Gå til innhold

GreenMan

Medlem
 • Innholdsteller

  1 194
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

GreenMan vant dagen sist Januar 14

GreenMan hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

207 Excellent

Om GreenMan

 • Rang
  leirbålsgitarist
 • Bursdag 29. april 1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.greenphoto.org

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Ski
 • Interesser
  Fotografi, sverdfekting, bueskyting/bygging og musikk

Nylige profilbesøk

6 567 profilvisninger
 1. Hvis du vil ha noe som ikke er spesielt dyrt ville jeg kanskje sjekket opp en Blackstar HT-20 e.l.
 2. Guttungen ga meg en halv gitar til jul - dvs en Squier Thinline tele kropp med en Fender bro og en Fender customshop et eller annet i bro posisjon. Resten måtte jeg fikse selv. Så med en hals fra Andy Halliday, en brukt Fender pickup i halsposisjon, ny elektronikk og noen tusenlapper brukt på deler ble det ny tele på meg gitt.
 3. Jr kjøpte til gamlefar en halv gitar til jul. Dvs en thinline tele (4 bolts) kropp med pickuper og hardware i den enden, men det er ingen hals. Noen som har en telehals liggende, gjerne med stemmekruer?
 4. Kan hive meg på anbefaling av den Focusritepakken. Headsettet er til og med ganske bra.
 5. Eller laminat hals. Lønn, Einer (kjerne), lønn, einer, lønn må jo bli en fantastisk flott sak... Event Lønn, einer, (flamme)bjørk, einer, lønn
 6. Men har den mye kjerneved? Hvis den er fin og rød kan det kanskje bli et kult gripebrett, eller bruke kjerneveden med et ganske tjukt gripebrett i et hardt og stabilt treslag og en virkelig stabil trussrod. Kan funke og prøver du så har du jo prøvd. Funker det får du noe unikt.
 7. Einer som gitarhals - hvis årringene er virkelig tette så kan det kanskje funke, men generelt så er einer nesten som gummi. Noen mener det er egnet som buemateriale - de aller fleste som lager buer er nok ikke enig. Mykt som f og bøyer seg lett. Er nok ikke uten grunn at de fleste lager gitarhalser av hardtre.
 8. Eller kem (https://www.kem.no/nettbutikk/pigment/harpiks)
 9. Har nettopp fått lånt meg en gammel TC electronic chorus/pitcher/flanger så da blei det veldig trangt på brettet. Gikk derfor til innkjøp av flate patchkabler og da blei det plutselig masse plass på brettet.
 10. Jeg bygde selv til min. Kjapt og enkelt (men nok ikke billigere enn det billigste du finner). Hvis du ikke trenger lys så har jeg bryterne som trengs liggende.
 11. Brettet mitt akkurat nå Wah wah, phaser, Bigg Muff, TS 808 klone, Klon klone, Compressor, Reverb, Tremolo og en ditto lopper.
 12. Kvaliteten virker veldig bra. Fender har blitt gode på å levere gode produkter fra fabrikken i Mexico. Har også lyst på 60s Jazzmasteren, men den finnes ikke i grønn (med mindre man går for modified versjonen men da er det jo uten matching headstock)
 13. Ikke helt ny, iom det er vel over en måned siden jeg kjøpte den men det er en stund siden jeg har vært her så kan jo restarte min gitarnorge karriere med denne. Det var vel først og fremst fargen som gjorde at jeg begynte å snuse på denne, men etter en kort prøvespilling så var det ett eller annet som klaffa. Disse 50s voica pickupene er nydelige og den slake, men passe tjukke V-formen på halsen er nam. Hadde jeg designet gitaren er det kun to små ting jeg ville endre på. Litt flatere radius, f.eks 9,5" eller 10" og litt fetere bånd - men det er i stor grad egentlig en vanesak.
 14. Låter fint (hadde jeg bare hatt tid til å sette meg ned å spille )
 15. Er lenge siden denne kom i hus, men også lenge siden jeg har postet noe her inne. Vel i dag fikk jeg tatt med meg gitaren på en fotoshoot så da kunne jeg like godt opprette denne tråden. Gitaren er en Epiphone Sheraton (II) produsert i Korea i 1989.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.