Web Analytics
Jump to content

Silikonisolert skjermet gitarkabel?


Recommended Posts

Etter å surfet og søkt i det vide og brede, klarer jeg ikke å finne noen som selger en fornuftig mengde med skjermet pickupkabel. Jeg tenker da på to- tre ledere, samt at det er en skjerm utenpå, og så er kabelen laget med silikon i stedet for plast. Det jeg er ute etter, er altså kabel som tåler en del varme før for eksempel ytterstrømpen kortslutter lederen i midten.

Jeg vet at for eksempel EMG bruker slik kabel, og lager ferdige kabler med sitt system, men jeg er ute etter noe slikt i løs vekt i fornuftige lengder. Får jeg kjøpt la oss si fem meter har jeg lenge, selger noen ti meter kan jeg for eksempel spleise med noen.

Når jeg søker, får jeg opp kabel til RC, eller tennplugger, eller noe annet, og ikke noe av det er egnet.

Altså- Noen?

Link to comment
Share on other sites

Kristoffer. Disse kablene som selges er veldig dyr syns jeg. Vet du hvem som produserer disse?

Stewmac sine likte jeg ikke, plasten rundt var for stiv og seig, vanskelig å avmantle.

Tror Mojo sine var bra, Montreux hadde også god kabel.

Men bestille disse fra nevnte butikker er som sagt dyr.

Jeg behøver ganske mye slik kabel.

Har forøvrig endel slik kabel du kan kjøpe Castor…

http://www.alliedelec.com/Images/Products/DataSheets/BM/BELDEN_WIRE_AND_CABLE/70005222.pdf

Link to comment
Share on other sites

SteikB- kanskje jeg burde slå til og handle en bit av deg. Kommer tilbake til det. Litt travelt her akkurat nå.

Så sant jeg ikke har misforstått noe, er det faktisk ikke akkurat slik kabel jeg er ute etter.

Fire ledere er fint og fjongt, men noe av poenget for meg er at plasten, det som isolerer selve lederene er laget av silikon. Da blir de varmebestandige, og man slipper å være så innmari forsiktig når man lodder og kanskje smelter gjennom plasten rundt lederene. det lar seg jo gjøre, men jeg driver med noe nå som vil medføre at jeg blir nødt til å varme opp kappen en del, og da hadde det vært praktisk med en slik kabel som tåler litt rå omgang med loddebolten.

Link to comment
Share on other sites

Du får tipse om du finner noe. 4 ledere + skjerm er fint og fj… PRAKTISKT når man er pickupmaker.

Er ute etter endel kabel da det produseres endel pickups for tiden.

Dog, begynner å bli drøyt avansert. Har basspickup med 16 ledere ut…

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Hehe, skjønner den, tenk så festlig det er når man har loddet 15, og så smelter man gjennom isolasjonen på leder nummer 16.. Mine behov er litt enklere. Likevel synes jeg det er merkelig at det ikke er mulig å finne varmebestandig skjermet kabel, selv med en del søkeerfaring. Det nærmeste jeg har kommet, er en kar på ebay som selger brukt silikonkabel til en astronomisk pris, ellers er det myriader av treff på tennpluggledninger og annet som jeg ikke trenger for øyeblikket.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.