Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

lokmund

Medlem
 • Innholdsteller

  2 031
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  26

lokmund vant dagen sist Januar 14 2018

lokmund hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 248 Excellent

Om lokmund

 • Rang
  Har du en femmer til no riff?
 • Bursdag 07. nov. 1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen

Nylige profilbesøk

4 020 profilvisninger
 1. Det anbefales å pusse klarlakk mellom lag, eller ihvertfall mellom hvert 2. eller 3. lag.
 2. Den ble steikje fin nå! ? Hvilken lakk skal du kjøre på med?
 3. Ser egentlig ganske pent ut! Er mulig det ser såpass annerledes ut fordi det er en annen del av selve treet som er på enden og at den dermed tar beis annerledes.
 4. Våtslip av grunning er strengt tatt ikke nødvendig. Om du har fått den jevn og fin og vet at treet ikke "reiser seg" igjen under lakkingen er du nok good to go Forløpet så langt bør altså ha vært: Primer -> grovpuss (120 eller 220/240) -> Primer -> 220/240 Med mindre andre har bedre metoder selvfølgelig! @arneK? @CastorFiber? @germaniumkid?
 5. De nærmeste to alternativene så langt er Katana 100 eller en Ironheart 60w topp. Sistnevnte er overkill hjemme, men jeg vet av erfaring at de duger på lavt volum. Positivt med den er allsidighet, det negative er at jeg da må ha kabinett i tillegg.
 6. Hardt +! Så blues jr og ac10 utgår nok Har prøvd 6505 mini og den vet jeg virker på lavere volum. I følge anmeldelser er ikke det lbx sin sterkeste side.
 7. Takker for innspill så langt! Kemper hadde vært artig, selv om jeg mest sannsynlig hadde gått for Helix LT før Kemper. Det er dog et par mil over budsjettet da utstyrskontoen er skrapt og jeg fremdeles er arbeidsledig. Ironheart hadde jeg og var egentlig fornøyd, så den vurderes igjen. Solgte for axe fx som jo også endte opp med å bli solgt. Katana er også veldig aktuell, men jeg er ganske så opphengt i rør. Har kun testet 50w utgaven og den syns jeg var svært middels.
 8. Jeg er, etter 20 år i år, litt lei av å bruke den samme Peavey Studio Pro 112 comboen hjemme. Ikke er den lett å få lav lyd utav og ikke er lyden noe særlig bra heller. Siden inspirasjonen ofte dør ut etter 5-10 minutter med riffing anser jeg at mye av skylden til dette ligger i forsterkeren. Eneste måten jeg får lyd jeg liker er ved å bruke clean kanalen og fyre på to hissige pedaler, men selv da mangler det en god del. Det debatteres internt (oppe i topplokket altså) om jeg vil gå for kombo ála Boss Katana eller om jeg vil gå for topp og kabinett, type 6505 Mini og (insert cab here).
 9. Kan dessverre ikke svare på hvordan det samarbeider med porefyller, men tipper det går finfint. Min eneste erfaring med denne resulterte i at jeg foretrekker beis/stain som er løst i vann. Sprit blir ofte ujevnt og flekkete fordi det tørkerså forbanna fort. Min mening og erfaring, kan godt hende andre foretrekker det
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.