Web Analytics
Jump to content

alfalfa

Medlem
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

About alfalfa

 • Birthday 07/28/1981

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Åsgårdstrand

Recent Profile Visitors

3,535 profile views

alfalfa's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Jeg får vel melde meg inn i "anonyme lurkere" jeg også. Har hatt bruker på forumet noen år og er vel stort sett innom daglig. Følelsen av manglende kompetanse er nok hovedgrunnen til at jeg har få innlegg. Jeg har ikke band-erfaring og har bare begrenset erfaring med div utstyr, så jeg føler jeg har lite å bidra med rett og slett. Jeg gidder heller ikke å skrive bare for å få flere innlegg, hvis jeg ikke har noe fornuftig å komme med. Men jeg leser med stor interesse og suger til meg kunnskap og inspirasjon. Jeg har lært utrolig mye her på forumet, både musikalsk, diy-ting og utstyrshoreri. Jeg har til og med glede av Dagens nedtur/gladsak! Sånn. Da var det tilbake til lurkingen!
 2. Joyo har både analog og digital delay. Koster en slikk og ingenting på godlyd!
 3. Kjøpte en humbucker av Troll. En problemfri handel! Lett å få tak i på PM, og sendte pakken som avtalt. Godt innpakket var den også! Har ingen betenkeligheter med å handle av ham igjen!
 4. Som stuegitarist vet jeg ikke om jeg kvalifiserer som guitarslinger, men jeg har ihvertfall en SuperSwede, og jeg syns det er en knall og allsidig gitar! Når det kommer til coilspliten syns jeg lyden blir litt flat og udefinert for min smak (mulig forsterkeren må ta litt av skylden for det), men den er absolutt anvendelig. Om det låter fenderish eller ikke skal jeg ikke våge å påstå, men jeg skal ikke nekte for at jeg har Enorm GAS på en Tele for tiden, nettopp for at jeg savner den gode og cleane singelcoil-lyden...
 5. Tror jeg klarte å knekke köden om alderen din, men du sier ingenting om ferdigheter og ambisjonsnivå... Jeg bor i Tønsberg, er 30 år og spiller gitar, litt piano og var for en del år siden ung og lovende fløytist. Har minimalt med banderfaring, så nå er det er jo absolutt på tide å ta steget ut av stua og få spilt litt med noen. Jeg skriver på iphone nå, så jeg holder det kort, men hvis det høres interessant ut får du gi en lyd. Kan komme med mer info senere. Ps: det er selvfølgelig god musikk som gjelder. Alternative/indie, postrock og sånn
 6. Tenkte ikke over at kassen var bøyd der håndtaket var festet, så da er det ikke sikkert at håndtaket jeg linket til er noe særlig nei... Men det er vel ikke umulig å finne noe lignende med bøyde braketter et sted der ute på nettet.
 7. Dette kan kanskje være noe? Håndtak for gitarkasse
 8. Ja, dette blir et spennende prosjekt! Bilder underveis er obligatorisk, og selvfølgelig lydklipp!!
 9. Ja, dette blir Stort (på alle måter)!! Det er lagt ut 30 sek klipp fra alle sangene på albumet på muse.mu
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.