Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

siimen

Medlem
 • Innholdsteller

  1 552
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

siimen vant dagen sist Februar 4 2018

siimen hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

210 Excellent

Om siimen

 • Rang
  Psychofunkadelic
 • Bursdag 29. jan. 1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Skien

Nylige profilbesøk

6 030 profilvisninger
 1. Ikke alle er tilknyttet. Slik jeg forsto det var Evenstad inne med en liten stand og en Svenske med noen forskjellige forsterkere.
 2. Jeg var innom på fredag, og hvis jeg heller hadde kjørt innom alle Oslobutikkene til Gitarhuset hadde jeg fått sett mye mer enn på denne messen. Akustiske gitarer var tilnærmet fraværende. Ekstremt lite i år sammenlignet med tidligere år synes jeg. De skal ha pluss for å ha fått med seg flere importører enn tidligere men totalt sett var messen en nedtur for min de. Selve festivalen hadde jeg ikke billett til.
 3. Lenge siden jeg har vært her inne, men kan oppdatere med nye pickups og elektronikk i denne lekkerbisken min
 4. Er litt lav output rett fra gitaren vel?
 5. Gratulerer med en flott goldtop!
 6. Jeg har jobbet nok i Asia til at jeg vet at det finnes gode nok fagfolk der. Det er bare å luke de ut fra de som ikke er så veldig gode. Det gjør man enkelt med litt høyere lønninger. Du får det du bestiller og betaler for i KIna, enkelt å greit. Problemet er bare at produsenter ikke vil produsere gode produkter i Kina hovedsaklig på grunn av at kostnadene er/blir like høye som å produsere i ett "kvalitets" land, som for eksempel USA. De gamle motforestillingene med at alt kinesisk er drit henger igjen, og det er mye lettere å selge noe som er produsert i USA enn det er som er produsert i Kina
 7. Nei, skal du ha det så billig som mulig så står det heller ikke i noen kravspesifikasjon. Skal du ha det bra gjort så velger man en annen fabrikk som faktisk kan oppfylle kravene dine.
 8. Nå føler jeg du tar alle kinesiske arbeidere under en på samme måte som om alle kinesiske gitarer skulle være drit. Hvis det blir spesifisert at det kreves (god nok)opplæring for å produsere en type gitarer for en produsent ville problemet vært unngått.
 9. Nå må det også nevnes at lønningene i Kina har hatt en kraftig økning siste 10 år. (Dårlig kilde: http://www.dn.no/nyheter/utenriks/2012/07/30/kinesiske-lonninger-fa-ar-fra-euniva ) så med tanke på at de Kinesiske lønningene har passert lønningene i Mexico, kanskje Mexico Stratocasterne etterhvert tar over for Squier på grunn at kostnader i enkelte verdensdeler.. Spennende utvikling å følge egentlig.
 10. Kravene blir jo satt etter hvor mye penger folk vil tjene. Jeg er helt sikker på at store merker som selger gitarutstyr produsert i Kina setter akkuratt høye nok krav til at folk kjøper produktene og slik at fortjenesten pr. produkt blir god nok. Det er jo ikke værre enn at høyere krav gir høyere priser. Edit: Fjerna den sangen og la til bilde jeg...
 11. De klarer jo fint å produserer skikkelige gitarer i Kina så lenge spesifikasjonen er nøyaktig nok hvis man starter en produksjon der. Bare på generelt grunnlag så er det jo kun det det går på. Ikke noe problem å få produsert like gode Gibson/Fender gitarer i Kina så lenge kravspesifikasjonen til fabrikkene settes like høyt. De gjør enkelt å greit det de får beskjed om å gjøre. Det jeg skal frem til er at tiden med å si at alt fra Kina er dritt er over for lengst og det å slå alle gitarer fra Kina under samme "kvalitet" blir helt feil.
 12. Skjønner at en powerhead er veien å gå ja Takk for svar
 13. Jeg har ett litt slik praktisk spørsmål. Er det noen forskjeller i utgavene rack og head bruksmessig?
 14. Ikke meninga og spore av her men så "komplisert" det blir å hente inn eldre gitarer nå så vil nok gitarer i 20-40års aldern begynne å bli værre å få dokumentasjon på hvis man tar en tur til USA og finner en i en bruktbutikk eller lignende. Å risikere å miste gitaren i tollen fordi at jeg mangler ett papirark er uaktuelt, og gjør det vesentlig tryggere å kjøpe en i Norge. Det bør jo gjenspeile seg i prisene litt fremover i tid. Bare å hamstre gitarer nå @Audun
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.