Gmal

Medlem
 • Innholdsteller

  341
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

Gmal vant dagen sist Juni 9 2018

Gmal hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

215 Excellent

Om Gmal

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Grenland

Nylige profilbesøk

2 142 profilvisninger
 1. Var ikke mye respons på denne gitt?. Endte allikevel opp med å kjøpe en. Her følger en førsteinntrykks vurdering. Fikk enheten i posten. Kjøpte den ny fra danmusikk.no da ingen lokale kunne skaffe den innenfor rimelig tid Var greit nok pakket, men de 1-2 dagene som firmaet reklamerte som leveringstid ble en uke. Koblet enheten opp med syv pedaler. (Den har åtte looper.) Fire før amp, og tre i loopen. Denne versjonen har mulighet for å splitte slik, hvilket var grunnen til at jeg valgte den. Så var det tid for programmering. Etter å ha sett denne videoen: Fikk det faktisk som en drøm. Skal sies at jeg ikke trengte å bruke noen trigger-inputs da jeg bruker en JCM 800 2203. Alt i alt sitter jeg igjen med et godt førsteinntrykk. Skal prøve å følge opp denne tråden om noen issues dukker opp.
 2. Gmal

  Gitarundervisning, kurs, etc..

  Nei?. Fantes ikke noe internett når jeg lærte å spille?.
 3. Gmal

  Gitarundervisning, kurs, etc..

  JustinGuitar er den eneste av disse jeg har noen erfaring med. Dyktig fyr som jeg refererer til både titt og ofte.
 4. Halla folkens, og god jul i stua?. Etter at jeg begynte å gigge har jeg oppdaget behovet for å slå på/av flere pedaler i slengen. Altså har behovet for en looper/switcher meldt seg. Har kikket en del på youtube, og den som passer mitt behov best virker å være Joyo PXL Pro. Disse blir visstnok også solgt av Thomann under Harley Benton navnet. Har sett på både CM Octa Switch og div fra Moen, men nevnte sak fra Joyo passer både i henhold til specs, størrelse (viktig), og lommebok. Eneste jeg er skeptisk til, er byggekvaliteten på dem. Derfor: Er det noen som har noen erfaringer og dele? Evt andre greier jeg bør se på? Trenger minst 8 loops, mulighet til å mute, og så smal som mulig. Lengde bør ikke noe særlig over 60 cm. Pris? tja... Så lite som mulig, men gidder ikke bruke penger på noe som varer i 3 mnd?. Edit: Ooops! Glemte vel å skrive at jeg er avhengig av å kunne ha noen pedaler foran amp og noen i fx-loop.
 5. Gmal

  NGD

  Grattis! Ser ut som en fet rockeøks det der!
 6. Gmal

  Vis din Les Paul

  Har jeg fått snerk på hornhinna, eller er det to leftys der @Sugardaddy65? I såfall: hvorfor? Spilller du begge veier?
 7. Gmal

  Kjøpe Les Paul til jul?

  Vel, traditional er standarden slik den var før 2008(?), da det ble gjort visse forandringer på den yterligere forandringer ble gjort i 2012. Så den gitaren du har villet hatt hele tiden er Traden?.
 8. Eneste moddinga jeg har gjort på mine gitarer, er å sette på Schaller strap locks. Utover det er de helt originale. Foreløpig.
 9. Gmal

  NGD / Review - Les Paul Classic

  Flott dame! Grattis!
 10. Gmal

  Hvilken Marshall?

  Min erfaring med dempeledd er at de tar en del diskant. Dette er riktignok en relativt billig sak fra Palmer. Har JCM800 2203 med 1960A kabinett. Den klarer AC/DC-vreng, men ikke noe særlig mer. TS808 får deg i NWOBM terreng.
 11. Gmal

  NAD JCM800

  Alt gjort. Måtte handle en ts808 og en HOF2. Strålende fornøyd. Takk for tips forresten.
 12. Gmal

  NAD JCM800

  Takk takk. Kan jo ikke si meg annet enn enig ??
 13. Gmal

  NGD - Sjøstjerne

  Dæven! Grattis med ūberfet Explorer!
 14. Gmal

  NAD JCM800

  Etter en del tids søken ble deg endelig ny amp på meg. Var lenge inne på tanken på en JVM410H, men fant ut at de hadde en lei tendens til (uønska) støy. Etter råd fra en del folk, og bl.a dette forumet, dro jeg og prøvde en JCM 800. Det ble full klaff. Fikk prutet den ned til en fair pris for både kjøper og selger, og tok den med hjem. Obligatorisk skrytebilde: