zed

Medlem
 • Innholdsteller

  189
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

zed vant dagen sist Februar 11 2016

zed hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

35 Excellent

Om zed

 • Rang
  Viderekommen
 • Bursdag 02. sep. 1967

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim
 • Interesser
  Musikk, HIFI, Engineering, History,....

Nylige profilbesøk

1 983 profilvisninger
 1. zed

  Vinyl-tråden!

  Den siste vinylplaten jeg kjøpte er den fantastiske Uriah Heep Live 73`.👍
 2. Jeg vet ikke helt, men for meg FDR68 høres ut litt som "Marshall". Hos meg er med Jensen høyttaler, men veldig fet lyd. Han Pål Waaktaar bruker FDR68 på stage, og jeg liker hans sound. I hvert fall, ikke undervurder FDR68. Jeg har bådde 65 og 68, men, jeg tror faktisk at jeg liker bedre 68.
 3. Jeg tror at det vil være best å ha alle tre,👍 det er altid cool med flere forsterkere.😃Det er nok med et par gitarer, men aldri nok forsterkere. 😍Jeg har noe sånnt, men må innrømme at jeg bruker mest tid til å spille på en Laney CUB10, egentlig to Laney CUB10 i stereo.📢🔊Hva er det egentlig jeg skulle å si?
 4. zed

  Vis din Les Paul

  veldig pen gitar, liker det godt, gratulerer. Jeg elsker Tobacco Burst-utseendet, selv om jeg må innrømme at min svakhet er Honey-Burst Les Paul, liksom Jimmy Page vibes
 5. zed

  Anbefalinger på digital delay

  Jeg tror ikke at du får mer delay for penger enn Boss-DD20. Jeg har hatt mange delay pedaler, men den gamle DD20 blir fra år til år, hvis ikke hele tiden på pedalbretett da sikkert ligger i skuffen. Du bør vurdere også T-Rex Replica delay, en veldig fin delay pedal.
 6. zed

  Gibson LP Custom halsbrudd

  Jeg hadde en les paul gitar med halsbrudd. Etter en vellykket halsreparasjon i begynnelsen var lyden litt annerledes, men veldig raskt kom tingene tilbake på sin plass, og jeg kunne ikke lengre merke noen forskjell. Den største forskjellen kom fordi en annen type gitarstrenger var montert på gitaren, og da fikk jeg tilbake GHS strengene, ble alt det samme som før halsbruddet. Uansett, tror jeg at etter halsbrudd, gitarer generelt taper ca. 20-25% av sin verdi.
 7. zed

  Orange TH-30

  Likte godt dirty-kanalen på Orange TH-30, mye varme og deilig creamy sound. Min problem var å få opp lydnivå fra god vreng til solo. Jeg klarte ikke å finne løsning på dette. Orange TH-30 liker enda bedre Greenbacks enn Vintage 30, synes jeg. Spesielt clean-kanalen er fin med Greenbacks. Foresten, fin opptak, fet lyd du har fått.
 8. Jeg tror at dette begynte med Carl Martin Crush Zone pedal?
 9. zed

  Vis din Les Paul

 10. zed

  pedalbrett

  Dette er pedalbrett som jeg bruker per dags dato. Det kan variere noe, men stort sett det er det.
 11. Kjekt med http://www.pedalplayground.com takk for tips 👍
 12. zed

  Forsterker anbefalinger

  I flest tilfeller man kan ikke gjøre feil med en VOX AC15, synes jeg.
 13. På Les Paul og på SG gitarer er det viktig å slakke av strenger før gitaren sendes, og på den måte reduseres spenning, og gitaren tåler mer juling i transport.
 14. zed

  Vis frem kosekroken din!

  Regnbuens farger i en Les Paul formen