Gå til innhold

GreenMan

Medlem
 • Innholdsteller

  1 210
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

GreenMan vant dagen sist Januar 14

GreenMan hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

216 Excellent

Om GreenMan

 • Rang
  leirbålsgitarist
 • Bursdag 29. april 1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.greenphoto.org

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Ski
 • Interesser
  Fotografi, sverdfekting, bueskyting/bygging og musikk

Nylige profilbesøk

6 602 profilvisninger
 1. Men er den linjær eller logaritmisk (audio)? Hadde et problem med en Broadcaster oppsett hvor jeg brukte linjært (hvis det er CTS så bør det være stemplet en B )
 2. Hva slags pot er det på volumpoten?
 3. Så den og kjøpte den jeg. Plukka den opp i går kveld og den funker fint. Står nå på skrivebordet. Ikke helt som HT20R min med 4x12 kabinett men funker til det jeg skal bruke den til. Har ikke teste den veldig mye enda og heller ikke fått teste USB-interfacet men absolutt verdt 900 spenn.
 4. men noe må jo norske nettbutikker leve av Men ja helt enig at innimellom blir påslaget litt vel stort. Så kan man vente litt ekstra kan det lønne seg å handle fra utlandet (men husk at fra 1.4 så blir det mva på alle kjøp uavhengig av beløp)
 5. Hva med å bestille fra gitarist.no https://www.gitarist.no/products/intonasjonskompensert-bridge-for-telecaster
 6. Brettet slik det ser ut i dag. Signalet går som følger: Tuner -> Fuzz Face klone (germanium) -> Phaser -> Big Muff klone -> Boost & Tube Screamer (i en boks) -> klonet Klon -> Tremolo -> Chorus/Flanger -> delay (reverb på amp). Den lille boksen med stjerne er for drivekanalen på Blackstaren. Det hender jeg putter en wah wah i front også.
 7. Kan være aktuelt, vanskelig dette her for jeg har ikke bruk for så mye effekter. Skal sjekke ut.
 8. Heisann i disse koronatider sitter man mer og mer og tenker hvordan få til god hjemmeøving. Lurer derfor på om noen har tips til en god liten forsterker for øving på kontoret. Følgende krav 1. OK cleanlyd og takle pedaler 2. Enten USB eller emulert output for tilkobling til lydkort 3. Trenger ikke ha all verdens effekter innbygd men bør ha en OK reverb.
 9. Går fortsatt an å bruke media.gitarnorge.no for opplasting av bilder.
 10. Hva slags pedal er det? (Er nok en grunn til at den ikke har DC kontakt.) Er det en germanium transistor fuzz f.eks så må den ha separat strøm, enten via batteri eller eget strømadapter pga omvendt polaritet. Trekk ut innjacken når pedalen ikke er i bruk så vil du se at batteriet lever lenger.
 11. Da ville jeg gått for det svarte (og kanskje etterhvert kjøpt et kremhvitt ett)
 12. Hm enig at det var veldig hvitt - flosshatt er knall. Hva med å legge det hvite i et kar med knallsterk kaffe over natta for å se om det tar farge og blir litt mer kremfarget?
 13. Hvis du vil ha noe som ikke er spesielt dyrt ville jeg kanskje sjekket opp en Blackstar HT-20 e.l.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.