Gå til innhold

Ingengitarist

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  69
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Ingengitarist vant dagen sist Oktober 2 2017

Ingengitarist hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

70 Excellent

Om Ingengitarist

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Rogaland
 • Interesser
  Trening, sykkel og styrke. Musikk, hobbyspilling og korpspappa

Nylige profilbesøk

405 profilvisninger
 1. Det er vel kanskje det at forumet har levd på lånt tid lenge, i konkurransen med andre plattformer. Og da er der kanskje noe som kommer brått på for de fleste som ikke har inngående kjennskap til driften. Når det blir til dels negativ stemning når livredding blir iverksatt, så blir det dråpen. Dette er kun synsing fra en utenforstående..
 2. Mine to, kjøpt brukt. RC-30 kun testet at den virker, og blues testet litt mer.
 3. Er det noe poeng i det? Om man, som Kjell Iver sier, skiller ut avsporinger i egne tråder, lever hver tråd så lenge den har livets rett og det regulerer seg selv. Samletråder som skal femne om alt blir bare rot etter min mening.
 4. Jeg har ikke postet så mye her, men også jeg har kviet meg for å poste nye tråder i frykt for å bli arrestert. Hvordan er retningslinjene for det? for meg som relativt ny her på Gitar Norge, så synes jeg for eksempel Dagens småprat er en tråd som ikke gjør som mye nytte. Det er sikkert en kanal der en kan få luftet ut og får delt småting i hverdagen, men av og til er det ting som blir postet der som kunne ha fortjent en egen tråd. Nå drukner fort interessant innhold veldig fort, og man orker ikke scrolle, søke seg fram til innhold man var interessert. Dette gjelder sikkert noen av de andre større trådene også, som dagens nedtur.
 5. Har tenkt på lenge å bli støttemedlem og har nå betalt inn for et år. Er uansett redd at det vil skremme potensielt nye medlemmer bort, selv om kostnaden er minimal.
 6. Slippe å betale mva? Om den koster mer enn 3000nok,så må du betale mva. Å ta den med uten å gjøre det er å bryte loven 😊
 7. Siden høyeste bud på finn var 10k og ellers uinteressante bytteforslag, har denne fått lufte seg litt siste dagene. Justert litt på strengehøyde, og per i dag glad den fremdeles er min 😊
 8. Ser en ny kontakt koster ca 7 - 25 kr, fra RS-online, må da bestille 5 eller 10-pakkning, og 26 fra gitarist.no. Må man bytte? Det er ikke dårlig kontakt, barre mutter som er løs, tenkte eventuelt legge en runde el eller gjengetape rundt, og eller en dråpe kontaktlim for å holde stabilt. Eventuelt et par dråper lynlim på mutter, som vil sitte som støpt, men likevel vil la seg skru av om man må skifte senere. Lodde på skal gå greit, avlodding er ofte litt verre.
 9. Hei, Noen som har quickfix for utslitte gjenger på jack-in på forsterker. Hvor mye sånt koste hos feks 4sound?
 10. Kanskje det beste tipset, hva angår kabel, jeg fikk når jeg begynte å spille var å holde på metallet / den hardedelen av pluggen når jeg drar inn / ut kabel. Da varer en billigkabel veldig mye lenger enn om man tar tak i myk del av kabelen når man drar inn ut.
 11. Min nyinnkjøpte Les Paul traditional 2016, og Yamaha fra 70-tallet som prøver å ligne.
 12. Var tom for trykkluft på boks, og har ikke vannfilter på kompressor, takk for advarsel om støvsuger. Satser på det gikk greit.
 13. Fikk ikke umiddelbart kontakt med Ole Reidar, så tok en runde med el-rensspray i går kveld. Rensa alle pots så godt det lar seg gjøre med spray etter først å ha støvsugd utvendig og innvendig, og vendte alle pots opp og ned mange ganger. Koblet fra alle kontakter og renset de. Testa i en halvtime og den høres faktisk bra ut, så spørs det om det varer.
 14. Fargen er i utgangspunktet ikke en favoritt, men den er faktisk ganske fin. I tillegg så blir det vel den Les Paul som matcher best med min gamle yamaha LP kopi ? Fikk prøve den en times tid nå og likte den. Er mulig det er synsbedrag, men for meg er det noe som ikke blir helt rett med SG. Har jo ikke fått prøvd over tid så kan hende det hadde gått seg til. Uansett så blir Traditional 2016 på meg nå.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.