Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

UglyCasanova

Medlem
 • Innholdsteller

  1 433
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  19

UglyCasanova vant dagen sist September 18 2016

UglyCasanova hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

816 Excellent

Om UglyCasanova

 • Rang
  Kolbein

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo

Nylige profilbesøk

3 603 profilvisninger
 1. Boop! Singing Tree > Fuzz-E-Cat > RM-1N > Buzzz > TAFM > Raptio > Stamme[n] > Ditto X2 > Nemesis > Meatbox > Bitquest w/expression
 2. Demo av mine hjemmesnekra Nemesis presets. Den kan gjøre masse snodige saker, samt overbevisende soundalikes (CT5, Echo Degrader, Rainbow Machine/Bicycle Delay, Kompakt Kassette/Digital Water+++)
 3. Det er fair! Glad du satte pris på påfunnet! ?
 4. Takker+bukker! Dette er gitarbrettet mitt i det andre bandprosjektet mitt, Autom: PitchFactor > FV500H > Fuzzhugger Algal Bloom > Smallsound/Bigsound Pretty Years > Smallsound/Bigsound Fuck Overdrive > Nemesis > Space
 5. Lagde et plexiglass- og aluminiumsbrett til tabletop'en min i går. Var luta lei av å stå bøyd over et bord med en bass foran meg som dunket inn i alt og ingenting. ?
 6. Meg og Eivind August fra iRerror inviterte musikere fra rundt om kring i verden til en helaften i Emanuel Vigelands mausoluem på Slemdal her i Oslo. Det er et fantastisk kunstverk og et utmerket rom for musikk, med mellom 15-20 sekunder naturlig reverb/klang (avhengig av frekvens). Jeg filmet og redigerte det hele, og her er resultatet.
 7. Den vil se litt ut som et leketøy før du har polert og lakket den. Blir bra det her, bare hold tålmodighet oppe!
 8. Jeg liker fargevalget godt! Før noen tonewood fanboys skyter meg på stedet, så vil jeg si at kryssfinér funker heeeelt fint til en elektrisk gitar. Lett er det også. Fint for ryggen.
 9. Ja, ser det nå. Jeg skippet visst en hel side da jeg skrev min kommentar. Jeg skjønner at TS er lei av diskusjonen rundt det, men det må han nesten bare tåle når han velger å dele det med oss og vi ser at det er feil. Prøver bare å være behjelpelige forumitter.
 10. Jeg spiser gjerne mine egne ord jeg! Håper du har fått det til og at vinklingen på bildet bare er ufordelaktig, for all del.
 11. Stolen er nok satt for langt ned ja. Her er to linjer, fra stol og oversadel til 12. bånd Flytter vi så linjen som går fra stol til 12. opp til 12. til oversadel får vi dette Er klar over at dette ikke er utrolig nøye utført fra min side (MS paint skillzzz!), men det er såpass store marginer at jeg uansett tviler på at vinkel og hvordan halsen er satt i kroppen skal gjør dette riktig. Bommer en god del centimeter ser det ut til. Når det er sagt, så liker jeg pickguarden og prosjektet. Håper du finner en måte å løse det hele på. Kan bli en kul gitar
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.