Telemann

Medlem
 • Innholdsteller

  2 017
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  9

Telemann vant dagen sist September 2

Telemann hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

333 Excellent

Om Telemann

 • Rang
  Psychofunkadelic
 • Bursdag Mars 29

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen
 • Interesser
  Musikk

Nylige profilbesøk

5 177 profilvisninger
 1. Har prøvd ei frå moeco.no i samme prisområde, den gjorde jobben den. Har forøvrig lite samanlikningsgrunnlag. Ein får vel det ein betaler for.
 2. NGD=)

  Det var pinade ein lekker LP!
 3. Hjelp til lakk

  Les litt her:
 4. Det han sa! Det er ingen snarvegar til å bli awesome som ein kan finne på internett. Det er diverre samanheng mellom kor mykje ein øver og kor god ein blir.
 5. Kan noen redde signalchainen min?

  Er ikkje maxon od9 bufra då?
 6. Problemer med lodding

  Orsak om det er openbart, men varm opp kloa, ikkje berre ledningen.
 7. Gibson LP Custom 1978

  Sånn generelt syns eg det samlarar driv med er heilt uinteressant. Og dersom nokon vil ha denne som fretless wonder når eg er ferdig med den er det vel berre å slipe den til det? Mest enig med tangokongen sånn sett. Ang. Høfneren, retorisk eller ei, blir den brukt? Viss det kulaste med ein gitar er kva år den er laga, kva verdi har det? Syns dette er ein veldig artig debatt!
 8. Gibson LP Custom 1978

  Skal gi den mange sjansar som fretless wonder før eg evt. refrettar! Men ser først og fremst nytteverdien i gitarar, vil altså ha den først og fremst spelbar.
 9. Gibson LP Custom 1978

  Tenkte eg skulle sjekke det, men har faktisk ikkje vekt. Verdien for meg personlig vil nok øke med nye band. D:
 10. Gibson LP Custom 1978

  Lettspelt som fy - umulig å bende skikkelig. Blir kanskje vant til det? Håper å finne ein pris som er ok for både meg og bandet, men har ikkje lufta det med nokon endå. Disponerer den i alle fall!
 11. Gibson LP Custom 1978

  Storbandet eg spelar i har ein gitar liggande ubrukt på eit lager, og eg tenkte eg skulle bruke sommeren til å gi den ein sjanse. Mistenker at bandet kjøpte denne ny i '78, og den har fått litt juling her og der. Den har vore jamnleg i bruk fram til forrige gitarist slutta for ca to år sidan. Eg har vore med av og på i ein god del år, og håpet er at eg på sikt ender opp med denne gitaren. Det største spørsmålet er om eg skal gi den ein refret eller ikkje, tar gjerne imot synspunkt på det. Banda er veldig lave og flate, tok sjølvsagt ikkje bilete av dei. Gitaren er så vidt eg veit heilt original, med unntak av pickupswitchen - måtte bytte den for å få liv i begge pickups. Eg veit ikkje all verdens om Les Paul, så eg tenkte å høre her. Kva bør eg sjå etter på gitaren for å finne ut om det er gull eller gråstein? Bonuspoeng for hint om kva den evt. kan vere verdt. Skal sjølvsagt spele på den for å finne det ut, men kom igjen: Dette er eit forum! Pics: Tar gjerne meir spesifikke bilete ved behov!
 12. Slette mine vedlegg?

  Det var 2,93MB før eg fekk sletta to vedlegg på ca 6MB totalt òg, så det er nok ikkje min totale kvote som plagar meg. Men skal prøve å poste no, har fått komprimert bildene mine litt, så får vi sjå.
 13. Slette mine vedlegg?

  Vel @CastorFiber, YMMV, som dei seier på internettet! @Skoggyfjerna bileta frå originalposten min, og no er dei ikkje å så i mine vedlegg. Og ja, har lært meg å tagge. @Kjell Iver: Fekk eit varsel ja, men kan ha feiltolka. Er det ei maksgrense for vedlegg per innlegg?