lokmund

Medlem
 • Innholdsteller

  2 017
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  26

lokmund vant dagen sist Januar 14

lokmund hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 247 Excellent

Om lokmund

 • Rang
  Har du en femmer til no riff?
 • Bursdag 07. nov. 1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen

Nylige profilbesøk

3 616 profilvisninger
 1. NAMM 2018-tråden

  Gidd.
 2. Prosjekt: Barnbird

  Moro! Hvor kommer halsen fra?
 3. NAMM 2018-tråden

 4. Jet City forhandlere

  Chug: Peavey 6505MH
 5. Herdins spritbeis

  Kan dessverre ikke svare på hvordan det samarbeider med porefyller, men tipper det går finfint. Min eneste erfaring med denne resulterte i at jeg foretrekker beis/stain som er løst i vann. Sprit blir ofte ujevnt og flekkete fordi det tørkerså forbanna fort. Min mening og erfaring, kan godt hende andre foretrekker det
 6. Jet City forhandlere

  De selger også direkte (?) på denne nettsiden: http://www.ampfactory.com/ Der kan man delvis customisere utseendet og diverse annet. De har ofte gode avslag også, men jeg vet nada om hvordan det er å handle herfra. EDIT: Det ser ut som om de sender til Norge! Og det er gratis?!
 7. Mener verktoyas.no skal ha sealere, (shellac sealer fra chestnut?) men om de fungerer overens med lakken du kommer til å benytte må undersøkes. Jeg vil nesten (!) tørre å påstå at et tynt lag danish oil kan fungere som sealer. Men det er rent hypotetisk. Denatured alcohol er noe som ikke er så lett å komme over her til lands, takket være alle de som drakk det før i tiden. Det ble dermed omgjort til rødsprit. Med mindre du handler fra et apotek eller butikk som selger kjemisaker så blir rødsprit det enkleste. Om det endrer fargen ved bruk av shellac aner jeg ikke.
 8. Sealer og grain filler skal på først. Jeg vet ikke om nedpusset svart vil gjøre så mye for spaltet lønn, men det er jo verdt forsøket! Du finner ting her i Norge som også fungerer veldig bra for oljet hals: Liberon Finishing oil: denne funker fantastisk med et par lag som tørker mellom, for deretter å bli mattet med 0000 stålull (eller superfint pussepapir) Danish oil: samma som over, men denne bygger litt mer. Spiller dog ingen rolle når den mattes ned. Linolje: lukter hy, men er en ren olje som trekker inn i treet. Kinesisk treolje: finnes på biltema. Aldri prøvd, men vil tro den ligner danish oil. Utover dette vil jeg faktisk anbefale at du etter oljing (gjelder kun ved danish, finishing og kinesisk da disse er blanding av olje og lakk) bruker Liberon voks og påfører dette med 0000 stålull eller 1200+ pussepapir. En oljet og vokset hals er uslåelig behagelig!
 9. Apropos: spalted maple er litt egenartet å jobbe med. Jeg tror heller ikke grain filler skal være nødvendig, men er ikke 100% sikker.
 10. Dette ser jo unektelig bra ut! 😍 Hyl ut om du trenger tips. Er mange her som har masse erfaring med slike prosjekter.
 11. NGD Boult Resistor

  HNGD! Props for å tørre å kjøpe fra et totalt ukjent merke! Trodde de cnc'et selv i England, men det er vel kanskje urealistisk når de selger enkelte modeller til 150 pund. Spent på å høre hvordan den er i bruk, og hva du betalte (om det er ønskelig å dele)
 12. NAD: Boss Katana 100

  Riktignok 50 watt, men videoen gir et noenlunde inntrykk
 13. NAD: Boss Katana 100

  HNAD! Du må teste ut de hemmelige ampene og 😄 Ryktene tilsier at de ikke låter like bra siden de ikke er finjustert av Boss, men de er nå der likevel (med tredjeparts software that is)!
 14. 2018-katalogen til Ibanez

  Den ene svarte prestige RGen med hvite pups og reverse headstock hadde vært innertier...uten rosewood. Elendig og merkelig valg når tilsvarende iron label modeller har ebony 🤔