Web Analytics
Jump to content

NGD: Jackson Dinky DX10D MIJ


Skullkrusher

Recommended Posts

Fikk en fin deal på denne. Trengte litt TLC, men etter et par timer med justering og polering har den blitt ganske god. Litt usikker på nøyaktig hvilken modell det er. Serienummeret er sjusifret og starter med 97, noe som skulle tilsi at den var fra 1997, men den er knapt innspilt og kjøper mener eieren før ham kjøpte den i 2010, noe som stemmer med DX10D-modellen. Finner derimot ikke fargen metallic blå i verken 1997 eller 2010-katalogen. Noen tips? 

Den har et ganske grovt hakk på kroppen, hva er lurt å bruke for å fylle inn litt farge? Neglelakk, modellflylakk?

dinky.jpg

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

43 minutter siden, lokmund skrev:

HNGD! @CastorFiber sverger jo til neglelakk, tror jeg? Ellers er vel humbrol hobbylakk ganske god kvalitet :)

Jeg har aldri prøvd, men humbrol-lakk er sikkert fint. Sort neglelakk er greit å bruke, har gitaren andre farger, kan det være vanskeligere å finne helt rett farge. En av forddelene med neglelakk er at den tørker veldig fort. Det finnes helt sikkert andre produkter som gir et mer varig og bedre resultat, men de gitarene jeg har brukt neglelakk på er da ikke dyre bevaringsverdige gitarer.

Link to comment
Share on other sites

Godt tips med kjemisk tre, det er en relativt dyp flenge så det må nok til. Gitaren er ikke dyrere enn at jeg tør å prøve meg frem litt. Finere blir det nesten uansett. Fant en neglelakk på HM i dag som matcher gitarens farge svært godt. Får bli morgendagens prosjekt, dette. Blir pils og The Regent på Good Omens i kveld. ?

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

I tillegg har man da brukt to forskjellige stoffer, som har som utvider seg og trekker seg sammen på forskjellig vis, alt etter temperatur og fuktighet. Jeg har ingen formening om at neglelakk er bedre enn kjemisk tre i slike sammenhenger, men bare tenker at det er da snakk om to forskjellige produkter, og ikke ett. Tror det er lurt med ett, selv om tørketid og slikt er lenger.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.