Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Gitarcowboy

Medlem
 • Innholdsteller

  354
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Gitarcowboy vant dagen sist Desember 4 2017

Gitarcowboy hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

98 Excellent

Om Gitarcowboy

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 05. okt. 1979

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Interesser
  Musikk, gitar, sang, film og bøker.

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg synes ikke det var så høyt, men jeg merka det i øret etterpå. Det er bra igjen nå
 2. Takk skal dere ha! Jeg tror at jeg blir fornøyd. Men, man vet aldri. Den ble sendt fra Gear4music i Storbritannia i går kveld. Den er sannsynligvis her på fredag. Jeg var forøvrig på arbeidsplassen og spilte gitar for en kollega i 2 timer! Jeg var helt ferdig etterpå Lufta gikk ut av meg og kollegaen fikk øresus. Jeg ble litt tett i venstre øre (den siden Polytone forsterkeren m/ tilkoblet kabinett stod på). Jeg spilte alt jeg kan og noen jeg ikke kan Også lurte han på om jeg ville spille mer, men jeg orka ikke. Jeg måt
 3. Takk for alle forslag! Jeg håper at denne tråden var interessant for flere enn meg. Jeg lærte ihvertfall mye Tråden skulle hatt en annen tittel, som f. eks. Anbefal rørforsterker til hjemmebruk Jeg har akkurat bestilt Laney CUB Supertop forsterkertopp på 15 / <1 watt fra Gear4music. Den minner litt om Orange forsterkeren over. Det er sikkert mange som ble skuffet over at jeg ikke valgte deres anbefaling. Hvis jeg blir skuffet så skal jeg gi uttrykk for det her Lyden fra forsterkertoppen er visst litt som Vox og Marshall.
 4. Men Blues Deluxe er jo på 40W! Jeg tror det blir den fra Laney. En på The Gear Page skriver om AC15: "The trick with the AC15 is that it needs to be at least up to 4 or 5. It sounds great with some volume on it, and terrible at low volume."
 5. Her er et alternativ til Laney Cub VOX AC30CH Den er på 30W og har en attenuator så den kan skrus ned fra 30W til 15 og til 1/3 av en watt. Også kan jeg jo senke lyden med en volumpedal. Den er sikkert bedre bygd enn Laney, men den er visst tung og koster litt mer, muligens.
 6. https://www.strat-talk.com/threads/fender-68-deluxe-reverb-for-home-use.449334/page-2 En på forumet ovenfor skriver: I don't think any amp will sound its best at low volumes. This is because you're only tickling the output section/tubes when playing clean. IMO tube amps sound their best when being pushed to (or near) the edge of the output section distortion. Otherwise you might as well play a solidstate if you are never going to get near the capabilities of the amp. Tone Guru, Sep 15, 2017
 7. De skriver her https://www.tdpri.com/threads/princeton-reverb-12.925991/ at Princeton med 12 tommer "sounds boxy". Altså innestengt. Den er visst best med en 10 tommer.
 8. En annen en der skriver: "You must have a big house. Would never think of either a PR [Princeton] or DR [Deluxe Reverb] for bedroom levels without an attenuator."
 9. "The-Kid" på TDPRI (Telecaster) forumet skriver dette Jan 10, 2020: "Princeton for recording, home or live use. If you feel you need more volume.... Get a 12 Version as those are more ready for anything yoy throw at them. Maybe get an Extension cab but by iteself the 112 could hang. ...[I tested] out my brandnew one yesterday at a open mic. Outside. With a full audince...and busy traffic....fills up outside street rather nicely. A guy with a DRRI even came up to me and was wondering what exactly it was.....I just said Princeton..... Pretty much he was looking for s
 10. Fender 65 Princeton Reverb med 12 tommer er visst på kun 12W Men er lyden god, så er det det samma det!
 11. Jeg har aldri prøvd en Bigsby, men de fra Duesenberg skal visstnok være mye bedre.
 12. Det går visstnok an å stille inn noen lyder man liker også trenger man ikke å drive med appen på en stund.
 13. Spark er sikkert inspirerende og får deg til å bli en bedre gitarist. Jeg tviler ikke på at den er morsom å spille med.
 14. Fender 65 Princeton Reverb har ikke mastervolum, men den er å få med både 10 tommer og 12 tommer. Jeg liker best 12 tommeren. Høres den bra ut på lavere volum? Jeg tror,forresten, at det var noen tidligere i tråden som sa at den er fin til det. Ja, nikotro skrev: "...låter fint på stuevolum også."
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.