Web Analytics
Jump to content

Gibson Les Paul melodymaker eller junior


notoms

Recommended Posts

Hei - forsøkt å lese litt rundt Gibson melody maker og les paul junior.

Jeg hadde en Les Paul Special Faded (2007... kostet rundt 6500,-) som jeg dessverre solgte. Jeg likte gitaren veldig godt men tenkte nå å kjøpe noe tilsvarende igjen.

Kanalvelger/flere pickups, fancy lakk osv er ikke så viktig for min del, så tenkte litt på disse melody maker, veldig billig er de jo.

Borsett fra at stemmeskruene er litt dårlige, er det noen store problemer med disse som gjør at man bør holde seg unna? Hjelper det å gå opp til neste nivå (junior) på det som angår spillbarhet/byggekvalitet? Er stemmeskruene såpass dårlige at man må justere disse etter sanger ved "aktiv" spilling eller er det mest utseende/plast som irriterer folk?

Dersom man opplever noen større problemer ved kjøp (nytt) så er det jo uansett garanti. Intonasjon antar jeg at man kan få justert på plass. Stemmeskruer, og evnt pickup kan jo sikkert byttes senere dersom nødvendig.

Kort sagt; prøver å forstå hva som (eventuelt) er hovedproblemet med å kjøpe MM hvis man ikke trenger mye funksjoner? Blir nok mest brukt til opptak i amatørhjemmestudio. Håper på å få prøvd en i butikk snart,

Edited by notoms
Link to comment
Share on other sites

MM og LP jr blir ikke lenger produsert slik som de var. Jr er helt borte (bortsett fra CS) og den modellen de kaller MM i dag (ny av året) har vel mer til felles med gammel jr special enn MM. Den har jo fått Gibby headstock da :) .

Har ikke spilt på en av de nye MM`ene plugged, men på div demoer høres den ut som en blanding av special m/ P90 og tele. Har en LP jr selv og er meget fornøyd :D :D . Låter kuler og krutt, og ar ingen problemer med stemming.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
  • Men blir det ikke moms, toll, osv på dette da?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.