Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

zed

Medlem
 • Innholdsteller

  275
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

zed vant dagen sist April 16 2020

zed hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

125 Excellent

Om zed

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 02. sep. 1967

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim
 • Interesser
  Musikk, HIFI, Engineering, History,....

Nylige profilbesøk

2 298 profilvisninger
 1. I dag er det mange gode "Klon-klon" pedaler på markedet og stort sett alle fungerer fint. Jeg bruker ofte Klon KTR som overdrive med kompressor Boss CS2 i fronten. JRAD Majestic er veldig fin "klonaktig" pedal.
 2. Jeg vil gjerne ha en Ibanez, men Prestige superstrat, ikke tele.🙂
 3. Det er vanskelig å si, men hvis du kan ikke høre forskjellen etter 50-60 spilletimer, kan skje at problem ligger noen annen sted? Vintage 30 er en "sta høyttaler" og ut fra min erfaring, V30 fungerer veldig bra i "closed back" kabinetter, men ikke så bra i "åpen back" kabinetter. Selvsagt, "ingen regel uten untak".
 4. Jeg er enig med deg Gunnar, men noen gang er Guds veier rare.😁
 5. Jeg har prøvd relativt mange forsterkere, men alltid kommet tilbake til AC15. En alternativ er VOX NT, som er også 15W, men kan kjøres ned til 7,5W. Det er en "wanna be a Trainwreck amp". Jeg bruker den hjemme som øvingsforsterker.
 6. Det blir vanskelig å finne noe så nøytralt for så lite penger, men en T-rex Replica er ganske nøytral og ikke sterilt. Koster brukt ca 1000 kr. Boss DD20 er en veldig interessant delay pedal men koster også ca 1000 kr brukt. MXR Carbon Copy er analog men litt mørkere av nøytralt. Hmmm,....kanskje Mad Professor Blue Delay? Den, i hvert fall, er ikke "veldig varm" av seg selv.🙂
 7. Jeg tror at en billig Foxgear Echosex Baby Delay kan passer bra i beskrivelsen din, men er ikke så sikkert for DD-3. Boss DD-3 er ikke så nøytral pedal, og jeg liker den kun når alt er på "klokka 12".
 8. Hei, jeg synes at vekt på 4-4,2 kg er fin vekt for en LP, og at 3,8 kg er helt perfekt🙂. Alt over 4,2 kg er kanskje for mye? Ikke så mye pga selve vekta av gitaren, men pga balansen. Når det er sag, Les Paul Faded med sine 3,2 kg kjennes litt som en pappgitar, tror jeg?
 9. Fender, Orange og Marsh,....
 10. Jeg hadde en Martin HD28 sammen med en Washburn D56SW og bestemte meg for å selge Martin HD28 og beholde Washburn D56SW. Jeg sier ikke at Washburn-gitaren var bedre enn Martins, men det var min beslutning. Martin HD28 var bra med nye strenger, men allerede etter 2 uker ble lyden mørk og basy.
 11. Jeg har alltid vært glad i Electro Hramonics Holy Grail, og synes at det er en flott og billig reverb pedal.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.