Gå til innhold

vim

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  378
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  11

vim vant dagen sist Desember 15 2019

vim hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

598 Excellent

Om vim

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Sandvika

Nylige profilbesøk

2 073 profilvisninger
 1. Iron Gear Rolling Mills pickuper(650,-) og div. deler fra 50,-: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=167864450 Hentes Bærum eller sendes mot forskudd.
 2. Fikk akutt vondt i estetikken, med tanke på skrudd LP hals Men har bygget en Warmoth Strat tidligere. Bra greier!
 3. Har lyst til å bygge en kremgod dobbelt humbucker gitar, trolig LP, og sikler på Precision guitar eller evt. Crimson guitars. Er det noen som har egenerfarring med andre leverandører av kropp/hals, som holder høy standard på treverk og fit´n finish? Billige kinakits utgår. Det inkluderer nok Solo og en del andre, som operer under eget navn, men som ser ut til å være same shit. Evt. noen her hjemme som lager kropp og hals og vil levere uten å bygge resten ferdig? Kan godt koste noen tusen (Precision ender fort på 8000,- ++ når frakt og mva. er unnagjort.
 4. Endelig fått alle tre opp på LP-veggen. Kinagoldtopen vil dog snart tas ned og demonteres, så delene kan bli brukt i et mer spenstig prosjekt.
 5. 3900,- Befinner seg i Bærum. Kan leveres i trekanten Ski/Strømmen/Sandvika etter avtale. Sendes mot forskudd og porto. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=166340454
 6. Hva det nå heter på norsk... Fant ut at det var på tide å ikke sløse bort penger på ferdig bøyde bånd, og snekre sammen et bøyeverktøy. Koster jo skjorta å kjøpe, så 150,- i kulelagre fra Biltema ble valget. Litt bolter, skiver og treverk har jo en skrotnisse fra før 😊 Mangler faste intervaller for innstilling av radius, så litt prøving og feiling blir det, men sparer vel likevel inn verktøyet allerede på første jobben.
 7. Da ble det et skippertak på denne og ferdig gitar omsider. På langt nær den kvaliteten som det finske JAK prosjektet, men absolutt et OK resultat. Klart verdt de 4000,- i deler som sitter på, men timeprisen snakker vi ikke om Stygg ble den også, hvis man ser nærmere etter på skadene på bindingen, men kanskje litt schtøgg-kul...(?) Grover tunnere, bein oversadel, Jescar EVO jumbo bånd, Switchcraft vender, Gibson plastikk, Iron Gear Rolling Mill pickups, Faber brosystem og studs, gode pots og Orange Drop kondiser. Skjermet elektronikkbrønner med maling. Skikkelig setup og Shellac finish. Det er vel omtrent status. Til salgs hvis noen vil gi summen av delene (4000,-). Hvis ikke, så ender de nok på et byggesett en gang i fremtiden. OG DET ER ALTSÅ IKKE EN GIBSON!!!!!! 🤣 Logoen er innfelt av første eier og umulig å fjerne pent uten å evt felle inn noe annnet
 8. Spjåkeri ja Men jeg har hatt R8 og R9 med langt mindre rosa plast enn det som selges ettermarkede. Har aldri hatt noe å utsette på de jeg har hatt med originalplast.
 9. Ja, de er passe høye, men PU ringene til Historics er veldig rosa. Ihvertfall de jeg har funnet i butikkhyller. Har cab ringer fra Crazyparts på vei nå. De hevder at de de selger nå er drøye 12 mm.
 10. Jeg har i et par år valgt å handle pickupringer fra Crazyparts, da de har "riktig" farge, fin profil og OK priser. Men: De (og flere andre) har bare ringer som er 11,8 mm. på det høyeste (baksiden av bridge). Har prøvd DiMarzio og aget selv, men disse er ørlitegrann for smale. Dette skal jeg ha til min Maybach Lester, som har hårfint brattere halsvinkel (eller noe annen carving av toppen?) og dermed må ha bro og pickup en millimeter eller to høyere enn Gibsons. Er det noen som kjenner til en leverandør som er 12,2 mm? Flere skryter av å ha 1/2 inch. CAB M69 ringer, men den halve tommen er i praksis 11,8 mm... Kjenner til Creamtone og Thorobak og et par andre, men 1500,- pluss frakt og mva/tollgebyr for to plastringer er ikke aktuelt Og ja, det er jåleri å ikke bare kunne ha pickupen stikkende lengre opp av pickupringen!
 11. Har lite å tilføre (annet enn at en boostet jcm800 og kanskje en touch av chorus(?) kan ta deg dit), men må si meg 100% enig i at det albumet er helt der opp på topplisten. Du kan jo prøve å få kontakt med Lars Gunnar, som er gitarist i tributebandet Painkiller. Bedre JP tribute band skal du ihvertfall lete lenge etter og han er et råskinn på gitar. www.facebook.com/pg/painkiller667
 12. Litt Tsjekkisk-Finsk julestemning 😊
 13. Og derrrrr, var´n ferdig (skjønt, jeg vil vel ha på et nytt sett pickupringer fra Crazyparts. Disse passer ikke helt til carvingen på denne toppen). Iron Gear Tesla Shark i halsposisjon. Litt gulere kremfarge enn DiMarzioen, men det får stå sin prøve. Plekterbrett fra Crazyparts og det samme med pokerchip. Skikkelig god gitar det her! 4,75 kg. med masse sustain og godt med mellomtone. Varmere og mer "kompakt" enn min Maybach, men når nok ikke helt opp til den (det er det knapt noen annen gitar jeg har hatt som gjør). Langt bedre enn samtlige Std./Traditional jeg har testet. Halsen er ganske lubben. Mer R8 enn R9 og ganske lik Maybachen. Digg med EVO bånd. Låter som vanlige bånd og er superglatte, med langt bedre slitestyrke enn nikkel. Skreddersydd oversadel i kubein ble siste krone på verket. @juzzizhow: bare ta kontakt, så skal du få teste. Frykter at denne ikke blir til salgs på en stund dessverre, men det har jeg visst sagt om en del annet jeg har solgt også
 14. Nærmer seg Måtte skjøte litt på kabelen til den medfølgende DiMarzio DP103 (gammel og god PAF) og det blir trangt i kanalene, men jeg håper å få plass til den siste pickupen også Litt trangere hulrom til switch, så jeg jukseisolerte litt med tape for sikkerhets skyld (pga. skjermende maling og fare for kortslutning).
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.