Gå til innhold

Gitarcowboy

Medlem
 • Innholdsteller

  285
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Gitarcowboy vant dagen sist Desember 4 2017

Gitarcowboy hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

86 Excellent

Om Gitarcowboy

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 05. okt. 1979

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Interesser
  Musikk, gitar, sang, film og bøker.

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Du har rett i begge poengene der. Yamaha gitaren er en etablert modell med mange gode anmeldelser. Jeg stoler mer på det + at jeg sparer mange tusenlapper. Også spiller jeg primært på elgitar. Et godt argument fra de på Youtube er det at Martin gitaren er enkel å spille på for elgitarister. Men, jeg tror ikke at Yamaha gitaren er særlig tungspilt heller. Nut width: 44 mm ligger veldig nært 43 mm på Telecasteren.
 2. Her er videoen jeg så, med gode lydforhold:
 3. Beklager! Jeg tok feil. Ringen er lik. Gitaren ser blankere ut i lakken hos Thomann, men det er vel bare fordi at bildene der er så gode.
 4. Jeg kom på at NT betyr vel Natural, altså med naturlig trefarge. De har den hos flere til kr 9 477,- På lager hos Danmusikk til kr 9674 https://www.danmusikk.no/yamaha-ll16-are-western-gitar#foto Men ringen rundt hullet er ikke lik den på Thomann.
 5. Hvis den er å få i Norge. Det ser ikke ut som at noen i Norge har akkurat den modellen som heter LS 16 A.R.E NT De har kun den uten NT i navnet.
 6. Den nye elektroakustiske stålstrengeren fra Martin Guitars: Martin SC-13E Den koster ca. 20 000 kr Jeg så nettopp en demo på YouTube. En kommentar til videoen fikk meg til å tenke. Der skrev en at den høres tynn ut i lyden. Den har ikke den karakteristiske, varme, Martin lyden. Nå er jeg glad for at jeg avbestilte den. Det blir nok denne fra Yamaha istedet: https://www.thomannmusic.no/yamaha_ls_16_a_r.e_nt.htm Yamaha LS 16 A.R.E NT En god pris på 7000 kr og sikkert en glimrende og lettspilt gitar. Den er i liten størrelse og er en fin sofagitar. Det skulle ikke forundre meg om lyden er varmere også.
 7. Takk for gode råd! Da avbestiller jeg gitaren og kjøper den i Norge. Jeg lurer på når den blir å få tak i i Norge?
 8. Hvor mye koster det å motta en gitar fra utlandet etter 1. april i år? Jeg spør fordi at jeg tidligere i kveld bestilte denne akustisk gitaren fra Andertons: https://www.andertons.co.uk/namm-acoustic-guitars/martin-sc-13e-koa-back-sides-with-fishman-mx-t-pickup-soft-shell-case Prisen er, inkl. frakt, på £1,348 Det er en dyr gitar og videoer fra NAMM sier at gitarene ikke ankommer UK før i mai. De nye moms- og tollreglene inntrer fra 1. april. Jeg er redd for at gitaren blir såpass mye dyrere, så det ikke lønner seg å importere den selv. Skal jeg avbestille gitaren? Takk for alle svar Hilsen bekymret gitarkjøper.
 9. Kommentar til pedaler i vinduskarmen: Ser mer ut som et "pedalvinduskarmbrett". Kanskje et fuglebrett hadde fungert bedre? Jeg har aldri hatt en Bosspedal. Slik jeg ser det så er det et masseprodusert produkt som "alle" har. Det er mulig at de har god lyd, men de ser også fordømt kjedelige ut. Jeg liker å ha en mer unik pedalsamling.
 10. Det er sikkert ikke en ille pris i forhold til hva du måtte ha betalt for den i norge.
 11. Ja, mye av det billige er veldig bra, hvis man er heldig. Jeg må sikkert gjøre noen oppgraderinger, men de blir ikke så store håper jeg. Jeg valgte den nye blåe telen fordi at den har tynn og moderne C hals.
 12. Gratulerer! Jeg har også bestilt en Harley Benton billigtele. https://www.thomannmusic.no/harley_benton_te_20mn_bm_standard_series.htm Harley Benton TE-20MN BM Standard Series Noe over 800 kr inkl. frakt. Får jeg en god en? Det blir spennende å se.
 13. Hei! Det er en stund siden sist jeg var inne her. Jeg fjernet 2 pedaler og har tilføyd 2 som jeg er veldig fornøyd med: Super Clean er en grom buffer/boost fra Xotic. Dirty Boy er en pre amp/overdrive/boost som er en av de beste pedalene jeg har kjøpt. Lyden er fyldig og grom også er det så mange lyder å velge i. I tillegg så får jeg også nå brukt DSM noisemaker Mini Omni Cabsim og den er det enda flere gromme overdrivelyder på 😁
 14. Sugardaddy65, Elvis hadde noen fine gitarer i noen av filmene. Bildet du la ut er i fra filmen Spinout (1966). En av de bedre av de mindre gode Elvis filmene 🙂:
 15. Orange Kongpressor - kompressor Det er ikke lenge siden jeg begynte å spille og jeg bruker den fortsatt. Den er veldig god og er en av de mest brukte jeg har. Fungerer veldig bra som Boost Jeg vet fortsatt ikke helt hvordan den fungerer. Men det kan være det samme, da det høres gromt ut
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.