Gå til innhold
 • Bli medlem

Ingengitarist

Medlem
 • Innholdsteller

  55
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Ingengitarist vant dagen sist Oktober 2 2017

Ingengitarist hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

55 Excellent

Om Ingengitarist

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Rogaland
 • Interesser
  Trening, sykkel og styrke. Musikk, hobbyspilling og korpspappa

Nylige profilbesøk

367 profilvisninger
 1. Slippe å betale mva? Om den koster mer enn 3000nok,så må du betale mva. Å ta den med uten å gjøre det er å bryte loven 😊
 2. Siden høyeste bud på finn var 10k og ellers uinteressante bytteforslag, har denne fått lufte seg litt siste dagene. Justert litt på strengehøyde, og per i dag glad den fremdeles er min 😊
 3. Ser en ny kontakt koster ca 7 - 25 kr, fra RS-online, må da bestille 5 eller 10-pakkning, og 26 fra gitarist.no. Må man bytte? Det er ikke dårlig kontakt, barre mutter som er løs, tenkte eventuelt legge en runde el eller gjengetape rundt, og eller en dråpe kontaktlim for å holde stabilt. Eventuelt et par dråper lynlim på mutter, som vil sitte som støpt, men likevel vil la seg skru av om man må skifte senere. Lodde på skal gå greit, avlodding er ofte litt verre.
 4. Hei, Noen som har quickfix for utslitte gjenger på jack-in på forsterker. Hvor mye sånt koste hos feks 4sound?
 5. Kanskje det beste tipset, hva angår kabel, jeg fikk når jeg begynte å spille var å holde på metallet / den hardedelen av pluggen når jeg drar inn / ut kabel. Da varer en billigkabel veldig mye lenger enn om man tar tak i myk del av kabelen når man drar inn ut.
 6. Min nyinnkjøpte Les Paul traditional 2016, og Yamaha fra 70-tallet som prøver å ligne.
 7. Var tom for trykkluft på boks, og har ikke vannfilter på kompressor, takk for advarsel om støvsuger. Satser på det gikk greit.
 8. Fikk ikke umiddelbart kontakt med Ole Reidar, så tok en runde med el-rensspray i går kveld. Rensa alle pots så godt det lar seg gjøre med spray etter først å ha støvsugd utvendig og innvendig, og vendte alle pots opp og ned mange ganger. Koblet fra alle kontakter og renset de. Testa i en halvtime og den høres faktisk bra ut, så spørs det om det varer.
 9. Fargen er i utgangspunktet ikke en favoritt, men den er faktisk ganske fin. I tillegg så blir det vel den Les Paul som matcher best med min gamle yamaha LP kopi ? Fikk prøve den en times tid nå og likte den. Er mulig det er synsbedrag, men for meg er det noe som ikke blir helt rett med SG. Har jo ikke fått prøvd over tid så kan hende det hadde gått seg til. Uansett så blir Traditional 2016 på meg nå.
 10. Det som frister med ny 2018 modell er tobacco sunburst som er min personlige favoritt,men her er det burstbucker 1 og 2 ser det ut til, mot 57 classic i 2016. Mulig det er feil, men om det stemmer og det jeg har lest meg fram til stemmer, er 57 classic kanskje det jeg er ute etter. Når det gjelder forsterker har jeg en line 6 spider 15, men har lyst å prøve marshall DSL5CR. Og den har de inne på 4sound.
 11. Hei, Jeg er i tenkeboksen om å kjøpe en Gibson, og hadde egentlig tenkt på Gibson SG Standard brukt, eller ny 2018 modell. Jeg har små hender så tenkte at Slim-taper profil skulle passe meg bra, men jeg synes SG-halsen virker ganske bred. Tynn jam men bred, og med bred hals som ikke passer meg veldig bra. Så jeg prøvde Les Paul 2018 Traditional Tobacco Sunburst, på 4sound for sammenligning, denne skal vel har tykker hals i 50's stil, og jeg syntes denne halsen umiddelbart passet meg bedre, noe jeg synes er litt rart, siden den skal være tjukkere. Prøvde også 2018 Standard LP, denne virker også litt smalere nede på halsen, sammenlignet med SG. LP Standard er utenfor budsjett, i alle fall ny, så den utgår. Traditional 2018 frister men er på grensen til å sprenge budsjett, mens med SG så kan jeg slenge på en ny øvingsforsterker i tillegg. 1) Så oppsummert, er det forskjell på bredden på halsen på rounded profil, Asymmetrical Slim Taper som er på Standard, og SG Slim Taper, eller er det bare tykkelsen som gjør at jeg føler den tynne er bredere. 2) Er det noen som har formeninger om hvordan SG 2018 - er i forhold til tidligere modeller, er den et bra kjøp nå som den er på kampanje vs brukt? 3) Hvilken gitar skal jeg gå for når jeg er ute etter en best allround gitar, fra metall, blues og til clean jazz-komping. Vil ha en Gibson da jeg tenker livet er for kort til å ikke ha eid en Gibson ? Valgene står nå mellom: Gibson Traditional 2018 Gibson Traditional 2018 - 57 classic humbuckers Gibson Standard 2007 - brukt - hvilke pickups? Gibson SG Standard 2018 På forhånd takk for eventuelle tilbakemeldinger.
 12. Hei, Har en Marshall Vavlstate Bi-chorus 200 modell 8200, den har spraket litt i potts lenge, nå er det nesten ikke lyd, som kan komme om den står på en stund. Helt ustabil. På begge kanaler og er rør er vel bare aktivt på vreng. Finnes den en forsterkerguru i Rogaland som kunne tatt en kikk?
 13. Takk for Haim-video, den skal jeg vise til kjerringa. Får alltid klage på at jeg "spiller med munnen" når jeg sitter i sofakroken og klimprer.
 14. Har en mistanke om at det er tunere som er det svake leddet her. Så får se om jeg får tak i noen nye. Og kanskje ny nut. Skal sjekke ut Mean 90 og Dream90. sammenlignet med min gamle Yamaha SG65 så er denne ganske spinkel på clean og litt crunchy blues sound. Den er bedre nærmere AC/DC sound enn Yamahaen. Hadde forestilt meg, ut i fra det jeg fant på nett før innkjøp, at Epiphone ES339 skulle være litt mer allround enn det jeg til nå har fått ut i av den. Har desverre fått spilt alt for lite med lyd på den til å kunne konkludere. Takker uansett for innspill.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.