Web Analytics
Gå til innhold

janerik

Medlem
 • Innholdsteller

  33
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om janerik

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Hole
 1. Jeg har en Gibson fra 1996, utmerket stykke arbeid. Trodde det var en smal sak å teste en ny 2014 SG for kjøp. Hehe, det viste seg å være langt fra sannheten. Sorry, men den retningen som Gibson går i nå er ikke for musikere!! Men det er kanskje ikke der omsetningspotensialet ligger?
 2. Warmoth virker veldig bra. Er ikke like sikker på annenhåndsverdien... Satt sammen noe som kunne passe midt i blinken, men det ble fort 350$ hals, 550$ for kropp og 200$ for mikker, uten mekanikk. Da er vi oppi 1100$, og jeg har ikke valgt særlig fordyrende opsjoner. Med transport og moms må dette være et forholdsmessig dyrt prosjekt?!?!? Må innrømme at jeg blir hekta på disse sidene dems med å sette sammen sjæl....:-)
 3. Jeg er veldig spent. Venter nok litt med å sette den i da jeg må bli kjent med denne nye planken først. Men det er en ganske kraftig sak, over 11k. Og jeg får den i aged white, noe jeg tror ikke skiller seg altfor mye fra den jeg har. http://www.dimarzio.com/pickups/strat/hum-canceling-strat/virtual-solo
 4. Nå har jeg kjøpt meg en Fender strat, american standard SSS. Ønsker ikke å ødelegge utseende til denne pene planken så jeg bytter bridge PU med en Dimarzio DP420 Virtual Solo (single coil size). Får håper det blir bra! Takk for innspill.
 5. Skal sjekke ut denne. Har støtt på den når jeg har lest om gamle helter. Nå er også Bare Knuckle Pickups i stormens øye...
 6. Hehe -dette var et godt spørsmål som fortjener svar. Jeg har nå en Gibson SG som jeg er veldig fornøyd med, primært til heavy blues og hard rock, tilogmed med coil tapping. Jeg har i 25 år kun hatt en elgitar om gangen. Her forleden kjøpte jeg meg en Gibson Flying V -jeg ble aldri venn med halsen. Jeg ønsker ikke contoured halser som er runde øverst og markant flatere nedover. Dette er dessverre tilfelle på mange av 80 talls gitarene som jeg egentlig vil ha. F.eks Charvel, Kramer, etc. Jeg liker C-halsen til en strat 9,5" radius. den holder seg fint hele veien og er etter min smak. Men, kjøper jeg en strat må jeg konvertere den til en super strat (du skjønner hva jeg mener...) med feitere pickuper som VELDIG mange nettopp gjør med Stratene. Så en drømme strat kunne vært med mahogny kropp og hals, rosewood brett, supervee bladerunner tremolo, HSS/HSH med feite mikker ala dimarzio heavy blues II, AT-1, The Breed, etc. Dette likner veldig på en superstrat bortsett fra halsen som da fort blir en shredderhals som jeg ikke ønsker. Har du tips til gitar tar jeg det gjerne imot!!!!! Ellers så er det ikke så gæærnt/ulovlig å modde en strat til sine ønsker ;-)?
 7. Enig. jeg skjønner egentlig ikke hvorfor selv metall skal ha høyt output på sine mikker nå om dagen når du kan skru opp til uendelig med gain på ampen. Kan noen forklare meg det ;-)? eneste jeg skjønner er at det gir endel mer komprimering, og komprimering av tonen før ampen er ikke med på å gi god lyd.
 8. "Syns også svakere pickups gir bedre dynamikk og "åpnere" tone sånn generelt, men dette kan jo være placebo." Jeg deler denne placeboen Youtube er godt besøkt i det siste. Noen hevder at også The Breed Neck - i bridge posisjon er bra..... Hadde en hatt flere daler skulle en ha kjøpt flere enn en om gangen.....
 9. Hei takk for svar. Jeg er redd de mikkene ikke helt "passer" i en strat!? Jeg har liten erfaring med stratter, men synes de er veike i lyken i utgangspunktet, slik at man må gjøre endel for å få dem til å låte slik JEG ønsker. Mikker er det greiest å bestille fra det store Ytland synes jeg...
 10. Hei. Jeg går med planer om å anskaffe meg en HSS fender strat, f.eks American Special. Jeg synes mikkene på denne er veike og lyse. Vil ha mer punch, varmere feitere og mer mellomtone. Kroppen er Alder /lys tone) og potene er sikkert 250K. Jeg vil spille hovedsaklig blues-rock-hardrock-retrometall. Jeg vil ikke ha en for komprimert tone/ikke for høyt output. Organisk/analog/åpen tone som repsonderer bra på forskjellig attack og volum. Hjelp!!?? Jeg lukter på Dimarzios denne gangen, etter å ha satt Seymour Duncan Alnico II pro's i en SG (meget fornøyd). Hva med Dimarzio AT-1 eller The Breed?
 11. Her er et eksakt bilde: http://www.mylespaul.com/forums/tonefreaks/104518-what-microphone-ac-dc-related.html
 12. Det kan være kabler som henger ned der. har sett andre bilder som viser noe blankt metall-farge på denne braketten eller hva pokkers det er :-) Har et flott bilde av det hjemme i musikkpraksis med ac/dc paul boothroyd intervjuet.
 13. Her ligger det også et bilde av dette, http://musikkweb.no/html/news/SOUNDCHECK%20MED%20AC_DC_382894820 En ser patenten på flere kabinetter muligens, noe svart som henger ned øverst under kabinettskroget på noen av kabinettene som ikke har mic.
 14. Tja, egentlig ikke. Det synes å være festet innunder skroget på kabinettet, internt. Ingen store ytre deler, bare en brakett som stikker ut ifra innfestingen av duken.
 15. AC/DC's oppmikking av gitarkabinettene er typisk et Marshall 1960 kabinett med greenbacks. Men miccen henger fra øverst hjørne med en bestemt patent, en brakett eller så. Så Kjartan fra Dum Dum Boys på NRK fredag kveld, og da hadde han samme greia. Er det noen som vet hva slags brakettanordning eller patent de kjører? Se forøvrig http://www.nrk.no/nett-tv/indeks/306285/ time: 04:17.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.