Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

rocktrond

Medlem
 • Innholdsteller

  3 456
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

rocktrond vant dagen sist Januar 23 2014

rocktrond hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

34 Excellent

Om rocktrond

 • Rang
  I wanna rock

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.ulseth.no

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Kristiansund

Nylige profilbesøk

9 328 profilvisninger
 1. Hadde TRS på min første gitar (Ibanez 340). Det var ikke noe særlig, tror det var ganske mye smør med i metallegeringen der......
 2. Jeg har brukt Amplifire til en del livegigger, og mens lyden er helt konge, så er dessverre det for lite med tre switcher for behovet jeg hadde (coverband, med behov for en del forskjellige lyder). Vurderte å gå over til Amplifire 12, men etter en del research så ble det ett Helix brett. Ja det er stort, men jeg har en flight, og trenger ingenting utenom av effekter, expression pedaler o.l. (kjører likevel et pedaltrain nano brett med trådløs system og separat tuner) og verdens enkleste å skru lyd på uten ekstern editor.
 3. Har en brukt Helix på vei. Gleder meg. Storfornøyd med lyden i Amplifire, men det ble litt for lite med tre switcher i live situasjoner, dessuten knotete å stille lyd på uten editoren på pc'n. Helixen ser jo fleksibel nok ut med alle switchene, og genial å stille lyd på.
 4. Ok - da er bestilling gjort hos Andertons UK....... Solgte ett Line 6 Pod HD500x brett for å delfinansiere... Det hadde alt jeg trenger, men var jo så jækla stort. Har en liten Vox Stomplab, som jeg digger størrelsen på, men den er 1) for knotete å skru på 2) litt for lite fleksibel (in the heat of the moment) 3) ikke helt på topp lydmessig (låter dog langt bedre en prisen skulle tilsi) Nå håper jeg at jeg (for en god stund) kommer i mål både hva lyd og brukervennlighet/størrelse gjelder. Tenkte å kjøpe en liten Zoom FP02M Expression Pedal å ha på siden for volume/wah bruk.
 5. Jeg er veldig gira på en Amplifire. Liten, men med top notch lyd - alt jeg trenger. Liker fleksibiliteten til modelere - men hater meny/deep-edit tukling. Her er det jo nesten bare standard amp kontrollere å forholde seg til. Huke på en mini-expression pedal for volume og wah kontroll så har jeg alt jeg trenger på ett mini-pedalbrett.
 6. Jeg har såvidt snust på mulighetene på HD500'n min - men har rimelig heavy GAS på en Helix..... Men det blir nok en stund til jeg tar meg råd.
 7. Ingen tvil om at dagens kurser ikke er noen fordel for oss som importerer for salg. Men slik er livet - det går opp og ned
 8. Denne tråden ba om det: Sorry
 9. Sjekk ut Rune: http://www.gitar-service.no i Kristiansund
 10. For en liten tid tilbake bestillte jeg meg en Vox Stomplab. Grunnen var at jeg hadde vært med som gjest på noen låter på en gig, og savnet sårt en noise gate, samt mulighet for å booste på litt under soloer. Så jeg ville ha en enkel, liten greie jeg kunne putte i gigbaggen/gitarkassa for å ha litt kontroll på egen lyd på gigger der jeg ikke bruker eget utstyr. Fant fort et par greie presets som jeg kunne bruke - og som ble brukt på en liten konsert i sommer der jeg var med som 'stuntgitarist'. Det låt faktisk helt akseptabelt rett i miksebordet. Men nå har jeg sittet et par dager og laget no
 11. Prisene på G30 har blitt ekstremt gode/lave. Men jeg sparer nok heller opp til en G50 uansett - pga fordelene nevnt tidligere i tråden.
 12. Tja si det. I Atomic'en er det ikke bare forsterker, men faktisk rør også....... så alibiet for sluttrinnet er i alle fall i orden. Om en digital preamp, enten det er Axe, Kempler eller Line 6 ikke er godkjent av enkelte så driter jeg egentlig i det.....
 13. Har nettopp kjøpt disse to greiene. Låter ganske freskt....
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.