Web Analytics
Jump to content

Ønsker meg en Chorus!


Vegard Følling
 Share

Recommended Posts

Heisan!

Jeg er for tiden på jakt etter en choruspedal. Har sett litt (ikke hørt live) på Boss sin CE-5, og lurer på om det er noen som har noe fornuftig å si om denne, eller eventuelt om denne MXR Dunlop Micro Chorus
(http://www.4sound.no/itempg.aspx?id=7273&artno=275502), eller til nød denne MXR Dunlop Analog Chorus (http://www.4sound.no/itempg.aspx?id=2801&artno=293001)

Har fra før en Xotic BB+ og en Boss DD-20, muligens også en MXR Dunlop Phaser snart også (http://www.4sound.no/itempg.aspx?id=12567&artno=197748)

Edit: Egentlig maks 1000,-

Takker på forhånd for alle fine svar!

Edited by Vegard Følling
Link to comment
Share on other sites

Har en analogman Chorus som ikke brukes for tiden - kan kanskje tenke meg å selge den. Kom med ett fornuftig bud.

Hei! Er interessert i Chorusen din. Ser at du holder til i Ski. Stemmer det? Bor selv i Kråkstad. Vet ikke helt i hvilken stand pedalen er i, men kan muligens gi ca. 700,- hvis den er i god form.

Link to comment
Share on other sites

Mulig det, men bedre å starte eventuelt for lavt, enn for høyt ;-) Priser kan diskuteres. Muligens jeg strekker og tøyer litt på budsjettet mitt så det strekker til en ny T-Rex Twister 2.

Det er den jeg har, og skal jeg være ærlig med deg, så hadde jeg styrt unna. Den låter ikke spesielt bra og har en sinnsykt irriterende volumkontroll. Hva i alle dager er poenget?

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Hvis du trenger en boost/OD/dist/highgain-pedal og noe annet pedalstash er jo dette et lite tips (kjøp 2, få en-tilbud på TC Electronic-pedaler):

http://www.tcelectronic.com/its-the-most-wonderful-time-of-the-gear-guitar/

Jeg spiller dessverre mest bass om dagen, men både Corona Chorus og The Dreamscape-pedalen er jo flotte effektpedaler med nydelig chorus.

Link to comment
Share on other sites

Hei! Er interessert i Chorusen din. Ser at du holder til i Ski. Stemmer det? Bor selv i Kråkstad. Vet ikke helt i hvilken stand pedalen er i, men kan muligens gi ca. 700,- hvis den er i god form.

Pedalen er i god stand og 100% original med unntak av en av jackene som jeg byttet. 700,- synes jeg er litt lite til at jeg gidder å kvitte meg med den.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.