Gå til innhold

zed

Medlem
 • Innholdsteller

  200
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

zed vant dagen sist Februar 11 2016

zed hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

40 Excellent

Om zed

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 02. sep. 1967

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim
 • Interesser
  Musikk, HIFI, Engineering, History,....

Nylige profilbesøk

2 124 profilvisninger
 1. Det er vanskelig å velge, men det må være: OCD og Fire Red Fuzz.
 2. Jeg hadde en sånn i flere år og var fornøyd med den. Jeg hadde ingen problemer med støy, alt fungerte som den skal. Likte ikke den original høyttaleren, men likte godt lyd med Greenback. Drive kanalen var ikke noe for meg, likte bedre clean kanal med OD eller Fuzz pedaler. Boost funksjon på clean kanalen og effect loop er super. Alt i alt, en fin forsterker men jeg vil 9 av 10 ganger valgt en Fender Deluxe Reverb 65 eller 68 innsted for Supersonic.
 3. "All proceeds from the sale will benefit charitable causes" The King David
 4. Spilte i går litt på FDR 68 RI, og den var nesten perfekt. Liker godt den boom, boom bassen.
 5. Nice collection, mye bra der. ?
 6. Den siste vinylplaten jeg kjøpte er den fantastiske Uriah Heep Live 73`.?
 7. Jeg vet ikke helt, men for meg FDR68 høres ut litt som "Marshall". Hos meg er med Jensen høyttaler, men veldig fet lyd. Han Pål Waaktaar bruker FDR68 på stage, og jeg liker hans sound. I hvert fall, ikke undervurder FDR68. Jeg har bådde 65 og 68, men, jeg tror faktisk at jeg liker bedre 68.
 8. Jeg tror at det vil være best å ha alle tre,? det er altid cool med flere forsterkere.?Det er nok med et par gitarer, men aldri nok forsterkere. ?Jeg har noe sånnt, men må innrømme at jeg bruker mest tid til å spille på en Laney CUB10, egentlig to Laney CUB10 i stereo.??Hva er det egentlig jeg skulle å si?
 9. veldig pen gitar, liker det godt, gratulerer. Jeg elsker Tobacco Burst-utseendet, selv om jeg må innrømme at min svakhet er Honey-Burst Les Paul, liksom Jimmy Page vibes
 10. Jeg tror ikke at du får mer delay for penger enn Boss-DD20. Jeg har hatt mange delay pedaler, men den gamle DD20 blir fra år til år, hvis ikke hele tiden på pedalbretett da sikkert ligger i skuffen. Du bør vurdere også T-Rex Replica delay, en veldig fin delay pedal.
 11. Jeg hadde en les paul gitar med halsbrudd. Etter en vellykket halsreparasjon i begynnelsen var lyden litt annerledes, men veldig raskt kom tingene tilbake på sin plass, og jeg kunne ikke lengre merke noen forskjell. Den største forskjellen kom fordi en annen type gitarstrenger var montert på gitaren, og da fikk jeg tilbake GHS strengene, ble alt det samme som før halsbruddet. Uansett, tror jeg at etter halsbrudd, gitarer generelt taper ca. 20-25% av sin verdi.
 12. Likte godt dirty-kanalen på Orange TH-30, mye varme og deilig creamy sound. Min problem var å få opp lydnivå fra god vreng til solo. Jeg klarte ikke å finne løsning på dette. Orange TH-30 liker enda bedre Greenbacks enn Vintage 30, synes jeg. Spesielt clean-kanalen er fin med Greenbacks. Foresten, fin opptak, fet lyd du har fått.
 13. Jeg tror at dette begynte med Carl Martin Crush Zone pedal?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.