Gå til innhold

juzzizhow

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  2 044
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  42

juzzizhow vant dagen sist Januar 25

juzzizhow hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 674 Excellent

Om juzzizhow

 • Rang
  Psychofunkadelic
 • Bursdag 16. sep. 1971

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Asker

Nylige profilbesøk

5 286 profilvisninger
 1. Guitar Rig 5 & Bias FX 2 ! Du kan laste ned gratis demoversjoner og jamme til du blir blå !
 2. Har Gratis-/Demoversjonen av Guitar Rig 5, og så har jeg kjøpt Bias FX2 Elite ... Kan ikke si så mye om lyden enda, ant enn at det låter fint ! Har jo ikke prøvd så mange Dumble amper med Echorec delay mikket opp med ribbon mikker så om det høres ut som "the real thing" vet jeg ikke .. :) Sånn etter noen dagers prøving og testing så savner jeg noe tilsv til GR5's 'Input Level' i Bias FX2 ! Muligheten å styre valgfritt effekt-/ampparameter med anslaget kan brukes til mye moro ! 🙂 Men jeg har bare skrapet litt på overflaten enda ... myyyyye mer og oppdage her merker jeg !
 3. Er det bare meg eller har det vært en del 'access denied' og tilsv feil i det siste ?
 4. Mener det var en Linhof til salgs på Finn i fjor en gang ... Refinish og installert B-Bender ? Østfold et sted om jeg ikke husker helt gæli da ? Eller var det en Vinetto ?? ja ... Vinetto ja : https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=130025065
 5. Jepp ! Min gamle hadde mer V-profil, og den '54'en hadde vel mer "baseball bat" type hals ?
 6. Regrets, I've had a few ! But then again ... Jeg hadde en RS Guitarworks Tele som jeg solgte til @Truckstop Chuckie i 2014'ish ... hvor er den nå ? (og hvorfor solgte jeg den ??? .... 😕 ) Husker Vintagegitar hadde en som hette noe med '54 slab'-et eller ant også ... Mener jeg hørt/sett om den her inne også ? Så husker jeg det lå en d**ttøff RS Guitarworks Precision Bass ute på Finn i fjor en gang ! Mener det var i Kristiansund området ? Edit : Her er den jo ! : https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=133191951. 🙂 Er det noen RS Guitarworks eiere her inne ?
 7. Kun bytte i denne omgang ... (mend send bud på PM så kan vi se) ... Bump ! Bytte/byttelåne mot Gibson ES-???, Les Paul R-..., Gretsch 6120'ish ... "vintage spec telecaster" ... ?
 8. juzzizhow

  NBD!

  Tøff ! 🙂 Gratulerer ! Fin start på det nye året det der !
 9. Kjøpes : Litet og nett 1x12" kabinett! Helst halvåpent ! Vox Night Train 1x12 eller tilsv. Tranby !
 10. Romjulsbump ! Bytte mot Gibson Les Paul Standard/R4-9 +/- kan også være interessant !
 11. Jepp ! Er litt "one step forward, two steps back" på en måte ! Ex-husverten hadde også to jenter, men ‘dunkinga i trapper og gulv’ avtok litt med alderen der ! For meg er dette mer en interessant utfordring enn et reelt problem ! Driver jo ikke med noe profesjonelle opptak direkte ! Har ellers en veldig bra Ehrlund kontaktmikrofon jeg kanskje må begynne å bruke mer nå ! Og en ToneDexter pedal.
 12. Jeg har jo flyttet til ny, og litt større, leilighet. Har fått rigget opp "hjemmestudioet" i et stort og fint rom og sitter nå og tar opp og koser meg ! Det er jo da en sokkelleilighet med gips i vegger og tak ... Og to jenter på 7 og 9 år som jo løper og hopper dundt en del der oppe ! 🙂 Kan jo også være foreldrene som løper og hopper for alt jeg vet ... resultatet er jo det samme : Dunking i gulv/tak som høres i opptak ! Har noen her noen fine 'kjerringråd' til å minimere 'dunkinga' enten i opptaksfasen eller med noen smarte miksetriks ?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.