Web Analytics
Jump to content

StianJ

Medlem
 • Posts

  263
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

StianJ last won the day on May 6 2018

StianJ had the most liked content!

About StianJ

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Hønefoss

Recent Profile Visitors

3,704 profile views

StianJ's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

69

Reputation

 1. Tøft! Er det en grunn til at du fester stolen med kun fire skruer?
 2. Hva slags patchkabler bruker du? Ser dem nesten ikke
 3. Jeg utførte Bubba Mod på min, tok det på øyemål, funker fint det. Sadlene er såpass brede uansett når man kjører tre sadler.
 4. Kult! Har en sånn selv, i fargen blå, med egenpåsatt fartsstripe. Moddet min med følgende: -Nye stemmeskruer -Ny nøtt -Nye sadler i messing, med to strenger per sadel. Spiller fint.
 5. Jeg syns de der låter ganske kult jeg, hvis du har den i turbo-mode
 6. Har et problem med en høyttaler som gir veldig lav lyd. Det er en HH, typ de som ble/blir brukt av Laney. Målte den til 16 ohm, usikker på watt. Kjørte en Orange tiny terror på full pinne gjennom, og da kan jeg holde en normal samtale samtidig. Ampen er i orden, når jeg kobler den til andre kabinetter/høyttalere får jeg normalt volum. Har testet med forskjellige høyttalerkabler mellom amp og kabinett, og byttet jack i kabinettet med samme resultat. Altså veldig lavt volum. Hva kan være galt? Og hvordan kan jeg evt feilsøke?
 7. Tror nok den var blå. En jeg kjenner som kjøpte den av deg.
 8. Hvis du kjøper begge vil du ha ganske mange lydmuligheter da. Som nevnt over så er det to helt forskjellige pedaler. Hva slags gitar og forsterker bruker du? Hadde en Fulldrive II Mosfet for noen år siden. Brukte den masse, låter helt nydelig med Strat og single coils, som jeg brukte mye på den tiden. Den nye, Fulldrive III er vel med uavhengig boost-funskjon, så du kan kjøre boost og overdrive hver for seg, sånn at det blir litt som to pedaler i en. Fulldrive II er avhengig av at overdrive står på for at du skal kunne bruke boost i tillegg. Snakker om boost-knappen her altså. Ikke hvis du bruker selve pedalen som en cleanboost.
 9. Har hatt et RD-kit liggende et års tid. Har endelig litt tid til å begynne. Startet med å pusse ned kroppen, og fått på ett lag med beis foran og på kantene.
 10. Bare fordi jeg er nysgjerrig: da jeg var på Biltema hadde de masse høyttalerkabler til anlegg i bil. Hva er ulempen med disse kontra den jeg kjøpte som egentlig er til lys?
 11. Ser veldig bra ut, og tipper den låter bra også!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.