Web Analytics
Jump to content

Recommended Posts

Jeg har kommet i en kinkig situasjon hvor jeg kanskje må selge gitaren min, og lurer derfor sønderknust hvor mye jeg kan få for en venstrehendt Gibson SG Standard. Den har minimalt med riper og ble kjøpt tilbake i 2008, hvis jeg ikke tar fullstendig feil. Som man kan se trenger den kanskje en liten vask og polering før den selges, men ser man bort fra det er det ikke noe galt med gitaren. Serienummeret vises veldig svakt hvis man ser det i riktig belysning. Så ut i fra bildene og erfaring, er det noen som kan fortelle meg omtrent hvor mye gitaren min kan være verdt?

post-5785-0-15021700-1422923936_thumb.jp

post-5785-0-55211200-1422923951_thumb.jp

post-5785-0-35413400-1422923960_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

Er enig i prisen de to over gir. Synd det kan være vanskelig å selge lefty-gitarer (er selv venstrehendt, men spiller høyrehendt), men med litt tålmodighet skulle en tro at det skulle gå.

Anbefaler å både lage en Finn-annonse og legge den ut på diverse Facebook-grupper som formidler salg av utstyr. :)

Edited by Heilage
Link to comment
Share on other sites

Jeg kjøpte en dønn strøken 08 SG std (ikke lefty) for 5.000 i fjor. Nå er vel nyprisen gått opp betraktelig, men det er veldig få kjøpere der ute nå så tror nok 7.000 er litt vel mye. Jeg hadde lagt den ut til 6.500 og håpet på det beste.

Link to comment
Share on other sites

Du må nesten bare prøve på Finn.no .

Den kan ryke vekk med en gang til 7k HVIS en lefty kar leter etter akkurat en slik .

Hvis ikke så er det noen som kjøper kun hvis de får grei pris .

Tror du sliter å få mer enn maks 7k for den du har uansett .

SG lefty er ikke akkurat ultra sjeldne heller .

En lefty Ibanez RG550 DS 1987 ble solgt i helgen for over 1400 usd på Ebay , fordi de er omtrent aldri til salgs .

Men SG finnes det mange av .

Link to comment
Share on other sites

Gitaren er nå lagt ut på finn til 7000 kroner. Jeg har undersøkt prisene på de andre SG-gitarene på finn og i butikker i Bergen, og tror 7000,- skal være en god pris for en venstrehendt Gibson SG. Jeg ser det er flere Gibson SG som er lagt ut til en høyere pris. Takk for alle svar!

Edited by BillyGibbons
Link to comment
Share on other sites

Etter de sluttet å produsere SG Standard med stort plekterbrett har prisen på de skutt i været. Husker senest i fjor at man kunne få en Standard med Batwing Guard til rundt 5000-6000. Nå ligger de rundt 8000,-

Jeg betalte for min gamle 4000,- men var ikke helt fornøyd med den så solgte den.

Håper du for solgt din fort og smertefritt :)

Link to comment
Share on other sites

Hm, skulle jo egentlig ikke være noe grunn til det, virker som det er nok til alle på bruktmarkedet. Iallefall to til 7000,- på Finn nå, og det mener jeg er prutbart. Pruta min ned til 5500,- selv. Jaja, virker jo som alle gitarer er sjeldne på Finn nå om dagen :D

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Etter Finn Torget ble gratis har det blitt mye rart og useriøst .

De måtte vel det pga konkurranse fra Facebook .

Mange som ikke svarer på mail eller sms , selv om de har flere annonser gående .

Jeg har butikk på Finn.no , og mengden useriøse henvendelser har også eksplodert de siste 2 årene .

Ca 90% av alle henvendelser er bare dreamers som har tilnærmet null peiling , og er totalt useriøse (og stort sett ikke har penger heller) .

Mange ser bare på bilder og leser INGENTING i annonsen , og forventer at en skal bruke masse tid på å skrive lange emailer til dem .

Jeg tipper det bare er en form for underholdning for sløve NAV ere som har fritidsproblemer . ;)

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Siste aktive tråder

  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
  • Fylle på litt før forumet slettes Siden sist har jeg lært meg å planslipe bånd, og får det ganske greit til etterhvert. Gamle gitarer tas til nye høyder samtidig som action går motsatt vei...siste prosjekt var rustfri og det ble definitivt mer jobb men håndterbart. Har satt sammen et kit (bilde) som fikk full tlc på bånd og hals, og den ble faktisk utrolig fin å spille på. Grapthech oversadel og Gotoh låsbare stemmeskruer, og jeg begynner å like denne gitaren mer enn jeg hadde tenkt. Gitt at halsen ble så bra vurderer jeg sterkt å hive ut de (ok til å være billige) originale humbuckerene, og sette inn en Seymour Duncan SPH90 Phat Cat (P90 i humbuckerformat) i halsposisjon, og en Bare Knuckle Boot Camp True Grit ved broa. Vet, mye penger og galskap på en el cheapo gitar men siden den er i ferd med å bli elsket er det kanskje ikke så dumt? Pickupene er jo også flyttbare om det skulle bli aktuelt senere.. Hva tenker folket om å kombinere en singelcoil av denne typen i neck og sånn humbucker i bridge?
  • Øvet solist, dame 64 år søker gitarist. Ulike stilarter 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.