vim

Medlem
 • Innholdsteller

  288
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

vim vant dagen sist Oktober 11 2018

vim hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

401 Excellent

Om vim

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Sandvika

Nylige profilbesøk

1 823 profilvisninger
 1. OK, ikke helt siste bump da No takers så langt, men hva med et bytte i god tele (MIJ/AVRI), liten røramp eller en boutiquepedal som mellomlegg? Forslag mottas. Sluttsum under 7000,- er fortsatt ikke aktuelt.
 2. Eik er sterkt og har fin overflate. Dyrere enn furu, som sikkert er sterkt nok om du går for 18 eller 22mm. tykkelse. Terrassebord med den tykkelsen har gjerne avstiver for hver 60 cm. Ikke så sexy treverk selvsagt.
 3. vim

  Vis din Les Paul

  Ikke veldig stor, de er ganske i samme gata - low output PAF, med åpen og detaljert klang. Montys er kanskje hakket mer finkornet og tredimensjonal, hvis det gir mening å si. Får litt mer fornemmelsen av å høre treverket i gitaren, men det kan godt hende jeg bare ønsker å høre det En forskjell er jeg mer sikker på og det er at Montys er et lite hakk mere "frempå". Ikke nødvendigvis mer output, men en snert som kanskje Amber mangler littegrann på.
 4. vim

  Gibson LP Custom halsbrudd

  Får litt samme komforteffekten hvis man stiller stopbaren høyere og dermed får mindre vinkel til stolen foran. Med topwrap, får du samme slakke vinkelen og samtidig stolen helt ned i gitarkroppen for mest mulig sustain.
 5. vim

  Vis din Les Paul

  En liten update på denne da kanskje Montys PAF, Faber locking bridge og ABR1, Art of Aging plastikk, russiske K40Y-9 PIO, trimmet litt på halsbindingen, skiftet kabling til vintage flettet, 50´s wiring, litt ekstra "aging" av stemmeskruene. Skulle skifte oversadel, men fant at denne allerede er bra (enten bein eller Tusq (antagelig det siste). I motsetning til min forrige Maybach, har denne "long tenon", hva nå det heter på norsk. 3,55 kg. og minimalt med weight relief. Har tatt en god runde med båndpolering og et skikkelig oppsett selvsagt. Helt sjukt bra gitar! Kanskje den beste Les Paulen jeg har hatt noen gang.
 6. Og nå venter Lesteren bare på et par Monty´s PAF, 50´s wiring og noen russiske PIO K40Y-9 caps jeg allerede har liggende...
 7. Jeg har på både en R7, R8 og to Maybachs ofte tenkt at halsen er god, men kunne likevel godt tenkt meg bare liiiittegrann slankere hals. Særlig med tanke på å komfortabelt få tommelen rundt kanten. Tok derfor mot til meg og skrapte/filte/pusset bort en god porsjon av bindingen, slik at kantene ble relativt betydelig avrundet. Vi snakker en halv millimeter av toppen på gripebrettet og mild skråning nedover, men steike for en følt forandring! Utrolig hva hender kan føle av små forskjeller. Skulle faktisk ikke mer til for å gjenskape følelsen av den sjukt gode halsen som var på Bonamassa CS Lesteren jeg en gang hadde. Tok såpass at det måtte litt båndfiling til i samme slengen, men det var en godt investert time Tok selvsagt alt for få bilder før, men det første er tatt FØR. Resten er ETTER. Kommer i et par poster, siden jeg ikke orker å komprimere bildene på lånt PC.
 8. Siste bump: 7000,-. Under det, så forblir den i stallen
 9. Ekstremt mye (og allsidig) gitar for pengene og med en fantastisk behagelig hals! Quartersawn og grafittforsterket i oljet lønn. Goldtopen er nydelig og har fin carving a la Les Paul. Wolfgang gjør alt fra lavmælt blues til hissig rock og 80-talls hairmetal med stor troverdighet. Jeg har byttet ut de relativt kjipe originalpickupene fra Indonesia med Iron Gear Blues engine (n) og Dirty Torque (b). Disse pickupene må være et av gitarsirkusets beste kjøp! Floyden har fått messingblokk, CTS pots (500k), Orange drop cap og FR Original arm (mindre slark). Satt opp med 10-48 strenger. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=132643833 Selges for 7490,- (nypris ca. 10600,- + oppgraderinger). Kan hentes i Bærum, leveres innenfor noen kilometers radius eller sendes mot forskudd.
 10. Vi burde kjørt duett! Jeg kunne bidratt med en HM-2 inn i en Roland som jeg i ettertid mistenker var tiltenkt akustisk gitar og en aldeles for j***g Cimar "Explorer" som hadde fått dagens kinagitarer til å briljere. Alt over 49 kroner ville vært overpris for den komboen
 11. Uffda. Skal jeg skifte pickups for noen som har øvingslokalet i Tsjernobyl, så vet jeg hva jeg skal bruke for troverdig relicing ihvertfall ?