Web Analytics
Jump to content

siimen

Medlem
 • Posts

  1,552
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

siimen last won the day on February 4 2018

siimen had the most liked content!

About siimen

 • Birthday 01/29/1986

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Skien

Recent Profile Visitors

6,096 profile views

siimen's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

210

Reputation

 1. Ikke alle er tilknyttet. Slik jeg forsto det var Evenstad inne med en liten stand og en Svenske med noen forskjellige forsterkere.
 2. Jeg var innom på fredag, og hvis jeg heller hadde kjørt innom alle Oslobutikkene til Gitarhuset hadde jeg fått sett mye mer enn på denne messen. Akustiske gitarer var tilnærmet fraværende. Ekstremt lite i år sammenlignet med tidligere år synes jeg. De skal ha pluss for å ha fått med seg flere importører enn tidligere men totalt sett var messen en nedtur for min de. Selve festivalen hadde jeg ikke billett til.
 3. Lenge siden jeg har vært her inne, men kan oppdatere med nye pickups og elektronikk i denne lekkerbisken min
 4. Jeg solgte mitt Framus og kjøpte Orange istedet. For min del var det verdt mellomlegget(1500kr på bruktmarkdet). Etter å ha hatt Orange i mange år så har jeg oppdaget at det finnes enda bedre kabinetter med V30, men alt i alt så er det en smaksak hva man vil ha lydmessig. For trådstarter sin del så må jeg nesten bare anbefale deg å ta den aktuelle riggen og teste ut forskjellige høytalere og deretter forskjellige kabinetter. Det er bare ditt øre som kan avgjøre dette.
 5. Den feteste Explorer´n jeg har sett hvertfall. Men nå skal jeg alikevel ikke ha en slik.
 6. Rack med markerte ferdige plugger og hylle for løse kabler er jo kjekt om kostnad er minimalt vurdert. Rackpanel inn-ut til diverse også ei hylle og egen hylle for mixer bør jo gå på ett 3U rack.
 7. Er litt lav output rett fra gitaren vel?
 8. Gratulerer med en flott goldtop!
 9. Enda en flott bekreftelse her inne om at jeg ikke trenger å kvitte meg med noen av gitarene mine enda. For en samling! Mangler du noe mer enn 760 og 750?
 10. Skal ikke se bort fra det nei Nicke sin gitar er prikk lik(bare feil vei selvsagt) Takk! Tiklet litt mer hos meg tydeligvis Det blir hvertfall ingenting! hehe
 11. Takk takk! Tøff og tøff, er ikke en gitar alle har og det er vel en grunn til det Låter kult og spiller fantastisk da!
 12. Det ble ett skikkelig impulskjøp denne gangen. Sikla veldig lenge etter en Epiphone Crestwood men de har blitt så kostbare at de er utenfor hva jeg vil bruke på en gitar. Hva er vel da bedre enn å plutselig komme over en bedre luthier bygget gitar for en vesentlig bedre pris? Sikla på den forrige gang den var til salgs også men det ble ikke tilslag før denne gangen. Ett lite bilde er alt jeg har tatt, får bli flere etter nye strenger og en shining. Damer og herrer, ønsk velkommen til min Daguet Guitars Crestwood Deluxe *ståendeapplaus*
 13. Men det er jo så lite som skal til før du kan kose deg enda mer med gitaren
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.