Gå til innhold

Rottenikken

Medlem
 • Innholdsteller

  2 335
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Rottenikken vant dagen sist Mars 11 2017

Rottenikken hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

420 Excellent

Om Rottenikken

 • Rang
  Raring med fantasi.
 • Bursdag Juli 16

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Roermond i Nederland
 • Interesser
  Gitarbygging og litt spilling men hovedsakelig skalamodeller i LEGO for voksne.

Contact Methods

 • Skype
  Helgejohan3

Nylige profilbesøk

6 690 profilvisninger
 1. Jeg skal begynne å spille igjen. Jeg skal kjøpe gitaren til far billig. Det er en Squer stratocaster. Den har CBS headstock og er sunburst. Men ny logo må til. En Fender 1969 stratocaster logo blir pent å sette på. Og hvite pearl plekterpbrett i stedet for hvitt. Kanskje kluson stemmeskruer og fender vintage sadler samt halsplate med den gamle F-en på. Jeg skal gjøre skjønnsmessige ting og stemmeskruer. Så skal den settes opp av en kar som driver butikk og service i Det blir skikkelig gitar - fabrikkbygget og litt modded Det blir en Retromodell av 1969 stratocaster som bare kjennere kan gjennomskue
 2. Jeg skal selge en audio interface og lurer på hva den er verdt. Det er en Steinberg Ci2+ Hva er den verdt? Dette er ikke ment som salgs annonse men hvis interessen for interface melder seg så kan du si ifra.
 3. Vet det. Men jeg vil ikke bruke penger på det nå. Spiller ikke likevel
 4. Jeg spiller ikke gitar lenger og har solgt deler til den hvite partsocadteren min. Men halsen er ikke salgbar og da satte jeg den på Breadcaster 2 som jeg aldri gjorde ferdig - før nå. Det rare er at jeg gjorde ferdig gitaren etter at jeg har sluttet å spille gitar.
 5. Enig med Pledrik der. Og hvis du har speil plekterbrett så tror jeg det blir bra. Men gjerne noen lag transperent olje. Over til noe annet - hvorfor ikke snu kontrollplaten opp-ned så venderen kommer nederst?
 6. Utifra fotoet så vil jeg anbefale en polering av kroppen før montering. Det blir en pen strat
 7. Jeg har lagt opp gitarbygging av flere grunner, for eksempel høy pris, lite lommepenger og streng kone. Men et elektronikksett for pedal skulle jeg gjerne hatt link til. Så jeg får loddet litt.
 8. Dette treverket minner om Finsk Massurbjørk som ofte brukes til knivskaft. Men er ikke å i at det er det men.. Poengnet er at med det mønsteret i treverket så ville jeg IKKE valgt solid farge. Noe transperent eller transperent farge. Den kroppen er unik i mønsteret.
 9. Du bygger nesten akkurat sånn som jeg ønsker meg. Sunburst er pent. Men jeg har lagt opp.
 10. Nå har jeg pensjonert meg fra bygging. Men jeg kan jo følge med på dere. En av grunnene er at det har tatt helt av med LEGO designing på computer og utvikling av legomedeller på nettet samt bygging, en annen grunn er at jeg har en streng kone
 11. Jeg stemmer for lønnehals med hvit oversaddlel i bein. Selv har jeg "pensjonert" meg for all bygging.
 12. Jeg vet ikke. Jeg skal i alle fall gjøre ferdig den gitaren denne tråden handler om. Den står jeg halvferdig og mangler bare hals og stemmeskruer. Men tingen er at jeg er flinkere på keyboard enn gitar, så jeg bruker ikke gitarene. Jeg håper jeg får flere prosjekter i fremtiden.7 Jeg drømmer om en hardtailstrat men prisen er så høy på deler. Jeg får mye penger i februar så da lurte jeg på å kjøpe en sort hardtail stratbody.
 13. Jeg må tilbake til hobbyen igjen. Men nå spiller jeg keyboard også. Skal kjøpe litt deler til dette prosjektet når jeg får råd. Så blir neste en sunburst Strat antar jeg. Jeg har satt meg på venteliste for sunburst stratbody med hardtail
 14. Nå har jeg lagt opp fullstendig og kjøpt Yamaha sin toppmodell Tyros keyboard. Det er keyboard jeg egentlig kan spille. Om breadcasteren noen gang blir ferdig tror jeg, men vet ikke når. Da skal jeg legge bilde. men jeg har mistet interessen.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.