Web Analytics
Jump to content

DIY byggesett støyer veldig


Recommended Posts

Det skal vel i utgangspunktet ikke ha noe å si om du dropper batteritilkoplingen. Men hva slags strømforsyning bruker du? Andre strømkilder enn batteri kan fort støye litt.

Tegningen du la ved er sannsynligvis testet og bygget av flere, så det er neppe feil å finne på den.

Det som kan hjelpe er om du laster opp noen fotos av kretsen din, og gjerne gir en nærmere beskrivelse av støyen. Er den konstant i volum og toneleie? varierer den når du skrur på tone/volum/boost/drive, Er det lys piping, during, skraping, knitring ???

Link to comment
Share on other sites

Satt på batteritilkoblingen, bytta inputjack(hele greia var løs, fikk ikke skrudd den sikkelig til) og prøvde en anna strømforsyning.

Det løste problemet :)

Bytta og om 1 og 3 på alle pottene så de blei normal vei å skru på pottene

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
  • Men blir det ikke moms, toll, osv på dette da?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.