Gå til innhold

Gitarcowboy

Medlem
 • Innholdsteller

  277
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Gitarcowboy vant dagen sist Desember 4 2017

Gitarcowboy hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

84 Excellent

Om Gitarcowboy

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 05. okt. 1979

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Interesser
  Musikk, gitar, sang, film og bøker.

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Kommentar til pedaler i vinduskarmen: Ser mer ut som et "pedalvinduskarmbrett". Kanskje et fuglebrett hadde fungert bedre? Jeg har aldri hatt en Bosspedal. Slik jeg ser det så er det et masseprodusert produkt som "alle" har. Det er mulig at de har god lyd, men de ser også fordømt kjedelige ut. Jeg liker å ha en mer unik pedalsamling.
 2. Det er sikkert ikke en ille pris i forhold til hva du måtte ha betalt for den i norge.
 3. Ja, mye av det billige er veldig bra, hvis man er heldig. Jeg må sikkert gjøre noen oppgraderinger, men de blir ikke så store håper jeg. Jeg valgte den nye blåe telen fordi at den har tynn og moderne C hals.
 4. Gratulerer! Jeg har også bestilt en Harley Benton billigtele. https://www.thomannmusic.no/harley_benton_te_20mn_bm_standard_series.htm Harley Benton TE-20MN BM Standard Series Noe over 800 kr inkl. frakt. Får jeg en god en? Det blir spennende å se.
 5. Hei! Det er en stund siden sist jeg var inne her. Jeg fjernet 2 pedaler og har tilføyd 2 som jeg er veldig fornøyd med: Super Clean er en grom buffer/boost fra Xotic. Dirty Boy er en pre amp/overdrive/boost som er en av de beste pedalene jeg har kjøpt. Lyden er fyldig og grom også er det så mange lyder å velge i. I tillegg så får jeg også nå brukt DSM noisemaker Mini Omni Cabsim og den er det enda flere gromme overdrivelyder på 😁
 6. Sugardaddy65, Elvis hadde noen fine gitarer i noen av filmene. Bildet du la ut er i fra filmen Spinout (1966). En av de bedre av de mindre gode Elvis filmene 🙂:
 7. Orange Kongpressor - kompressor Det er ikke lenge siden jeg begynte å spille og jeg bruker den fortsatt. Den er veldig god og er en av de mest brukte jeg har. Fungerer veldig bra som Boost Jeg vet fortsatt ikke helt hvordan den fungerer. Men det kan være det samme, da det høres gromt ut
 8. Til slutt så ble det til at jeg bestilte dette kabinettet fra Evenstad: Bugera 112TS https://evenstadmusikk.no/bugera/1069770/bugera-112ts Prisen inkl. frakt ble kr 1662 Det er et 80W kabinett med 12" TURBOSOUND høyttaler. Det er laget i kryssfinér. Det ser ut som at det er på størrelse med komboen Polytone Mini Brute I, men det er sannsynligvis større. Jeg tenker på å sette i en Jensen Jet 12" Raptor 100, men det er nok unødvendig.
 9. Åh! Takk for oppklaringen. Forsterkingen av lyden foregår uansett i de aktive høyttalerene. Det blir spennende å prøve den i dem.
 10. Som beskrevet lenger oppe: DSM Noisemaker - OmniCabSim Mini, a tiny power amp and cab sim pedal. Hva en power amp egentlig er aner jeg ikke. Det er uansett kjedelig å ha kjøpt den og ikke få brukt den til noe... Det er to aktive høyttalere på jobben som jeg kan prøve den med. De er nok PA/aktive monitorer som du skriver om.
 11. Naigewron, Takk for den oppklaringen ? Der sparte du meg for mange penger. Jeg har akkurat kjøpt ny bruktbil [2013 modell], med billån, så det er ikke akkurat flust med penger for tiden. Preampen hadde jeg tenkt å bruke på MiniCabSim power ampen. Det ser ikke ut til at jeg får brukt power ampen til noe annet enn ved oppkobling til PA et eller annet sted.
 12. Da trenger jeg en Preamp. Dette skal være en god en: Benson Amps - Preamp, Guitar Boost Pedal Chimera Amp Sound I et forum så skrev Chas Benson selv at denne mest er ment som en boost/EQ/dirt/fuzz pedal, men kan også brukes til å drive en power amp. Også skriver han "... though I'd use a buffer between them since power amps all seem to have different input impedances depending on who designed em." [Kilde: https://www.thegearpage.net/board/index.php?threads/benson-preamp-hype-reality-thread.1942780/page-2] Så, da trenger jeg også en buffer og da kjøper jeg denne: Fender Level - Set Buffer Det baller på seg!
 13. Javel. Det går visst an å koble den til PA anlegg med XLR. Da får jeg prøve det en gang. Takk for svar. Det er ikke lett å være amatør
 14. Javel. Der har jeg gjort en bommert tydeligvis. Da går det ikke an å koble den til et kabinett heller da?
 15. Her er et nærbilde av den nye pedalen, en kabinettsimulator: DSM Noisemaker - OmniCabSim Mini, a tiny power amp and cab sim pedal. Jeg likte overdrivelyden. Her er det jeg ikke likte: Jeg synes at lyden ble litt dødere, så jeg koblet den fra og spilte med kun de andre pedalene. Jeg skal prøve å koble den til igjen. Kanskje jeg kan gjøre noen innstillinger på forsterkeren. Lyden ble merkbart lavere med CabSimen på. Jeg måtte øke lydnivået ved bruk av andre pedaler.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.