Gå til innhold

Gmal

Medlem
 • Innholdsteller

  358
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

Gmal vant dagen sist Juni 9 2018

Gmal hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

224 Excellent

Om Gmal

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Grenland

Nylige profilbesøk

2 231 profilvisninger
 1. Woodstock guitars i Danmark har en del vintage. Har butikker i København og Århus. Har kun vært i den i Århus.
 2. Kanskje lurt å nevne hvor i landet du befinner deg😎?
 3. Fra miljødirektoratet: Om du selv kjøper eget instrument med liste B-art i utlandet, og ønsker å ta det med hjem som personlig reisegods, vil du normalt kunne reise med instrumentet uten tillatelse siden dette faller inn under unntaket for personlig reisegods, jf. § 10. Les mer om definisjonen av personlig reisegods i kommentarer til forskriften. Kjøper du instrument med liste A-art, vil dette uten unntak kreve Cites-tillatelser på tilbaketuren. Miljødirektoratet anbefaler at kjøpere av musikkinstrumenter tar godt vare på alle dokumenter som følger med instrumentet, slik at eventuelle krav om dokumentasjon ivaretas best mulig. http://www.miljodirektoratet.no/no/Tema/Arter-og-naturtyper/Handel-med-trua-arter-CITES/Musikkinstrumenter/ Braz er A-art
 4. Rette instans er i såfall miljødirektoratet, men er rimelig sikker på det jeg skrev over vdr 10 kg. Så lenge det ikke er brazilian rosewood.
 5. ikke i forhold til rosewood, da man kan ha med inntil 10 kg til "privat" bruk. Derimot må du regne med å betale mva på 25% av gitarens verdi.
 6. Ulest innhold-knappen er borte (PC med Win10 og på Android tlf)
 7. De sier her at prisene skal ned. Nevner spesifikt for enkelte modeller. Standarden skal ned til under $3000.
 8. Var ikke mye respons på denne gitt?. Endte allikevel opp med å kjøpe en. Her følger en førsteinntrykks vurdering. Fikk enheten i posten. Kjøpte den ny fra danmusikk.no da ingen lokale kunne skaffe den innenfor rimelig tid Var greit nok pakket, men de 1-2 dagene som firmaet reklamerte som leveringstid ble en uke. Koblet enheten opp med syv pedaler. (Den har åtte looper.) Fire før amp, og tre i loopen. Denne versjonen har mulighet for å splitte slik, hvilket var grunnen til at jeg valgte den. Så var det tid for programmering. Etter å ha sett denne videoen: Fikk det faktisk som en drøm. Skal sies at jeg ikke trengte å bruke noen trigger-inputs da jeg bruker en JCM 800 2203. Alt i alt sitter jeg igjen med et godt førsteinntrykk. Skal prøve å følge opp denne tråden om noen issues dukker opp.
 9. Nei?. Fantes ikke noe internett når jeg lærte å spille?.
 10. JustinGuitar er den eneste av disse jeg har noen erfaring med. Dyktig fyr som jeg refererer til både titt og ofte.
 11. Halla folkens, og god jul i stua?. Etter at jeg begynte å gigge har jeg oppdaget behovet for å slå på/av flere pedaler i slengen. Altså har behovet for en looper/switcher meldt seg. Har kikket en del på youtube, og den som passer mitt behov best virker å være Joyo PXL Pro. Disse blir visstnok også solgt av Thomann under Harley Benton navnet. Har sett på både CM Octa Switch og div fra Moen, men nevnte sak fra Joyo passer både i henhold til specs, størrelse (viktig), og lommebok. Eneste jeg er skeptisk til, er byggekvaliteten på dem. Derfor: Er det noen som har noen erfaringer og dele? Evt andre greier jeg bør se på? Trenger minst 8 loops, mulighet til å mute, og så smal som mulig. Lengde bør ikke noe særlig over 60 cm. Pris? tja... Så lite som mulig, men gidder ikke bruke penger på noe som varer i 3 mnd?. Edit: Ooops! Glemte vel å skrive at jeg er avhengig av å kunne ha noen pedaler foran amp og noen i fx-loop.
 12. Gmal

  NGD

  Grattis! Ser ut som en fet rockeøks det der!
 13. Har jeg fått snerk på hornhinna, eller er det to leftys der @Sugardaddy65? I såfall: hvorfor? Spilller du begge veier?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.