Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Telemann

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  2 197
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  10

Telemann vant dagen sist April 10 2019

Telemann hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

576 Excellent

Om Telemann

 • Rang
  Psychofunkadelic
 • Bursdag Mars 29

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen
 • Interesser
  Musikk

Nylige profilbesøk

5 576 profilvisninger
 1. Grattis, no er det berre å øve!
 2. Syns Concierto av Jim Hall er ei fin introplate, mange flinke folk på den plata. Time out av Brubeck kanskje? Edit: Hugsar eg fekk Bitches Brew av onkel til jul fordi eg hadde sagt at eg hadde begynt å få sansen for jazz. Jazz er så mykje rart, må nesten berre høyre på alt mulig og finne ut kva du likar.
 3. Kva er forskjellen på open og closed back? Utanom det openberre der altså.
 4. Det byrjar å bli alvor av banjo-GASen. Instinktivt tenkte eg å sende PM til @juzzizhow, evt. skrive ein "ønskes kjøpt" (eller skrive i Humortråden), men det KAN jo hende det er fleire som er i same båt. Alt eg fann av eksisterande trådar var relativt gamle, så eg tar sjangsen på ein ny. Så altså, min første banjo. Kva ser eg etter? Budsjett 5-10k. "Standard" femstrengs. Tips frå finn.no, butikk, eiga samling osv. blir tatt imot med stor glede!
 5. Er handtaket på vindauget jorda? Frå spøk til revolver, viss uttak som 'ser jorda ut' ikkje er det, er det vel ikkje heilt i henhold. Det ville gitt pålegg om utbedring ved tilsyn. I tillegg skal det vel vere jord på kjøkken, bad, og i rom med fliser på golvet. (Men eg er ingen elektrikar) Det hjelper deg sikkert lite, dessverre! Men du kan jo snakke med huseigar, treng ikkje vere veldig komplisert å få trekt jord frå skapet til eit rom.
 6. Syns sløyd for voksne burde vere eit offentleg tilbod. Bra for psykisk helse.
 7. Trudde det gjekk mest i surfbrett der borte, eg. Fin artikkel, sløyd var alltid mitt favorittfag. Men vi kom aldri lengre enn slirekniv og CD-hylle.
 8. Victor Manzenara Morales held til i lokala til Hanno Kiehl no, trur HK er utanlands. Slik har det vore ein del år. VMM har bytta band på ein tele for meg, og litt anna småarbeid. Fin type, bra arbeid.
 9. Det er Trollfjellet i Bremanger du ser baki der!
 10. Varmar opp til spelejobb i bygdenoreg.
 11. Tok turen innom Bare Jazz og Big Dipper.
 12. Blir det meir pengar frå annonsar viss vi klikkar? Eller funkar det ikkje slik lengre?
 13. Takk for tips! Er snakk om eit gamalt stovebord, så trur kanskje eg prøver meg på biltema sin lakkrens premium?
 14. Veit ikkje om det er meg du svarar, men eg har ingen problem med å forstå at det kostar pengar. Men det er litt spesiell holdning til diskusjonen her, det går jo faktisk an å tenke to ting samtidig: vi må ha pengar til drift, og vi må ha kontinuerlig rekruttering. Skal vi stenge tråden fordi folk er kritiske? Litt rart å definere en diskusjon som gjennomdiskutert? Syns det er ein arroganse ref. problematikken som Gubbe og Rødvin tar opp som blir ignorert, og rart å true med å stenge ein tråd som engasjerar på eit diskusjonsforum. Blir for eksempel nevnt ein allergi mot google a
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.