Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Trodde Electronic Arts hadde begynt med støymusikk jeg...

 • Liker 5

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Takk takk, hyggelig med respons! Ny låt ute:

https://soundcloud.com/irerror-1/a-self-indulgent-journey-to-the-centre-of-the-sun

Her prøver jeg meg frem med bruk av rytme for å skape retning, eller noe sånt. Het i utgangspunktet Journey to the Centre of the Sun, helt til jeg hørte gjennom hele for første gang. Tar utgangspunkt i et timinuttersopptak/jam hvor jeg leker med tremolo-synth, la så på et trommespor og til slutt litt gitar for å freshe opp enkelte partier.

Endret av Eivind August

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ligger et par nye "låter" ute. Også tok jeg en liten eksamenspause for å lage en litt halvveis demo av den nye synthen:

 • Liker 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skal ikke skryte på meg at jeg skjønner alt hva som foregår i disse sangene, men at jeg liker det er det ingen tvil om! ^_^

Hvor mange spor har du gående på det meste? Enkelte steder er lydbildet såpass komplekst at jeg mister oversikten og evnen til å skille en type lyd fra en annen :P

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Takk takk!

Er ikke så mange spor, på de fleste er det ett med gitar, ett til to med synth, og evt. et med trommer og et med bass. Men noen steder lar jeg instrumentene gli over i hverandre, f.eks. får bassen til og høres ut som en synth eller synthen til å høres ut som gitar, slik at det blir litt kaos. Tar som regel et take med hvert instrument, starter med der grunnidéene ligger. Og effektene er selvfølgelig bare fra pedaler (unntatt de greiene på "The Kessel Run", der lekte jeg i Ableton). ^_^

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Lignende innhold

  • Av Jegsann!
   Noen her som får den samme type støy på signalet pga. nærliggende trikkelinje? (Sjekk vedlegg .mp3) Jeg bor i en bygning rett ved trikken, og strømkablene er vel da jorda i bygningen (festet i bygningen).
   Det litt tragikomiske er at jeg bor rett over gata fra 4Sound Schous plass. Jeg spurte dem om de hadde det samme problemet, og det hadde de jo. "Hva kan man gjøre med det?", spurte jeg. "Flytte.", var det kontante svaret jeg fikk...
   Er det noen her som er kyndige når det gjelder strøm etc.? Finnes det noen annen løsning på støyen, eller er hele bygningen innlemmet i et (magnet)felt som skaper støy?
   Sjekk gjerne ut .MP3 som eksempel. (Forsiktig med volumet.) Dette gjelder alle gitarer/kanaler med high gain, så det er ikke pickuper etc.
   Noise.mp3
  • Av Bendik1
   Vurderer å kjøpe en av disse:
   Carl martin Plexitone
   Fulldrive II Mosfet.
   Noen som har erfaring med disse eller evt har andre anbefalinger? 
  • Av Arvid
   Hei, min først post her! Vær snill??
   Eier noen fuzz pedaler selv men lurer på om man kan få en fuzz pedal til å høres ut som en octafuzz med feks. en pog foran fuzzen i sløyfa? Eller klarer man ikke det? Må man ha en dedikert octafuzz som fulltone og flere andre merker lager? 
   Tenker liksom på Hendrix tonen selvfølgelig, men hadde jo vært konge å kunne brukt octav effekt uten fuzzen også så blir pedalbrettet enda mer brukbart til andre ting også:)
   Kanskje dumt spørsmål men har googla litt å finner ikke noen gode svar? 
   Håper noen skjønner hva jeg mener her.. Hadde vært bra for lommeboka å kun kjøpt en pog og ikke trengt en octav-fuzz. POGen er ikke akkurat billig pedal så hadde vært kult å høre om noen har noen erfaringer her før jeg stikker høl på ett par laken?
  • Av petterdb
   Halla,
   Jeg sliter med feedback, og det er sikkert fordi jeg spiller høyt med mye vreng, men jeg prøver likevel:
   Jeg har en Epiphone Les Paul med en Shadow SH 680, som er en høyoutputpickup, som går via en Fulltone Full Drive 2 og inn i en Orange Dual Terror, som står ganske høyt på. Gain står på klokka 12 på ampen og overdrivepedalen skitner til lyden enda mer. Problemet er at jeg får uønsket feedback selv uten at overdrivepedalen er på, og at det er mye uønsket støy når jeg ikke spiller med pedalen på.
   Kan jeg få bukt med problemet ved f.eks. en noise suppressor, og vil en noise suppressor eventuelt påvirke lyden/tonen i gitaren? Eller er eneste mulighet å spille lavere, med andre ord mindre tøft?
  • Av Affen
   Noen av dere som bruker eq sammen med fuzz? i så fall, før eller etter fuzzen.
   En annen ting, det er jo noe greier med buffer før/etter germaniumfuzzer. Hva anbefales av rekkefølge der?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.