Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

GreenMan

Medlem
 • Innholdsteller

  1 247
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  10

GreenMan vant dagen sist Mars 24

GreenMan hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

272 Excellent

Om GreenMan

 • Rang
  leirbålsgitarist
 • Bursdag 29. april 1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.greenphoto.org

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Ski
 • Interesser
  Fotografi, sverdfekting, bueskyting/bygging og musikk

Nylige profilbesøk

6 752 profilvisninger
 1. Da er jeg med Istedet for å lodde IC (opamp) direkte på plass følger det med en holder. Det kan være smart å starte med den fremfor motstander og dioder (som normalt er anbefalt) fordi det da er lettere å holde den fast for lodding.
 2. Jepp gjør det med pinsett og nebbetang. Annet triks er å lodde aller først holderen til IC - tape den fast og lodd fast lederne. Det er ikke en Archer - min Mongol er PCB/musikdingversjonen men med gamle dioder i det ene paret. Du kan jo event bytte ut det ene paret med LED også
 3. Bøy veldig forsiktig på beina på diodene
 4. Hvilket kit? Klon er jo relativt enkel. Diodene kan være tricky da germanium dioder brekker/knuser før du har sagt bø Snakker av erfaring med dette kitet. Den har jo en bryter med bytte mellom to forskjellige diodepar så jeg fikk tak i noen gamle USA produserte 1N34A (samme som i originalen) og satt i andre posisjon (og ja det er lydforskjell når gain dras opp mellom nye og gamle dioder). Har kalt min "The Mongol" Link til et lite lydklipp: https://youtu.be/oi_VEC-T2yw
 5. Oppgradert og ommøblert litt. GigRig Quartermaster gjør det til mindre pedalballet
 6. Du kan jo i teorien legge mange etter hverandre - om alle er på så er det jo ikke sikkert at det låter like bra https://www.youtube.com/embed/F4mnrbvJ01Y
 7. Nei, men det er et nummer i halspickuplomma på den (samme på min når jeg tenker etter)
 8. Valgte å gjøre det litt mørkt og dystert, men finishen på den er faktisk veldig mørk. Er sånn ca 0,5 blendere undereksponert, men lyset er kun en vanlig glødelampe så selv med justering av hvitbalanse er det ganske varmt som gjør at det føles mørkere enn det egentlig er.
 9. Hadde egentlig en bestilling inne på en Epiphone Dobro Hound Dog med forventet levering i månedsskiftet- men så dukket den plutselig opp på Finn.no - godt over en 1000 lapp spart for modellen over den jeg hadde bestilt. Så nå er det bare å øve på slidespillinga. Gitaren er nesten ikke brukt, men er noen år gammel. Finner ikke noen informasjon om serienummer etc (kan det ligge under resonatorkassa?)
 10. Iom at den gitaren skal plukkes fra hverandre - kunne du sjekket hva slag serienummer som er stempla i halslomma på kroppen? Jeg har prøvd å oppspore opphavet til kroppen på min Thinline (kun kropp igjen av den originalt nå). Skal visstnok være en Squier min også.
 11. Øy det er jo naturlig relic - må ikke røre de Hvis du absolutt vil fjerne rusta - skru de av finne en billig stiv tannbørste og børst av det som er løs rust. Spray dem så med CRC 5-56 og bruk tannbørsten til å børste av som tas - gravrust hvis det da har oppstått er bare patina.
 12. Min Epiphone inspired by Gibson ´50s
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.