Web Analytics
Gå til innhold

GreenMan

Medlem
 • Innholdsteller

  1 227
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

GreenMan vant dagen sist Januar 14

GreenMan hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

244 Excellent

Om GreenMan

 • Rang
  leirbålsgitarist
 • Bursdag 29. april 1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.greenphoto.org

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Ski
 • Interesser
  Fotografi, sverdfekting, bueskyting/bygging og musikk

Nylige profilbesøk

6 653 profilvisninger
 1. Vintera 50s er mye bang for the bucks...
 2. Hm, hva med Clapton sin "Blackie" - tross alt en ekte Fender, men også en partscaster fordi den er satt sammen av tre forskjellige gitarer. Hva med Gilmour sin Black Strat - eneste som er originalt der er vel kroppen... Begge disse er gitarer som har fått en kjempeverdi pga historien til instrumentet, og jeg vil kalle begge Fendere (men kanskje partso) - dette var vanskelige greier ass.
 3. Den forsterkeren jeg bruker mest nå er en Blackstar ID:Core 40 (2x20 Watt). Står på pulten på hjemmekontoret. Jeg kjøpte min brukt for 900 kroner og angrer ikke. Har ikke bluetooth, men jeg kjører uansett for det meste forsterkeren inn i lydkortet og bruker hodetelefoner når jeg klimprer hjemme for tida. Da er det ikke noe problem å kjøre backing tracks e.l. Forsterkeren har MP3 inn i form av minijack. Men som Troll skriver - det er ikke helt rørfølelsen uansett. En Blackstar HT5(R) er et godt valg hvi du vil ha en rimelig rørforsterker. Kjøpte en brukt HT5 topp (ikke r - som betyr uten reverb) med et 12" kabinett for 1500 på Finn til jr til jul. Knallforsterker.
 4. Er vel som gitarer - varierer med prisklasse. F.eks Vinteraserien er knall, rimelige Mexico så er det ikke store forskjellen til topp Squier. (Sier han som eier en Morgan Jazz bass og egentlig ikke har peiling)
 5. Da tror jeg at brettet erklæres fullt - og vel kanskje endelig. Pedalrekkefølge inn øverst til høyre A-B boks (ikke en nødvendighet men gjør gitarbytte enklere -> TU-2 -> så ned til Fuzz Face (germanium) -> inn i phaser -> muff (rams head) -> boost og TS i en boks -> Klon av en klon -> Tremolo -> Chorus+ -> Flashback 2 delay. Lille boksen nederst til venstre er for tap tempo på delaypedalen og den med stjerna er for kanalbytte på Blackstarforsterkeren.
 6. Burde ikke være noe problem. Nå vet jeg ikke hvordan looper pedalen ser ut innvendig - men brytere for kanalbytte på forsterker er som regel bare en bryter.
 7. Tok bildet av gitaren i sola i dag. Den vokser på meg, selv om halsen er litt tykkere enn jeg foretrekker. Liker finishen og den låter godt. Det eneste jeg ikke er like fornøyd med er baksiden. Synes de like godt kunne ha kuttet ut å ha det tynne finer laget på baksíden. Hadde ikke gjort meg noe om det hadde vært et par synlige skjøter.
 8. Akkurat nå så er det 2-2,5 mm mellom streng og topp av 12. bånd og ingen buzz noe sted. Vil si det er innafor.
 9. Synes det virker som bra arbeid. Har ganske lav action og ingen døde områder, så gjenstår det jo å se kvaliteten på bånda da - hvordan de takler tidens tann.
 10. Kan hende det er en ørliten forskjell, men det er vel back to the roots (som vel blei fjerna fordi den var for lik Gibson sin). Har heller ikke mye peiling på Epi.
 11. Gjenbruke den gamle headstocken er vel mer riktig. Men liker den godt. Synes det virker som utrolig mye gitar for penga. Både Fender og Gibson/Epiphone har kommet med noen riktig gode rimeligere modeller de siste åra.
 12. Hadde jo egentlig bestemt meg for ikke å kjøpe flere gitarer, men den nye Epiphone inspired by Gibson Les Paul modellen frista, og når det dukka opp en på finn.no til et par lapper under nypris kunne jeg ikke dy meg. Tok noen kjappe bilder inne på det alt for trange kontoret/furtebua Ganske fet finish Liker egentlig ganske godt den nye headstocken jeg Ganske fet hals. Bra lyd og generelt en ganske så god gitar ved første testkjøring.
 13. Men er den linjær eller logaritmisk (audio)? Hadde et problem med en Broadcaster oppsett hvor jeg brukte linjært (hvis det er CTS så bør det være stemplet en B )
 14. Hva slags pot er det på volumpoten?
 15. Så den og kjøpte den jeg. Plukka den opp i går kveld og den funker fint. Står nå på skrivebordet. Ikke helt som HT20R min med 4x12 kabinett men funker til det jeg skal bruke den til. Har ikke teste den veldig mye enda og heller ikke fått teste USB-interfacet men absolutt verdt 900 spenn.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.