Gå til innhold

Threechords

Medlem
 • Innholdsteller

  793
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  11

Threechords vant dagen sist Februar 28 2018

Threechords hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

448 Excellent

Om Threechords

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

2 483 profilvisninger
 1. Vi (meg, Øystein og Daniel) har spilt i band som Radiate Heat og Wake Up and Tsunami og vi ønsker nå å lage litt annerledes musikk enn streit rock. Elder er vel den beste pekepinnen på type musikk vi ønsker å lage. Om du er en bassemann og/eller vokalist som ønsker å se hva dette prosjektet kan føre til så må du gjerne sende meg en melding. Sjekk ut «Sanctuary» av nevnte band så får du en god pekepinn.
 2. Vet om den men er vel nesten samme sak. Er ikke aktuelt å bytte ut denne nå uansett 😎
 3. Jadda.. Tidenes amp som nå er tilbake hvor den skal forbli. Seriøst, mener det denne gangen! Finnes ikke bedre amp for meg og fatter ikke at jeg solgte den forrige jeg hadde! Men denne gangen.... Aller helst skulle denne vært paret med Friedman 212 (angrer på det salget også) men Orange får duge enn så lenge.
 4. Indeed:) Tenkte tanken men orket ikke lete.
 5. Det aller meste falt i meeeeget god smak og vel så det men jeg landet til slutt på grisefett utstyr til 1/3 del av prisen. Heldigvis har alt som har kommet inn og ikke minst gått ut dørene her vært god butikk for min del ?
 6. Har naturligvis hatt denne tidligere og den låter meeeeget bra! Ingen overraskelse der akkurat. Veldig god match med 2061 kabinettet! Ingen overraskelse det heller, har jo hatt samme rigg tidligere. Denne blir!!
 7. Been there done that! Riktignok med Maybach Lester men den står jo ikke akkurat tilbake for noen Gibson Les Paul? Kombinasjonen låter krem selvsagt men SB er en voldsom dyr amp og jeg får det jeg ønsker ut av en PT så da blir det PT. Det låter krem det også men med mer ? i lommene etter salget av SB.
 8. Har også Suhr Badger 30 combo fram til den blir solgt så kan ikke klage på utstyret akkurat. Sa brura..
 9. Har ikke behov for clean breakup, bare masse vreng:) PT fungerer veldig bra til mitt bruk.
 10. Har funnet ut at jeg ikke trenger to eller tre kanaler. Spiller kun med vreng uansett og da er PT helt konge. Det syntes jeg jo den var før også men GAS er en sykdom. Satser på at jeg er kurert nå:) Smallbox er den feteste ampen men jeg får en PT og tre fete gitarer for prisen av en SB. Skal nok klare meg med PT en god stund framover nå. Det blir nok en keeper for life dette!!
 11. Holder meg til Friedman iallfall. Henter Pink Taco i morgen. Den jeg hadde i fjor:)
 12. Jeg går som regel i pluss uansett så her er det bare moro å spore:)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.