Web Analytics
Jump to content

Oppmikking av gitarkabinett


Recommended Posts

AC/DC's oppmikking av gitarkabinettene er typisk et Marshall 1960 kabinett med greenbacks. Men miccen henger fra øverst hjørne med en bestemt patent, en brakett eller så. Så Kjartan fra Dum Dum Boys på NRK fredag kveld, og da hadde han samme greia. Er det noen som vet hva slags brakettanordning eller patent de kjører? Se forøvrig http://www.nrk.no/nett-tv/indeks/306285/ time: 04:17.

Link to comment
Share on other sites

Small_rig_stage.jpg

Er det noko slikt du ser etter? Ser DIY ut, spør du meg. Bøy eit stykke stål, og gjeng opp eit hol, ferdig. Så treng du berre ein skrue fra eit franskjern e.l. Kan sjølvsagt hende nokon har det for salg, men eg finn ingenting på nettet.

Link to comment
Share on other sites

Det kan være kabler som henger ned der. har sett andre bilder som viser noe blankt metall-farge på denne braketten eller hva pokkers det er :-) Har et flott bilde av det hjemme i musikkpraksis med ac/dc paul boothroyd intervjuet.

Link to comment
Share on other sites

Ser ut som det er noe spesial-tilpassa greier der det er festet en brakett i selve kabinettet. Det er jo også litt spesielt at det blir brukt kondensator/stormembran mik til live gigs, men som det sies på MLP, kan grunnen være at showene blir recorda. Opphenget mikken henger i, er nok det som følger med mikken. Det er også en link til den mikken de mener det er i tråden.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.