Web Analytics
Gå til innhold

Gmal

Medlem
 • Innholdsteller

  392
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

Gmal vant dagen sist Juni 9 2018

Gmal hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

255 Excellent

Om Gmal

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Grenland

Nylige profilbesøk

2 442 profilvisninger
 1. Tok alt i en smell der altså! Grattis😎🤘!
 2. Næmmen, grattis😀. Ser ut til å være ei flott dame👍
 3. Gratulerer med drømmegitar❤️
 4. Oh du dæven❤️❤️❤️! Grattis!
 5. Hei folkens. Min JCM 800 2203 er syk, og trenger hjelp av en proff. Jeg holder til i Skien, men er forsåvidt mobil innenfor et ganske stort område. Hvilken reparatør anbefaler dere?
 6. Handla en pedal av @WelhavenT. Rask kommunikasjon, rask sending. Bra fyr å handle med👍
 7. Hvorfor folk ønsker relicgitarer kan jo være så enkelt som grunnen til at hele tingen oppsto til å begynne med (så vidt meg bekjent). En eller annen gang i Nitten-pil-og-bue skal Keith Richards ha sendt en batch nye Fendere tilbake til fabrikken fordi de føltes "for nye". Eureka! så var en hel liten industri i gang. Personlig har jeg ikke sansen for det, og for meg vil det trekke ned prisen uansett hvem og hvordan det er gjort. Respekterer at andre mener noe annet. Eller egentlig ikke. Jeg sitter på fasiten. Faen ta alle andre 🙂 !!!
 8. Yamaha THR5 eller THR10. Låter bra, har noen effekter innebygd (inkl reverb), og USB. Kan ikke si noe om hvordan den tar pedaler da jeg aldri har brukt den med det. Den har ikke blåtann, men tlf kan tilkobles via minijack.
 9. Njaaaa......... Skaff deg et 100W Marshall fullstack? Hver gang det dundrer i gulvet, gir du gass på stacket. Se om de tar tegninga😎?
 10. Navnet på sjappa er vel nevnt allerede. Det dreier seg om ei lokal sjappe her i distriktet. Har holdt på i flere generasjoner, men er ikke noen stor aktør på landsbasis. Grunnen til at jeg anbefalte trådstarter å gå til ei annen butikk tidligere i tråden, er at jeg har inntrykk av at han til tider uttaler seg ganske så bastant om ting han ikke har greie på.
 11. Var forresten en grunn til at jeg ikke nevnte Helland, men det skjønner du kanskje nå...
 12. Om du ikke vil gjøre det selv kan du kontakte Kjetil Arvesen Nesheim ved Kan Lyd i Skien. Om ikke han kan hjelpe deg selv, kjenner han garantert noen som kan😀
 13. Ser du er i Porsgrunn. Ring Strandberg (POWER Strandberg V/ Down Town). Spør etter Bjørn. Han kan sikkert se på den for deg. Skal selvfølgelig ikke dra noen forhastede konklusjoner her, men anser det som en stor mulighet for at du har blitt svindlet. Er vel det folk her prøver å si også. Anbefaler deg på det STERKESTE å legge ut noen gode bilder her. Da vet du høyst sannsynlig med sikkerhet ila kort tid, og kan ta saken videre om nødvendig.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.