Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

vim

Medlem
 • Innholdsteller

  397
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  11

vim vant dagen sist Desember 15 2019

vim hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

650 Excellent

Om vim

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Sandvika

Nylige profilbesøk

2 204 profilvisninger
 1. Jeg har en 1989 finsk, håndbygget LP, som jeg arvet av @juzzizhowog restaurerte. Nydelig gitar med tykk hals og masse sustain, men krever sin mann (og bred gitarreim) med 4,9 kg. Har selv bygget en LP som er vektredusert med 400g. Veier 3,6 ferdig. Reissuene jeg har hatt fra Gibson lå alle sammen på 4 kg +/- 100 gram Interesant tråd her: https://www.mylespaul.com/threads/burst-weights-in-llbs.34144/
 2. Har sett verre priser på sammenlignbare gitarer. Dette er et samlerobjekt. Blir bare tull å sammenligne pris på sånt med en "like god, ny".
 3. vim

  NKD Tele

  Ny kropp dag Startet som en selvbygget Tele fra bunnen av. Ikke helt happy med halsen, solgte den og bygde litt om på en kinahals (nye bånd og litt endret profil). Lydmessig happy, men ikke med den tunge vekten, så kroppen ble solgt. Kjøpte en lekker og god dobbelbound kropp i Surf green av en hyggelig kar på Finn og monterte den med nytt plekterbrett. Fortsatt pickups fra Tonerider, som jeg er ganske fornøyd med. CTS pots, en eller annen NOS kondis jeg ikke husker verdien på og treblebleed (som skal fjernes tror jeg). Låter som ei kule og knallgod å spille på, men det er vel å
 4. Enig! Men ikke all morro er tilgjengelig til menneskelig budsjett her hjemme. Min løsning ble å kompensere med hardware fra gitarist.no og landets deiligste vannhull - Vintagegitar Resultatet ble for øvrig kontrollveid i går til 3,4 kg., og har lyd og feel som ikke står et gram tilbake for serieprodusert med riktig logo på.
 5. Kjenner til det ja. Har bygget et par kits tidligere, og det har vært materialer jeg kunne bygget bedre med møbelplater Jeg har ikke helt skjønt greia med at GC vekker så sterke følelser hos noen, og forholder meg både nøytral og uvitende. Søk opp Bian Xuebin på Facebook. Snakker sånn nogenlunde engelsk og kommuniserer fint på Messenger.
 6. Takk Har ikke veid med all hardware på, men tipper ca. 3,6
 7. Endelig ferdig! Fikk i vinter et tips om en gitarmaker i Kina, som leverer kropp/hals i litt annen kvalitet enn de typiske ebay-kitene., og likevel til priser som vestlige produsenter ikke er i nærheten av. Bestilte før koronatiden, så det tok litt tid å få delene, men et var verdt ventingen. Godt treverk og fantastisk passform. Long tenon, bein oversadel og medium/jumbo bånd. CNC frest etter 59 specs, og moderat "weight relief". Se innlegg i Gear Café gruppen på FB, hvis du vil se mer. Jeg har brukt alt for mye tid på å formidle kontakt til flere titalls nysgjerrige, og har samtidig ikke
 8. Glemte å sette solgt her - beklager. Altså solgt og kan slettes.
 9. Mangler du switch etterhvert, har jeg en ubrukt Switchcraft liggende. Halv pris + porto.
 10. Smertefullt, men nødvendig salg, siden det er sesong for å bytte motorsykkel https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=170893180 Er ikke mer desperat enn at grov pruting vil være bortkastet, men kom gjerne med anstendig forslag til forumpris. 14000,-. Hentes i Bærum eller møtes etter avtale i rimelig radius. Jeg mener med hånden på hjertet at dette eksemplaret stakk seg ut som spesielt godt, blant de sikker 20 jeg testet før kjøp i 2016.
 11. Må vel poste status etter at Ceriatone Horsebreaker er på plass MXR Isobrick strøm, og alt unntatt tuner og looper går via Gigrig. Euphoria har vært, og er fortsatt, "allways on", men det har Horsebreakeren blitt også gitt. Clean: Euphoria + Klon. Semi-clean Strat eller mild overdrive humbucker: Euphoria + BB Bluesrocka crunch: Euphoria + Klon + BB. Soloboost på toppen: venstre side (TS9) av Strymon Sunset i tillegg. Barnslig 80-talls jokking: Euphoria + BB + høyre side av Strymon Sunset (OCD). Soloboost på toppen: Klon i tillegg.
 12. Er ikke bare lyden som er en opplevelse når man bestiller fra Montys! Nå blir Les Paulen som @juzzizhow donerte en glad Lester
 13. Iron Gear Rolling Mills pickuper(650,-) og div. deler fra 50,-: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=167864450 Hentes Bærum eller sendes mot forskudd.
 14. Fikk akutt vondt i estetikken, med tanke på skrudd LP hals Men har bygget en Warmoth Strat tidligere. Bra greier!
 15. Har lyst til å bygge en kremgod dobbelt humbucker gitar, trolig LP, og sikler på Precision guitar eller evt. Crimson guitars. Er det noen som har egenerfarring med andre leverandører av kropp/hals, som holder høy standard på treverk og fit´n finish? Billige kinakits utgår. Det inkluderer nok Solo og en del andre, som operer under eget navn, men som ser ut til å være same shit. Evt. noen her hjemme som lager kropp og hals og vil levere uten å bygge resten ferdig? Kan godt koste noen tusen (Precision ender fort på 8000,- ++ når frakt og mva. er unnagjort.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.