Bobby Peru

Medlem
 • Innholdsteller

  110
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

15 Good

Om Bobby Peru

 • Rang
  Viderekommen
 1. Hvem er ledende gitarister i landet?

  Mange bra navn her, legger til Hans Mathisen. Sterkt Metheny inspirert, men med egen vri. Sier seg selv at det er et høyt nivå :-)
 2. Den mikroskopiske Collings-tråden. Erfaringer?

  Har eid følgende Collings elgitarer: Collings 290 m/bigsby og P90 Collings 290 m/bigsby og TV Jones powertrons Collings CL Std Collings I35LC Fantastiske gitarer. Byggekvaliteten kan ikke bli bedre - har aldri opplevd å få så mye ros fra gitarrep. som når jeg leverte inn en Collings :-) Når det er sagt, så vil jeg også si at jeg foretrekker Gibson når det gjelder LP og 335, da disse føles "riktigere" både med tanke på skalalengde, kroppstørrelse og halsvinkel. 290'ene med bigsby derimot, er de beste jeg har prøvd i den sjangeren. Bigsby'en forlenger den "aktive" strengelengden på lignende måte som f.eks. en jazzmaster, og Collings benytter en annen halsvinkel pga dette = veldig fin spillbarhet og feel. Den store forskjellen på Collings og feks Gibson CS, er at samtlige Collings jeg har prøvd har vært i toppklasse. Denne "perfektheten" er også Collings' akilleshæl for min del.
 3. NGD - Collings 290, med Bigsby!

  Nei, det er lenge siden jeg solgte den. Helt klart den beste elektriske Collings'en jeg har borti. Hvorfor jeg solgte den? Ja, si det ;-) Har blitt endel kjøp og salg med årene, så noen feiltrinn må man regne med ;-) ... er vel mer i Fender leiren enn Gibson, ser det ut som.
 4. NGD - Collings 290, med Bigsby!

  Min gamle 290 jo :-) Har hatt 2 stk 290, begge med bigsby (begge kjøpt brukt) - og må så at disse spiller / har bedre feel en de ordinære 290'ene, sannsynligvis pga annen vinkel på halsen (neck pocket'en er visst justert ift bigsby'en). Har også eid en CL og en I35LC, men den hvite 290'en er den eneste jeg savner litt. Feteste P90 gitaren jeg har eid - eller kommet over. Grattis med ny gitar!
 5. Veil. norsk pris: 106.799,- http://intl.fender.com/en-NO/guitars/telecaster/george-harrison-tribute-rosewood-telecaster-rosewood-fingerboard-natural/ Mener det har ligget en CS variant helt identisk med denne til salgs på finn.no en liten evighet.
 6. Tom M.

  Ahhhh ... utrolig fin. Plaintop med litt mineral streaks, blir ikke bedre enn det. Er vel bare å velge burst type, så er man i mål. Sunrise or tea or coffee ? ;-) Den Bartlett'en så veldig fin ut og :-)
 7. 2015 Gibson customshop priser?

  Her er det mange meninger, og da helst fra de av oss som ikke har prøvd de forskjellige alternativene - megselv inkludert. Jeg konstaterer at de som derimot har prøvd - og eier - originale 59'ere, forskjellige Gibson RI'er, high end replica 59'ere og high 59-inspirerte varianter som f.eks. J Gustavsson Bluesmaster, Stevens LJ, Bartlett retrospec, Yaron Bone osv., setter gjerne sistenevnte på samme nivå som de beste fra Gibson, og da snakker vi originale 50 talls varianter som flere gg dyrere.
 8. Gibson vs Epiphone

  Har en J-35 som jeg er veldig fornøyd med. Valgte den fremfor f.eks. Collings og Martin, da jeg likte lyden og halsen (fet hals) - og prisen :-D Synes J-45 er en utrolig bra gitar, som låter veldig bra i mellomregisteret.
 9. Da blir det vel Fairfax Vol.1 el. bundle'en :-) Takk for hjelp!
 10. Takk for svar! En siste ting: følger det med midi looper/filer med AD2 pack'ene - som f.eks. Fairfield?
 11. Har bare fått tittet raskt på AD2 demoen, men hvordan er denne å programmere? Ser ut som det er mulig fra inne i pluginen? Har ungått hele greia i logic (9) da det ikke er noe enkelt grensesnitt på dette - ei heller i EZD ...
 12. Takk for svar :-) Hvordan er det med andre taktarter, som f.eks. 6/8, eller 6/8&7/8 feel i 4/4 (type soundgarden)?
 13. Andre Dave Grohl DG 335 eiere i Noreg ?

  Forumet for klokker finner man på tidssonen.no, og der går det fra rimelige seiko modeller til 6-siffrede sveitsere. Forbausende mange av sistnevnte ;-)
 14. Lastet akkurat ned AD2 demoen, som jeg synes låter vesentlig bedre enn EZD2 - som jeg kjøpte for noen uker siden :-( EZD2 har noen fine funksjoner, men mitt problem er at jeg synes de fleste midi-filene er ganske uinspirerende. Har kjøpt noen fra groovemonkee men det blir litt samme greia. Det kan hende selve lydkvaliteten er viktigere enn det jeg tror for opplevelsen av midifilene? TSOOL og Trummer&Orgel groovene låt i alle fall veldig kult. Før jeg kjøper: hvordan er arbeidsflyten med AD2? Ser at funksjonaliteten likner, men er midifilene bedre?
 15. gear, hype og pris

  Blir'ke bra lyd før du kjører Binson Echorec'en gjennom Dumble Special Overdrive'n. Eller var det Cornish TES gjennom Trainwreck Express? Det som er viktig er at ventelisten er på flere år (Echoczar) eller enda bedre: ingen liste i det hele tatt (Klon mk1) ;-) Det er mange produkter som er hausset opp, spesielt av ivrige eiere (host*fractal*host). Men det betyr ikke at alle kan skjæres over en kam. I en miks låter El Cap'en min superbra den, men jeg unner alle ryggmargsopplevelsen av å en båndekkomaskin (re201) gjennom en twin reverb som koker (silverface). Solgte begge for lenge siden ... too much hassle.