Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

rocktrond

Medlem
 • Innholdsteller

  3 456
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

rocktrond vant dagen sist Januar 23 2014

rocktrond hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

34 Excellent

Om rocktrond

 • Rang
  I wanna rock

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.ulseth.no

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Kristiansund

Nylige profilbesøk

9 258 profilvisninger
 1. Hadde TRS på min første gitar (Ibanez 340). Det var ikke noe særlig, tror det var ganske mye smør med i metallegeringen der......
 2. Jeg har brukt Amplifire til en del livegigger, og mens lyden er helt konge, så er dessverre det for lite med tre switcher for behovet jeg hadde (coverband, med behov for en del forskjellige lyder). Vurderte å gå over til Amplifire 12, men etter en del research så ble det ett Helix brett. Ja det er stort, men jeg har en flight, og trenger ingenting utenom av effekter, expression pedaler o.l. (kjører likevel et pedaltrain nano brett med trådløs system og separat tuner) og verdens enkleste å skru lyd på uten ekstern editor.
 3. Har en brukt Helix på vei. Gleder meg. Storfornøyd med lyden i Amplifire, men det ble litt for lite med tre switcher i live situasjoner, dessuten knotete å stille lyd på uten editoren på pc'n. Helixen ser jo fleksibel nok ut med alle switchene, og genial å stille lyd på.
 4. Ok - da er bestilling gjort hos Andertons UK....... Solgte ett Line 6 Pod HD500x brett for å delfinansiere... Det hadde alt jeg trenger, men var jo så jækla stort. Har en liten Vox Stomplab, som jeg digger størrelsen på, men den er 1) for knotete å skru på 2) litt for lite fleksibel (in the heat of the moment) 3) ikke helt på topp lydmessig (låter dog langt bedre en prisen skulle tilsi) Nå håper jeg at jeg (for en god stund) kommer i mål både hva lyd og brukervennlighet/størrelse gjelder. Tenkte å kjøpe en liten Zoom FP02M Expression Pedal å ha på siden for volume/wah bruk.
 5. Jeg er veldig gira på en Amplifire. Liten, men med top notch lyd - alt jeg trenger. Liker fleksibiliteten til modelere - men hater meny/deep-edit tukling. Her er det jo nesten bare standard amp kontrollere å forholde seg til. Huke på en mini-expression pedal for volume og wah kontroll så har jeg alt jeg trenger på ett mini-pedalbrett.
 6. Jeg har såvidt snust på mulighetene på HD500'n min - men har rimelig heavy GAS på en Helix..... Men det blir nok en stund til jeg tar meg råd.
 7. Det er solgt - men har fortsatt en CryBaby og en Line 6 M9 for de som ikke har nok på brettene sine enda
 8. Bandet mitt Crossroad Killers har spillt inn en demo:
 9. Kjøpte en Boss CS-3 pedal fra Audun. Kom godt pakket i orginal eske, m/ alle papirer - så godt som ny. Ingenting å utsette på denne handelen! Thumbs up!
 10. Har et Pedaltrain JR som er for lite.....
 11. For 20 år siden spilte jeg i et band som het Tort & Svie. Vi spillte stort sett covers, men noe selvlagd innemellom. Nylig bestemte vi oss for å spille inn en av de selvlagde låtene fra den gang. Som sagt så gjort - så tok vi den nye lyden og lagde en video med klipp fra nettopp det bandet for 20 år siden. Resultatet ser dere her. Undertegnede på vokal (rauting) + gitarsoloen.
 12. Kanskje det er ledig stilling som gitarist i Poison Bare å begynne å øve på Every Rose..... (nå har jo selveste Richie Kotzen vært gitarist i Poison da, så det er vel ingen skam...) - - - Foresten - velkommen til forumet Magnus - husker deg godt fra den tiden jeg var særs aktiv Ibanez entusiast, og mener også å huske at du svarte meg hyggelig på noen spørsmål om gode råd jeg sendte deg på epost den tiden....
 13. Jeg heiv på meg et par hodetelefoner og en gitar på Roland standen i Frankfurt for å teste en slik - men synes ikke trackinga holder mål. Jeg er ikke noen shredder jeg, men den greide ikke å holde følge med middelmådige meg.... forstår vel at det ikke akurat er ment for den slags bruk da, er nok jeg som er litt fantasiløs når jeg hiver meg på en slik greie, hadde samme problem med en slags audio-to-midi converter jeg testa også
 14. Jeg lurer litt på om jeg skal annonsere en bass jeg har i butikken (selges for en kunde). Det er da en brukt Rickenbacker kopi greie - men har ingen logo som sier (eller er til forveksling lik) Rickenbacker logoen. Den har ingen logo i det hele tatt (i likhet med odd gitarene). Dette er helt klart en kopi, selger vet det, jeg vet det - og ingen av oss vil noensinne påstå noe annet. Men det er en ok bass som er grei å spille på - selv om den har et halsbrudd som nok burde knekkes opp og limes på nytt om det skal bli "perfekt" (men den funker nå også). På den ene siden - jeg liker ikke kinakopie
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.