Gå til innhold

vim

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  383
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  11

vim vant dagen sist Desember 15 2019

vim hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

624 Excellent

Om vim

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Sandvika

Nylige profilbesøk

2 096 profilvisninger
 1. Glemte å sette solgt her - beklager. Altså solgt og kan slettes.
 2. Mangler du switch etterhvert, har jeg en ubrukt Switchcraft liggende. Halv pris + porto.
 3. Smertefullt, men nødvendig salg, siden det er sesong for å bytte motorsykkel https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=170893180 Er ikke mer desperat enn at grov pruting vil være bortkastet, men kom gjerne med anstendig forslag til forumpris. 14000,-. Hentes i Bærum eller møtes etter avtale i rimelig radius. Jeg mener med hånden på hjertet at dette eksemplaret stakk seg ut som spesielt godt, blant de sikker 20 jeg testet før kjøp i 2016.
 4. Må vel poste status etter at Ceriatone Horsebreaker er på plass MXR Isobrick strøm, og alt unntatt tuner og looper går via Gigrig. Euphoria har vært, og er fortsatt, "allways on", men det har Horsebreakeren blitt også gitt. Clean: Euphoria + Klon. Semi-clean Strat eller mild overdrive humbucker: Euphoria + BB Bluesrocka crunch: Euphoria + Klon + BB. Soloboost på toppen: venstre side (TS9) av Strymon Sunset i tillegg. Barnslig 80-talls jokking: Euphoria + BB + høyre side av Strymon Sunset (OCD). Soloboost på toppen: Klon i tillegg.
 5. Er ikke bare lyden som er en opplevelse når man bestiller fra Montys! Nå blir Les Paulen som @juzzizhow donerte en glad Lester
 6. Iron Gear Rolling Mills pickuper(650,-) og div. deler fra 50,-: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=167864450 Hentes Bærum eller sendes mot forskudd.
 7. Fikk akutt vondt i estetikken, med tanke på skrudd LP hals Men har bygget en Warmoth Strat tidligere. Bra greier!
 8. Har lyst til å bygge en kremgod dobbelt humbucker gitar, trolig LP, og sikler på Precision guitar eller evt. Crimson guitars. Er det noen som har egenerfarring med andre leverandører av kropp/hals, som holder høy standard på treverk og fit´n finish? Billige kinakits utgår. Det inkluderer nok Solo og en del andre, som operer under eget navn, men som ser ut til å være same shit. Evt. noen her hjemme som lager kropp og hals og vil levere uten å bygge resten ferdig? Kan godt koste noen tusen (Precision ender fort på 8000,- ++ når frakt og mva. er unnagjort.
 9. Endelig fått alle tre opp på LP-veggen. Kinagoldtopen vil dog snart tas ned og demonteres, så delene kan bli brukt i et mer spenstig prosjekt.
 10. 3900,- Befinner seg i Bærum. Kan leveres i trekanten Ski/Strømmen/Sandvika etter avtale. Sendes mot forskudd og porto. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=166340454
 11. Hva det nå heter på norsk... Fant ut at det var på tide å ikke sløse bort penger på ferdig bøyde bånd, og snekre sammen et bøyeverktøy. Koster jo skjorta å kjøpe, så 150,- i kulelagre fra Biltema ble valget. Litt bolter, skiver og treverk har jo en skrotnisse fra før 😊 Mangler faste intervaller for innstilling av radius, så litt prøving og feiling blir det, men sparer vel likevel inn verktøyet allerede på første jobben.
 12. Da ble det et skippertak på denne og ferdig gitar omsider. På langt nær den kvaliteten som det finske JAK prosjektet, men absolutt et OK resultat. Klart verdt de 4000,- i deler som sitter på, men timeprisen snakker vi ikke om Stygg ble den også, hvis man ser nærmere etter på skadene på bindingen, men kanskje litt schtøgg-kul...(?) Grover tunnere, bein oversadel, Jescar EVO jumbo bånd, Switchcraft vender, Gibson plastikk, Iron Gear Rolling Mill pickups, Faber brosystem og studs, gode pots og Orange Drop kondiser. Skjermet elektronikkbrønner med maling. Skikkelig setup og Shellac finish. Det er vel omtrent status. Til salgs hvis noen vil gi summen av delene (4000,-). Hvis ikke, så ender de nok på et byggesett en gang i fremtiden. OG DET ER ALTSÅ IKKE EN GIBSON!!!!!! 🤣 Logoen er innfelt av første eier og umulig å fjerne pent uten å evt felle inn noe annnet
 13. Spjåkeri ja Men jeg har hatt R8 og R9 med langt mindre rosa plast enn det som selges ettermarkede. Har aldri hatt noe å utsette på de jeg har hatt med originalplast.
 14. Ja, de er passe høye, men PU ringene til Historics er veldig rosa. Ihvertfall de jeg har funnet i butikkhyller. Har cab ringer fra Crazyparts på vei nå. De hevder at de de selger nå er drøye 12 mm.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.