juzzizhow

Medlem
 • Innholdsteller

  1 535
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  22

juzzizhow vant dagen sist Desember 25 2017

juzzizhow hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

852 Excellent

Om juzzizhow

 • Rang
  Psychofunkadelic
 • Bursdag 16. sep. 1971

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Asker

Nylige profilbesøk

4 781 profilvisninger
 1. Er ingen ekspert selv, men har du prøvd med innspillingene på SSD ?
 2. Fjerne lukt fra kasser og bagger

  Kunne drenke kattefan i eddik og legge den i kassa kanskje ? Men må prøve med eddik først ja ... Så er det bare å håpe på en kald jul så kan man lufte ting ute uten at det bli vått og sørpete ...
 3. Fjerne lukt fra kasser og bagger

  Enig der, men jeg har heldigvis ikke noen kattefan(er) her ... desverre ingen hund heller ... Takk for tips !
 4. Tips / kjerringråd til fjerning av lukt (røyk, lim, mugg, katt ...) fra kasser og bagger ! Eddik ? Bakepulver ? ... ...
 5. NGD

  Bling! 8-)
 6. Nytt utseende

  Misliker ‘gitarnorge’ theme mindre enn ‘default’ med di store ikonene... eller ... njæe...
 7. Nytt utseende

  Fant ikke noe ‘Make everything look like it used to do’ valg... Hilsen Grumpy. ;-)
 8. Vinyl-tråden!

  Råkk!
 9. Har ikke erfaring med byggesettene fra ampmaker, men har handlet deler derifra ! Hyggelig og ryddig fyr og handle med ! Og han har skikkelig fine "step by step" instruksjoner til byggesettene !
 10. Hvem kan fortælle mere om denne guitar?

  Fint trevirke på hodet der ! :-) Googlet litt og fant noe info ! ------ Arne var ett varumärke som Hagström satte på billiga importgitarrer från DDR och Ostasien i början av 60-talet. De såldes både i Norge och Sverige, tror jag. En del kan t o m ha varit 2:a sorteringens acke-guror från Hagströms Oslo-fabrik. ------ http://ackegura.proboards.com/thread/5853/gitarren-arne ?
 11. Hvor kjøpe pot meter?

  Er vel dårlig med Norske nettbutikker med orntli' utvalg av komponenter som selger til privatpersoner ? (håper jeg tar feil her ...) ... Elfa.se har jo det meste, men kan tenke meg det blir dyr frakt for en potmeter ? Musikding.de har jo også det meste ? Post et bilde på potmeteret så kan jeg se om jeg har noe i "skrotsamlinga" her !
 12. Backing tracks

  A+ ! Skikkelig gøy å bare sitte og improvisere og surre over backing tracks'ene dine !
 13. Kjøpte denne for en tusenlapp for noen år siden ... av en her inne hvis jeg ikke husker helt gæli ? Den har da, etter litt bruk og testing, stått og samlet støv her hjemme ... desverre ... som så mye ant man impulshandler ! Den støyer nå en del .... støvete & potmetere som "grodd igjen" ? Og så husker jeg det var noe kødd med den balanserte mikk-ingangen. Så jeg har printet ut skjema med planer om og fikse opp den en vakker dag ... Men må nå inse at syn og motivasjon har blitt såpass dårlig at det aldri kommer til å skje ... Så, hvis noen med unge øyne og frisk motivasjon vil ha et prosjekt så kan denne hentes helt gratis her i Asker ! :-) Er printkort med overflatemonterte komponenter, så det er ganske så fiklete å feilsøke og fikse ... Tuut tuut !
 14. Vinyl-tråden!

  AC/DC og noe Jazz ! :-)