Web Analytics
Jump to content

Billig Delaypedal


Sweepie

Recommended Posts

Ana Echoen er en fin pedal og låter veldig bra, men husk på at den bare har 300 ms delaytid. Det kan være litt i knappeste laget. Boss DD-3 er en fin alrounder og du burde kunne finne en brukt til rundt 500 kroner.

Link to comment
Share on other sites

Pluss at alle som spiller gitar vet at Behringer er drit og ubrukbart, uansett..

Ærlig talt, det er faktisk ikke slik at alt er dritt og ubrukbart for alle, selv om man selv trenger noe som funker lenge, på et pedalbrett med masse pedaler. Det finnes de som trenger annet enn slapback, selv om det er kult.

Link to comment
Share on other sites

Kommer heeelt an på! Hadde en DD-3 før, men synes lyden på ekkoene er altfor lik det man mater inn. Det blir fort kaos om man drar opp mixen litt. Mye høye frekvenser som kræsjer. Analog/tape type delayer som er litt ulne i lyden låter MYE bedre i de fleste sammenhenger, unntaket er selvfølgelig om man skal leke at man er han irske fyren med lue :D

Link to comment
Share on other sites

Jeg har også problemer med Behringers pedaler når de er av. Ikke bare farger de, men flere av dem (har ikke prøvd alle) støyer også. Blir ofte åpenbart med litt gain på ampen.

Mooer har jeg så langt kun positiv erfaring med. Joyo også (husker ikke om de har en delay).

Edited by sarge
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Velkommen! Bare å fyre løs med spørsmål  
  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.