Web Analytics
Gå til innhold

Pottifar

Medlem
 • Innholdsteller

  169
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Pottifar vant dagen sist Oktober 3 2012

Pottifar hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

15 Good

Om Pottifar

 • Rang
  Viderekommen

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo
 1. Er dette en humortråd? Mitt råd er: Dropp det! Jeg ble ikke overrasket da du nevnte at metal ikke var din sjanger. Det blir fort på grensen til klovnete hvis du skal prøve å lage metal-estetikk uten å en gang like sjangeren.
 2. Silkeramp er et band fra Oslo som siden oppstarten i 2012 har rukket å gi ut 2 EP og spilt på scener/arrangementer som Skaugum, Musikkflekken Sandvika, Mono, Vanguard, KlubbØya under Øyafestivalen og foran Stortinget under Oslo Maraton. Vår bassist som har vært med oss siden starten har dessverre valgt å gi seg, og vi søker derfor en ny bassist som kan ta over hans plass. Vi har planer om å spille inn nytt materiale i løpet av første kvartal 2015, med tilhørende releasekonsert og mange liveopptredender utover våren! Vi spille rock med norske tekster og ønsker å få ombord en bassists som ønsker å være en del av bandet og videreutvikle musikken til vår egen unike sound! Vi holder til i Oslo/Bærum og øver ukentlig i Bærum. Dersom du eller noen du kjenner kunne tenke deg å være en del av Silkeramp, ikke nøl med å ta kontakt! Sjekk ut mer info om oss på: Facebook: https://www.facebook.com/Silkeramp Spotify: Silkeramp Wimp: http://wimp.no/artist/4818135 iTunes: https://itunes.apple.com/no/artist/silkeramp/id592406724
 3. Her er vår julesang på norsk! Silkeramp – Under Misteltein Nytes best med ironisk distanse!
 4. Du mangler en 1275 i samlingen....
 5. Treverket antar jeg er slik Epihone pleier å være. Litt sjansespill. I dette tilfellet var jeg heldig, og treverket har god sustain, men den veier et tonn! - Lyden på 12-strengerdelen er fantastisk - Pickupene på 6-strengerdelen har litt kjedelig og lite dynamisk output
 6. Silkeramp inviterer til en etterlengtet konsert og slippfest for vår nyeste utgivelse, Svirebror på Vanguard på Løkka i Oslo! Vi garanterer en uforglemmelig kveld med mye energi og skyhøyt testosteronnivå! https://www.facebook.com/events/657712307604113/?source=1
 7. Vår siste utgivelse med i form av to energifylte låter er nå tilgjengelig på Spotify og iTunes! Spotify:http://open.spotify.com/album/3jhwAYU63z9Gf3VoXLVY0k iTunes: https://itunes.apple.com/no/album/svirebror-single/id803525037 Tilbakemeldinger i form av både ris og ros taes imot med stor takknemlighet!
 8. Var ganske skeptisk til både tykkelse og vekt før jeg kjøpte den. Men den er overraskende god å spille på!
 9. Med -20% på alle Gibson på 4Sound Schous Pass var det ingen ting å lure på! Da er Les Paul samlingen oppe i: Les Paul Custom Lite '13 Les Paul traditional '12 Les Paul Standard Faded '08 Les Paul Junior '11 (ikke avbildet)
 10. Har selv junior med en P90 i bridge posisjon. Med ehlt ferske strenger på en røramp som er kjørt akkurat til bristepunktet har den en helt særegen sound!
 11. Dersom du faktisk bruker denne fast på låter du spiller ville jeg ikke byttet. Det vil jo være en nedgang i kvalitet. Hadde det vært snakk om reservegitar til gigs kanjeg skjønne at du anser denne som en salderingspost.
 12. HDMI er døden når det kommer til Rocksmith. men selv med bruk av analoge signaler fra PS3 er latency såpass forstyrrende at det går utover spillopplevelsen i mine øyne.
 13. Er forsinkelsen mellom gitar og konsoll rettet opp i Rocksmith 2014?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.