Gitarcowboy

Medlem
 • Innholdsteller

  85
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

34 Excellent

Om Gitarcowboy

 • Rang
  Viderekommen
 • Bursdag 05. okt. 1979

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Interesser
  Musikk, gitar, sang, film og bøker.
 1. Den totale prisen fra Vintage Gitar ble kr 2 465
 2. NGD - Telecaster

  Meget pen Telecaster. Den minner om den eneste Telecasteren jeg har sett Elvis Presley bruke. I filmen Girl Happy (1965)
 3. Jeg bestilte på nettsidene til Vintage Gitar i sted. Det blir ingen Oslotur nå. Med all den positive omtalen så blir jeg nok ikke skuffet.
 4. Særlig når man legger utgifter med bensin og bompenger inn i regnestykket
 5. Må si meg enig med deg der, Lokmund. Også får jeg en garanti i Norge og den er jo verdt noe.
 6. Takk for tipset! Det eneste jeg vet er at moms blir trukket fra ved bestilling fra Amazon UK. Det ser ut til at det er best å bestille pedalen fra Thomann: https://norge.thomann.de/friedman_buxom_boost_pedal.htm kr 1859 er en god pris, og den blir muligens enda billigere hvis det du skriver stemmer i dette tilfellet.
 7. Jeg sendte en forespørsel om å få avbestille pedalen. Vinninga gikk opp i spinninga Det går sikkert bra. Er det noen her som vet noe om Buxom Boosten? Den skal være veldig god. Her er det en fornøyd kunde: https://www.zzounds.com/productreview--FRDBUXOM
 8. Det ser ut til at summen for Buxom (Yppig) Boosten ble kr 2081,50 Jeg glemte å regne med at den danske krona er sterk i forhold til den svake norske krona... 😒 Det begynner å nærme seg prisen hos gear4music på kr 2 289 + frakt. Eller den norske prisen fra Vintage Gitar i Norge på kr 2 290 + frakt. Momsen er (med momskalkulator fra dinside.no): http://www.dinside.no/okonomi/momskalkulator/62622609 kr 416,30 Totalt kr 2497,80 Au! Der gikk jeg på en smell, gitt! Også jeg som trodde at jeg hadde funnet et kupp 😟
 9. Hei! Nå har jeg disse: Orange Kongpressor Klasse A Kompressorpedal Strymon El Capistan dTape Echo Etter å ha lest og sett på videoer på nettet så bestilte jeg denne: Friedman Buxom Boost Pedal Bestilte boosten fra effektpedaler.dk https://effektpedaler.dk/produkt/friedman-buxom-boost/ Det virket som den beste prisen. Vi får se da den er klar for henting på posthuset.
 10. Vinyl-tråden!

  Pen platespiller, Ptr! Jeg har en Luxman PD282. Det er den beste spilleren jeg har hatt. Hadde først noe ræl før jeg kjøpte en Rega Planar 3 (Regaen står nå i kjelleren).
 11. Oppgradring av Billiggitarer

  Hei! Jeg vet ikke om skruknottene er med metriske mål eller tommer, Audun. Det eneste jeg vet er at den er for "coarse-knurled 18-spline pot shafts", som det heter på nettstedet.
 12. Oppgradring av Billiggitarer

  Takk for gode råd, Audun! Jeg har forøvrig bestilt dette fra USA: 4 av disse: http://www.stewmac.com/Hardware_and_Parts/Knobs/Speed_Knob.html og én av denne: TUSQ XL Adjustable Nut for Gibson® http://www.stewmac.com/Materials_and_Supplies/Nuts_and_Saddles/TUSQ_XL_Adjustable_Nut_for_Gibson.html
 13. Oppgradring av Billiggitarer

  Gitaren var forresten ustemt igjen da jeg prøvde den i kveld. Det kom ikke som noen overraskelse...
 14. Oppgradring av Billiggitarer

  Gitaren er tung. Jeg vet ikke vekta. Her er et bilde av potmeterene: Dette ser da ikke ille ut?
 15. Oppgradring av Billiggitarer

  Man kan, tydeligvis, bli frustrert av slike billiggitarer. Men, det er da artig å få den til å høres bedre ut med små justeringer. Jeg har ingen planer om å tjene penger på den. Det er positivt at båndene ikke fører til blodsprut. De er ganske bra slipt. Jeg gleder meg til å fikle mer med den God natt!