Gå til innhold

GOE

Medlem
 • Innholdsteller

  27
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

GOE vant dagen sist Juni 3 2018

GOE hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

22 Excellent

Om GOE

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Kjøpte en Ibanez Mikro til jentungen i forrige uke. Den er i 3/4 størrelse, to humbuckere (splittbare i posisjon 2 og 4, har femveisbryter). Jenta er 7 år. Ibanezen har heltre kropp, Squier kjører laminat. Lettspilt, låter veldig bra, god kvalitet. Koster litt mer enn Squier (ca 2000, Squier ligger på ca 1500) og veier litt mer pga kroppen. Veldig fornøyd.
 2. Boss'n er helt sikkert bra, selv har jeg hatt mye glede av denne http://www.fryette.com/power-station-integrated-reactance-amplifier/ Selvfølgelig ikke helt identisk produkt, men har hjulpet meg med å booste en liten amp jeg har, og dempet en 35 watter.
 3. Hei! Har arvet en Power Book Pro fra 2009 og leker litt med tanken på å benytte den til et kvasi hjemmestudio. Har ikke bestemt meg for hvilken DAW jeg skal bruke, har bare litt erfaring med Garage Band. Er på jakt etter et lydkort ( 2 inn, 2 eller 4 ut) som fungerer med min gamle powerbook. Fungerer dagens USB/firewire- kort med tilhørende programvare med denne? På forhånd takk for svar!
 4. Sjekk denne lenka. Husk å kjøpe riktig skjorte;) https://www.guitartricks.com/lesson.php?input=16305&s_id=1189
 5. Ser at de ligger mellom 250 og 400 euro på reverb.com.
 6. Flyttet inn en ny kar i huset sist onsdag...
 7. En med f-hull og en med J i navnet. Har aldri spilt jazz med dem, men de er kanskje jazzgitarer...
 8. Hei! Ring Stordahl musikk (4sound) i Moss. Jeg spurte dem før jul om de servet amper, og de svarte at de kan ta i mot. Har visstnok en kar/firma som tar seg av sånt.
 9. Takk for det! Vi kommer til å bli gamle sammen ☺️
 10. Har du testet den som expressionpedal? Vet du om den er kompatibel med både analoge og digitale effekter?
 11. Hei! Jeg så i en tidligere tråd at du(?) nevnte denne. Hva er grunnen til at du vil selge? er det plundrete å veksle mellom de ulike funksjonene, eller er det lett å få den til å være volumpedal og expressionpedal samtidig (klønete formulert, håper du forstår hva jeg mener).
 12. Hei! Har en Keeley super mod workstation som jeg liker veldig godt. Jeg kunne tenke meg å supplere med en expression pedal, men er totalt grønn på området. Noen råd og/eller anbefalinger mottas med stor takk. Skal du kvitte deg med en, så kan du også gi et lite vink:) På forhånd takk for svar!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.