Web Analytics
Jump to content

Gibson Les Paul ønskes


stig_olsen
 Share

Recommended Posts

Heilage har rett. Lag en annonse i kjøp og salg-delen her. (Nb: les retningslinjene..) Og så et lite sukk igjen. Kan dere være så snill og bruke rapport-funksjonen hvis det er noe dere reagerer på, så kan vi moderatorer moderere.

Link to comment
Share on other sites

Om du har et budsjett på 20k anbefaler jeg sterkt å kjøpe en brukt historic/ custom shop les paul. Fremfor noe fra '70 og '80tallet. Fra '50tallet kan du kanskje få kjøpt en jr, men det er jo ikke en "fullblods" les paul(?!). Regner med du vil ha humbuckers?

Gtrfn

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By notoms
   Hei - forsøkt å lese litt rundt Gibson melody maker og les paul junior.
   Jeg hadde en Les Paul Special Faded (2007... kostet rundt 6500,-) som jeg dessverre solgte. Jeg likte gitaren veldig godt men tenkte nå å kjøpe noe tilsvarende igjen.
   Kanalvelger/flere pickups, fancy lakk osv er ikke så viktig for min del, så tenkte litt på disse melody maker, veldig billig er de jo.
   Borsett fra at stemmeskruene er litt dårlige, er det noen store problemer med disse som gjør at man bør holde seg unna? Hjelper det å gå opp til neste nivå (junior) på det som angår spillbarhet/byggekvalitet? Er stemmeskruene såpass dårlige at man må justere disse etter sanger ved "aktiv" spilling eller er det mest utseende/plast som irriterer folk?
   Dersom man opplever noen større problemer ved kjøp (nytt) så er det jo uansett garanti. Intonasjon antar jeg at man kan få justert på plass. Stemmeskruer, og evnt pickup kan jo sikkert byttes senere dersom nødvendig.
   Kort sagt; prøver å forstå hva som (eventuelt) er hovedproblemet med å kjøpe MM hvis man ikke trenger mye funksjoner? Blir nok mest brukt til opptak i amatørhjemmestudio. Håper på å få prøvd en i butikk snart,
 • Siste aktive tråder

  • Bruker du en sånn fret bibb tang på enden av båndet for å klippe av tangen eller har du egen patent? Det ser så bra ut dette, flott treverk🙂
  • ok. lykke til videre med prosjektet.
  • Tusen takk! Gripbrettet er slipt til 9,5 " radius... eller det var ihvertfall meningen.  Bruker en sånn slipekloss med radius, har bare 9.5 . Merker at det alltid blir slipt mest på midten, og slig at det blir buet, og prøver å rette dette ved å slipe mer på endene.  Hadde vært mye bedre med en lang klosse. ser vel flatt ut på bildet bare. Binding er surnet bjørk, som jeg også brukte på den forrige halsen. Har hørt om stabilisert tre, men aldri prøvd det nei. 
  • flott arbeid. gripebrettet ser nesten helt flatt ut for meg. er det bare bildene, eller er det flatt? helt enig. lønn er nydelig som binding. tipper bjørk også hadde vært flott. så forresten på en knivside her om dagen at det finnes noe som heter "stabilisert tre". skal visstnok være treverk som er mettet med en slags epoxysubstans. vet dere om slikt blir brukt på fingerbrett?
  • Deilig når det nærmer seg med slipingen. Tidskonsum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.