Web Analytics
Gå til innhold

Gitarcowboy

Medlem
 • Innholdsteller

  295
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Gitarcowboy vant dagen sist Desember 4 2017

Gitarcowboy hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

91 Excellent

Om Gitarcowboy

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 05. okt. 1979

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Interesser
  Musikk, gitar, sang, film og bøker.

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ja, det minner om Dom Deluise i forbifarten, men Roy var slankere og mye bedre enn Dom på gitar.
 2. Oops! Der bomma jeg litt, ja 😅
 3. Har han råd til å kjøpe en dyr gitar så kan han slenge på en god billigitar også Jeg anbefalte en dyr en også. Etter min mening så kan det meste spilles på en Tele.
 4. Gjør som meg. Kless til og kjøp en Telecaster til 19 000 som førstegitar Jeg kjøpte en Thinline med single coil + humbucker (Shawbucker). Shawbuckeren har jeg aldri likt, så det var en bom, men ellers så er jeg kjempefornøyd. Det er den beste gitaren jeg har spilt på så langt. Men, når sant skal sies så får du mange glimrende gitarer i 3000-5000 kronersklassen. Det er bare ofte litt verre å finne en skikkelig god en. Jeg kjøpte en Harley Benton TE-20MN BM Standard Series senere (fra Thomann). Det er den billigste Telecastermodellen fra Harley Benton. Den er veldig god å spille på, men min er altfor tung. Det var en på jazzguitar.be forumet som hadde kjøpt samme gitar, men hans var lett og god. Så det er litt på lykke og fromme.
 5. Hva med Duesenberg? Svinedyre gitarer med godt rykte.
 6. Gode poenger der. Det er bare det at Polytonen er gammel og jeg har lyst på en til i tilfelle den gamle ryker. Det kan også hende at den nye modellen høres bedre ut enn Polytone.
 7. Ja, Brute har et godt rykte blandt jazzmusikere ihvertfall. En jazzmusiker på et amerikansk forum skrev at alle sjangere høres bra ut på den. Rørforsterker har jeg tenkt på, men med dagens rivende utvikling innen digital teknologi og dyre rør, så velger jeg å hoppe over det aspektet. Jeg er veldig fornøyd med transistor. Transistorteknologien har også blitt bedre de siste årene visstnok. Om den er bedre enn i Randall Commander II (ca. 1978) og gamle Polytone er uvisst.
 8. Jeg driver og sikler på denne, men den har ikke kommet enda. Den kan kun bestilles fra Storbritannia så vidt jeg vet. New 'BigDog:45' amp coming soon! One carcass size only: 62.2 x 52.2 x 23.5/26cm 2x10", 1X12", 2x12" & 1x15" versions Ideal pedal platform - BIG tone depth Details to be announced soon Det er en transistorkombo på 45W Jeg lurer på om den er bedre enn den jeg har fra før. En Polytone Mini-Brute I Denne er også på ca. 40-45W siden det er en 8 ohms Celestion høyttaler i den.
 9. Hei! Jeg bestilte til slutt denne: Ibanez AE325-LGS Men den kommer ikke før i slutten av oktober. Det har nok noe med Corona å gjøre.
 10. Du har rett i begge poengene der. Yamaha gitaren er en etablert modell med mange gode anmeldelser. Jeg stoler mer på det + at jeg sparer mange tusenlapper. Også spiller jeg primært på elgitar. Et godt argument fra de på Youtube er det at Martin gitaren er enkel å spille på for elgitarister. Men, jeg tror ikke at Yamaha gitaren er særlig tungspilt heller. Nut width: 44 mm ligger veldig nært 43 mm på Telecasteren.
 11. Her er videoen jeg så, med gode lydforhold:
 12. Beklager! Jeg tok feil. Ringen er lik. Gitaren ser blankere ut i lakken hos Thomann, men det er vel bare fordi at bildene der er så gode.
 13. Jeg kom på at NT betyr vel Natural, altså med naturlig trefarge. De har den hos flere til kr 9 477,- På lager hos Danmusikk til kr 9674 https://www.danmusikk.no/yamaha-ll16-are-western-gitar#foto Men ringen rundt hullet er ikke lik den på Thomann.
 14. Hvis den er å få i Norge. Det ser ikke ut som at noen i Norge har akkurat den modellen som heter LS 16 A.R.E NT De har kun den uten NT i navnet.
 15. Den nye elektroakustiske stålstrengeren fra Martin Guitars: Martin SC-13E Den koster ca. 20 000 kr Jeg så nettopp en demo på YouTube. En kommentar til videoen fikk meg til å tenke. Der skrev en at den høres tynn ut i lyden. Den har ikke den karakteristiske, varme, Martin lyden. Nå er jeg glad for at jeg avbestilte den. Det blir nok denne fra Yamaha istedet: https://www.thomannmusic.no/yamaha_ls_16_a_r.e_nt.htm Yamaha LS 16 A.R.E NT En god pris på 7000 kr og sikkert en glimrende og lettspilt gitar. Den er i liten størrelse og er en fin sofagitar. Det skulle ikke forundre meg om lyden er varmere også.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.