Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

GreenMan

Medlem
 • Innholdsteller

  1 241
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  9

GreenMan vant dagen sist Februar 4

GreenMan hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

266 Excellent

Om GreenMan

 • Rang
  leirbålsgitarist
 • Bursdag 29. april 1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.greenphoto.org

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Ski
 • Interesser
  Fotografi, sverdfekting, bueskyting/bygging og musikk

Nylige profilbesøk

6 732 profilvisninger
 1. Du kan jo i teorien legge mange etter hverandre - om alle er på så er det jo ikke sikkert at det låter like bra https://www.youtube.com/embed/F4mnrbvJ01Y
 2. Nei, men det er et nummer i halspickuplomma på den (samme på min når jeg tenker etter)
 3. Valgte å gjøre det litt mørkt og dystert, men finishen på den er faktisk veldig mørk. Er sånn ca 0,5 blendere undereksponert, men lyset er kun en vanlig glødelampe så selv med justering av hvitbalanse er det ganske varmt som gjør at det føles mørkere enn det egentlig er.
 4. Hadde egentlig en bestilling inne på en Epiphone Dobro Hound Dog med forventet levering i månedsskiftet- men så dukket den plutselig opp på Finn.no - godt over en 1000 lapp spart for modellen over den jeg hadde bestilt. Så nå er det bare å øve på slidespillinga. Gitaren er nesten ikke brukt, men er noen år gammel. Finner ikke noen informasjon om serienummer etc (kan det ligge under resonatorkassa?)
 5. Iom at den gitaren skal plukkes fra hverandre - kunne du sjekket hva slag serienummer som er stempla i halslomma på kroppen? Jeg har prøvd å oppspore opphavet til kroppen på min Thinline (kun kropp igjen av den originalt nå). Skal visstnok være en Squier min også.
 6. Øy det er jo naturlig relic - må ikke røre de Hvis du absolutt vil fjerne rusta - skru de av finne en billig stiv tannbørste og børst av det som er løs rust. Spray dem så med CRC 5-56 og bruk tannbørsten til å børste av som tas - gravrust hvis det da har oppstått er bare patina.
 7. Min Epiphone inspired by Gibson ´50s
 8. Vintera 50s er mye bang for the bucks...
 9. Hm, hva med Clapton sin "Blackie" - tross alt en ekte Fender, men også en partscaster fordi den er satt sammen av tre forskjellige gitarer. Hva med Gilmour sin Black Strat - eneste som er originalt der er vel kroppen... Begge disse er gitarer som har fått en kjempeverdi pga historien til instrumentet, og jeg vil kalle begge Fendere (men kanskje partso) - dette var vanskelige greier ass.
 10. Den forsterkeren jeg bruker mest nå er en Blackstar ID:Core 40 (2x20 Watt). Står på pulten på hjemmekontoret. Jeg kjøpte min brukt for 900 kroner og angrer ikke. Har ikke bluetooth, men jeg kjører uansett for det meste forsterkeren inn i lydkortet og bruker hodetelefoner når jeg klimprer hjemme for tida. Da er det ikke noe problem å kjøre backing tracks e.l. Forsterkeren har MP3 inn i form av minijack. Men som Troll skriver - det er ikke helt rørfølelsen uansett. En Blackstar HT5(R) er et godt valg hvi du vil ha en rimelig rørforsterker. Kjøpte en brukt HT5 topp (ikke r - som betyr uten re
 11. Er vel som gitarer - varierer med prisklasse. F.eks Vinteraserien er knall, rimelige Mexico så er det ikke store forskjellen til topp Squier. (Sier han som eier en Morgan Jazz bass og egentlig ikke har peiling)
 12. Da tror jeg at brettet erklæres fullt - og vel kanskje endelig. Pedalrekkefølge inn øverst til høyre A-B boks (ikke en nødvendighet men gjør gitarbytte enklere -> TU-2 -> så ned til Fuzz Face (germanium) -> inn i phaser -> muff (rams head) -> boost og TS i en boks -> Klon av en klon -> Tremolo -> Chorus+ -> Flashback 2 delay. Lille boksen nederst til venstre er for tap tempo på delaypedalen og den med stjerna er for kanalbytte på Blackstarforsterkeren.
 13. Burde ikke være noe problem. Nå vet jeg ikke hvordan looper pedalen ser ut innvendig - men brytere for kanalbytte på forsterker er som regel bare en bryter.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.