Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Gmal

Medlem
 • Innholdsteller

  409
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

Gmal vant dagen sist Juni 9 2018

Gmal hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

258 Excellent

Om Gmal

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Grenland

Nylige profilbesøk

2 572 profilvisninger
 1. Ingen idé. Har en slik selv, og den rekker mye lengre enn jeg noen gang kommer til å være fra ampen. Har du prøvd og bytte batteri? Evt bytte lkabelen? De originale kablene tar relativt fort kvelden. Da jeg kjøpte denne ville jeg teste rekkevidden på den. Satte ampen på verandaen, og mottakeren oppe på ampen. Gikk avgårde sikkert femti meter uten problem. Da laget det såpass at jeg ikke gadd mer.
 2. Takk for svar. Den TC-saken ser veldig interessant ut Var jo ikke avskrekkende dyr heller.
 3. Vurderer å kjøpe meg en forsterker til akkert. Gjerne med inngang til mikrofon. Tenker å prostituere meg og ta noen trubadur-jobber, og en del av disse virker jo å være en slags all in one løsning. Vel er de det? Vil noen av dem være en fullgod erstatning for PA liksom? Ser at noen av dem har innebygde effekter. Er det noen av disse som er brukendes? Vil foreløpig bli brukt med en 90-talls Takamine Santa Fe. Mic vil være Shure SM 58 Beta. Budsjett er litt i det blå iom at jeg så vidt har begynt å sondere markedet. Noen som har noen som helst erfaringer?
 4. Ikke noe mere enn en estetisk greie i hodet mitt. På linje med ditt utsagn om at junior SKAL være dc regner jeg med😎
 5. Ikke noe mere enn en estetisk greie i hodet mitt. På linje med ditt utsagn om at junior SKAL være dc regner jeg med😎
 6. De ser jo lekre ut, men blir ikke dette veldig glatt da? Innbiller meg at jeg kunne miste plekter for 1000 spenn i løpet av en kveld...
 7. Sitter å ser på en video fra Andertons. Mesa tar visstnok over distribusjonen i Europa selv. I følge gutta på Andertons vil enkelte modeller bli så mye som 1000 britiske pund billigere. Det må da føre til bedre tider for disse ampene her til lands også? Hvem sitter som importør av disse her til lands pdd?
 8. Uten at jeg har personlig erfaring med akkurat de gitarene, ville jeg kanskje kikket etter noe med hardtail ( altså uten vibarm/tremolo) i den prisklassen. De er stort sett ubrukelige til annet enn å gjøre gitaren ustemt. Bruktkjøp ble nevnt over her, og det er et meget godt tips. Sjekk evt ut siden Homeless guitars på fjaseboka. Gitarer i det prisleiet legges stadig ut der. Ferdig satt opp, og som regel med ttremoloen blokka.
 9. Ah! Det var der den havna! Regner med at det er den som lå på Finn i nærheten av Bergen? Uansett, grattis med dritfeit gitar😀❤️
 10. Tok alt i en smell der altså! Grattis😎🤘!
 11. Næmmen, grattis😀. Ser ut til å være ei flott dame👍
 12. Gratulerer med drømmegitar❤️
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.