SteikBacon

Medlem
 • Innholdsteller

  909
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

SteikBacon vant dagen sist April 28

SteikBacon hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

397 Excellent

Om SteikBacon

 • Rang
  Psychofunkadelic

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.edmire.no

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Nordens Paris
 1. NGD - New Cheap Guitar Day

  Jah, stemmer det. Det har du jo fortalt...
 2. NGD - New Cheap Guitar Day

  Den du hadde på verkstedet mitt?
 3. Flat TRS kabel

  For å få mine pedaler inn i gammel verktøykoffert ble det ikke plass til nesten noen kabler/plugger. Så pedalene ble "hardwired"... hehe. Tok meg samtidig til å sjekke alle pedalene og jaggu var det noen "såkalte true bypass" som faktisk BLE «true bypass». Tror det kun ble TC electronic NOVA pedalene man ikke moddet.
 4. Gikk fra openback til "lukket" etter å hørt lyden fra amp når den sto inni ei kasse som lukket den alle kanter. Ikke 100% lufttett, men låt så mye bedre. Lagde da et "lukket kabinet» med å lage en bakplate (montert med hengsler oppe i bakkant av amp) med sidevegger utenpå eksisterende. På spilling tok man bakveggen ut og tiltet amp bakover. Fikk lyd opp mot øra samtidig som tilt med hengslet bakplate/sideplater utgjorde "lukket kabinett".
 5. Ser på skjermen til venstre frekvensanalyse av strengens harmoniske sammensetning ved plektertest...
 6. Dette er verktøy tilhørende sjefbaconsteiker på avdeling for «research and development»
 7. Når man klatrer lengre opp nerdestigen...
 8. Krisehjelp på Floyd Rose

  The bitterness of low quality remains long after the sweet taste of low price is forgotten!!! Tremolo er det mest kritiske for ødelagt spilleglede om man skal begynne plages med ustabilitet mht tuning. Byttet fra original FR til Gotoh 1996. Bøssingene var større på Gotoh, og skruene bak var lengre. Likte heller ikke den lille (u)sustainblokka, synes oppgradering bør inneha ny og større sustainblokk. Armen skrues på og er mulig å stramme så den ikke henger å slenger. Kjøpte Gotoh pga mye skryt og at de ikke slites så raskt ("kniveggen" er egentlig liten glidesone). Vurderte sterkt kjøpe FU-tone som er oppgradering men har liten "pitstop" på Gotoh først.
 9. Pickuper til Philip Kubicki strat

  Har ikke fått gjort støytest med smurningen, men har testet med kobber. Filmet den lille støytesten så du kan få se neste gang du er innom verkstedet. Delte mellom høyfrekvent og lavfrekvent. Sammenlignet også med humbuckere.
 10. Pickuper til Philip Kubicki strat

  Grei observasjon. Kun singlecoil låter som singlecoil. Pickupene ble fjernet pga støy. Dersom han vil ha lyden uten støy må han gjøre innsats og skjerme elektronikken godt. Kjøp inn kobberfolie og ta en ettermiddag på kjøkkenbordet... Bildet er ikke mitt verk, men dette gjør jobben godt likevel.
 11. Pickuper til Philip Kubicki strat

  Skjermer man hele elektronikkrommet er man godt berget. Men ja, jeg skjermer også pickupene. Og absolutt alle er imponert hvor stille pickupene mine er. Så man har tonale fordeler kun singlecoil kan gi, og fortsatt er de utrolig stille. Kan også si alle pickupene mine er vokset i vakum.
 12. Hvem er ledende gitarister i landet?

  Virker som konklusjon er at ledende gitarister på 80-tallet er like aktuelle i dag... «Ledende» har vel naturligvis også noe med erfaring å gjøre.
 13. Pickuper til Philip Kubicki strat

  Har gjort tester på dette. Og har man 110% skjerming er også singlecoils støyfrie. Det er bittelitt forskjell ved lavfrekvent støy, men da må man nesten dytte pickupene inn i støykilden.
 14. Compressor... hvor/hvordan

  Comp før vreng ødelegger dynamikk man får ved å rulle ned volum, syns også den ødelegger attacket og grøter til. Men den er kjekk for å utjevne volum og har satt den etter phaser, dist, chorus/flanger/mod-effekter. Da er volumet ved sweep opp og ned i frekvens/pitch og clean/dist jevnere. Bruker analogman bicomp, da har man både transient comp med minimal lydpåvirkning samt hard comp dersom man ønsker Gilmourish solo...
 15. I prat om ledende gitarister i landet oppdaget jeg at man begynner å dra på årene. Det var ikke mange av nyere dato. Kanskje folket her på forumet kan gi pekepinn? Både nasjonalt og ellers. Risikerer jo å oppdage noe man kunne tenkt seg å oppleve. Blir vel liste av dette...