juzzizhow

Medlem
 • Innholdsteller

  1 377
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  19

juzzizhow vant dagen sist August 11

juzzizhow hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

701 Excellent

Om juzzizhow

 • Rang
  Psychofunkadelic
 • Bursdag 16. sep. 1971

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Asker

Nylige profilbesøk

4 591 profilvisninger
 1. Ny fyr sier hei

  Jepp ! :-) Spilt en del sammen på diverse åpen scene arrangementer ! Jeg spiller også bass i det Sgt Peppers prosjektet Kjartan nevnte !
 2. Backing tracks

  Helt konge ! :-) Veldig fine å sitte og øve till disse ! A+
 3. Tube-town er veldig bra ! Jeg har kjøpt mye derfra ! Masse deler, fin webshop og rask service ! Tommel opp ! Har også bygget en Tube Town TT-66 amp. Dette da etter at jeg bygget en Single Ended KT-66 bastardamp fra scratch. Høy kvalitet på delene, og fine instruksjoner. Men det var jo da på PCB ... noe som gjør modding, lodding og tuning klønete, og en 'Tweed type' enkel amp på PCB er jo overkill så det holder ! Men super kvalitet som sagt ! Hvis du vil lære deg om hvordan ting og tang påvirker andre ting og noen tang i en amp kan du lage en enkel testrigg av en bit hobbyplate, noen hylleknekter og noe aluprofiler. (Clas Ohlson / Bauhaus ...) Blev noen karameller da jeg holdt på med denne ampen husker jeg ! Startet som parallell single ended 6V6, men gikk for KT66 ... Her med 6SL7 preamprør ...
 4. Varierer sikkert fra kit til kit, og fra år til år ... Weber ToreVibe'n og 5F2A ampen jeg bygget var helt OK ! 18W combo kitet var skuffende ... skruer, knotter, potter, knapper og lys var skrapete og flimsete ... Strømtrafoen gav opp (kjent problem) og blev erstattet med en fra TAD. Er vel ikke mye ant enn chassiet og kabinettet som er originalt lenger ! :-) Men ... jeg lærte meg masse om feilsøking under byggeprosessen ! :-D
 5. Et sånt "18W kit" er helt topp hvis man vil modde, lodde og lære ! :-) Masse info på nett og enkel og jobbe med ! Har en Weber 18W combo selv, som ikke har så my originaldeler igjen ... :-) (Tips : IKKE kjøp Weber kit ... hvis ikke kvaliteten har gått opp siden sist da ... ) Tube amp doctor har også et 18W kit som ser skikkelig bra ut ! men dyrt det også ... Men men ... 'You get what you pay for' ! ;-) http://www.tubeampdoctor.com/en/shop_AMP_Kit_PLEXI_AMP_Kit_PLEXI_Combo/Amp_Kit_Plexi_18_Watt_TMB_Combo_3435
 6. Sitarlyd

  Alt kan du "jukse" og lage sitar-lignende lyder med litt plektre- og dempetriksing ! :-) Og kanskje ha noe under strengene som lager "bzzzzt" lyder ? Alufolie f.eks ?
 7. En banjo, to banjoer, .....

  Gibson RB-175 Long Neck. Stemt i E.
 8. Sjekket med Guitarworks Trond Tufte ? https://www.facebook.com/guitarworks.trond/
 9. Game Of Thrones Elektrisk Gitar Cover

  Låt fint dette ! Fin tone og frasering !
 10. "Do it all"-rotaryswitch

  @SteikBacon : 'Excuse my ignorance', men hva kunde denne custombygde switchen gjøre som en av maaaaaaaange rotaryswitcher allerede på markedet ikke kan ? :-)
 11. Lydkvaliteten er jo ikke så avgjørende da man driver og tar opp nei ... Kan jo alltids bytte tilbake til "Pro" headsettet da man skal drive med den "avanserte miksinga" jeg driver med ! :-) (panorere litt, legge på litt factory preset reverb og håpe på det beste ! :-D ) Hvilken modell/type er det du har ? Du har ikke lagt merke til noe forsinkelse / latency v bruk ? Ved lytting har det jo ikke noe å si, men da man driver og tar opp er jo det en dealbreaker ...
 12. Good point ! :-) Har en HK Onyx bluetooth høyttaler jeg bruker som øvingshjelp (backing track på iPad) ... går alltid tom for batteri da man finner grooven !
 13. Tar opp en del krafs og sutt hjemme. Bruker da et Bayern Dynamic DT770 Pro jeg kjøpte på salg en gang da jeg var ung og lovende ... Låter konge og er behagelige å ha på ... Men den $$%&#!! kabelen surrer seg i stolsbein, halser og diverse stativer da jeg bytter instrumenter ... (Brukerfeil med andre ord .... :-) ) Er det noen her som bruker trådløst headset ? Må jo ha en sende man kan plugge i 'headphone' utgangen på lydkortet ... Så rene bluetooth headset utgår jo da ... Kan vel fort bli irriterende 'latency' med 'analog->BT adapter->BT headset' eller ?
 14. Kjøpe tommelplekter

  Tester nå ut noe ProPik tommel- og fingerplektere jeg har liggende ! :-) Etter noe justering og tilvenning er det tommelplekteret skikkelig bekvemt i bruk ! Klemmer ikke på samme måte som mange plastplektere.