lokmund

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 885
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  23

lokmund vant dagen sist November 13

lokmund hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 130 Excellent

Om lokmund

 • Rang
  Har du en femmer til no riff?
 • Bursdag 07. nov. 1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen

Nylige profilbesøk

3 539 profilvisninger
 1. Når marginene er så sylsmå som de er på den pedalen der syns jeg egentlig det er like greit å kjøpe i Norge. Ikke bare sparer du ventetid, men du støtter små nisjebedrifter som i aller største grad er en truet art.
 2. Boss Katana 100

  Hmmmm. Hva selger du for? 😂🤤🤓👍
 3. Boss Katana 100

  Dårlig ordlagt. Vet om det. Prøvde 50w comboen og ble underveldet, men alle skryter jo sånn av den... Og alle som skryter har vel 100w. Tror jeg? Den virker fantastisk på papiret, og jeg stoler ikke alltid helt på mitt eget førsteinntrykk, så jeg undrer dermed på om andre har merket stor forskjell på 50w og 100w comboene (og om dette da kanskje overføres til 100w toppen)!
 4. Boss Katana 100

  Vurderer en Katana head jeg...! Har noen av dere erfaring med 50 VS 100 av disse? Har kun testet førstnevnte selv, men ble litt underveldet.
 5. Oppgradring av Billiggitarer

  Stemmeproblemer er enten dårlige stemmeskruer eller dårlig filt nøtt. Det typiske med billige gitarer er at begge tilfeller er korrekt. Nøtt/nut kan man file til selv (etter X antall videoer om hvordan) og stemmeskruer må nok i så tilfelle byttes. Det er her mesteparten av besparelsene ligger i billige gitarer. Er mange andre faktorer også, men dette er nok de enkleste og mest relevante for deg just nu.
 6. Oppgradring av Billiggitarer

  Det som da er for langter båndene, aka frets Inlaysene så nå helt grei ut. Det viktigste er vel om skalaen er korrekt (628mm fra nuten og bak der strengene ligger oppå broen) og om den holder stemmingen
 7. [Ønskes kjøpt] Rimelig HH gitar med floyd

  Jackson' på finn liker jeg rett og slett ikke utseendet på dessverre, men takk uansett @germaniumkid! Charvelen din @Slashaxl er nok utenfor prisleiet. Kan vel maks strekke meg til 4 lapper.
 8. Tittelen sier det meste. Har meget begrenset med midler, men ønsker meg noe nytt for å finne frem inspirasjonen igjen. Vi snakker nok i superstrat-landet, type Ibanez eller Esp eller osv. Hvis noen har noe så gi en lyd. Jeg er dessverre ikke altetende, bare så det er sagt. *dive bomb*
 9. Boss Katana 100

  Katana Mini Men en phones jack bør da ha emulert kabinett? Ellers er vel hele poenget med den vekk.
 10. Boss Katana 100

  Har ikke alle Katana en dedikert phones jack?
 11. Boss Katana 100

  Katana Mini? 😁
 12. Sånn tilbake til tema: God diy! Det finnes vel inserts eller lignende som kan kjøpes for å sette i hullene, dersom man er som meg og hadde hengt seg veldig opp i eksponert kryssfiner
 13. Min første pedal

  Siden du nevner That Pedal Show: sjekk ut pedalen de fikk laget i samarbeid med Keeley