Gå til innhold

GreenMan

Medlem
 • Innholdsteller

  1 180
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

GreenMan vant dagen sist September 1 2018

GreenMan hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

174 Excellent

Om GreenMan

 • Rang
  leirbålsgitarist
 • Bursdag 29. april 1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.greenphoto.org

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Ski
 • Interesser
  Fotografi, sverdfekting, bueskyting/bygging og musikk

Nylige profilbesøk

6 529 profilvisninger
 1. Kvaliteten virker veldig bra. Fender har blitt gode på å levere gode produkter fra fabrikken i Mexico. Har også lyst på 60s Jazzmasteren, men den finnes ikke i grønn (med mindre man går for modified versjonen men da er det jo uten matching headstock)
 2. Ikke helt ny, iom det er vel over en måned siden jeg kjøpte den men det er en stund siden jeg har vært her så kan jo restarte min gitarnorge karriere med denne. Det var vel først og fremst fargen som gjorde at jeg begynte å snuse på denne, men etter en kort prøvespilling så var det ett eller annet som klaffa. Disse 50s voica pickupene er nydelige og den slake, men passe tjukke V-formen på halsen er nam. Hadde jeg designet gitaren er det kun to små ting jeg ville endre på. Litt flatere radius, f.eks 9,5" eller 10" og litt fetere bånd - men det er i stor grad egentlig en vanesak.
 3. Låter fint (hadde jeg bare hatt tid til å sette meg ned å spille )
 4. Er lenge siden denne kom i hus, men også lenge siden jeg har postet noe her inne. Vel i dag fikk jeg tatt med meg gitaren på en fotoshoot så da kunne jeg like godt opprette denne tråden. Gitaren er en Epiphone Sheraton (II) produsert i Korea i 1989.
 5. Jepp - den samme historien går igjen flere ganger. Bruce Springsteen platedebuterte i ´73 og det var først 9 år etterpå at han egentlig satt igjen med et pluss på bok.
 6. Kjellerstua - som jr. har okkupert for det meste, men det hender jeg får lov til å bruke gitarene mine en gang i blant. På motsatt vegg står den gamle iMacen for å kunne spille inn noen låter, samt stereoforsterker og platespiller.
 7. En standard tele så er det som regel en plate under broplukkoppen som har kontakt med bro så da er den faktisk jorda.
 8. Oppdaget jo nå at hvis man har opprettet en galleritråd og man ønsker å oppdatere denne med utstyr som enten har forsvunnet eller nytt som har kommet inn så sliter man litt...
 9. Bomma litt på hvitbalansen kanskje? Og "billig" er jo ikke nødvendigvis dårlig
 10. Må jo nesten vise den frem her også, deluxe type partso med P90:
 11. Tøft - kan se ut som gran eller furu - og begge deler kan bli flotte gitarer.
 12. Tilfeldigheter på grunn av et Google søk, men var vel ihvertfall 50 dollar rimeligere enn tilsvarende fra warmoth.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.