Web Analytics
Jump to content

SteikBacon

Medlem
 • Posts

  998
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

SteikBacon last won the day on April 21 2019

SteikBacon had the most liked content!

About SteikBacon

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.edmire.no

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Nordens Paris

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SteikBacon's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

485

Reputation

 1. Mitt sett… …edit: inkluderer min omtale https://sfarzo.us/edmire-testimonial-sfarzo-alloy5109/
 2. Eneste som vel "bryter" med tradisjonene er det SalvadorDali preget på elektronikkplata. Har forresten vært i det studioet, litt morsomt å kjenne seg igjen 😊😊😊
 3. Bra se det går fremover med kreative løsninger
 4. I alle dager??? Så det er sone langs strengen der det harmoniske innhold rett og slett låter jævli?? Hva er greia? Feile overtoner? Er nok ikke noe problem å sette pickup hvor som helst for å få det til å låte bra.
 5. En felemaker har både verktøy, materialer og kompetanse til å bygge noe bedre selv 😉
 6. Ikke rocket science dette. Stem f.eks E, A og D streng til 440. Sett en E-bow så tett på strengene du får den over 12 bånd, bikk rett under der du får klirr. Dette gir tilnærmet samme kraft til å få strengen til å oscillere når du bytter mellom strengene. Bruk linjal for å se utslaget. Dette burde gi nok resultat til å si noe om strengenes utslag på tykke vs tynne strenger, og dermed også fretbuzz. Slår streng ned i gripebrett så dytt en spiker inntil nøtta for å løfte strengene.
 7. Neppe. Da måtte man hatt nærmere samarbeid med strengemaker. Hypotesen er tykkelse gir stivere strenger som strammes så hardt at de motvirker bevegelse, mens tynne gir slakkere strenger som beveger seg mer fritt.
 8. Jeg må vel stikke på verkstedet, strenge opp lab-gitaren og dokumentere fasiten... dette er jeg også interessert å finne svaret på!
 9. Velvel... får vel stemme i at jeg ikke liker Les Pauls, og liker Floyd Rose. 😊 i min verden ville Nebelung riffmeister eller Firebird utgjort den ene gitaren, og shreddeøks ala Ibanez Jem, EVH eller N4 utgjort den andre. også en strat naturligvis 😊 (..men egentlig bygger jeg mine gitarer selv!)
 10. For at du personlig får mest ut av 30.000kr (+ slingringsmonn) er de best anvendt i kombinasjon med tid (om du ikke helt vet hva du vil ha). Invester tid først. Tiden bruker du på å sette deg inn i profiler, strengehøyde, treverk, bestemme om singlecoil eller humbucker osv og mm gir deg det du vil ha. Du vil ha allsidighet, men der vil jeg si at er man flink kan man spille det meste på hva som helst. Om du søker "helgardering" på gitar, one to do it all, så er det nesten en umulighet, men det er kommet utstyr siste tiden som får oss nært. Når du mener du har det du behøver for å bestille custom gitar så ringer du par gitarmakere. Bærer ikke den telefonen fram så har tidsinvesteringen uansett gitt deg bedre grunnlag til kommende økonomiske investering.
 11. Prøv tilpass et 0’te bånd på gripebrett rett over nøtta. BuzzFeiten/Earvana triks..
 12. Potmeter er ødelagt. Byttes med ny. Ikke vanskelig prosess.
 13. Youtube er ikke arena for å vurdere korleis pickups låter. Alt kan låte bra eller dårlig.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.