Gå til innhold

vim

Medlem
 • Innholdsteller

  196
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

vim vant dagen sist September 1 2017

vim hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

217 Excellent

Om vim

 • Rang
  Viderekommen

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Sandvika

Nylige profilbesøk

1 667 profilvisninger
 1. vim

  NGD Prs custom 24 SE

  Grattis! Har selv hatt både PRS DGT og PRS SE Bernie Marsden og de var (i hvert sitt prisleie) veldig mye gitar for pengene.
 2. vim

  pedalbrett

  Januar 2018 versjonen.
 3. Fant feilen, slettet det pinlige spørsmålet (hadde klart å lese feil på en IC 😳) og er nå i ferd med å grave meg ned i skam. Etter 4 timer med feilsøk, var det noe så banalt jeg hadde oversett). Men kan ihvertfall hygge meg med en svært vellydende Centura!
 4. Liten "diamantfil" fra Biltema eller noe, og så litt fint våtslipepapir (1200 f. eks.). Eller neglfil, hvis du ikke vil ut
 5. vim

  Vis oss din Strat

  Det hører kanskje med til historien, at jeg gjerne sliper båndene med ørlitegrann fall fra 12. bånd og opp, samt har en smule svai på halsen (sånn ca. 0,03mm).
 6. vim

  Vis oss din Strat

  Jeg liker uansett å ha litt høyde, så for meg har det aldri vært noe dilemma. Ca. 2mm. over 12. bånd med capo på første. Tror fint det går ned til et sted mellom 1,6 og 1,8mm ihvertfall, så lenge halsen/bånd er ship-shape.
 7. vim

  NGD - Telecaster

  Ajajajaj!!! Grattis med lekker planke!
 8. vim

  Oppgradring av Billiggitarer

  Jeg har gjennom 30 år byttet og modifisert komponenter i en rekke billiggitarer - alt fra elektronikk (med og uten PU) til å inkludere all hardware. Har aldri fått igjen pengene, men derimot hatt mye morro, lært mye og ikke minst fått gitarer som har endt opp som alt fra OK til meget bra. Eksempel på det siste, var en PRS Bernie Marsden, som gikk fra bra til rå. Min Supreme som etterhvert fremstår som en genmanipulert forsøkskanin derimot, forblir en drittgitar laget i MDF og skeiv lønnehals, selv om den faktisk er god å spille på og låter overraskende bra. Den store effekten kom dog først da jeg lærte meg å slipe- eller bytte bånd. Alt annet gir marginal gevinst, hvis ikke gitaren allerede er testet og funnet god. Jeg ville nok ha testet gitaren og ikke gjort noe, med mindre den allerede virker så bra, at den fortjener et siste løft.
 9. Inspirert av forrige tråd, samt «diin første gitar» tråden: Hvilken var din første effektpadal? Min var en Boss HM-2 da den kom i 1983. Låt syltynt og fint, på en Roland som også var blottet for mellomtone 😊
 10. vim

  Reverbpedal, anbefalinger?

  Du anbefaler denne, men selger den og bytter samtidig gjerne i en EHX sin Nano Holy Grail Sistnevnte ville for øvrig vært min anbefaling til trådstarter. Den er mitt førstevalg for tiden, etter x-antall forsøk på å finne en god og betalbar springreverbpedal.
 11. vim

  pedalbrett

  Får vel ta en update... Bygget nytt og mindre brett, byttet strømforsyning til MXR Iso Brick og fått inn et par snasne pedaler. Lava kabling. Har en følelse av at brettet blir værende sånn nå, frem til jeg snart topper ventelistene på King Of Tone (for andre gang i løpet av 10 år).
 12. vim

  Vis frem kosekroken din!

  11 år siden min Toller så like liten og søt ut
 13. Haha, copy-paste feil i filnavnet der ja. Takk for korrigering!
 14. Jepp. Bygget for noen år siden, som den første av totalt tre Ceriatone amper jeg klarte å klore sammen (OTS og 2550). Sikler litt på å bygge en OTS20 etterhvert. Merk "one-of-a-kind" løsningen med opp/ned skrift på fronten Jeg bygget combo av det som var ment å være en topp... Mimrebilde, inkludert Bonamassa LPén jeg aldri burde solgt. Denne riggen på 2/3 av max volum er, med god margin, det mest vellydende jeg har spilt på. Men herrejesus så høyt med EV12L 2X12!
 15. LIgger høflig unna røret, men kaller deg Rolf og sier ja takk - den er og blir babyen min (selv om AV65én har blitt skremmende tett på i kvalitet) I likhet med de to andre (menneske-)barna, suger den stadig penger ut av lommeboka mi, men den vokser til gjengjeld ikke fra meg og flytter neppe hjemmefra med det første. Tror jeg med litt større sikkerhet enn Threechord kan si de berømte "denne er en keeper" 😜
×

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.