Gå til innhold

StianJ

Medlem
 • Innholdsteller

  258
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

StianJ vant dagen sist Mai 6 2018

StianJ hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

65 Excellent

Om StianJ

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Hønefoss

Nylige profilbesøk

3 487 profilvisninger
 1. Jeg syns de der låter ganske kult jeg, hvis du har den i turbo-mode
 2. Har et problem med en høyttaler som gir veldig lav lyd. Det er en HH, typ de som ble/blir brukt av Laney. Målte den til 16 ohm, usikker på watt. Kjørte en Orange tiny terror på full pinne gjennom, og da kan jeg holde en normal samtale samtidig. Ampen er i orden, når jeg kobler den til andre kabinetter/høyttalere får jeg normalt volum. Har testet med forskjellige høyttalerkabler mellom amp og kabinett, og byttet jack i kabinettet med samme resultat. Altså veldig lavt volum. Hva kan være galt? Og hvordan kan jeg evt feilsøke?
 3. Tror nok den var blå. En jeg kjenner som kjøpte den av deg.
 4. Hvis du kjøper begge vil du ha ganske mange lydmuligheter da. Som nevnt over så er det to helt forskjellige pedaler. Hva slags gitar og forsterker bruker du? Hadde en Fulldrive II Mosfet for noen år siden. Brukte den masse, låter helt nydelig med Strat og single coils, som jeg brukte mye på den tiden. Den nye, Fulldrive III er vel med uavhengig boost-funskjon, så du kan kjøre boost og overdrive hver for seg, sånn at det blir litt som to pedaler i en. Fulldrive II er avhengig av at overdrive står på for at du skal kunne bruke boost i tillegg. Snakker om boost-knappen her altså. Ikke hvis du bruker selve pedalen som en cleanboost.
 5. Har hatt et RD-kit liggende et års tid. Har endelig litt tid til å begynne. Startet med å pusse ned kroppen, og fått på ett lag med beis foran og på kantene.
 6. Bare fordi jeg er nysgjerrig: da jeg var på Biltema hadde de masse høyttalerkabler til anlegg i bil. Hva er ulempen med disse kontra den jeg kjøpte som egentlig er til lys?
 7. Ser veldig bra ut, og tipper den låter bra også!
 8. Takk ser ut som det der er akkurat det jeg trenger! http://www.amprepairparts.com/cjp.htm Når det ser ut som ledingen "deler seg" på skjemaet der, se øverste ledning, merket L +, betyr det at ledningen først går fra + på høyttaleren til + på 8 ohms-jack og så videre til + på 16 ohms-jack?
 9. Det siste der høres egentlig ut som den beste løsningen. Det blir vel det enkleste å lodde også. Det må lages en type Y-kabel/overgang for å splitte signalet fra forsterker til inngang 1 og 2 på høyttalerkabinettet da? Tror begge elementene jeg har liggende er på 8 Ohm.
 10. Bare å for å få klarhet i det her: Input 1 går til høyttaler A Input 2 går til høyttaler B Input 3 går til høyttaler A og B. Det går? Og, er det da mulig å bruke input 1 og 2 samtidig for å feks kjøre stereo-oppsett med to amper? Lurer også da på hvordan jeg regner ut impedansen og watt i de forskjellige inputene. Det er vel litt avhengig av om elementene er koblet i serie eller parallell. Siste spørsmål (forhåpentligvis): hvordan i alle dager skal dette kobles sammen? Hvor går de forskjellige ledningene?
 11. Takker for svar! Oppfølgingsspørsmål: Er det mulig å koble et 2x12-kabinett sånn at man får tre jackinputs, en med hver av høyttalerne + en med begge? Evt om man kan bruke en type 3-veisbryter? Evt om kan kan koble sånn at man bruker enten en eller begge høyttalerne?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.