Gå til innhold

Gmal

Medlem
 • Innholdsteller

  363
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

Gmal vant dagen sist Juni 9 2018

Gmal hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

227 Excellent

Om Gmal

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Grenland

Nylige profilbesøk

2 257 profilvisninger
 1. Navnet på sjappa er vel nevnt allerede. Det dreier seg om ei lokal sjappe her i distriktet. Har holdt på i flere generasjoner, men er ikke noen stor aktør på landsbasis. Grunnen til at jeg anbefalte trådstarter å gå til ei annen butikk tidligere i tråden, er at jeg har inntrykk av at han til tider uttaler seg ganske så bastant om ting han ikke har greie på.
 2. Var forresten en grunn til at jeg ikke nevnte Helland, men det skjønner du kanskje nå...
 3. Om du ikke vil gjøre det selv kan du kontakte Kjetil Arvesen Nesheim ved Kan Lyd i Skien. Om ikke han kan hjelpe deg selv, kjenner han garantert noen som kan😀
 4. Ser du er i Porsgrunn. Ring Strandberg (POWER Strandberg V/ Down Town). Spør etter Bjørn. Han kan sikkert se på den for deg. Skal selvfølgelig ikke dra noen forhastede konklusjoner her, men anser det som en stor mulighet for at du har blitt svindlet. Er vel det folk her prøver å si også. Anbefaler deg på det STERKESTE å legge ut noen gode bilder her. Da vet du høyst sannsynlig med sikkerhet ila kort tid, og kan ta saken videre om nødvendig.
 5. Woodstock guitars i Danmark har en del vintage. Har butikker i København og Århus. Har kun vært i den i Århus.
 6. Kanskje lurt å nevne hvor i landet du befinner deg😎?
 7. Fra miljødirektoratet: Om du selv kjøper eget instrument med liste B-art i utlandet, og ønsker å ta det med hjem som personlig reisegods, vil du normalt kunne reise med instrumentet uten tillatelse siden dette faller inn under unntaket for personlig reisegods, jf. § 10. Les mer om definisjonen av personlig reisegods i kommentarer til forskriften. Kjøper du instrument med liste A-art, vil dette uten unntak kreve Cites-tillatelser på tilbaketuren. Miljødirektoratet anbefaler at kjøpere av musikkinstrumenter tar godt vare på alle dokumenter som følger med instrumentet, slik at eventuelle krav om dokumentasjon ivaretas best mulig. http://www.miljodirektoratet.no/no/Tema/Arter-og-naturtyper/Handel-med-trua-arter-CITES/Musikkinstrumenter/ Braz er A-art
 8. Rette instans er i såfall miljødirektoratet, men er rimelig sikker på det jeg skrev over vdr 10 kg. Så lenge det ikke er brazilian rosewood.
 9. ikke i forhold til rosewood, da man kan ha med inntil 10 kg til "privat" bruk. Derimot må du regne med å betale mva på 25% av gitarens verdi.
 10. Ulest innhold-knappen er borte (PC med Win10 og på Android tlf)
 11. De sier her at prisene skal ned. Nevner spesifikt for enkelte modeller. Standarden skal ned til under $3000.
 12. Var ikke mye respons på denne gitt?. Endte allikevel opp med å kjøpe en. Her følger en førsteinntrykks vurdering. Fikk enheten i posten. Kjøpte den ny fra danmusikk.no da ingen lokale kunne skaffe den innenfor rimelig tid Var greit nok pakket, men de 1-2 dagene som firmaet reklamerte som leveringstid ble en uke. Koblet enheten opp med syv pedaler. (Den har åtte looper.) Fire før amp, og tre i loopen. Denne versjonen har mulighet for å splitte slik, hvilket var grunnen til at jeg valgte den. Så var det tid for programmering. Etter å ha sett denne videoen: Fikk det faktisk som en drøm. Skal sies at jeg ikke trengte å bruke noen trigger-inputs da jeg bruker en JCM 800 2203. Alt i alt sitter jeg igjen med et godt førsteinntrykk. Skal prøve å følge opp denne tråden om noen issues dukker opp.
 13. Nei?. Fantes ikke noe internett når jeg lærte å spille?.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.