Web Analytics
Jump to content

Recommended Posts

Jeg har kommet i en kinkig situasjon hvor jeg kanskje må selge gitaren min, og lurer derfor sønderknust hvor mye jeg kan få for en venstrehendt Gibson SG Standard. Den har minimalt med riper og ble kjøpt tilbake i 2008, hvis jeg ikke tar fullstendig feil. Som man kan se trenger den kanskje en liten vask og polering før den selges, men ser man bort fra det er det ikke noe galt med gitaren. Serienummeret vises veldig svakt hvis man ser det i riktig belysning. Så ut i fra bildene og erfaring, er det noen som kan fortelle meg omtrent hvor mye gitaren min kan være verdt?

post-5785-0-15021700-1422923936_thumb.jp

post-5785-0-55211200-1422923951_thumb.jp

post-5785-0-35413400-1422923960_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

Er enig i prisen de to over gir. Synd det kan være vanskelig å selge lefty-gitarer (er selv venstrehendt, men spiller høyrehendt), men med litt tålmodighet skulle en tro at det skulle gå.

Anbefaler å både lage en Finn-annonse og legge den ut på diverse Facebook-grupper som formidler salg av utstyr. :)

Edited by Heilage
Link to comment
Share on other sites

Jeg kjøpte en dønn strøken 08 SG std (ikke lefty) for 5.000 i fjor. Nå er vel nyprisen gått opp betraktelig, men det er veldig få kjøpere der ute nå så tror nok 7.000 er litt vel mye. Jeg hadde lagt den ut til 6.500 og håpet på det beste.

Link to comment
Share on other sites

Du må nesten bare prøve på Finn.no .

Den kan ryke vekk med en gang til 7k HVIS en lefty kar leter etter akkurat en slik .

Hvis ikke så er det noen som kjøper kun hvis de får grei pris .

Tror du sliter å få mer enn maks 7k for den du har uansett .

SG lefty er ikke akkurat ultra sjeldne heller .

En lefty Ibanez RG550 DS 1987 ble solgt i helgen for over 1400 usd på Ebay , fordi de er omtrent aldri til salgs .

Men SG finnes det mange av .

Link to comment
Share on other sites

Gitaren er nå lagt ut på finn til 7000 kroner. Jeg har undersøkt prisene på de andre SG-gitarene på finn og i butikker i Bergen, og tror 7000,- skal være en god pris for en venstrehendt Gibson SG. Jeg ser det er flere Gibson SG som er lagt ut til en høyere pris. Takk for alle svar!

Edited by BillyGibbons
Link to comment
Share on other sites

Etter de sluttet å produsere SG Standard med stort plekterbrett har prisen på de skutt i været. Husker senest i fjor at man kunne få en Standard med Batwing Guard til rundt 5000-6000. Nå ligger de rundt 8000,-

Jeg betalte for min gamle 4000,- men var ikke helt fornøyd med den så solgte den.

Håper du for solgt din fort og smertefritt :)

Link to comment
Share on other sites

Hm, skulle jo egentlig ikke være noe grunn til det, virker som det er nok til alle på bruktmarkedet. Iallefall to til 7000,- på Finn nå, og det mener jeg er prutbart. Pruta min ned til 5500,- selv. Jaja, virker jo som alle gitarer er sjeldne på Finn nå om dagen :D

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Etter Finn Torget ble gratis har det blitt mye rart og useriøst .

De måtte vel det pga konkurranse fra Facebook .

Mange som ikke svarer på mail eller sms , selv om de har flere annonser gående .

Jeg har butikk på Finn.no , og mengden useriøse henvendelser har også eksplodert de siste 2 årene .

Ca 90% av alle henvendelser er bare dreamers som har tilnærmet null peiling , og er totalt useriøse (og stort sett ikke har penger heller) .

Mange ser bare på bilder og leser INGENTING i annonsen , og forventer at en skal bruke masse tid på å skrive lange emailer til dem .

Jeg tipper det bare er en form for underholdning for sløve NAV ere som har fritidsproblemer . ;)

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.