Gå til innhold

GOE

Medlem
 • Innholdsteller

  20
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

12 Good

Om GOE

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. GOE

  Kule jazzgitarer

  En med f-hull og en med J i navnet. Har aldri spilt jazz med dem, men de er kanskje jazzgitarer...
 2. Helt ny, uåpnet iRig Stomp I/O selges, multieffekt med mye attåt. Dette var et impulskjøp. Jeg er fortsatt ikke klar for overgang til digitale løsninger, sitter fortsatt fast i analogland hvor rødglødende rør er greia. Selges med tap. Den er uåpnet, hverken pedalboard eller programvare er registrert på meg. Det er lov å gi bud. Prisantydning kr 3400,- Sjekk finn.no https://www.finn.no/120093547
 3. Hei! Ring Stordahl musikk (4sound) i Moss. Jeg spurte dem før jul om de servet amper, og de svarte at de kan ta i mot. Har visstnok en kar/firma som tar seg av sånt.
 4. GOE

  Vis din offset!

  Takk for det! Vi kommer til å bli gamle sammen ☺️
 5. GOE

  Vis din offset!

  Min favoritt ☺️
 6. GOE

  Expression pedal

  Sendt deg svar:)
 7. GOE

  Expression pedal

  Har du testet den som expressionpedal? Vet du om den er kompatibel med både analoge og digitale effekter?
 8. GOE

  Expression pedal

  Hei! Jeg så i en tidligere tråd at du(?) nevnte denne. Hva er grunnen til at du vil selge? er det plundrete å veksle mellom de ulike funksjonene, eller er det lett å få den til å være volumpedal og expressionpedal samtidig (klønete formulert, håper du forstår hva jeg mener).
 9. Hei! Har en Keeley super mod workstation som jeg liker veldig godt. Jeg kunne tenke meg å supplere med en expression pedal, men er totalt grønn på området. Noen råd og/eller anbefalinger mottas med stor takk. Skal du kvitte deg med en, så kan du også gi et lite vink:) På forhånd takk for svar!
 10. GOE

  Forsterker til akustisk gitar

  Tusen takk for tilbakemelding! Gjør ikke noe at det er rimelig.
 11. Takk for tips! Liten størrelse og lav vekt kombinert med god lyd virker forlokkende. Har ikke fått testet en selv, men virker som om folk er fornøyde. Finnes jo en del forsterkere til halve prisen, men de er ofte store og tunge. Skal se om jeg får sjekket ut en AER hos en av mine lokale pushere.
 12. Takk for innspill! Har du benyttet den til mic også (sang)?
 13. Hei! Lurer litt på å investere i en forsterker til min Taylor 314 ce. Ønsker mulighet til å kjøre gitar og mikrofon (sang, munnspill) i samme forsterker, så den bør ha to kanaler (gjerne mulighet til å koble til backing tracks og annet snacks). Publikum står ikke i kø for å høre på, så jeg trenger ikke å fylle en konsertsal med lyd. Budsjett ligger mellom 3000 og 7000, nytt eller meget pent brukt. Noen forslag, helst basert på erfaring? På forhånd takk:)
 14. Hei! Lurer litt på å investere i en forsterker til min Taylor 314 ce. Ønsker mulighet til å kjøre gitar og mikrofon (sang, munnspill) i samme forsterker, så den bør ha to kanaler (gjerne mulighet til å koble til backing tracks og annet snacks). Publikum står ikke i kø for å høre på, så jeg trenger ikke å fylle en konsertsal med lyd. Budsjett ligger mellom 3000 og 7000, nytt eller meget pent brukt. Noen forslag, helst basert på erfaring? På forhånd takk:)
×

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.