerde på favorittemnet i to dager.
 7. Gitarshow, med fokus på utstyret, der det beste i landet viser seg frem. Ser posten på «gearcafe» kun har litt over 20 likes, og kun en "ny" har kommentert. Gjenspeiler dette interessen for utstyr? Gitarister diskuterer utstyr all the time, men virker overraskende lite interesse for å faktisk se, høre og møte de fremste i bransjen. Deltok på denne i fjor, og ble overrasket hvor lite omtalt dette var. Hva er best? Faktisk vite noe eller bare diskutere meninger på nett...! edit: https://www.facebook.com/Reverbguitarshow/
 8. Blir mye Edmire-mods på mitt 😎
 9. Teste... mine enkleste tester gjøres med å dytte eller bare holde ledninger sammen. Men du vil ha gitar uten pot, bare å fordele ledninger til jord litt opp etter jordledning. En klump - 0,5 cm - ny klump... Hvorfor bruker du ikke volum? Mye dynamikk å hente på å bruke den!
 10. Ja. Du skriver "kan"... det er avhengig av pickup og posisjon ift streng. Ubalanserte humbuckere og bridgeposisjon (størst forskjell mellom de to sidene) er nok nødvendig for å best observere på vanlig humbucker. I tele gjelder det neck og bridge så der er forskjellene store allerede. Man sender tross alt signalet fra ene pickup gjennom en spole på 5-8kohm og 3-5H, skulle bare mangle det gjør utslag. På min BUCK merker man forskjell.
 11. Eneste issuet jeg synes er at i seriell modus der neck er siste pickup ut så får man for mye necklyd samtidig som impedansen gir mer bass og mindre topp. Så fjerdelyd blir litt i ubalanse med de tre andre. Er ikke noe for meg iallefall. Hadde helst sett bridgepickup var sist ut, da låter det litt bedre balansert mot de tre andre posisjonene. Har prøvd begge varianter, valgte vekk begge fordi jeg likevel drukner i lydmulighetene i gitarene mine.
 12. SteikBacon

  Feteste elgitarlyd du noengang har hørt..?

  VH1, Pornografitti og alt med Gilmour...
 13. 1,5 beregnet til 10A 2,5 til 16A... Du har evig nok å gå på...
 14. SteikBacon

  LP JR 3

  P90 er retningsbestemt. Manipulerer frem en slags «ubalanse» på P90, tilsvarende åpne lyden i ubalanserte humbuckere. Gir mer overtoner, åpnere lyd. Samtidig er pickupens "synsfelt" lengst opp mot hals, tilsvarer 1-2 dB økning i de fire første harmoniske, dvs grunntone, 1,2 og 3 overtone, som i en A tilsvarer A, a, e & a. Tre grunntoner og en nærmest ren kvint. Det merkes. Så pickupen gir mer musikalsk dynamikk, mer punch, åpen klar topp. Så det unike er ikke bare tonefactory, som lar sluttbruker kunne velge annen voicing fra pickupens multivoiced impedans.